Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu, hasiči staví hráze a pršet má dál

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2020 (08:00)     Sekcia bulvár

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které především na severu a severovýchodě zvedají hladiny řek. Vážná situace je na Frýdlantsku. Stav ohrožení platí na Smědé a Řasnici. Voda se rozlila do zahrad a polí, místy zaplavila sklepy, potvrdili hasiči. Extrémní deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu, lidé bez elektřiny a evakuace. Pršet bude dál

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2020 (12:10)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které především na severu a severovýchodě zvedají hladiny řek. Vážná situace je na Frýdlantsku. Stav ohrožení platí na Smědé a Řasnici. Voda se rozlila do zahrad a polí, místy zaplavila sklepy, potvrdili hasiči. Kvůli povodni museli vodohospodáři odstavit úpravnu pitné vody, potíže jsou i s dodávkami elektřiny. Ve Višňové evakuovali asi desítku lidí, obec je odříznutá od zbytku světa. ČHMÚ zvýšil stupeň nebezpečí upozornění na silný déšť v Jizerských horách a Krkonoších na extrémní, stouplo i riziko záplav. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu, evakuace a lidé bez elektřiny. Pršet bude dál

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2020 (13:54)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které především na severu a severovýchodě zvedají hladiny řek. Vážná situace je na Frýdlantsku. Stav ohrožení platí na Smědé a Řasnici. Voda se rozlila do zahrad a polí, místy zaplavila sklepy, potvrdili hasiči. Kvůli povodni museli vodohospodáři odstavit úpravnu pitné vody, potíže jsou i s dodávkami elektřiny. Ve Višňové evakuovali asi desítku lidí, obec je odříznutá od zbytku světa, evakuovat se bude také v Raspenavě. ČHMÚ zvýšil stupeň nebezpečí upozornění na silný déšť v Jizerských horách a Krkonoších na extrémní, stouplo i riziko záplav. Nově platí varování také pro Chrudimsko. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v Česku ONLINE: Extrémní ohrožení na severu vystřídala úleva. Déšť se ale vrátí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2020 (19:55)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které na severu a severovýchodě zvedla hladiny řek. Nejvážnější situace byla na Frýdlatnsku a okolí v povodí Smědé a Řasnice. Voda se rozlila do zahrad a polí, místy zaplavila sklepy i několik domů. Kvůli povodni museli vodohospodáři odstavit úpravnu pitné vody, potíže jsou i s dodávkami elektřiny. Ve Višňové evakuovali asi desítku lidí, obec je odříznutá od zbytku světa. Navečer se situace uklidnila, hladina řek začala pomalu klesat. Povodňové nebezpečí ale nepominulo, déšť se má podle předpovědi vrátit. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v Česku ONLINE: Velká voda má první oběť. A extrémní ohrožení na severu střídá úleva

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2020 (21:35)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které na severu a severovýchodě zvedla hladiny řek. A velká voda si vyžádala minimálně jeden lidský život. V rozvodněné řeče na Osoblažsku zemřel dnes člověk, hasiči jej vytáhli mrtvého z vody. Po dalším pátrali zatím neúspěšně. Nejvážnější situace byla na Frýdlatnsku a okolí v povodí Smědé a Řasnice. Voda se rozlila do zahrad a polí, místy zaplavila sklepy i několik domů. Kvůli povodni museli vodohospodáři odstavit úpravnu pitné vody, potíže jsou i s dodávkami elektřiny. Ve Višňové evakuovali asi desítku lidí, obec je odříznutá od zbytku světa. Navečer se situace uklidnila, hladina řek začala pomalu klesat. Povodňové nebezpečí ale nepominulo, déšť se má podle předpovědi vrátit. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky zvedají hladiny řek v Česku. Hasiči staví ochranné hráze, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2020 (22:15)     Sekcia bulvar

Na Jesenicku dnes kvůli vydatnému dešti začaly stoupat hladiny vodních toků. Na Černém potoce ve Velké Kraši před 22:00 stále platil druhý stupeň povodňové aktivity, který značí pohotovost. Situace se tam však již kolem 21:00 zklidnila a hladina začala klesat. Na první stupeň se dostala také říčka Bělá v Mikulovích a Vidnavka ve Vidnavě, stav je tam již setrvalý. Vyplývá to z údajů Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Na řadě míst zasahují hasiči, řekl ČTK jejich mluvčí Zdeněk Hošák.

 

Ohrožení na severu a hazard vodáků, jeden bojuje o život. V Česku dál prší, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2020 (08:01)     Sekcia bulvar

Vydatný déšť znovu zvedl hladiny některých řek ve východní polovině země. V sobotu ráno intenzivní deště zvedly hladiny řek na Frýdlantsku. Stav ohrožení platí na Smědé a Řasnici. Voda se rozlila do zahrad a polí, místy zaplavila sklepy. Hasiči na severní Moravě nebo na Vsetínsku odčerpávali vodu ze sklepů, garáží i vzniklých lagun, odstraňovali spadané stromy a stavěli ochranné hráze. Ve Velké nad Veličkou na Hodonínsku se v pátek odpoledne převrhl gumový člun s vodáky středního věku. V pohotovosti budou ale hasiči i vodohospodáři celý víkend.

 

Extrémní bouřky a lijáky nad Českem: Takhle u nás pršelo jen dvakrát za 11 let!

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     15.06.2020 (12:00)     Sekcia bulvar

Zaplavené silnice i domy, popadané stromy, poničená úroda a hasiči v pohotovosti! Česko o víkendu bičovaly bouřky a lijáky, jaké tu byly za posledních 11 let jen dvakrát! Přitom v sobotu bylo od rána tak krásně...

 

Lijáky v Česku ONLINE: Velká voda má dvě oběti. A extrémní nebezpečí na východě Čechy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (14:55)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které prudce zvedly hladiny řek. A velká voda si vyžádala nejspíš dva lidské životy. V rozvodněné řeče na Osoblažsku zemřel muž, hasiči jej vytáhli mrtvého z vody. Spolu s ním zřejmě utonula i žena, její tělo ale zatím hasiči nenašli a je možné, že ho proud odnesl do sousedního Polska.  Na Chrudimsku a Pardubicku hrozí podle meteorologů extrémně vysoké nebezpečí povodní. V sobotu byla nejvážnější situace na Frýdlantsku a okolí v povodí Smědé a Řasnice, tam ale voda opadla. Povodňovou situaci mohou zkomplikovat bouřky s přívalovými dešti.  Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v Česku ONLINE: Velká voda má první oběť. Ohrožení střídá úleva, déšť se ale vrátí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (09:50)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které na severu a severovýchodě zvedly hladiny řek. A velká voda si vyžádala minimálně jeden lidský život. V rozvodněné řeče na Osoblažsku zemřel muž, hasiči jej vytáhli mrtvého z vody. Svědci viděli v řece i ženské tělo, které zatím ale záchranáři nenašli. Na třetím povodňovém stupni je v neděli ráno Velička na Hodonínsku. V sobotu byla nejvážnější situace na Frýdlatnsku a okolí v povodí Smědé a Řasnice. Voda se rozlila do zahrad a polí, místy zaplavila sklepy i několik domů. Kvůli povodni museli vodohospodáři odstavit úpravnu pitné vody, potíže jsou i s dodávkami elektřiny. Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lijáky v Česku ONLINE: Velká voda má dvě oběti. Klesající hladiny znovu zvednou bouřky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (12:18)     Sekcia bulvar

Varování meteorologů se naplnila, do Česka přišly silné deště, které na severu a severovýchodě zvedly hladiny řek. A velká voda si vyžádala nejspíš dva lidské životy. V rozvodněné řeče na Osoblažsku zemřel muž, hasiči jej vytáhli mrtvého z vody. Spolu s ním zřejmě utonula i žena, její tělo ale zatím hasiči nenašli a je možné, že ho proud odnesl do sousedního Polska. Voda stoupá na Chrudimsku a také v Moravskoslezském kraji. V sobotu byla nejvážnější situace na Frýdlantsku a okolí v povodí Smědé a Řasnice, tam ale voda opadla. Vyhráno ale zdaleka není, povodňovou situaci mohou zkomplikovat bouřky s přívalovými dešti.  Deště a povodně sledujeme na Blesk.cz online.

Lijáky v Česku ONLINE: Velká voda má dvě oběti. A extrémní nebezpečí na východě

Bouřky řádí v Česku: Na severu extrémní nebezpečí, už se protrhla hráz. Sledujte radar Blesku

Lijáky nad jihem Moravy: Hasiči čerpají vodu ze zatopených sklepů a garáží

Extrémní lijáky v Krkonoších: Labe stouplo na první povodňový stupeň, sledujte radar Blesku

Extrémní nebezpečí povodní na severu Moravy a další bouřky v Česku. Sledujte radar Blesku

Česko bičují lijáky, ženou se bouřky a hrozí kroupy. Sledujte radar Blesku

Lijáky zvedly české řeky: 3. stupeň na Otavě a v Jeseníku, evakuace na Českolipsku. Sledujte radar Blesku

Lijáky v Česku ONLINE: Holčička (†8) utonula po převrhnutí raftu. A extrémní nebezpečí na východě

Lijáky v Česku ONLINE: Dítě zemřelo po převrhnutí raftu. A extrémní nebezpečí na východě

Lijáky zvedly české řeky: 3. stupeň na Otavě, protržená hráz na Děčínsku, evakuace na Českolipsku. Sledujte radar Blesku

Varování meteorologů: Lijáky na Moravě mohou zvednout hladiny řek. Sledujte radar Blesku

3. povodňový stupeň, 20letá voda, zatopené silnice i domy: Na severu Moravy má být ještě hůř

Lijáky rozvodnily řeky a zaměstnaly hasiče, platí nová výstraha. Pršet bude dál, sledujte radar Blesku

Lijáky a povodně ONLINE: Tři lidé čekali na střeše auta na záchranu. Sledujte radar Blesku

Bobr se dostal do nečekaných problémů: Zachraňovat ho museli hasiči

Lijáky a povodně ONLINE: Na Moravě je zle, problémy hlásí i východ Čech. Sledujte radar Blesku

Lijáky na severu Moravy vyplavily sklepy: Silnice se proměnily v řeky

ONLINE: Povodně ničily sever Česka, došlo i na evakuace. Bouřky nekončí, sledujte radar Blesku

Lijáky v ČR ONLINE: Holčička (†8) utonula při raftování. A extrémní nebezpečí na východě

ONLINE: Povodně ničily sever Česka, řeky se zvedají i jinde. Bouřky nekončí, sledujte radar Blesku

Povodňová pohotovost, lijáky na severu Moravy a další bouřky v Česku. Sledujte radar Blesku

Lijáky rozvodnily řeky. Pršet bude dál, sledujte radar Blesku. Kde platí výstraha?

Povodňová pohotovost, lijáky a další bouřky v Česku. Sledujte radar Blesku

Vydatný déšť v Česku: Kde všude hrozí velké lijáky? Sledujte radar Blesku

Po tropech a bouřích dorazily do Česka lijáky. Hrozí rozvodnění řek, sledujte radar Blesku

Povodně devastovaly části Česka, stovky zásahů hasičů. Došlo i na evakuace, sledujte radar Blesku

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ: Po bouřích se vrátí vedro

Bouřky a lijáky: Voda lámala asfalt, trhala beton, potápěla auta. Sledujte radar Blesku

Lijáky a povodně ONLINE: „Je to horší než v létě,“ běduje starostka. Sledujte radar Blesku

Na Česko udeřily bouřky, mohu být extrémní: Hrozí i vznik tornáda! Kde si dát pozor? Sledujte radar Blesku

Lijáky vytopily domy, bouřky v Česku zůstanou. Na jihu a Moravě hrozí záplavy, sledujte radar Blesku

Hasiči v Karviné naháněli týranou krajtu: Někdo ji pálil na hřbetě!

Do Česka dorazily lijáky a zuří další bouřky. Hrozí rozvodnění řek, sledujte radar Blesku

Prudké bouřky a lijáky zasáhly Moravskoslezský kraj, hasiči čerpají vodu ze zatopených sklepů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy