Babiš po názorovém přemetu „přehodil“ problémy na epidemiology. Kalousek: Podlý alibista

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (13:30)     Sekcia bulvár

Protikoronavirová opatření měnila vláda často tak rychle, že v nich ztráceli mnohdy přehled i samotní ministři. Klíčovou roli sehrávali hygienici. Podle premiéra Andreje Babiše (ANO) nesl nejdříve za veškeré restrikce plnou odpovědnost on, jak řekl národu koncem března. Teď z lázní vzkázal v pravidelném hlášení, že hlavní odpovědnost měli hygienici a vláda jen schvalovala, co oni požadovali. Pořádnou munici tak dal do ruky například Miroslavu Kalouskovi (TOP 09), který mluví o tuneláři, zloději budoucnosti, ale nově i o podlém a zbabělém alibistovi. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Babiš to schytal za výrok o epidemiolozích a řekl den zvratu. Havlíček přiznal neshody

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2020 (05:01)     Sekcia bulvar

Premiér Andrej Babiš (ANO) odmítá, že by byl podlý a zbabělý alibista, kterým ho nazval šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek. Babiš schytává kritiku nejen od Kalouska za protichůdné výroky o tom, kdo nesl skutečnou odpovědnost za protikoronavirová opatření v Česku. Premiér pro Blesk Zprávy vysvětloval, jak výroky z července a března myslel, vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) zase přidal pohled na to, jak probíhalo „vypínání“ země. A přiznal, že ne vždy byli ministři s hygieniky ve shodě.

 

Kalousek v ráži kvůli Babišovým výrokům o epidemiolozích: Zloděj i podlý alibista

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (13:30)     Sekcia bulvar

Protikoronavirová opatření měnila vláda často tak rychle, že v nich ztráceli mnohdy přehled i samotní ministři. Klíčovou roli sehrávali hygienici. Podle premiéra Andreje Babiše (ANO) nesl nejdříve za veškeré restrikce plnou odpovědnost on, jak řekl národu koncem března. Teď z lázní vzkázal v pravidelném hlášení, že hlavní odpovědnost měli hygienici a vláda jen schvalovala, co oni požadovali. Pořádnou munici tak dal do ruky například Miroslavu Kalouskovi (TOP 09), který mluví o tuneláři, zloději budoucnosti, ale nově i o podlém a zbabělém alibistovi.

 

„Zloděj, tunelář i podlý alibista.“ Kalousek v ráži kvůli Babišovým výrokům o epidemiolozích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (13:30)     Sekcia bulvar

Protikoronavirová opatření měnila vláda často tak rychle, že v nich ztráceli mnohdy přehled i samotní ministři. Klíčovou roli sehrávali hygienici. Podle premiéra Andreje Babiše (ANO) nesl nejdříve za veškeré restrikce plnou odpovědnost on, jak řekl národu koncem března. Teď z lázní vzkázal v pravidelném hlášení, že hlavní odpovědnost měli hygienici a vláda jen schvalovala, co oni požadovali. Pořádnou munici tak dal do ruky například Miroslavu Kalouskovi (TOP 09), který mluví o tuneláři, zloději budoucnosti, ale nově i o podlém a zbabělém alibistovi.

 

Babiš jako Kalousek, jen místo složenek obálky. Jak kdyby vám Gustav Husák psal, říká expert

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.06.2021 (05:00)     Sekcia bulvar

Letošní předvolební útok na schránky voličů přišel ještě před létem. Andrej Babiš (ANO) rozeslal v rámci kampaně lidem svůj „osobní dopis“. Jakmile najdete ve schránce bílé psaní s jednoduchým nápisem „Důležité. Do vlastních rukou“, jde o psaní od premiéra. Vzpomenout dává i na dobu, kdy lidem rozesílal své složenky Miroslav Kalousek (TOP 09). I když rozdíly tu jsou. Politolog Jan Kubáček hodnotí i to, jak se Babiš vychvaluje a „zadupává“ ČSSD. Vše je přitom zalité sluncem, jak kdyby vám psal Gustáv Husák, míní expert.

 

„Nedělejte z lidí blbce.“ Kvůli Jurečkovi tlačí Babiš na Fialu. Nehorázný večírek, míní Kalousek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.01.2024 (18:49)     Sekcia bulvar

Marian Jurečka (KDU-ČSL) se v neděli vydal do České televize omlouvat se za účast na vánočním večírku na MPSV v době teroru na Filozofické fakultě, v omluvách pokračoval i po Otázkách Václava Moravce a taktéž na sociální síti. Tam však došlo i na explozi kritických komentářů z ANO, které v pondělí završil sám předseda hnutí Andrej Babiš (ANO). Vyzývá premiéra Petra Fialu (ODS), aby Jurečku odvolala a přestali dělat z lidí blbce. Ani Karel Havlíček (ANO) ve svém videu Jurečku ani premiéra Fialu nešetří. A přidávaj íse i další opozičníci, pro které jsou Jurečkovy problémy vodou na mlýn. V Interview ČT24 komentoval v pondělí záležitosti kolem Jurečky i exministr Miroslav Kalousek (TOP 09). Za nehoráznost považuje už jen pořádání večírku za peníze daňových poplatníků. Ve své vládní době si Kalousek užíval večírky také, ale v hospodě a za své, říkal v ČT a poznamenal, že Jurečka se podle něj po večírku trapně vykrucoval. Podle iDnes.cz vyšel večírek na 400 tisíc korun a hrát na něm měla i moravská cimbálovka.

 

Babiš v IKEMU: Problémy s vysokým tlakem?

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     11.03.2022 (17:02)     Sekcia bulvar

Expremiér a předseda politického hnutí ANO Andrej Babiš (67) dnes skončil v nemocnici IKEM, informoval o tom web Info.cz. Údajně má jít jen o prohlídku a Babiš se na lékaře obrátil pro svůj vlastní klid a jistotu.

 

„Vtipný i tvrdý soupeř.“ Kalouska ocenil Hamáček, Babiš mlčí. Topolánek tasil idiota

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.01.2021 (18:03)     Sekcia bulvar

Miroslav Kalousek (TOP 09) se rozhodl po 22 letech skončit coby poslanec a Sněmovna tak již nebude stejná, jako dřív. Své rozhodnutí Kalousek vysvětlil tím, že vyhlášením termínu voleb již odstartovala ostrá kampaň. A on znovu kandidovat nebude. Kalouskův odchod komentují jak kolegové ze strany, tak opozice, ale třeba i vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD), který Kalouska označil za vtipného, ale tvrdého soupeře. Andrej Babiš (ANO) se nevyjádřil. A expremiér Mirek Topolánek, Kalouskův kamarád, si do premiéra rýpl.

 

Babiš: Nikam vás nepustí, cesta do zahraničí je jen teorie. Zůstaňte v ČR, vzkázal lidem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.04.2020 (12:46)     Sekcia bulvar

Premiér Andrej Babiš (ANO) vidí možnost k vycestování jen jako teoretickou. Není prý totiž možnost, aby mohli lidé vstoupit na území jiných států. Vláda dnes rozhodne o prodloužení nouzového stavu do 25. května podle Babiše na základě rozhodnutí soudu. Premiér by chtěl také otevřít školy pro všechny, sám to podle svých slov řeší s epidemiology i ministrem školství. Dnes po jednání vlády prý šéf kabinetu vystoupí po dlouhé době na tiskové konferenci. Slíbil to ve vysílání Radiožurnálu.

 

Babiš se nechal ostříhat dřív než Monika, Kalousek si poradil sám, Schillerová vyčkává

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.05.2020 (18:30)     Sekcia bulvar

V Česku v pondělí začala fungovat kadeřnictví a zahrádky hospod a restaurací. Mezi prvními v zemi se nechal ostříhat hned ráno po návratu do Strakovy akademie premiér Andrej Babiš (ANO). To šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek si se svými řídkými vlasy prý poradil sám. Vicepremiérka a ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) se po podezření, že se nechala ostříhat i přes zákaz, ke svému kadeřníkovi dostane až po sobotní schůzce s prezidentem Milošem Zemanem. Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) se chystá nejen na zkrocení dorostlé hřívy, ale i na masáže.

 

Vydá Sněmovna znovu Babiše? Expremiér poslancům rozesílá dopisy, Kalousek zmínil útěk na Hrad

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.02.2022 (09:57)     Sekcia bulvar

Expremiér Andrej Babiš (ANO) bude znovu bojovat o poslaneckou imunitu. Už potřetí bude Sněmovna hlasovat o jeho vydání k trestnímu stíhání v kauze Čapí hnízdo. Podle předsedkyně mandátového a imunitního výboru, který vydání podpořil, nebudou s hlasováním žádné problémy. Babiš se již začal bránit a poslancům poslal dopis, ve kterém se obhajuje. Je ale otázkou, jestli se dnes poslanci k tomuto bodu vůbec dostanou. Program je totiž nabitý a k řešení byl opět předložen kontroverzní pandemický zákon, který Senát zamítl.

Kalousek zuří: „Obelhávají nás.“ Babiš se nepohodl s KSČM kvůli schodku 500 miliard

„Ožrala“ a „zloděj zlodějský“. Babiš přestřelil, rozhodl soud, Kalouskovi se musí omluvit

„Babiš je d*bil,“ ujelo Maláčové po natáčení s ČT. Kalousek si rýpl, jak pojmenovat ministry

Tvrdý střet o korespondenční volbu: Přestaňte plkat, vyzval Kalousek opozici

„Zabil lidi cez padáky“. Babiš přestřelil, rozhodl soud, Kalouskovi se musí omluvit

VYSÍLALI JSME: Kalousek v Blesku: O válce s Babišem, rodině a odchodu do ústraní

Vysíláme: Kalousek o úsporném balíčku a vládních škrtech. Co vytýká Stanjurovi a jak by šetřil on?

Ostré hádky o rozpočet se sekyrou 252 miliard: Lžete jako Kalousek, šil Babiš do Fialy

Pavel, Fiala, Babiš i Zeman odsoudili napadení Izraele: „Zákeřný a podlý“ teroristický čin!

„Je to na povely,“ řekl Babiš a dohlédne na očkování. Odpůrci můžou slavit, rýpe Kalousek

Zopakuje Kalousek starý „fígl“? Politolog promluvil i o „slabších kusech“ ve Fialově vládě

Sněmovna schválila rozpočet se sekyrou 252 miliard: Lžete jako Kalousek, útočil Babiš na Fialu

Sněmovna schválila sekyru 252 miliard: Lžete jako Kalousek, vláda je šílená, útočil Babiš na Fialu

Babiš kontroloval odběry a řešil fronty: Ještě bylo zavřeno. „Nejsem idiot,“ brání se

Kalousek o Ferim pro Blesk: Neustál svoji pozici, trest si zaslouží!

„Potřebujeme vaše eura.“ Babiš láká Slováky na dovolenou. Kalousek tasil krádež

Chystá Kalousek novou stranu? Nedělal jsem si žádné iluze, říká o zaříznutí v T0P 09 a další plány tají

Na očkování v Česku dohlédne Babiš. Odpůrci vakcín můžou slavit, rýpl si Kalousek

Babiš má zdravotní potíže: Podstoupil vyšetření a zrušil účast v Bratislavě

„Babiš je d*bil,“ ujelo Maláčové po natáčení s ČT. Kalousek si rýpl, Hřebejk posteskl

Kalousek končí ve Sněmovně, opustí ji po 23 letech. Přímo souboj s Babišem vzdal

„Hanba!“ schytal to Hamáček za Babiše, Klaus stáhl na Národce roušku. A kde byl Kalousek?

Petříček setřel Babišův „útok na zboží“ a rusko-český slovníček. Kalousek: Zrádcovská politika

Kalousek končí ve Sněmovně, opustí ji po 23 letech. Přímý souboj s Babišem vzdal

„Výrok choromyslného starce.“ Zeman volá po odstřelení Blatného, Kalousek a spol. zuří

Koronavirus ONLINE: 290 mrtvých v ČR, 8269 případů. Kalousek varuje, na co těžce doplatíme

Koronavirus ONLINE: 290 mrtvých v ČR, 8275 případů. Kalousek varuje, na co těžce doplatíme

Selhal hlavně Babiš, hřímá po zpřísnění opatření opozice. Kalousek zmínil „zmetka“

„Zabil lidi cez padáky,“ hřímal Babiš na Kalouska. Právník přišel s kličkou, proč se nemá omlouvat

ŽIVĚ: Kalousek v Blesku: O válce s Babišem, odchodu, rodině i kolik si vydělal v politice

„Vůbec se mi to nelíbí.“ Babiš si kvůli rouškám zve Vojtěcha, Kalousek zmínil kolotoč a labutě

„Babiš je d*bil,“ ujelo Maláčové po natáčení s ČT. Svedla to na emoce, Kalousek si rýpl

„Byl statečný až do konce.“ Kalousek vzpomíná na Schwarzenberga. Mluví o laskavosti i optimismu

Kalousek o kandidátce do eurovoleb: Poslední rána pro voliče SPOLU! A plánuje novou stranu?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy