Koronavirus ONLINE: 350 korun na den pro dohodáře, Vojtěch chce povolat armádu a nemocná prezidentka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (09:55)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 919 lidí, vyléčených je 8128 a aktuálně nakažených je pak 4439. Počet nových případů se už tři dny drží nad stovkou, ve čtvrtek jich přibylo 105. Nejzasazenější zůstává hornické Karvinsko, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tvrdí, že situace se začíná zlepšovat. I přesto vláda v pondělí projedná, aby s testováním pomohla znovu armáda. Pracovníci na dohodu, kterých se dotkla pandemie, dostanou na 350 korun, schválili poslanci. A nákaza se potvrdila u další hlavy státu, po brazilském prezidentovi Bolsonarovi vyšel test pozitivně i bolivijské prezidentce Jeanine Áňezové. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 105 nových případů v ČR, Vojtěch chce povolat armádu a nemocná prezidentka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (06:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 919 lidí, vyléčených je 8128 a aktuálně nakažených je pak 4439. Počet nových případů se už tři dny drží nad stovkou, ve čtvrtek jich přibylo 105. Nejzasázenější zůstává hornické Karvinsko, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tvrdí, že situace se začíná zlepšovat. I přesto vláda v pondělí projedná, aby s testováním pomohla znovu armáda. A nákaza se potvrdila u další hlavy státu, po brazilském prezidentovi Bolsonarovi vyšel test pozitivně i bolivijské prezidentce Jeanine Áňezové. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 350 korun na den pro dohodáře, do Británie bez karantény a nemocná prezidentka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (12:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 919 lidí, vyléčených je 8128 a aktuálně nakažených je pak 4439. Počet nových případů se už tři dny drží nad stovkou, ve čtvrtek jich přibylo 105. Pracovníci na dohodu, kterých se dotkla pandemie, dostanou na 350 korun, schválili poslanci. Češi mohou od pátku do Veké Británie, aniž by museli do dvoutýdenní karantény. A nákaza se potvrdila u další hlavy státu, po brazilském prezidentovi Bolsonarovi vyšel test pozitivně i bolivijské prezidentce Jeanine Áňezové. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 113 vyléčených za den v ČR a Vojtěch chce povolat na pomoc armádu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.07.2020 (17:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 859 lidí, vyléčených je 8123 a aktuálně nakažených je pak 4384. Během středy přibylo 129 nakažených, ale během čtvrtka naopak 113 vyléčených. Opozice ve sněmovní debatě o šíření nákazy v dolech na Karvinsku sice nic neprosadila a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tvrdí, že situace se začíná zlepšovat. I přesto vláda v pondělí projedná, aby s testováním pomohla znovu armáda. Nejvyšší počet nových případů od dubna zaznamenali na Slovensku a premiér Igor Matovič naznačil, že by mohlo dojít ke zpřísnění opatření. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Obrat v Česku, Vojtěch chce povolat armádu a tanečnice nasadily štíty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.07.2020 (19:55)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 859 lidí, vyléčených je 8123 a aktuálně nakažených je pak 4384. Po rychlém nárůstu nakažených v předchozích týdnech ve čtvrtek přibylo naopak 113 vyléčených - a klesl tak počet aktivních případů. Opozice ve sněmovní debatě o šíření nákazy v dolech na Karvinsku sice nic neprosadila a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tvrdí, že situace se začíná zlepšovat. I přesto vláda v pondělí projedná, aby s testováním pomohla znovu armáda. A Thajsko otevřelo noční kluby, tanečnice tu mají obličejové štíty. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 129 nakažených za den v ČR, Vojtěch chce povolat na pomoc armádu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.07.2020 (13:55)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 351 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 814 lidí, vyléčených je 8010 a aktuálně nakažených je pak 4453. I během středy bylo přes sto nových případů za den, tentokrát 129. Poslanci debatují o šíření nákazy v dolech na Karvinsku, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tvrdí, že situace se začíná zlepšovat. I přesto vláda v pondělí projedná, aby s testováním pomohla znovu armáda.  Nejvyšší počet nových případů od dubna zaznamenali na Slovensku a premiér Igor Matovič naznačil, že by mohlo dojít ke zpřísnění opatření. Na celém světě už se nákaza prokázala u 12 milionů lidí, 546 tisíc komplikacím spojeným s nákazou podlehlo. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus pronikl do firmy na Novojičínsku. Hejtman chce na pomoc povolat armádu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.07.2020 (17:50)     Sekcia bulvar

Nemoc covid-19 se objevila mezi zaměstnanci společnosti Varroc Lighting na Novojičínsku. Je jich jen za pondělí 23. Hygienici nařídili plošné testování celkem 1500 lidí. Začne v úterý. Novinářům to v pondělí řekl hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák (ANO). Požádal vládu, aby při plošném testování nasadila armádu. Vojáci by měli pomoci příští týden, kdy by se mělo testovat 6000 zaměstnanců OKD.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch vrací do hry uznávání protilátek. A nejvyšší víkendový nárůst od května

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.09.2021 (13:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za sobotu přibylo v Česku 205 potvrzených případů covidu-19, o 72 více než před týdnem. Reprodukční číslo vzrostlo na 1,26. V souvislosti s rozhodnutím Nejvyššího správního soudu ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) uvažuje o uznávání protilátek na koronavirus. Debatu na toto téma chce dokončit v září. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další skok v počtu nakažených v ČR. Na testy musel i Vojtěch

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.08.2020 (06:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 416 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 22 548  lidí, vyléčených je 16 662 a aktuálně nakažených je pak 5 470. Během úterý přibylo 367 nových případů, což je třetí nejvyšší počet od začátku epidemie. Na test musel i ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO), který se minulý týden setkal s nakaženým novinářem, informoval server Lidovky.cz. Výsledek měl negativní. A potíže řeší i na Slovensku - Bratislava na tamním semaforu zčervenala, na což reaguje i prezidentka Zuzana Čaputová. Ta odložila cestu do Nitry. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce očkování i v obchoďácích. A 99 případů za čtvrtek v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.06.2021 (12:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje, za čtvrtek přibylo 99 nových případů nákazy, o týden dřív jich bylo 157. Ministerstvo zdravotnictví navíc revidovalo data za středu, kdy nakažených přibylo jen 109. Očkování proti covidu-19 chce ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) více přiblížit lidem. Do terénu by tak měly častěji vyrazit mobilní očkovací týmy, zaměří se i na sociálně vyloučené lokality. Vojtěch zvažuje i očkování v nákupních centrech, řekl v rozhovoru s ČTK. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Na testy musel i Vojtěch. A červená u sousedů, Čaputová ruší program

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.08.2020 (23:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 416 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 22 414  lidí, vyléčených je 16 650 a aktuálně nakažených je pak 5 348. Do středečního podvečera přibylo 233 nových případů. Mezi pozitivně testovanými je podle i exministryně a poslankyně za ANO Karla Šlechtová. Na test musel i ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO), který se minulý týden setkal s nakaženým novinářem, informoval server Lidovky.cz. Výsledek měl negativní. A potíže řeší i na Slovensku - Bratislava na tamním semaforu zčervenala, na což reaguje i prezidentka Zuzana Čaputová. Ta odložila cestu do Nitry. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 63 případů za sobotu. A Vojtěch chce od 1.7 roušky místo respirátorů

Koronavirus ONLINE: Nejvyšší víkendový nárůst od května. A další testování ve školách

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí se blíží, Vojtěch chce vrátit roušky a minimum nových případů

Koronavirus ONLINE: 490 případů za úterý v ČR. A KLDR mobilizuje na pomoc i armádu

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce očkování i v obchoďácích. A Kanáry „zčervenaly“

Koronavirus ONLINE: 523 případů za pondělí v ČR. A KLDR mobilizuje na pomoc i armádu

Koronavirus ONLINE: 524 případů za středu v ČR. A Vojtěch chce nový zdravotní institut

Koronavirus ONLINE: Česko na mapě EU zůstává zelené. A Vojtěch chce nový institut

Koronavirus ONLINE: 290 mrtvých v ČR. Vojtěch určil maximální cenu testů pro samoplátce

Koronavirus ONLINE: 6896 vyléčených v ČR. A Vojtěch chce otevřít hospody a bary i v noci

Vojtěch má koronavirus, zůstane dva týdny v izolaci: „Díky očkování mám mírný průběh.“

Koronavirus ONLINE: Vojtěch tasil novou eRoušku. A Prymula hájí „opsanou“ tabulku

Koronavirus ONLINE: V MHD od července jen v rouškách. A nové vouchery pro turisty

Koronavirus ONLINE: 252 případů za úterý v ČR. A Vojtěch trvá na respirátorech

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce testy po dovolené, mutace lambda v ČR a u Kima padají hlavy

Koronavirus ONLINE: Vojtěch připustil další opatření. A před Českem varuje i Čína

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce testy po dovolené, mutace lambda v ČR a 160 případů za úterý

Koronavirus ONLINE: V MHD budou stačit od července jen roušky. A nové vouchery pro turisty

Koronavirus ONLINE: 292 mrtvých v ČR. Vojtěch určil maximální cenu testů, hned to schytal

Koronavirus ONLINE: 409 případů za sobotu v ČR. A Vojtěch chystá změnu pro školáky

Koronavirus ONLINE: 290 mrtvých v ČR. Vojtěch určil maximální cenu testů, cestovky zuří

Koronavirus ONLINE: 399 úmrtí v ČR. A Vojtěch promluvil o rizikových skupinách a lidech nad 65 let

Koronavirus ONLINE: Vojtěch po nákaze dovolenkářů u moře varuje před Chorvatskem i Řeckem

Koronavirus ONLINE: 258 mrtvých v ČR a problémy na Chebsku. Babiš chce prověrku nákupů z Číny

Koronavirus ONLINE: Úplné rozvolnění by mohlo proběhnout v září, odhaduje Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Testy i po dovolené v Česku, navrhne Vojtěch. A Tunisko na semaforu zčerná

Koronavirus ONLINE: Čaputová měla pozitivní test na covid, ruší program. A 314 případů za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce na kulturu pustit až 2000 lidí. A Němcům hrozí frustrace

Koronavirus ONLINE: Přitvrzení v Česku bude už od pátku. Hamáček: Vývoj je alarmující

Koronavirus ONLINE: 170 mrtvých a téměř tisíc vyléčených. Vojtěch proti cestám do světa

Koronavirus ONLINE: 502 nakažených za pátek v ČR. A Vojtěch má navrhnout další rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Špatná zpráva pro Karvinsko. Vojtěch: 212 případů, omezíme uvolnění

Koronavirus ONLINE: 315 mrtvých v ČR a špatná zpráva pro Karvinsko. Vojtěch: Omezíme rozvolnění

Koronavirus ONLINE: 173 mrtvých a 1174 vyléčených. Vojtěch je proti cestám do světa

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy