Koronavirus ONLINE: Vzpoura proti známkám na Liberecku a půlka Němců oželí dovolenou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2020 (13:15)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 345 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 870 lidí, vyléčených je 7633 a aktuálně nakažených je pak 2892. Během čtvrtka stoupl počet nových případů v Česku o 93. Mnohé základní i střední školy rozdaly žákům vysvědčení. Poprvé od začátku pandemie tak mohly být ve školách celé třídy. Škola na Liberecku pak předvedla odpor ke známkování, když výkon za 2. pololetí skryla dětem pod nálepky. Horké počasí vyhnalo Brity na pláže, kde byla hlava na hlavě. Vláda je sice nechce zatím uzavírat, ale ujistila občany, že to může udělat. A polovina Němců vůbec nepojede na letní dovolenou a letos raději zůstane doma, ukázal průzkum pro veřejnoprávní televizi ARD. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Vysvědčení se rodičům může prodražit. A půlka Němců oželí dovolenou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2020 (09:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 345 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 870 lidí, vyléčených je 7633 a aktuálně nakažených je pak 2892. Během čtvrtka stoupl počet nových případů v Česku o 93. Mnohé základní i střední školy rozdaly žákům vysvědčení. Poprvé od začátku pandemie mohly být tak ve školách plné třídy. Jenže pokud se pro něj školáci vypravili osobně, rodiče na daný den přicházejí o ošetřovné, upozornil resort práce a sociálních věcí. Polovina Němců letos vůbec nepojede na letní dovolenou a raději zůstane doma, ukázal průzkum pro veřejnoprávní televizi ARD. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vysvědčení se rodičům může prodražit. A vzpoura proti známkám na Liberecku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2020 (10:02)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 345 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 870 lidí, vyléčených je 7633 a aktuálně nakažených je pak 2892. Během čtvrtka stoupl počet nových případů v Česku o 93. Mnohé základní i střední školy rozdaly žákům vysvědčení. Poprvé od začátku pandemie mohly být tak ve školách plné třídy. Jenže pokud se pro něj školáci vypravili osobně, rodiče na daný den přišli o ošetřovné. Škola na Liberecku pak předvedla odpor ke známkování, když výkon za 2. pololetí skryla dětem pod nálepky. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vzpoura proti známkám na Liberecku. A uzavření pláží hrozí Britům

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2020 (11:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 345 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 10 870 lidí, vyléčených je 7633 a aktuálně nakažených je pak 2892. Během čtvrtka stoupl počet nových případů v Česku o 93. Mnohé základní i střední školy rozdaly žákům vysvědčení. Poprvé od začátku pandemie tak mohly být ve školách celé třídy. Škola na Liberecku pak předvedla odpor ke známkování, když výkon za 2. pololetí skryla dětem pod nálepky. Horké počasí vyhnalo Brity na pláže, kde byla hlava na hlavě. Vláda je sice nechce zatím uzavírat, ale ujistila občany, že to může udělat. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Půlka Čechů v létě na dovolenou nepojede vůbec. A v Česku místo ciziny bude 15 procent lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.07.2020 (15:40)     Sekcia bulvar

Místo původně plánovaného zahraničí stráví letos dovolenou v tuzemsku 15 procent Čechů. Vůbec dovolenou neplánuje 22 procent obyvatel, byť na ni obvykle jezdí. A dalších 29 procent, kteří na ní nejezdí tradičně. Nejčastěji lidé ruší nebo mění své dovolenkové plány kvůli obavám z nemoci covid-19, kterou způsobuje nový koronavirus. Vyplývá to z výsledků průzkumu agentury Kantar CZ pro Českou televizi, které byly zveřejněny v nedělních Otázkách Václava Moravce.

 

Koronavirus ONLINE: Hygienička řekla, kdy v Praze omezí kluby. A rekordní nakažení v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.08.2020 (13:42)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 423 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 24 367 lidí, vyléčených je 17 547 a aktuálně nakažených je pak 6397. Aktivních případů je tak vůbec nejvíc od začátku epidemie. Za neděli přibylo dalších 274. Šéfové parlamentů ČR, Slovenska a Rakouska se v pondělí shodli, že by hranice měly zůstat otevřené. Testy na koronavirus, které u 15 pracovníků ZŠ ve Frýdlantu na Liberecku nařídili hygienici, vyšly negativně. Pozitivní tak zůstává jediný zaměstnanec, škola přesto 1. září neotevře, nejdříve se tak stane 9. září. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Kalousek vmetl Babišovi podlost. A úleva v Praze i na Liberecku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (07:15)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 348 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 515 lidí, vyléčených je 7864 a aktuálně nakažených je pak 4303. Během neděle přibylo 75 případů. Šéf poslanců Miroslav Kalousek (TOP 09) označil premiéra Andreje Babiše (ANO) za podlého a zbabělého alibistu, šéf vlády předtím uvedl, že klíčová rozhodnutí u koronaviru dělali epidemiologové a vláda je jen schvalovala. Nepřímo tak dal ruce pryč od pomalého postupu na Karvinsku. Podle nových dat kleslo rizikové skóre v Praze, okrese Praha-východ i na Liberecku.  A Češi mířící na Kypr musí od pondělí předkládat nejdéle tři dny starý negativní test na covid-19. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Podvodníci na Liberecku nabízí prášek na koronavirus: Policie udělala kampaň pro seniory

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.01.2021 (18:18)     Sekcia bulvar

Na Semilsku a Liberecku se v poslední době vyrojilo velké množství podvodníků, kteří okrádají starší občany. K několika seniorkám se neznámý muž vetřel do domu pod záminkou, že jde zkontrolovat elektrospotřebiče. Jedné odcizil 90 tisíc korun. V jiné oblasti se pro změnu podvodníci vydávají za zaměstance ministerstva a nabízejí prací prášek proti covidu-19. Policisté se proto rozhodli vytvořit informační kampaň zaměřenou na seniory.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet aktivních případů v ČR. A zavřená škola ve Frýdlantu zná výsledky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.08.2020 (12:12)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 423 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 24 367 lidí, vyléčených je 17 547 a aktuálně nakažených je pak 6397. Aktivních případů je tak vůbec nejvíc od začátku epidemie. Za neděli přibylo dalších 274. Šéfové parlamentů ČR, Slovenska a Rakouska se v pondělí shodli, že by hranice měly zůstat otevřené. Testy na koronavirus, které u 15 pracovníků ZŠ ve Frýdlantu na Liberecku nařídili hygienici, vyšly negativně. Pozitivní tak zůstává jediný zaměstnanec, škola přesto 1. září neotevře, nejdříve se tak stane 9. září. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Hygienička řekla, kdy v Praze omezí kluby. A exprezident zemřel

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.08.2020 (15:36)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 423 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 24 367 lidí, vyléčených je 17 547 a aktuálně nakažených je pak 6397. Aktivních případů je tak vůbec nejvíc od začátku epidemie. Za neděli přibylo dalších 274. Po nákaze koronavirem zemřel bývalý indický prezident Pranáb Mukherdží. Šéfové parlamentů ČR, Slovenska a Rakouska se v pondělí shodli, že by hranice měly zůstat otevřené. Testy na koronavirus, které u 15 pracovníků ZŠ ve Frýdlantu na Liberecku nařídili hygienici, vyšly negativně. Pozitivní tak zůstává jediný zaměstnanec, škola přesto 1. září neotevře, nejdříve se tak stane 9. září. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR dál sílí. A povinné očkování učitelů i uklízeček v New Yorku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.10.2021 (06:34)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta opět zesiluje. Za neděli přibylo 314 potvrzených případů covidu, předtím za pátek dokonce 824. Pro třetí dávku vakcíny proti covidu-19 si zatím přišlo přes 7400 lidí z asi 40 000 očkovaných, kteří na ni mají nárok. V New Yorku začalo platit povinné očkování učitelů i školského personálu - kdo odmítne, odchází na neplacenou dovolenou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 19 mrtvých za den v ČR. Půlka národa odmítá budoucí vakcínu

Nestárnoucí Jana Švandová letos dovolenou v zahraničí raději oželí: Nechci pokoušet osud, říká

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených od prosince v ČR. A na povinné očkování Němců tlačí i kancléř

Koronavirus ONLINE: Dodávky vakcín se plně obnoví příští týden. A Češi rizikoví u Němců

Koronavirus ONLINE: Očkovaný důchodce na Liberecku zemřel na covid. A problém s certifikáty

Koronavirus ONLINE: Až 200 tisíc nakažených v ČR za den? Výrobce testů: Omikron je už půlka případů

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: 804 případů za pondělí v ČR. A povinné očkování učitelů v New Yorku

Koronavirus ONLINE: Potíže s dovolenou v Bulharsku. A party ve Varech bez respirátorů

Koronavirus ONLINE: Problém s vakcínami Moderna. Do Česka jich přijde půlka a později

Koronavirus ONLINE: Nárůsty v Česku jsou velké, přiznal Babiš. A bič na lži s dovolenou

Koronavirus ONLINE: 2011 případů za neděli v ČR a už deset nákaz omikronem na Liberecku

Koronavirus ONLINE: Češi můžou do maďarských lázní s negativním testem. A exprezident zemřel

Koronavirus ONLINE: Potíže s dovolenou v Bulharsku, nové omezení při cestě do/z Chorvatska. A party ve Varech bez respirátorů

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v ČR. A zákaz přijímat část pacientů do nemocnic

Koronavirus ONLINE: 336 mrtvých v Česku. A problém na severu Moravy a v Praze

Koronavirus ONLINE: 337 mrtvých v Česku. A problém na severu Moravy a v Praze

Koronavirus ONLINE: Téměř 10500 případů v ČR. A problém na severu Moravy a v Praze

Koronavirus ONLINE: Případů v Česku prudce přibývá. Lékaři ukazují na sever Moravy a Prahu

Koronavirus ONLINE: Vakcíny i pro Plzeň. A další problémy s davy sáňkařů na českých kopcích

Koronavirus ONLINE: Komplikace pro tisíce Čechů, Řecko začalo požadovat negativní test

Vzpoura vězňů: Šíří se tady koronavirus, chceme domů!

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 939 případů v ČR za středu. A 52 procent pozitivních testů

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR. Viceprezidentka USA je pozitivní

Koronavirus ONLINE: 804 nových případů v ČR. A ministr zdravotnictví s ochrankou kvůli odpůrcům

Koronavirus ONLINE: 233 případů za pátek. A očkovaný ministr zdravotnictví je pozitivní

Koronavirus ONLINE: Karvinsko je krok od karantény. A hygiena spletla výsledky testů

Koronavirus ONLINE: Výhody pro očkované Čechy. A EU začala posuzovat čínskou vakcínu

Koronavirus ONLINE: Očkovaní Češi dostali cestovatelské výhody. A číslo R vyskočilo

Nemocnice u sv. Anny v Brně: Budou více testovat na koronavirus kvůli dovolenkářům

Koronavirus ONLINE: 332 případů za pátek v ČR. Přeočkování bude na podzim zdarma

Koronavirus ONLINE: 291 případů za čtvrtek v ČR. Přeočkování bude na podzim zdarma

Koronavirus ONLINE: 2403 případů za úterý v ČR. 983 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: 11 711 úmrtí v ČR, PES stále na 90 a vakcína jako naděje

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy