Koronavirus ONLINE: Zaorálek nesmí do práce, Babiš se namíchl a Slovinci opět vítají Čechy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (22:00)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 350 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 532 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4309. Během neděle přibylo 75 případů. Od úterý se Česko vrací mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD), podle kterého to ale neplatí pro Moravskoslezský kraj. Na testy na koronavirus musel kvůli kontaktu s nakaženým ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). V pondělí se sice dozvěděl, že je jeho výsledek negativní, jenže do pátku musí doma počkat na druhý. A namíchnutý premiér Andrej Babiš (ANO) po návratu z lázní vyčinil těm, podle kterých vláda situaci nezvládá. Česko má nyní problém jen na Karvinsku, tvrdí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Zaorálek musel na testy, Babiš se namíchl a Slovinci opět vítají Čechy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (20:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 350 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 532 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4309. Během neděle přibylo 75 případů. Česko se od úterý vrací mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD), podle kterého to ale neplatí pro Moravskoslezský kraj. Na testy na koronavirus musel kvůli kontaktu s nakaženým ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD), ještě v pondělí se ale dozvěděl, že je jeho výsledek negativní. A namíchnutý premiér Andrej Babiš (ANO) po návratu z lázní vyčinil těm, podle kterých vláda situaci nezvládá. Česko má nyní problém jen na Karvinsku, tvrdí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Slovinci opět vítají Čechy, Zaorálek nesmí do práce. A prezident má příznaky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2020 (06:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 350 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 566 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4343. Během svátečního pondělí přibylo 51 případů, ale méně se testovalo. Úderem půlnoci se Česko vrátilo mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD), podle kterého to ale neplatí pro Moravskoslezský kraj. Na testy na koronavirus musel kvůli kontaktu s nakaženým ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). V pondělí se sice dozvěděl, že je jeho výsledek negativní, jenže do pátku musí doma počkat na druhý. Česko má nyní problém jen na Karvinsku, tvrdí. A brazilský prezident Jair Bolsonaro podstoupil test na koronavirus. Svým příznivcům řekl, že podle lékařů má plíce „čisté“. Média předtím informovala, že prezident vykazuje symptomy nemoci covid-19 včetně horečky. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 352 mrtvých v ČR. Karanténu pro Čechy zavádí Estonsko i Lotyšsko

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.07.2020 (06:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 319 lidí, vyléčených je 7848 a aktuálně nakažených je pak 4119. Nárůst počtu nemocných se podepsal i na vnímání Česka v zahraničí - od soboty nebude ČR pro Slovince bezpečnou zemí. Premiér Andrej Babiš (ANO) však nevidí důvod, aby Slovinci k takové změně přistoupili. Také v Estonsku a Lotyšsku však nařídili 14denní karanténu pro Čechy, kteří přicestující do země. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 353 mrtvých v ČR. Karanténu pro Čechy zavádí Estonsko i Lotyšsko

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.07.2020 (18:33)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 353 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 248 lidí, vyléčených je 7848 a aktuálně nakažených je pak 4047. Nárůst počtu nemocných se podepsal i na vnímání Česka v zahraničí - od soboty nebude ČR pro Slovince bezpečnou zemí. Premiér Andrej Babiš (ANO) však nevidí důvod, aby Slovinci k takové změně přistoupili. Také v Estonsku a Lotyšsku však nařídili 14denní karanténu pro Čechy, kteří přicestující do země. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Karanténu pro Čechy zavádí Estonsko a Lotyšsko. Omezení i na Kypru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.07.2020 (09:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 319 lidí, vyléčených je 7848 a aktuálně nakažených je pak 4119. Nárůst počtu nemocných se podepsal i na vnímání Česka v zahraničí - od soboty nebude ČR pro Slovince bezpečnou zemí. Premiér Andrej Babiš (ANO) však nevidí důvod, aby Slovinci k takové změně přistoupili. Také v Estonsku a Lotyšsku však nařídili 14denní karanténu pro Čechy, kteří přicestující do země. Kypr pak požaduje od 6. července negativní test na covid-19 starý max. 72 hodin. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko ve firmě na Kutnohorsku. A Čechy vyhnaly koronaprázdniny do kempů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.07.2020 (19:41)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 372 lidí, vyléčených je 7851 a aktuálně nakažených je pak 4169. Nárůst počtu nemocných se podepsal i na vnímání Česka v zahraničí - od soboty nebude ČR pro Slovince bezpečnou zemí. Premiér Andrej Babiš (ANO) však nevidí důvod, aby Slovinci k takové změně přistoupili. Také v Estonsku a Lotyšsku však nařídili 14denní karanténu pro Čechy, kteří přicestující do země. Kypr pak požaduje od 6. července negativní test na covid-19 starý max. 72 hodin. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko ve firmě na Kutnohorsku. A koronaprázdniny vyhnaly Čechy do kempů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.07.2020 (19:41)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 372 lidí, vyléčených je 7851 a aktuálně nakažených je pak 4169. Nárůst počtu nemocných se podepsal i na vnímání Česka v zahraničí - od soboty nebude ČR pro Slovince bezpečnou zemí. Premiér Andrej Babiš (ANO) však nevidí důvod, aby Slovinci k takové změně přistoupili. Také v Estonsku a Lotyšsku však nařídili 14denní karanténu pro Čechy, kteří přicestující do země. Kypr pak požaduje od 6. července negativní test na covid-19 starý max. 72 hodin. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman odložil hradní slávu, Prymula tepal Čechy a Babiš přijal pomoc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2020 (12:50)     Sekcia bulvar

Vláda i na podzim rozhodla o uzavření maloobchodních prodejen a služeb - od čtvrtečních 6:00. Omezený je i pohyb, lidé můžou jen do práce, na nákup, případně na chalupu nebo do přírody. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) kritizoval Čechy za nájezd na hobbymarkety, prezident Miloš Zeman odsunul předávání státních vyznamenání na příští rok a premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že Brusel pomůže Česku 30 ventilátory. Za středu přibylo rekordních 14 968 pozitivně testovaných. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula tepal Čechy, Babiš přijal pomoc. A vláda požádá o delší nouzový stav

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2020 (14:05)     Sekcia bulvar

Vláda i na podzim rozhodla o uzavření maloobchodních prodejen a služeb - od čtvrtečních 6:00. Omezený je i pohyb, lidé můžou jen do práce, na nákup, případně na chalupu nebo do přírody. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) kritizoval Čechy za nájezd na hobbymarkety, prezident Miloš Zeman odsunul předávání státních vyznamenání na příští rok a premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že Brusel pomůže Česku 30 ventilátory. Podle Prymuly je s ohledem na rostoucí počet nakažených potřeba prodloužit nouzový stav. Za středu přibylo rekordních 14 968 pozitivně testovaných. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Pieta v Lidicích opět s vyloučením veřejnosti. Babiš i Zaorálek položili věnce bez roušek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.06.2021 (10:40)     Sekcia bulvar

V Lidicích na Kladensku si dnes lidé připomínají 79 let od vyhlazení této obce nacisty. Dopolední pietní akce se kvůli epidemii uskutečnila bez veřejnosti. K hrobu lidických mužů při pietním aktu položili věnec premiér Andrej Babiš (ANO), vedení Senátu, Sněmovny nebo ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). Zatímco loni tu Babiš a Zaorálek měli nasazené roušky, letos dorazili už bez nich.

Koronavirus ONLINE: 53 nakažených v ČR za sobotu. A koronaprázdniny vyhnaly lidi do kempů

Koronavirus ONLINE: Prymula skončí, Babiš hledá nového ministra a míří za Zemanem

Koronavirus ONLINE: Pozdější očkování pro mladé Čechy. Číslo R roste a PES na 69 bodech

Koronavirus ONLINE: 353 mrtvých v ČR. Karanténu pro Čechy zavádí nově i Lotyšsko

Koronavirus ONLINE: 137 nových případů v ČR. A Slovinci ruší karanténu pro Čechy

Koronavirus ONLINE: Žádné očkování pro mladší Čechy od února. Chybí dostatek vakcín

Koronavirus ONLINE: 3519 hospitalizovaných v ČR. A vláda „seškrtala“ svatby a pohřby

Koronavirus ONLINE: Klaus porušil opatření, Zeman položil věnec a Babiš apeloval na Čechy

Pieta v Lidicích opět s vyloučením veřejnosti. Památku obětí uctí Babiš, Vystrčil i Zaorálek

Koronavirus ONLINE: Tři oběti během pátku v ČR. A Slovinci ruší karanténu pro Čechy

Koronavirus ONLINE: Babiš dostal třetí dávku vakcíny. A karanténa se možná zkrátí

Koronavirus ONLINE: Armádní špitál jede ku Praze. A vláda „seškrtala“ svatby a pohřby

Koronavirus ONLINE: Přitvrzení na Čechy už neplatí, varuje Prymula. A Babiš vrší sliby

Koronavirus ONLINE: Přes 1800 mrtvých v ČR. Prymula tepal Čechy a vláda požádá o delší nouzový stav

Koronavirus ONLINE: 101 vážných případů v ČR. Babiš žádá zodpovědnost, Prymula přebírá otěže

Koronavirus ONLINE: 3519 hospitalizovaných v ČR. A Zeman i Babiš odsoudili divoký protest

Koronavirus ONLINE: 132 nových případů. A Česko už není bezpečnou zemí, Babiš zuří

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku, varování u očkování a nával v obchodech

Koronavirus ONLINE: 991 případů za čtvrtek. Babiš tasil magory, Fiala neschopnou vládu

Koronavirus ONLINE: Zase jsme „best in covid“, chlubí se Babiš. A 287 případů na úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: 1845 mrtvých v ČR. Prymula tepal Čechy a vláda požádá o delší nouzový stav

Koronavirus ONLINE: 1845 mrtvých v ČR. Prymula tepal Čechy, sám strávil večer v restauraci

Druhé Velikonoce bez pomlázky? Babiš má pro Čechy nový vzkaz, loni šupal Moniku u vily

Koronavirus ONLINE: Prymula přebírá otěže, Babiš žádá zodpovědnost. A skok v počtu obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: 991 případů za čtvrtek v ČR. A Babiš odložil třetí dávku

Koronavirus ONLINE: Placení odradilo Čechy od pravidelného testování. Počet testů zásadně klesl

Koronavirus ONLINE: 100 tisíc nakažených v ČR. Babiš v proslovu vyzval lidi, ať zůstanou doma

Koronavirus ONLINE: Babiš chce otevřít očkování pro všechny Čechy 16+ od 1. června

Koronavirus ONLINE: Babiš si kvůli rouškám „podá“ Vojtěcha, karanténu na Čechy zavádí i Finsko

Koronavirus ONLINE: 7483 mrtvých, Babiš chce Čechy „protestovat“ a odborníci přidali varování

Koronavirus ONLINE: Babiš odložil třetí dávku. A epidemie v Česku dál sílí

Koronavirus ONLINE: 7360 mrtvých, Babiš chce Čechy „protestovat“ a odborníci přidali varování

Koronavirus ONLINE: Hádka o zmařené životy v debatě Blesku. A Babiš odložil 3. dávku

Koronavirus ONLINE: Šéf lékařů se střetl s Blatným kvůli „blábolu“. A číslo R roste

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy