Koronavirus ONLINE: Češi si opět vozí nákazu z ciziny. A německé prostitutky spílají vládě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.07.2020 (08:40)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 115 lidí, vyléčených je 8227 a aktuálně nakažených je pak 4536. V sobotu přibylo 53 případů. Koronavirus mají i tři zaměstnanci kutnohorské firmy Foxconn, byli v kontaktu s nakaženým z ohniska v Církvici. Turisté začali opět vozit nákazu z dovolené v zahraničí - podobně jako v březnu, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví. Roušky budou od příštího týden povinné v Chorvatsku v obchodech, barech i restauracích. A v německém Hamburku protestovaly prostitutky, chtějí od vlády zelenou k otevření nevěstinců. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Nákaza v další kutnohorské firmě. A Češi opět vozí virus z ciziny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2020 (18:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 089 lidí, vyléčených je 8212 a aktuálně nakažených je pak 4525. V pátek přibylo 143 případů. Koronavirus mají i tři zaměstnanci kutnohorské firmy Foxconn, byli v kontaktu s nakaženým z ohniska v Církvici. Dalších 19 zaměstnanců je v karanténě. Turisté začali opět vozit nákazu z dovolené v zahraničí - podobně jako v březnu, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví. Roušky budou od příštího týden povinné v Chorvatsku v obchodech, barech i restauracích. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Češi už zase vozí nákazu ze zahraničí. A i Trump nasadil roušku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2020 (23:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 089 lidí, vyléčených je 8212 a aktuálně nakažených je pak 4525. V pátek přibylo 143 případů. Koronavirus mají i tři zaměstnanci kutnohorské firmy Foxconn, byli v kontaktu s nakaženým z ohniska v Církvici. Turisté začali opět vozit nákazu z dovolené v zahraničí - podobně jako v březnu, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví. Roušky budou od příštího týden povinné v Chorvatsku v obchodech, barech i restauracích. A ochranu úst a nosu nasadil během náštěvy jednoho ze zdravotnických zařízení i prezident USA Donald Trump. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Češi už zase vozí nákazu ze zahraničí. A roušky v Chorvatsku se vrací

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2020 (15:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 062 lidí, vyléčených je 8209 a aktuálně nakažených je pak 4501. V pátek přibylo 143 případů. Turisté začali opět vozit nákazu z dovolené v zahraničí - podobně jako v březnu, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví. Roušky budou od příštího týden povinné v Chorvatsku v obchodech, barech i restauracích. Od soboty jsou roušky povinné uvnitř veřejných budov na Kutnohorsku a od pondělí se vrátí také na jihlavský magistrát. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažení čeští dovolenkáři, naštvané prostitutky a „čistka“ u herce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.07.2020 (09:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 115 lidí, vyléčených je 8227 a aktuálně nakažených je pak 4536. V sobotu přibylo 53 případů. Koronavirus mají i tři zaměstnanci kutnohorské firmy Foxconn. Turisté začali opět vozit nákazu z dovolené v cizině - podobně jako v březnu, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví. V německém Hamburku protestovaly prostitutky, chtějí od vlády zelenou k otevření nevěstinců. A zatímco Amitábh Baččan (77), hvězda indické filmové produkce, Bollywoodu, skončil s koronavirem v nemocnici, u jeho sídla proběhla dezinfekce. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Čeští turisté zase vozí nákazu ze zahraničí. A i Trump nasadil roušku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2020 (23:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 089 lidí, vyléčených je 8212 a aktuálně nakažených je pak 4525. V pátek přibylo 143 případů. Koronavirus mají i tři zaměstnanci kutnohorské firmy Foxconn, byli v kontaktu s nakaženým z ohniska v Církvici. Turisté začali opět vozit nákazu z dovolené v zahraničí - podobně jako v březnu, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví. Roušky budou od příštího týden povinné v Chorvatsku v obchodech, barech i restauracích. A ochranu úst a nosu nasadil během náštěvy jednoho ze zdravotnických zařízení i prezident USA Donald Trump. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Odtud si Češi vozí nákazu: Vede Chorvatsko, přibývá i případů z Rakouska. A co Itálie?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2020 (15:58)     Sekcia bulvar

Z Chortvaska se vrací stále více nakažených. Od začátku prázdnin přijelo zpět do Česka pozitivních 142 lidí, to je téměř polovina všech nakažených, kteří si covid-19 přivezli z ciziny. Dále si vozíme koronavirus nejvíce z Rakouska a ze Slovenska. Ministerstvo zdravotnictví na zhoršující se situaci v Chorvatsku zareagovalo vydáním doporučení pro navrátilce, v němž mj. píše, aby se lidé po příjezdu co nejvíce stranili okolí. 

 

Překvapený Prymula řekl, odkud si Češi vozí nákazu. S promořením je to prý jinak

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.07.2020 (05:30)     Sekcia bulvar

Nákazu si domů Češi v posledních dnech „přivezli“ i ze zemí, které nepovažujeme za rizikové, potvrdil Blesk Zprávám epidemiolog a vládní zmocněnec Roman Prymula. Podle něj nejde ani tak o dovoz nákazy od moře. Zmínil totiž sousední Polsko a Slovensko. Prymula je ale zároveň skeptický k cestám do Egypta a Turecka. Profesor také opravil své tvrzení, které před čtvrt rokem vzbudilo velké vášně. Teď už tvrdí, že český národ není možné promořit.

 

Koronavirus ONLINE: Češi si přivezli nákazu ze Slovenska i Švédska. A roušky se vrátí na podzim?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.07.2020 (14:18)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 174 lidí, vyléčených je 8247 a aktuálně nakažených je pak 4575. V neděli  přibylo 59 případů, testů ale bylo mnohem méně než ve všední dny. Turisté začali opět vozit nákazu z dovolené v cizině, podle ředitele Ústavu zdravotnických informací a statistiky Ladislava Duška je takových případů od začátku července už 11. Tři nakažení se vrátili ze Slovenska, dva ze Švédska a po jednom pak z Chorvatska, Británie, Maďarska a Srbska.  Po návratu z Černé Hory a Srbska musí od pondělí Češi podstoupit test, nebo jít na dva týdny do karantény. Podle epidemiologa Rastislava Maďara je ve hře návrat roušek na podzim, řekl v Epicentru Blesku. Za jakých okolností a kdy se  bychom je měli znovu zasadit, teď řeší komise ministerstva zdravotnictví. Experti se obávají toho, že se situace může zhoršit kvůli nástupu dalších respiračních onemocnění. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky zahodíme s prázdninami. A Češi se hrnou do ciziny, těší cestovky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.06.2020 (15:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 330 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9763 lidí, vyléčených je 7057 a aktuálně nakažených je pak 2376. Roušky bychom mohli definitivně sundat na začátku července, řekla v rozhovoru pro Právo hlavní hygienička Jarmila Rážová. Týkalo by se to podle ní i MHD. Tuzemské cestovní kanceláře evidují od minulého týdne velký nárůst prodejů zájezdů do ciziny. Cestovní kanceláře se už také s podstatnou většinou klientů vypořádaly v případě zrušených zájezdů či storen kvůli šířícímu se koronaviru. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Češi se hrnou do ciziny, těší cestovky. A hranice otevírají i Poláci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.06.2020 (16:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 330 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9763 lidí, vyléčených je 7057 a aktuálně nakažených je pak 2376. Roušky bychom mohli definitivně sundat na začátku července, řekla v rozhovoru pro Právo hlavní hygienička Jarmila Rážová. Týkalo by se to podle ní i MHD. Tuzemské cestovky evidují od minulého týdne velký nárůst prodejů zájezdů do ciziny. Cestovní kanceláře se už také s podstatnou většinou klientů vypořádaly v případě zrušených zájezdů či storen kvůli šířícímu se viru. Od soboty pak otevře své hranice i Polsko, uvedl premiér Mateusz Morawiecki. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Nákazu šíří hlavně mlaďoši v Praze a soud se zastal lidí s protilátkami

Koronavirus ONLINE: Vojtěch po nákaze dovolenkářů u moře varuje před Chorvatskem i Řeckem

Koronavirus ONLINE: Premiéra čeká výslech, Češi se hrnou do ciziny a Poláci otevřou hranice

Koronavirus ONLINE: Z Chorvatska si přivezlo nákazu dalších 24 Čechů. A „červená“ na Ukrajině

Koronavirus ONLINE: Nákazu šíří hlavně mladí lidé v Praze a Babiš chce zakročit proti deltě

Češi si z Egypta vozí léky na předpis, dávají je i dětem. Válek: Extrémní riziko

Koronavirus ONLINE: 7021 mrtvých v ČR. A nakažení Češi víc zatajují kontakty?

Češi si vozili nákazu ze Zanzibaru. Prezident (†61) tvrdil: Covid tu není. A zemřel na něj

Koronavirus ONLINE: Prezident vyfasoval pokutu za návštěvu kavárny a Češi chtějí k moři

Koronavirus ONLINE: Zhoršení situace v Česku, nová výhoda pro očkované a olympiáda bez diváků

Koronavirus ONLINE: Vojtěch varoval dovolenkáře u moře. A po návratu z Černé hory do karantény

Koronavirus ONLINE: Dětský tábor jako ohnisko nákazy. A Češi si z dovolené přivezli nové mutace

Koronavirus ONLINE: 210 případů za pondělí v ČR. A přes 11 milionů podaných vakcín

Koronavirus ONLINE: Nárůst těžkých případů v ČR. A do Tuniska opět jen s testem

Koronavirus ONLINE: Česko ovládla delta. A hromadná nákaza na dětském táboře

Koronavirus ONLINE: Česko si pohoršilo. A v červenci bude mít o milion dávek vakcíny méně

Koronavirus ONLINE: Česko si pohoršilo, v Holandsku nákaza už bují. A nová výhoda pro očkované

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. V Praze se opět zrychlil růst případů

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, nouzový stav končí a Rakousko otevřelo hranice

Koronavirus ONLINE: 296 mrtvých v ČR, nouzový stav končí a Rakousko otevřelo hranice

Koronavirus ONLINE: Vojtěch přidal pro Čechy u moře varování, už je 16 nakažených z ciziny

Koronavirus ONLINE: 3429 úmrtí v ČR. Nárůst nových případů začíná zpomalovat

Koronavirus ONLINE: Přes 17 tisíc případů v ČR. A nákazu potvrdili i na magistrátu

Koronavirus ONLINE: 1645 případů v ČR za středu. A Řecko zruší dovolenkářům předkládání covid pasů?

Koronavirus ONLINE: Profesionální sport čeká v ČR restart. A nárůst případů zpomalil

Koronavirus ONLINE: Dívce, která šířila nákazu v klubu, vyhrožují. A nejméně případů za dva týdny

Koronavirus ONLINE: 25 055 úmrtí v Česku. Vláda chce dalších 30 dní stavu nouze

Koronavirus ONLINE: 3429 úmrtí v ČR. Covid prodělal i princ William, královský palác to tutlal

Koronavirus ONLINE: Odbornice se zhrozila z dohlášených obětí covidu v ČR. A problém v Praze

Koronavirus ONLINE: Vojtěch varuje dovolenkáře v Chorvatsku i Řecku. A černý den pro svět

Čechům na dovolené hrozí nákaza od dalších turistů. Vojtěch: Pozor na plné kluby i bary

Koronavirus ONLINE: Neočkované dovolenkáře čeká na Slovensku karanténa. A problém v Praze

Koronavirus ONLINE: Vojtěch varoval dovolenkáře u moře. A roušky se vrátí na podzim?

Koronavirus ONLINE: 19 nakažených dovolenkářů. A nejvíc nových případů v ČR za pět dnů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy