Koronavirus ONLINE: Roušky se vrátí do Česka! Od 1. září povinně v obchodech či MHD

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.08.2020 (12:43)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 397 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 012 lidí, vyléčených je 13 799 a aktuálně nakažených je pak 5816. Od 1. září bude přitom v ČR ve veřejných prostorách, jako jsou obchody, ve veřejné dopravě či ve školách mimo třídy povinné nošení roušek, uvedl v pondělí ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO).  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Roušky od 1. září nebudou ve školách ani obchodech plošně, Vojtěch otočil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.08.2020 (16:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 404 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 798 lidí, vyléčených je 15 616 a aktuálně nakažených je pak 4778. V Česku přibylo za středu 316 případů, což je pátý největší přírůstek od začátku pandemie. Ve školách roušky od 1. září povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor, řekl Vojtěch. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Znovu se epidemická situace zhodnotí koncem září, uvedl dále ministr Vojtěch. Češi budou moci pak na podzim hlasovat i v případě, že budou mít nařízenou karanténu, odsouhlasili senátoři. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Školáci v Praze nasadí roušky, povinné budou i v obchodech, bary na noc zavřou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.09.2020 (14:08)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 426 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 26 452 lidí, vyléčených je 18 830 a aktuálně nakažených je pak 7196. Za čtvrtek přibylo rekordních 680 případů, druhý den po sobě byl přírůstek rekordní. Hygienici od 9. září omezí v Praze provoz v restauracích a barech, zavřeno musí mít od půlnoci do 6:00. Od stejného data budou roušky povinné roušky v obchodech a nákupních centrech. A vrátí se i do škol - povinné budou od 14. září ve společných prostorech všech pražských škol. Na cestovatelském semaforu zčervenají Kanárské ostrovy, které se tak připojí ke zbytku Španělska. Od 14. září všichni, kteří z dovolenkového ráje přijedou, musí předložit negativní test, nebo jít do karantény. Ministerstvo zahraničí nedoporučuje ani cesty do Francie, která ale zatím nebude ze zelených zemí vyřazena. Podle náměstka ministra Martina Smolka navíc Německo zvažuje, že by vyřadilo ČR nebo alespoň její části ze svého zeleného seznamu. A v nemocnici skončil nakažený italský expremiér a mediální magnát Silvio Berlusconi (83). Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Češi už zase vozí nákazu ze zahraničí. A roušky v Chorvatsku se vrací

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2020 (15:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 062 lidí, vyléčených je 8209 a aktuálně nakažených je pak 4501. V pátek přibylo 143 případů. Turisté začali opět vozit nákazu z dovolené v zahraničí - podobně jako v březnu, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví. Roušky budou od příštího týden povinné v Chorvatsku v obchodech, barech i restauracích. Od soboty jsou roušky povinné uvnitř veřejných budov na Kutnohorsku a od pondělí se vrátí také na jihlavský magistrát. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš v ohrožení? Nakazila se jeho blízká pracovnice. A zpřísnění v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.09.2020 (15:13)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 426 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 26 452 lidí, vyléčených je 18 830 a aktuálně nakažených je pak 7196. Za čtvrtek přibylo 680 případů, druhý den po sobě byl přírůstek rekordní. Hygienici od 9. září omezí v Praze provoz v restauracích a barech, zavřeno musí mít od půlnoci do 6:00. Od stejného data budou roušky povinné roušky v obchodech a nákupních centrech. A vrátí se i do škol. Na cestovatelském semaforu zčervenají Kanárské ostrovy, které se tak připojí ke zbytku Španělska. Koronavirem se pak nakazila pracovnice tiskového oddělení Úřady vlády ČR, která často doprovází premiéra Andreje Babiše (ANO). Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: V Kutné Hoře drhne odběr vzorků, roušky zavede i jihlavský úřad

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2020 (12:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 062 lidí, vyléčených je 8209 a aktuálně nakažených je pak 4501. V pátek přibylo 143 případů. Zatímco na Kutnohorsku se od soboty vrátily povinné roušky do veřejných budov, avizovaný odběr vzorků přímo ve městě drhne - na odběrové místo je tu jen šipka, jinak nefunguje. Roušky se od pondělí vrátí i na jihlavský magistrát, možná budou povinné i v MHD. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 508 nakažených v ČR za sobotu. Virus zasáhl seniory v Humpolci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.09.2020 (10:59)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 431 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 27 752 lidí, vyléčených je 19 039 a aktuálně nakažených je 8282. Pátek prolomil další rekord v počtu nakažených za jeden den - přibylo 798 případů. Je to nejvíce od začátku epidemie. Hygienici od 9. září omezí v Praze provoz v restauracích a barech. Od stejného data budou roušky povinné v obchodech a nákupních centrech. A vrátí se i do škol. V domově pro seniory v Humpolci na Pelhřimovsku už testy potvrdily koronavirovou nákazu u 21 klientů a 16 pracovníků. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch to schytal za obrat u roušek, ve školách a obchodech nebudou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.08.2020 (18:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 405 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 967 lidí, vyléčených je 15 852 a aktuálně nakažených je pak 4710. V Česku přibylo za čtvrtek zatím 169 případů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pak oznámil sérii změn pravidel u nošení roušek od 1. září. Ve školách povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Vojtěch čelí kritice od sněmovní opozice i odborníků za chaotické změny. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nakažených v ČR za sobotu. Virus zasáhl seniory v Humpolci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.09.2020 (10:59)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 431 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 27 752 lidí, vyléčených je 19 039 a aktuálně nakažených je 8282. Pátek prolomil další rekord v počtu nakažených za jeden den - přibylo 798 případů. Je to nejvíce od začátku epidemie. Hygienici od 9. září omezí v Praze provoz v restauracích a barech. Od stejného data budou roušky povinné v obchodech a nákupních centrech. A vrátí se i do škol. V domově pro seniory v Humpolci na Pelhřimovsku už testy potvrdily koronavirovou nákazu u 21 klientů a 16 pracovníků. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Počet nakažených v Praze roste: Roušky po víkendu nasadíme v obchodech, později i ve školách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.09.2020 (14:45)     Sekcia bulvar

Počty nakažených koronavirem v Praze den ode dne stoupají. Hygienická stanice hl. m. Prahy (HSHMP) z toho důvodu zavádí další opatření, která mají šíření nákazy co nejvíce minimalizovat. Od 9. září se budou muset roušky nosit povinně v obchodech i obchodních centrech, stravovací zařízení budou muset nastavit svou zavírací dobu o půlnoci. Od 14. září se pak roušky budou zavádět i do společných prostor škol.

 

Koronavirus ONLINE: 798 nakažených v ČR za den. Rozvolnilo se moc rychle, říká Prymula

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.09.2020 (13:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 429 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 27 249 lidí, vyléčených je 19 027 a aktuálně nakažených je 7793. Pátek prolomil další rekord v počtu nakažených za jeden den - přibylo 798 případů. Je to nejvíce od začátku epidemie. Hygienici od 9. září omezí v Praze provoz v restauracích a barech. Od stejného data budou roušky povinné v obchodech a nákupních centrech. A vrátí se i do škol. Podle bývalého hlavního epidemiologa Romana Prymula za růstem čísel může fakt, že se opatření rozvolnila moc rychle. Prymula to řekl pro ČT. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 798 nakažených v ČR za den. „Situace je složitější,“ přiznává Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nakažených v ČR za sobotu. „Situace je složitější,“ přiznává Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Nákaza v okolí Babiše. A nemoc ve vedení u Petříčka

Koronavirus ONLINE: Téměř 800 nakažených v ČR za den. Rekord padl počtvrté za sebou

Koronavirus ONLINE: Téměř 800 nakažených v ČR za den. Covid v okolí Babiše. A nemoc ve vedení u Petříčka

Povinné roušky se vrátí do Česka: Od 1. září do obchodů či MHD. Novinkou i kratší karanténa

Babiš pískl, Vojtěch je pro smích: Roušky nebudou ve školách ani obchodech či restauracích

Koronavirus ONLINE: 384 případů za úterý. A od léta roušky jen v MHD a obchodech, věří Vojtěch

Koronavirus ONLINE: 134 případů za den v ČR. Roušky po Kutnohorsku zavede i jihlavský úřad

Koronavirus ONLINE: Vojtěch to schytal za obrat u roušek, u Babiše rozhodl „selský rozum“

Koronavirus ONLINE: Povinné roušky budou od září až do března. A Češi v řecké karanténě

Koronavirus ONLINE: Povinné roušky v ČR od září do března. A Češka s přítelem v řecké karanténě

Koronavirus ONLINE: Od léta roušky jen v MHD a obchodech, věří Vojtěch. A covid pasy ve Sněmovně

Koronavirus ONLINE: Od léta roušky jen v MHD a obchodech, plánuje Vojtěch. A Sasko otevře hotely

Koronavirus ONLINE: Nákaza v další kutnohorské firmě. A Češi opět vozí virus z ciziny

Koronavirus ONLINE: Povinné roušky v Česku budou od září až do března. Změny čekají i školy

Koronavirus ONLINE: Strmý nárůst nakažených i ve středu. A roušky se vrací do škol a práce

Koronavirus ONLINE: 384 případů za úterý. Covid psy mají zelenou a od léta roušky jen v MHD a obchodech

Povinné roušky v obchodech a MHD na Jihlavsku končí. U lékařů ale ještě zůstanou

Koronavirus ONLINE: 384 případů za úterý. Covid pasy mají zelenou a od léta roušky jen v MHD a obchodech

Koronavirus ONLINE: 10 829 případů za pondělí. Češi v obchodech smí odložit respirátory

Koronavirus na Ostravsku: Roušky budou v Porubě ve školách povinné! Nemocných přibývá

Koronavirus ONLINE: Roušky na Jihlavsku, přitvrzení u Britů a Macronová „zradila“ manžela

Koronavirus ONLINE: Češi si opět vozí nákazu z ciziny. A německé prostitutky spílají vládě

Koronavirus ONLINE: Češi už zase vozí nákazu ze zahraničí. A i Trump nasadil roušku

Koronavirus ONLINE: Respirátory zůstávají, změny v cestování a školy mají nástřel podmínek

Koronavirus ONLINE: Supermarket zaměstnancům nasazuje roušky. A plné pláže v Nizozemsku

Koronavirus ONLINE: Čeští turisté zase vozí nákazu ze zahraničí. A i Trump nasadil roušku

Koronavirus ONLINE: Roušky se vrací na Jihlavsko. A v Anglii je zavedou i s tučnou pokutou

Koronavirus ONLINE: Roušky povinně i venku, 1500 mrtvých v ČR a 8076 případů za pondělí

Koronavirus ONLINE: Chaos u roušek „odskákal“ Maďar, Babiš vsadil na selský rozum

Koronavirus ONLINE: 21 tisíc případů v ČR. Babiš u roušek sází na selský rozum, Maďara sesadili

Ve Francii se vrací roušky i venku. A v obchodech, restauracích i úřadech je nošení povinné

Koronavirus ONLINE: Mutace delta plus v Česku přibývá. A na italské pláže se vrátily roušky

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy