Koronavirus ONLINE: Zavedená cestovka zkrachovala. A Trump těsně unikl nákaze od guvernéra

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.08.2020 (23:40)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 389 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 17 648 lidí, vyléčených je 12 196 a aktuálně nakažených je pak 5 063. Za středu přibylo 244 potvrzených případů. Koronavirus se prokázal u ženy z domova seniorů v Prachaticích. Hygienici v pátek otestují 75 zaměstnanců domova a přes 90 klientů, uvedla Česká televize. A cestovní kancelář V-Tour z Brna, která pořádala školní zahraniční zájezdy a prodávala outdoorové zájezdy, vyhlásila úpadek. Krajský soud v Brně zahájil insolvenční řízení s kanceláří, která působila na trhu 28 let, toto pondělí. U guvernéra amerického státu Ohio Mikea De Winea se prokázal koronavirus jen krátce předtím, než se měl na letišti v Clevelandu setkat s americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Zavedená cestovka zkrachovala. A nákaza mezi seniory na Prachaticku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.08.2020 (19:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 389 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 17 648 lidí, vyléčených je 12 196 a aktuálně nakažených je pak 5 063. Za středu přibylo 244 potvrzených případů, podle čtvrtečních dat ale také 287 vyléčených. Koronavirus se prokázal u ženy z domova seniorů v Prachaticích. Hygienici v pátek otestují 75 zaměstnanců domova a přes 90 klientů, uvedla Česká televize. A cestovní kancelář V-Tour z Brna, která pořádala školní zahraniční zájezdy a prodávala outdoorové zájezdy, vyhlásila úpadek. Krajský soud v Brně zahájil insolvenční řízení s kanceláří, která působila na trhu 28 let, toto pondělí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Slovinsko znovu zavádí pro Čechy karanténu. A Trump těsně unikl nákaze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.08.2020 (06:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 390 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 17 740 lidí, vyléčených je 12 320 a aktuálně nakažených je pak 5 030. Za čtvrtek přibylo 215 potvrzených případů. Slovinsko v noci znovu zařadilo Česko mezi středně rizikové státy. Po vstupu do země je pro Čechy až na výjimky povinná dvoutýdenní karanténa. Na tranzitní cesty trvající maximálně 12 hodin, tedy například na cesty do Chorvatska, se ale toto omezení nevztahuje. A cestovní kancelář V-Tour z Brna, která pořádala školní zahraniční zájezdy a prodávala outdoorové zájezdy, vyhlásila úpadek. Krajský soud v Brně zahájil insolvenční řízení s kanceláří, která působila na trhu 28 let, toto pondělí.  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Trump a Melania mají koronavirus, nastoupili okamžitě do karantény. Co vzkázal lékař?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.10.2020 (07:34)     Sekcia bulvar

Americký prezident Donald Trump a jeho manželka Melania měli ve čtvrtek pozitivní test na koronavirus. Šéf Bílého domu to oznámil na svém twitterovém účtu několik hodin poté, co se objevila zpráva o nákaze u jeho poradkyně Hope Hicksové. Trump přitom včera absolvoval debatu s prezidentským kandidátem Joem Bidenem.

 

Koronavirus ONLINE: Češi se v nárůstu nakažených dotahují Španěly. A Trump se zbavil roušky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.10.2020 (07:10)     Sekcia bulvar

Americký prezident Donald Trump opustil po nákaze koronavirem nemocnici a vrátil se k práci v Bílém domě. V prezidentském sídle si hned sundal roušku a ukázal palce nahoru. V Česku platí od pondělí na 30 dní nouzový stav a další s ním spojená opatření. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) po jednání vlády sdělil, že pokud by 30 až 40 procent obyvatel země nerespektovalo současná opatření, za deset dnů by se muselo přitvrdit. Za pondělí přibylo 3119 případů, Češi jsou na druhém místě v EU hned za Španělskem. Za neděli rekordních 24 mrtvých, v pondělí dalších 11. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Trump a Melania mají koronavirus, jeho rival s chotí jsou negativní. Co vzkázal lékař?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.10.2020 (18:35)     Sekcia bulvar

Americký prezident Donald Trump a jeho manželka Melania měli ve čtvrtek pozitivní test na koronavirus. Šéf Bílého domu to oznámil na svém twitterovém účtu několik hodin poté, co přišla zpráva o nákaze u jeho poradkyně Hope Hicksové. Informaci o prezidentovi a první dámě záhy v prohlášení potvrdil Trumpův lékař Sean Conley. Nákaza se u hlavy státu objevila měsíc před prezidentskými volbami v USA, ve kterých Trump obhajuje svůj mandát. Jeho soupeř Joe Biden s manželkou mají test na covid-19 negativní.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 700 mrtvých a na 1200 hospitalizovaných v Česku. A co Trump?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.10.2020 (18:30)     Sekcia bulvar

Americký prezident Donald Trump a jeho manželka Melania měli pozitivní test na koronavirus. Trump byl preventivně převezen z Bílého domu do vojenské nemocnice. Na aktualizovaném semaforu koronaviru v Česku jsou další červené okresy - kromě Prahy a Uherského Hradiště je to také Praha-západ a Praha-východ. Příznivější změna je na cestovatelském semaforu, kde už naopak nejsou červené Kanárské a Baleárské ostrovy. V Česku za pátek přibylo rekordních 3793 nových případů. V nemocnicích je momentálně hospitalizováno 1198 lidí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Trump a Melania mají koronavirus, prezidenta léčí remdesivirem. Co vzkázal lékař?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.10.2020 (06:30)     Sekcia bulvar

Americký prezident Donald Trump a jeho manželka Melania měli ve čtvrtek pozitivní test na koronavirus. Šéf Bílého domu to oznámil na svém twitterovém účtu několik hodin poté, co přišla zpráva o nákaze u jeho poradkyně Hope Hicksové. Informaci o prezidentovi a první dámě záhy v prohlášení potvrdil Trumpův lékař Sean Conley, Jen o několik hodin později byl prezident převezen do nemocnice. Do vrtulníku došel sám a zamával při tom novinářům. Lékař Bílého domu oznámil, že Trump začal brát lék remdesivir, ale že nepotřebuje kyslíkovou podporu. Trump v sobotu ráno z nemocnice na twitteru napsal, že se cítí dobře.. Nákaza se Trumpa objevila měsíc před prezidentskými volbami v USA, ve kterých Trump obhajuje svůj mandát. Jeho soupeř Joe Biden s manželkou mají test na covid-19 negativní.

 

Koronavirus ONLINE: 3793 případů za pátek v ČR. A Trump skončil v nemocnici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.10.2020 (06:25)     Sekcia bulvar

Americký prezident Donald Trump a jeho manželka Melania měli pozitivní test na koronavirus. Trump byl preventivně převezen z Bílého domu do vojenské nemocnice. Na aktualizovaném semaforu koronaviru v Česku jsou další červené okresy - kromě Prahy a Uherského Hradiště je to také Praha-západ a Praha-východ. Příznivější změna je na cestovatelském semaforu, kde už naopak nejsou červené Kanárské a Baleárské ostrovy. V Česku za pátek přibylo rekordních 3793 nových případů. V nemocnicích je momentálně hospitalizováno 1134 lidí, 221 jich je ve vážném stavu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Unikl koronavirus z čínské laboratoře? Dohady sílí a Trump se chválí: Měl jsem pravdu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.05.2021 (21:25)     Sekcia bulvar

Média znovu věnují pozornost hypotéze, že koronavirus pochází z virologického institutu v čínském Wu-chanu. Tomuto tvrzení nasvědčuje i fakt, že tři výzkumníci této laboratoře byli v listopadu 2019 v nemocniční péči. S odvoláním na dosud nezveřejněné informace amerických tajných služeb to v neděli napsal deník The Wall Street Journal (WSJ). Čína informace popírá, na zprávu však reagoval exprezident Spojených států Donald Trump, který verzi o úniku viru z čínské laboratoře „razil“ od počátku pandemie, uvedl list Daily Mail.

 

Koronavirus ONLINE: Dvojnásobek případů v Česku a seniorku izolovali po opakované nákaze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.08.2020 (12:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 391 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 783 lidí, vyléčených je 13 255 a aktuálně nakažených je pak 5170. Během úterý přibylo 288 nových případů nákazy, za celé pondělí jich bylo 140. A u seniorky (68) v Číně se objavil znovu pozitivní test na koronavirus poté, co nemoc covid-19 prodělala už před šesti měsíci. Žena je v izolaci. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Trump a Melania mají koronavirus, prezidenta čeká převoz do nemocnice. Co vzkázal lékař?

Koronavirus byl uměle vytvořený a z laboratoří unikl náhodou, míní exšéf tajné služby MI6

„Všem dám pusu,“ hlásil Trump na prvním mítinku po nákaze. Lidé ho vítali bez roušek

Trump a Melania mají koronavirus, prezidenta převezli do nemocnice. Co vzkázal lékař?

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě kvůli nákaze v rodině. A 2826 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Trump v Bílém domě hned sundal roušku a v ČR nákaza pronikla i do Klokánků

Kim Čong-un jen těsně unikl atentátu. Diktátora chtěli zabít „zrádní vojáci“, tvrdí generál

Koronavirus ONLINE: Češi už zase vozí nákazu ze zahraničí. A i Trump nasadil roušku

Koronavirus ONLINE: Trump a Melania mají pozitivní test. Pospíšila převezli na JIPku

Koronavirus zřejmě opravdu unikl z čínské laboratoře. Prymula zmínil důkaz

Kvůli koronaviru zrušili dovolenou, cestovka jim napálila pokutu! Protiprávně, vzkazuje Ombudsman Blesku

Unikl koronavirus z wuchanské laboratoře? Nový report jen přidává zmatek

Koronavirus ONLINE: Čeští turisté zase vozí nákazu ze zahraničí. A i Trump nasadil roušku

Koronavirus na další pražské škole! Pět nakažených učitelů na ZŠ A. Čermáka, děti se budou učit online

Koronavirus ONLINE: Přes 9000 případů v ČR. Všechny zájezdy ruší další cestovka

Hrozba basy nevadí: Trump ve stranických primárkách posiluje a míří k dalšímu boji o Bílý dům

Koronavirus ONLINE: 279 potvrzených případů za neděli v ČR. 899 hospitalizovaných

Trump přijal nominaci do boje o Bílý dům. A pustil se do soka Bidena: „Zkrachovalá politická třída“

Koronavirus ONLINE: Češi se v nárůstu nakažených dotahují Španěly. A smršť fám o Trumpovi

Koronavirus ONLINE: Češi mají v EU nelichotivé prvenství. Prymula i Kubek prosí o pomoc

Koronavirus ONLINE: Dusno mezi Plagou a Prymulou, zavře se v ČR i druhý stupeň základek?

Koronavirus ONLINE: 7 193 nakažených za neděli. A 3417 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus unikl z laboratoře, je přesvědčen expert. Řekl, proč teorie o tržnici nesedí

Koronavirus ONLINE: 515 případů za sobotu v ČR. Biden měl konečně negativní test

Koronavirus ONLINE: Hygienička řekla, kdy v Praze omezí kluby. A exprezident zemřel

Koronavirus ONLINE: 7 193 nakažených za neděli, incidenční číslo je nejnižší za tři týdny

Koronavirus ONLINE: 7193 nakažených za neděli. A 3417 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Trump zamířil do vojenské nemocnice a přes 1100 hospotalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Trump zamířil do vojenské nemocnice a přes 1100 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: 184 případů za pátek v Česku. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: Evropská země ruší veškerá opatření. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: Vojtěch po nákaze dovolenkářů u moře varuje před Chorvatskem i Řeckem

Koronavirus ONLINE: Školáci do divadla bez testu? A očkovaná šampionka po nákaze v nemocnici

Koronavirus v České televizi: Ve zpravodajství onemocnělo pět lidí, fungování to neomezí

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy