Liják zatopil i domy, nedělní bouřky budou horší a mohutně naprší. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.06.2020 (11:40)     Sekcia bulvár

Silné bouřky, které se v sobotu přehnaly přes území České republiky, se v neděli vrátily a mají být ještě silnější. Podle předpovědi meteorologů by s nimi lidé měli počítat na většině území. Například na Pardubicku voda zatopila několik domů v obci Pustá Rybná, další domy liják zatopil na Žďársku v obci Počítky. Na Vysočině, jižní Moravě i v části Zlínského a Pardubického kraje může v bouřkách napršet až 100 litrů vody na metr čtvereční. Rozvodní se toky. Hasiči vyjeli během sobotního odpoledne a večera k 600 případů. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Extrémně silné bouřky v Česku: Mohutně naprší, liják zatopil domy, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.06.2020 (12:05)     Sekcia bulvar

Silné bouřky, které se v sobotu přehnaly přes území České republiky, se v neděli vrátily s ještě větší silou. Meteorologové vydali varování před extrémními bouřkami pro šest krajů: Středočeský, Vysočinu, Pardubický, Jihomoravský, Olomoucký a Zlínský. Například na Pardubicku voda zatopila několik domů v obci Pustá Rybná, další domy liják zatopil na Žďársku v obci Počítky. Na Vysočině, jižní Moravě i v části Zlínského a Pardubického kraje může v bouřkách napršet až 100 litrů vody na metr čtvereční. Rozvodní se toky. Hasiči vyjeli během sobotního odpoledne a večera k 600 případů.

 

Extrémně silné bouřky v Česku: Liják zatopil domy, D11 je neprůjezdná, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.06.2020 (13:10)     Sekcia bulvar

Silné bouřky, které se v sobotu přehnaly přes území České republiky, se v neděli vrátily s ještě větší silou. Meteorologové vydali varování před extrémními bouřkami pro šest krajů: Středočeský, Vysočinu, Pardubický, Jihomoravský, Olomoucký a Zlínský. Například na Pardubicku voda zatopila několik domů v obci Pustá Rybná, další domy liják zatopil na Žďársku v obci Počítky. Na Vysočině, jižní Moravě i v části Zlínského a Pardubického kraje může v bouřkách napršet až 100 litrů vody na metr čtvereční. Rozvodní se toky. Hasiči vyjeli během sobotního odpoledne a večera k 600 případům.

 

Liják zatopil i domy, nedělní bouřky budou horší. Kde už řádí? Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.06.2020 (10:30)     Sekcia bulvar

Silné bouřky, které se v sobotu přehnaly přes území České republiky, se v neděli vrátily a mají být ještě silnější. Už od rána zasáhly Prahu i Středočeský kraj a podle předpovědi meteorologů by s nimi lidé měli počítat na většině území jihozápadní polovině, postupně na většině území. Hasiči vyjeli během sobotního odpoledne a večera k 600 případů. Běžný denní průměr všech zásahů hasičů je přitom 328. V sobotu hasiči nejčastěji odčerpávali vodu ze zatopených sklepů, domů nebo garáží a odstraňovali popadané stromy. Po půlnoci se již situace uklidnila, uvedla dnes mluvčí generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Nicole Studená. Například na Pardubicko voda zatopila několik domů v obci Pustá Rybná.

 

Bouřky a kroupy bičují Česko, liják uvěznil děti v domečku. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.06.2020 (19:05)     Sekcia bulvar

Slibované bouřky v sobotu odpoledne dorazily do Česka. V 18:30 sršely blesky na Nymbursku, Skutče, Chrástu, Poličky nebo také u Vyškova, Prostějova, Šlapanic i Strážnice. Přívalový déšť zatopil sklepy, padaly i stromy a někde nechybělo ani krupobití. V obci Žítková na Zlínsku prudký liják uvěznil v domu na hraní děti, které rodiče museli zachránit s pomocí lana. Němečtí meteorologové už před víkendem varovali před „explozí vodní bomby“. 

 

Extrémně silné bouřky v ČR ONLINE: Voda se prohnala domy a má první oběť? Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.06.2020 (16:05)     Sekcia bulvar

Silné bouřky, které se v sobotu přehnaly přes území České republiky, se v neděli vrátily s ještě větší silou. Ve Vinařicícch u Týnce nad Labem zřejmě strhl proud do vody seniora, který zemřel. Meteorologové vydali varování před extrémními bouřkami pro šest krajů: Středočeský, Vysočinu, Pardubický, Jihomoravský, Olomoucký a Zlínský. Například na Pardubicku voda zatopila několik domů v obci Pustá Rybná, další domy liják zatopil na Žďársku v obci Počítky - včetně novostavby Martiny Sáblíkové. Řádění bouřek sledujeme na Blesk Zprávách online.

 

Extrémní bouřky v ČR ONLINE: Voda v domech, děs v zoo i jedna oběť? Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.06.2020 (22:25)     Sekcia bulvar

Silné bouřky, které se v sobotu přehnaly přes území České republiky, se v neděli vrátily s ještě větší silou. Ve Vinařicích u Týnce nad Labem zřejmě strhl proud do vody muže (†56), který zemřel. Varování před extrémními bouřkami pro východ Česka platilo do nedělní 22. hodiny. Například na Pardubicku voda zatopila několik domů v obci Pustá Rybná, v Heřmanově Městci museli evakuovat domov seniorů. A další domy liják zatopil na Žďársku v obci Počítky - včetně novostavby Martiny Sáblíkové. Šéf pražské zoo Miroslav Bobek pak zmínil děs při pohledu na bazén lachtanů. Řádění bouřek sledujeme na Blesk Zprávách online.

 

Extrémně silné bouřky řádí v Česku: Zatopené domy i evakuace seniorů. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.06.2020 (13:50)     Sekcia bulvar

Silné bouřky, které se v sobotu přehnaly přes území České republiky, se v neděli vrátily s ještě větší silou. Meteorologové vydali varování před extrémními bouřkami pro šest krajů: Středočeský, Vysočinu, Pardubický, Jihomoravský, Olomoucký a Zlínský. Například na Pardubicku voda zatopila několik domů v obci Pustá Rybná, další domy liják zatopil na Žďársku v obci Počítky. V Heřmanově Městci se protrhla hráz rybníka a evakuují tu seniory z domova důchodců. Na Vysočině, jižní Moravě i v části Zlínského a Pardubického kraje může v bouřkách napršet až 100 litrů vody na metr čtvereční. Rozvodní se toky. Hasiči vyjeli během sobotního odpoledne a večera k 600 případům.

 

Povodně v Česku: Bahno v domech i děs v zoo. Bouřky se vrátí, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.06.2020 (12:00)     Sekcia bulvar

Silné bouřky, které se v sobotu přehnaly přes území České republiky, se v neděli vrátily s ještě větší silou. Ve Vinařicích u Týnce nad Labem zřejmě strhl proud do vody muže (†56), který zemřel. Na Pardubicku voda zatopila několik domů v obci Pustá Rybná, v Heřmanově Městci museli evakuovat domov seniorů. A další domy liják zatopil na Žďársku v obci Počítky - včetně novostavby Martiny Sáblíkové. Šéf pražské zoo Miroslav Bobek pak zmínil děs při pohledu na bazén lachtanů. Dozvuky po řádění bouřek i další vývoj počasí nad ČR sledovaly Blesk Zprávy online.

 

Bouřky místo tropů: Na domy padaly stromy a lidé bez proudu. Sledujte dál radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.07.2020 (07:00)     Sekcia bulvar

Po tropickém dni se do Česka v úterý přiřítily bouřky, které zaměstnaly hasiče. Odklízeli především popadané stromy - na domy, silnice či železnice. Výstraha pro silné bouřky platí i nadále, mohou se i ve středu vyskytnout na většině území.  

 

Extrémně silné bouřky v ČR ONLINE: Zatopené domy i evakuace seniorů. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.06.2020 (14:40)     Sekcia bulvar

Silné bouřky, které se v sobotu přehnaly přes území České republiky, se v neděli vrátily s ještě větší silou. Meteorologové vydali varování před extrémními bouřkami pro šest krajů: Středočeský, Vysočinu, Pardubický, Jihomoravský, Olomoucký a Zlínský. Například na Pardubicku voda zatopila několik domů v obci Pustá Rybná, další domy liják zatopil na Žďársku v obci Počítky. V Heřmanově Městci se protrhla hráz rybníka a evakuují tu seniory z domova důchodců. Na Vysočině, jižní Moravě i v části Zlínského a Pardubického kraje může v bouřkách napršet až 100 litrů vody na metr čtvereční. Rozvodní se toky. Hasiči vyjeli během sobotního odpoledne a večera k 600 případům. Řádění bouřek sledujeme na Blesk Zprávách online.

Vytopená Státní opera i požáry od výbojů: Českem se prohnaly bouřky, hrozí i dnes, sledujte radar Blesku

Bouřky a kroupy bičují Česko, sobotní liják uvěznil děti v domečku. Sledujte radar Blesku

Bouřky po tropech: Nebeská podívaná i stromy padající na domy. Sledujte dál radar Blesku

Nebeská podívaná i stromy padající na domy. Bouřky hrozí dál, sledujte radar Blesku

Česko znovu potrápí bouřky. Přinesou vichr, lijáky i kroupy, sledujte radar Blesku

Česko zasáhly bouřky, hrozí lijáky i kroupy. Kde platí výstraha? Sledujte radar Blesku

Česko zasáhnou bouřky, lijáky, hrozí i kroupy. Kde platí výstraha? Sledujte radar Blesku

Do Česka dorazily bouřky: Přijdou i silné lijáky, krupobití a vichr, sledujte radar Blesku

Do Česka se přihnaly bouřky: Tisíce lidí bez proudu, liják spláchl i festival, sledujte radar Blesku

Českem se ženou bouřky, kde všude nás skropí liják? Sledujte radar Blesku

Českem se ženou bouřky, kde všude nás zkropí liják? Sledujte radar Blesku

Lijáky, krupobití a vichr: Na Česko se řítí velmi silné bouřky, sledujte radar Blesku

Bouřky v Česku přicházejí od západu, kde všude nás skropí liják? Sledujte radar Blesku

Zatopené domy i silnice. Povodně potrápily Česko, pršet bude znovu. Sledujte radar Blesku

Do Česka se řítí další silné bouřky! Kde udeří a co způsobily ty minulé? Sledujte radar Blesku

Hrozí bouřky, sluníčko se příliš neukáže. Čekají nás přeháňky, sledujte radar Blesku

Déšť i bouřky! Nejbohatší květnový týden na srážky je tu, sledujte radar Blesku

Na Česko udeřily silné bouřky. Hrozí lijáky a kroupy, sledujte radar Blesku

Silné bouřky udeřily, na auta padaly stromy. Hrozí i kroupy, sledujte radar Blesku

Bouřky potrápí Česko, o víkendu se přidají i kroupy. Sledujte radar Blesku

Bouřky a kroupy v Česku: Stromy padaly i na domy. Teploty přesáhly 36 °C, sledujte radar Blesku

Teploty se vyšplhají až na 29 °C, přijdou ale i bouřky. Sledujte radar Blesku

Bouřky opět potrápí Česko, o teplém víkendu se přidají i kroupy. Sledujte radar Blesku

Bouřky s lijákem zatopily sklepy a lámaly stromy. Hrozí dál, sledujte radar Blesku

Bouřky a kroupy se ženou Českem! Lámaly stromy, zaplavily silnice, sledujte radar Blesku

Lijáky vytopily domy, bouřky v Česku zůstanou. Na jihu a Moravě hrozí záplavy, sledujte radar Blesku

Na ČR se ženou silné bouřky, hrozí lijáky a kroupy. Teploty porostou k 35 °C, sledujte radar Blesku

Na Česko se ženou bouřky a vichr, padat mají i kroupy. Kde platí výstraha? Sledujte radar Blesku

Liják v Praze, bouřky na Vysočině lámaly stromy. Hrozí kroupy, sledujte radar Blesku

Na jih Česka se ženou bouřky. Pozor na přívalové deště, vítr a kroupy. Sledujte radar Blesku

Silné bouřky potrápily Vysočinu a jižní Moravu. Sledujte radar Blesku, hrozí i povodně

Bouřky s lijáky dorazily do ČR, sledujte radar Blesku. Kde všude platí výstraha?

Lijáky a nánosy krup: Česko bičují bouřky, sledujte radar Blesku. Meteorologové zpřísnili výstrahu

Silné bouřky potrápily Vysočinu a jižní Moravu. Sledujte radar Blesku, v noci dorazí další

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy