Koronavirus ONLINE: Rekordní nárůst případů Babiše nezneklidnil. A nával na plážích pokračuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.08.2020 (16:00)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 389 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 060 lidí, vyléčených je 12 749 a aktuálně nakažených je pak 4922. Za pátek přibylo 323 potvrzených případů, víc jich bylo naposledy 3. dubna a jde o třetí nejvyšší přírůstek za celou dobu pandemie v ČR. Premiér Andrej Babiš (ANO) pro Blesk Zprávy uvedl, že není důvod ke znepokojení. Podle něj se daří ochránit seniorní populaci a lidí v nemocnicích ubývá. A Británii je na plážích i v sobotu navzdory omezením kvůli koronaviru nával. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Rekordní nárůst případů v ČR, německé varování a nával na plážích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.08.2020 (18:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 389 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 146 lidí, vyléčených je 12 764 a aktuálně nakažených je pak 4993. Za pátek přibylo 323 potvrzených případů, víc jich bylo naposledy 3. dubna a jde o třetí nejvyšší přírůstek za celou dobu pandemie v ČR. Za sobotu je případů zatím 86. Premiér Andrej Babiš (ANO) pro Blesk Zprávy uvedl, že není důvod ke znepokojení. Podle něj se daří ochránit seniorní populaci a lidí v nemocnicích ubývá. Německé ministerstvo zahraničí přidalo na seznam regionů, které představují riziko v souvislosti s nemocí covid-19, několik oblastí v Rumunsku a v Bulharsku. A Británii je na plážích nával. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nákaza na šampionátu v Brně, 5081 aktivních případů a nával na plážích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.08.2020 (00:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 389 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 235 lidí, vyléčených je 12 765 a aktuálně nakažených je pak 5081. Za sobotu přibylo 175 případů, za pátek předtím 323, což bylo nejvíc od 3. dubna. Premiér Andrej Babiš (ANO) pro Blesk Zprávy uvedl, že není důvod ke znepokojení. Promotér mistrovství světa silničních motocyklů v Brně oznámil první pozitivní test na covid-19 u jednoho ze svých zaměstnanců, který se podílí na pokračování šampionátu. Izolovali ho na hotelu. A Britové si slunečný víkend užívali na přeplněných plážích. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3429 úmrtí v ČR. Nárůst nových případů začíná zpomalovat

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.11.2020 (06:45)     Sekcia bulvar

Stav nouze v Česku pokračuje až do 20. listopadu, potvrdila vláda po souhlasu Sněmovny. Podle vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) je však třeba přiznat, že nouzový stav může trvat až do Vánoc. Za neděli přibylo 6 542 případů nákazy a podle údajů z posledních dnů nárůst počtu případů v Česku zpomaluje. Koronavirus na jaře prodělal i britský princ William, královská rodina ale nákazu víc než půl roku tajila. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Profesionální sport čeká v ČR restart. A nárůst případů zpomalil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.11.2020 (16:50)     Sekcia bulvar

V Česku se mohou obnovit profesionální sportovní soutěže splňující přísné hygienické podmínky, schválila to vláda. Profesionálové mohou trénovat v halách. A to navzdory faktu, že v Česku pokračuje až do 20. listopadu stav nouze. Za neděli přibylo 6542 případů nákazy a podle údajů z posledních dnů nárůst počtu případů v Česku zpomaluje. Koronavirus na jaře prodělal i britský princ William, královská rodina ale nákazu víc než půl roku tajila. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nákaza na šampionátu v Brně, německé varování a nával na plážích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.08.2020 (23:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 389 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 146 lidí, vyléčených je 12 764 a aktuálně nakažených je pak 4993. Za pátek přibylo 323 potvrzených případů, víc jich bylo naposledy 3. dubna. Za sobotu je případů zatím 86. Premiér Andrej Babiš (ANO) pro Blesk Zprávy uvedl, že není důvod ke znepokojení. Německé ministerstvo zahraničí přidalo na seznam rizikových regionů několik oblastí v Rumunsku a v Bulharsku. Promotér mistrovství světa silničních motocyklů v Brně oznámil první pozitivní test na covid-19 u jednoho ze svých zaměstnanců, který se podílí na pokračování šampionátu. Izolovali ho na hotelu. A Britové si slunečný víkend užívali na přeplněných plážích. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 147 případů za pátek. A nárůst epidemie může připravit Babiše o voliče

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.08.2021 (09:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku stagnuje. Za čtvrtek přibylo 163 nově odhalených případů, za pátek 147 - o osm více než před týdnem. Od pondělí bude těžší návrat z Islandu, Estonska a Madeiry. Na takzvané mapě cestovatele se přesunou z oranžové do červené kategorie značící vysokou míru rizika nákazy. A nárůst epidemie covidu-19 během září a října by mohl poškodit vládní strany v říjnových sněmovních volbách, zejména pak hnutí ANO premiéra Andreje Babiše, uvádějí politologové. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nárůst nakažených u hranic s ČR. A pláže praskající ve švech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.08.2020 (11:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 382 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 16 574 lidí, vyléčených je 11 569 a aktuálně nakažených je pak 4623. Za pátek přibylo 232 osob. Polsko zažilo třetí den po sobě rekordní nárůst nakažených, problém je hlavně u hranic s Českem. A stále přidělává vrásky situace na plážích a koupalištích, kde lidé nedodržují požadované odstupy. Například pláže v Británii byly v pátek narvané k prasknutí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Matoviče naštval rekordní nárůst případů: „Přebírám boj proti covidu,“ oznámil Slovákům

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.09.2020 (13:08)     Sekcia bulvar

Na Slovensku se koronavirus za den prokázal u rekordních 552 lidí, informují slovenská média s odkazem na ministerstvo zdravotnictví. O den dříve země ohlásila 419 případů, čímž poprvé přesáhla hranici 400 nově nakažených. Premiér Igor Matovič dnes v reakci na rekordní nárůst na facebooku uvedl, že nyní boj s infekcí přebírá do svých rukou. Emotivně kritizoval ty, kdo pandemii zlehčují.

 

Koronavirus ONLINE: Riziko číhá i v Chorvatsku u moře, varuje Česko. A nával na plážích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.08.2020 (16:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 390 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 17 740 lidí, vyléčených je 12 320 a aktuálně nakažených je pak 5030. Za čtvrtek přibylo 215 potvrzených případů. Slovinsko v noci znovu zařadilo Česko mezi středně rizikové státy. Po vstupu do země je pro Čechy až na výjimky povinná dvoutýdenní karanténa. Ministerstvo zdravotnictví sice neupravilo seznam rizikových států, nicméně varuje před rizikovými regiony i v Chorvatsku. U moře je to Splitsko-dalmatská župa. Češi by se obecně na pobřeží měli zdržet návštěvy přeplněných barů, restaurací a diskoték. A hlava na hlavě byla v pátek na plážích v Británii. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další nakažení Češi přijeli z Chorvatska. A roušky na plážích ve Francii

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.08.2020 (21:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 388 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 17 387 lidí, vyléčených je 11 900 a aktuálně nakažených je pak 5 099. Za úterý přibylo 289 potvrzených případů, což je nejvíc od konce června. Za poslední týden bylo pozitivně testováno 24 Čechů, kteří se pravděpodobně nakazili covidem-19 v Chorvatsku. Z Rakouska si jich nákazu přivezlo pět. Hygienici řeší rozšíření covidu-19 v ostravském sportovním klubu. Testovali 28 hráčů a 6 členů realizačního týmu. Nemoc se projevila u osmi lidí. Francie za posledních 24 hodin zaznamenala 1695 nových případů koronavirové nákazy, což je nejvyšší denní nárůst od konce května. Na některých místech už jsou rouškuy povinné i na plážích. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 37 627 případů covidu za úterý. A skokově přibylo hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Návaly při plošných testech Slováků. A 7673 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Nová mapa nákazy v regionech Česka a rekordní počet aktivních případů

Koronavirus ONLINE: Významný nárůst nákazy ve školách. PCR testy potvrdily 3357 případů

Koronavirus ONLINE: Omikron už zcela ovládl Česko. A prudký nárůst počtu nákaz ve školách

Koronavirus ONLINE: Fronty u testů Slováků, vláda Čaputové nevyhoví. A 3197 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Fronty u testů Slováků, Čaputové vláda nevyhoví. A 3197 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: 5232 aktivních případů v ČR. A roušky na plážích i na horách po Evropě

Koronavirus ONLINE: 37 627 nových případů za úterý v ČR. Omikron zpomaluje

Koronavirus ONLINE: Dusno kvůli pravidlům pro školy v Česku. A rekordní nárůst nakažených v Tokiu

Koronavirus ONLINE: 3429 úmrtí v ČR. Covid prodělal i princ William, královský palác to tutlal

Koronavirus ONLINE: Další raketový nárůst v Česku. A na 200 nakažených v oblíbených lázních

Koronavirus ONLINE: 23 964 nových případů za sobou, počet lidí v nemocnici ale klesl

Koronavirus v Praze: 1995 případů za úterý, ve městě je nejvíc nakažených od začátku epidemie

Koronavirus ONLINE: Prezident přiznal, že onemocněl. A v ČR zrychlil nárůst nakažených

Koronavirus ONLINE: Rodiče za očkováním dětí jeli přes půlku republiky. A rekordní dluh

Koronavirus ONLINE: Mutace delta plus v Česku přibývá. A na italské pláže se vrátily roušky

Koronavirus ONLINE: U českých hranic rekordně bují nákaza. Nemoc se šířila i v pěveckém sboru

Koronavirus ONLINE: 237 případů v ČR za úterý. A rekordní nárůst nakažených v Tokiu

Koronavirus ONLINE: 680 nových případů za den v ČR. A expremiér skončil v nemocnici

Koronavirus ONLINE: Prudký nárůst podílu nakažených v ČR. A ve Španělsku je u moře nával

Koronavirus ONLINE: Významný nárůst nákazy ve školách. A konec trasování dospělých

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka v Česku bude pro každého a na italské pláže se vrátily roušky

Koronavirus ONLINE: Nejnižší nárůst případů od konce října. A 4 tisíce hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: U českých hranic rekordně bují nákaza. A přibývá lidí v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: 680 nových případů za den v ČR. Kanáry zčervenají a varování před Francií

Koronavirus ONLINE: Nákaza v Drahošově rodišti i v pěveckém sboru. A v Polsku se kupí případy

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet nových případů v Praze. A nákaza kosí český hokej

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku a nával v obchodech i na sjezdovkách

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 případů za úterý v ČR. V nemocnicích je 1635 lidí

Koronavirus v Praze: 952 případů za úterý, v hlavním městě je přes 15 tisíc nakažených

Koronavirus ONLINE: 4982 případů za čtvrtek v ČR. A návrat z dovolených od soboty bez omezení

Koronavirus ONLINE: 20 270 nových případů za pondělí. Omikron ovládl Česko

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 případů za úterý v ČR. Testy v práci odhalily tisíce nákaz

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy