Koronavirus ONLINE: Další krok k běžnému životu v Česku. A hanbatě plný dovolenkový ráj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2020 (05:30)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 336 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 498 lidí, vyléčených je 7499 a aktuálně nakažených je pak 2663. ČR čeká v pondělí další krok k normálnímu životu. K běžnému provozu se vrátí například koupaliště, zoologické zahrady, památky nebo muzea. Akcí se bude moci nově účastnit až 1000 lidí a po třech měsících se opět budou moci konat veletrhy, i když zatím s omezenou kapacitou. Rozvolnění opatření se kvůli nepříznivé epidemiologické situaci zatím netýká Frýdecko-Místecka a Karvinska. A Španělsko v neděli otevřelo pro většinu evropských států a do země okamžitě zamířily tisíce turistů. Doslova hlava na hlavě byla na plážích v Barceloně, nechyběly dámy nahoře bez. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Další krok k běžnému životu v Česku. A hlava na hlavě v dovolenkovém ráji

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2020 (22:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 336 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 463 lidí, vyléčených je 7498 a aktuálně nakažených je pak 2629. ČR čeká v pondělí další krok k normálnímu životu. K běžnému provozu se vrátí například koupaliště, zoologické zahrady, památky nebo muzea. Akcí se bude moci nově účastnit až 1000 lidí a po třech měsících se opět budou moci konat veletrhy, i když zatím s omezenou kapacitou. Rozvolnění opatření se kvůli nepříznivé epidemiologické situaci zatím netýká Frýdecko-Místecka a Karvinska. A Španělsko v neděli otevřelo pro většinu evropských států a do země okamžitě zamířily tisíce turistů. Doslova hlava na hlavě byla na plážích v Barceloně. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Katolíci přišli o 220 milionů a velký nárůst poměru nakažených v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2020 (11:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 336 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 498 lidí, vyléčených je 7505 a aktuálně nakažených je pak 2657. Během neděle přibylo 50 nakažených, šlo o 4,2 procenta z celkového počtu testů a velký nárůst tohoto údaje. V pondělí přišel další krok k normálnímu životu. K běžnému provozu se vrácí například koupaliště, zoologické zahrady, památky nebo muzea. Akcí se může nově účastnit až 1000 lidí a po čtvrt roce se opět můžou konat veletrhy. Rozvolnění opatření se kvůli nepříznivé epidemiologické situaci zatím netýká Frýdecko-Místecka a Karvinska. A Česká katolická církev vyčíslila ztráty za dobu pandemie na 220 milionů. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Velký nárůst poměru nakažených, ale i nová vlna uvolňování v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2020 (09:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 336 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 498 lidí, vyléčených je 7505 a aktuálně nakažených je pak 2657. Během nedělo přibylo 50 nakažených, šlo o 4,2 procenta z celkového počtu testů a velký nárůst tohoto údaje. V pondělí přišel další krok k normálnímu životu. K běžnému provozu se vrácí například koupaliště, zoologické zahrady, památky nebo muzea. Akcí se může nově účastnit až 1000 lidí a po třech měsících se opět můžou konat veletrhy. Rozvolnění opatření se kvůli nepříznivé epidemiologické situaci zatím netýká Frýdecko-Místecka a Karvinska. A Španělsko v neděli otevřelo pro většinu států EU a do země okamžitě zamířily tisíce turistů. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Odpůrci očkování na Slovensku zaútočili na parlament. A temná předpověď

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.07.2021 (12:32)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za čtvrtek přibylo 197 případů covidu, o 29 méně než minulý týden. Slovenská policie dnes použila slzný plyn poté, co se demonstranti z řad odpůrců očkování proti covidu-19 pokusili vtrhnout do sídla parlamentu. A hlavní zdravotní poradce francouzské vlády Jean-François Delfraissy si myslí, že svět se k běžnému životu vrátí až v roce 2022 nebo 2023. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Čtvrtina Čechů odmítá očkování, trable pro dovolenkáře a temná předpověď

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.07.2021 (15:12)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za čtvrtek přibylo 197 případů covidu, o 29 méně než minulý týden. Téměř čtvrtina Čechů se nenechá očkovat proti covidu. V průzkumu CVVM to uvedlo 23 pct občanů. Španělsko a Nizozemsko od příštího týdne na cestovním semaforu přejdou do tmavě červené barvy, což zkomlikuje návrat z dovolených hlavně neočkovaným. A hlavní zdravotní poradce francouzské vlády Jean-François Delfraissy si myslí, že svět se k běžnému životu vrátí až v roce 2022 nebo 2023. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Čechům otevře další dovolenkový ráj. A 1050 případů za pátek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.05.2021 (14:55)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pátek přibylo 1050 nových případů, zhruba o třetinu méně než před týdnem. Vláda ustoupila od plánu, aby testy hostů na restauračních zahrádkách kontrolovali provozovatelé, nakonec to bude policie s hygieniky. Portugalsko umožní turistické lety ze zemí Evropské unie s nízkou mírou nákazy, při příletu stačí ukázat negativní test na koronavirus. Povolení ke vstupu se bude týkat zemí s méně než 500 novými případy na 100.000 obyvatel denně, týká se to i Česka. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 953 případů za sobotu v Česku. Už 706 hospitalizovaných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.07.2022 (10:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku, ale i v Evropě zesiluje. Testy v Česku odhalily za sobotu 953 nových případů nákazy. Hospitalizovaných osob už je 706. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) bude třeba proti šíření koronaviru nasadit nové očkovací látky. Ty dosavadní sice zachránily miliony životů, ale rozhodujícím způsobem neomezily šíření viru. Situaci kolem pandemie koronaviru dál sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejvyšší víkendový nárůst od května. A další testování ve školách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.09.2021 (06:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za sobotu přibylo v Česku 205 potvrzených případů covidu-19, o 72 více než před týdnem. Reprodukční číslo vzrostlo na 1,26. V souvislosti s rozhodnutím Nejvyššího správního soudu ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) uvažuje o uznávání protilátek na koronavirus. Debatu na toto téma chce dokončit v září. A ve školách v pondělí probíhá další kolo testování dětí na koronavirus. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2886 případů za pátek v Česku. Už 820 hospitalizovaných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.07.2022 (08:01)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku, ale i v Evropě zesiluje. Testy v Česku odhalily za pátek  2886 nových případů nákazy. Hospitalizovaných osob už je 820 – skoro o sto více než předchozí den. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) bude třeba proti šíření koronaviru nasadit nové očkovací látky. Ty dosavadní sice zachránily miliony životů, ale rozhodujícím způsobem neomezily šíření viru. Situaci kolem pandemie koronaviru dál sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1382 nových případů v ČR za den. A dovolenkový ráj zavře Čechům brány

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (10:06)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 449 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 32 413 lidí, vyléčených je 20 787 a aktuálně nakažených je rekordních 11 178. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, vůbec nejvíc od začátku epidemie. Od čtvrtka se do všech vnitřních prostor v Česku vrátily roušky. A Češi zřejmě přijdou o možnost dovolené v další oblíbené destinaci. „Kypr s největší pravděpodobností zařadí Česko od 19. září do kategorie C, což znamená, že Češi se na ostrov nedostanou,“ řekl Radiožurnálu náměstek ministra zahraničí Martin Smolek. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 2701 případů za čtvrtek v ČR. WHO požaduje „aktuálnější“ očkování

Koronavirus ONLINE: Tisíce dávek nadějného léku míří do ČR. A významný krok nemocnice

Koronavirus a pražské nemocnice přehledně: Které už se začínají vracet k běžnému provozu?

Koronavirus ONLINE: Vakcíny i pro Plzeň. A další problémy s davy sáňkařů na českých kopcích

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku a nával v obchodech i na sjezdovkách

Koronavirus ONLINE: Pandemie v Česku sílí. Ministerstvo s testy zdarma na podzim nepočítá!

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR a další várka vakcíny dorazila

Koronavirus ONLINE: 180 miliard z EU pro Česko má zelenou. A 139 nakažených za neděli

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: Přes 700 mrtvých a na 1200 hospitalizovaných v Česku. A co Trump?

Koronavirus ONLINE: Dovolenkový ráj v létě bez testů. A nová egyptská mutace v ČR?

Koronavirus ONLINE: Čechům zčervenal další dovolenkový ráj. Na Maltu jen s testem

Koronavirus ONLINE: 184 případů za pátek v Česku. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: Dovolenkový ráj Čechů v létě bez testů. A na kulturu až 2000 lidí?

Koronavirus ONLINE: 16 939 případů v ČR za středu. Rakovník dosáhl maxima bodů PES

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

Koronavirus ONLINE: Profesionální sport čeká v ČR restart. A nárůst případů zpomalil

Koronavirus ONLINE: Vojtěch vrací do hry uznávání protilátek. A nejvyšší víkendový nárůst od května

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v ČR. A zákaz přijímat část pacientů do nemocnic

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku, varování u očkování a nával v obchodech

Koronavirus ONLINE: Další změna pro cestovatele a velký nárůst poměru nakažených v Česku

Koronavirus ONLINE: 2403 případů za úterý v ČR. 983 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR. Viceprezidentka USA je pozitivní

Koronavirus ONLINE: Testy čekají třetinu školáků. A vláda probere další zpřísnění

Koronavirus ONLINE: 11 711 úmrtí v ČR, PES stále na 90 a vakcína jako naděje

Velký přehled Blesku: Jak virus změnil za rok a půl život v Česku. Co všechno zdražilo?

Koronavirus ONLINE: Další země zastavuje AstraZenecu. A očkovací rekord v Česku

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 939 případů v ČR za středu. A 52 procent pozitivních testů

Koronavirus ONLINE: Babiš po 3. dávce mluví o ohrožení životů neočkovaných a změně u testů

Koronavirus ONLINE: Zhoršení situace v Česku, nová výhoda pro očkované a olympiáda bez diváků

Koronavirus ONLINE: 4818 případů za pondělí v ČR. V nemocnicích je už 1666 lidí

Koronavirus ONLINE: 125 případů za neděli v Česku. V nemocnicích je 533 lidí

Koronavirus ONLINE: 17 278 případů za den i převoz mrtvých v ČR. A Moderna krok od souhlasu v EU

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy