Vojtěch se po rouškovém chaosu stahuje: „Nepište mi.“ Šéfování „hodil“ na hlavní hygieničku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.08.2020 (16:01)     Sekcia bulvár

Rouškové šílenství posledních dní uklidilo do ústraní několik koronavirových jmen. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) dokonce svým zaměstnancům rozeslal email, ve kterém informuje, ať mu už nikdo nepíše a hlavní kompetence přehodil na hlavní hygieničku Jarmilu Rážovou, napsal server SeznamZprávy. Chaos kolem roušek  pak Vojtěch i premiér Andrej Babiš připsali na vrub epidemiologovi Rastislavu Maďarovi, který vedl tým rozvolňování. Maďarův tým se pak s ostatními týmy sloužil do jednoho, který vede právě Rážová. A Vojtěch? Ten bude dostávat jen finální výstupy.  celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vojtěch chce po chaosu na severu Moravy hlavu šéfky hygieniků. Opozice: Ať skončí sám

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.07.2020 (20:10)     Sekcia bulvar

Poté, co lidé v Moravskoslezském kraji museli v pátek s okamžitou platností nasadit roušky a zrušit větší akce, ocitla se šéfka krajské hygieny Pavla Svrčinová pod palbou kritiky. V neděli její rychlé rozhodnutí sepsul ve svém pravidelném hlášení Čau lidi premiér Andrej Babiš (ANO), ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) šel ještě dál a vyzval hygieničku k rezignaci.

 

Vojtěch chce po chaosu na severu Moravy hlavu šéfky hygieniků. „Ať mě odvolá,“ vzkazuje Svrčinová

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.07.2020 (21:27)     Sekcia bulvar

Poté, co lidé v Moravskoslezském kraji museli v pátek s okamžitou platností nasadit roušky a zrušit větší akce, ocitla se šéfka krajské hygieny Pavla Svrčinová pod palbou kritiky. V neděli její rychlé rozhodnutí sepsul ve svém pravidelném hlášení Čau lidi premiér Andrej Babiš (ANO), ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) šel ještě dál a vyzval hygieničku k rezignaci.  Svrčinová uvedla, že jí to ministr naznačil už v sobotu.

 

Koronavirus ONLINE: Chaos u roušek „odskákal“ Maďar, Babiš vsadil na selský rozum

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.08.2020 (22:55)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 405 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 967 lidí, vyléčených je 15 852 a aktuálně nakažených je pak 4710. V Česku přibylo za čtvrtek zatím 169 případů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pak oznámil sérii změn pravidel u nošení roušek od 1. září. Ve školách povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Vojtěch čelí kritice od sněmovní opozice i odborníků za chaotické změny. Premiér Andrej Babiš (ANO) je vysvětlil tak, že mu psali lidi a že používá selský rozum. Personální dohrou celého chaosu je přeřazení týmu epidemiologa Rastislava Maďara pod hlavní hygieničku Jarmilu Rážovou, uvedly Seznam Zprávy. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 21 tisíc případů v ČR. Babiš u roušek sází na selský rozum, Maďara sesadili

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.08.2020 (05:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 406 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 21 045 lidí, vyléčených je 15 886 a aktuálně nakažených je pak 4753. V Česku přibylo za čtvrtek 247 případů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pak oznámil sérii změn pravidel u nošení roušek od 1. září. Ve školách povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Vojtěch čelí kritice od sněmovní opozice i odborníků za chaotické změny. Premiér Andrej Babiš (ANO) je vysvětlil tak, že mu psali lidi a že používá selský rozum. Personální dohrou celého chaosu je přeřazení týmu epidemiologa Rastislava Maďara pod hlavní hygieničku Jarmilu Rážovou, uvedly Seznam Zprávy. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Hlavní hygienička po roce končí: Rážovou nahradí šéfka z Ostravy Svrčinová

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.03.2021 (16:45)     Sekcia bulvar

Hlavní hygieničku Jarmilu Rážovou nahradí ředitelka moravskoslezské krajské hygienické stanice Pavla Svrčinová. Ujmout funkce by se měla v polovině března, března, informuje ČT. O chystaném konci Rážové už ve středu informoval Zdravotnický deník. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) řekl, že odvolání Rážové zvažuje.. Důvodem je podle něj nespokojenost premiéra Andreje Babiše (za ANO) s prací vysokých úředníků ministerstva zdravotnictví v době sílící epidemie koronaviru.  Hlavní hygieničku jmenuje vláda. 

 

Blatný plánuje konec hlavní hygieničky: Rážovou má nahradit lékařka z Ostravy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.03.2021 (20:48)     Sekcia bulvar

Hlavní hygieničku Jarmilu Rážovou by měla nahradit ředitelka moravskoslezské krajské hygienické stanice Pavla Svrčinová. S odvoláním na několik na sobě nezávislých zdrojů to dnes napsal Zdravotnický deník. Důvodem je podle něj nespokojenost premiéra Andreje Babiše (za ANO) s prací vysokých úředníků ministerstva zdravotnictví v době sílící epidemie koronaviru. Svrčinová podle důvěryhodných zdrojů ČTK z oboru na funkci nabídku dostala. Hlavní hygieničku jmenuje vláda. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) řekl, že odvolání Rážové zvažuje.

 

Pod hlavní hygieničkou se kýve židle: Blatný chce Rážovou nahradit šéfkou z Ostravy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.03.2021 (20:48)     Sekcia bulvar

Hlavní hygieničku Jarmilu Rážovou by měla nahradit ředitelka moravskoslezské krajské hygienické stanice Pavla Svrčinová. S odvoláním na několik na sobě nezávislých zdrojů to dnes napsal Zdravotnický deník. Důvodem je podle něj nespokojenost premiéra Andreje Babiše (za ANO) s prací vysokých úředníků ministerstva zdravotnictví v době sílící epidemie koronaviru. Svrčinová podle důvěryhodných zdrojů ČTK z oboru na funkci nabídku dostala. Hlavní hygieničku jmenuje vláda. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) řekl, že odvolání Rážové zvažuje.

 

Koronavirus ONLINE: 130 nových případů za den v ČR. A Vojtěch po chaosu na severní Moravě neodstoupí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.07.2020 (06:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 358 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 742 lidí, vyléčených je 8725 a aktuálně nakažených je pak 4659. Během pátku přibylo dalších 130 případů, s nemocí covid-19 další tři lidé. Na celém světě už zemřelo přes 600 tisíc lidí. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) oznámil, že povinnost nosit roušky platí pro celý Moravskoslezský kraj. Hygienici zpřísnili opatření z minuty na minutu a opozice vyzvala ministra, aby kvůli chaosu na severu Moravy rezignoval, to Vojtěch odmítl.  A Slovinsko ode dneška vrátilo celou ČR na seznam bezpečných zemí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 137 nových případů za den v ČR. A Vojtěch po chaosu na severní Moravě neodstoupí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.07.2020 (23:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 358 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 682 lidí, vyléčených je 8725 a aktuálně nakažených je pak 4599. Během pátku zatím hygienici potvrdili 70 nových případů, za čtvrtek jich bylo 137. Od pátečního rána zemřeli s nemocí covid-19 další tři lidé. Ministr Adam Vojtěch (za ANO) oznámil, že povinnost nosit roušky platí pro celý Moravskoslezský kraj. Hygienici zpřísnili opatření z minuty na minutu a opozice vyzvala ministra, aby kvůli chaosu na severu Moravy rezignoval, to Vojtěch odmítl.  A Slovinsko ode dneška vrátilo celou ČR na seznam bezpečných zemí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Hnutí Praha bez chaosu zneužilo Najbrtovo logo pro Prahu. Designér je zažaloval o rovný milion

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.03.2023 (05:00)     Sekcia bulvar

Známý designér Aleš Najbrt zažaloval hnutí Praha bez chaosu kvůli zneužití loga, které před lety vytvořil pro hlavní město. Hnutí si logo upravilo dle svých potřeb a vyrazilo s ním do kampaně k posledním komunálním volbám. Přitom už v létě soud hnutí zakázal logo používat, Praha bez chaosu však soud neposlechla a teď hrozí, že bude Najbrtovi muset zaplatit milion korun.

Vojtěch pod palbou po chaosu na severní Moravě. Ať skončí, žádá ODS. Zuří i hejtmanství

Rážová končí, vláda ji odvolala. Hlavní hygieničkou bude Svrčinová. Blatný důvod neřekl

Fiala v Blesku o šéfování Radě EU i koaličních půtkách: V čele Unie nám prší štěstí

Rážová končí. Vláda ji odvolala, Blatný důvod tutlá. Hlavní hygieničkou bude Svrčinová

Průšvih během asijské mise ministra Kupky: Člen delegace obtěžoval hygieničku?

„Bude to běh na dlouhou trať,“ tvrdí budoucí hlavní hygienička. A má za sebou první přešlap

„Bude to běh na dlouhou trať.“ Budoucí šéfka hygieniků řekla, co chce změnit

Český lékař, který měl plácnout korejskou hygieničku přes zadek: Byl obžalován z obtěžování!

Koronavirus ONLINE: Vojtěch hází hygieničku přes palubu. A 90 nových případů v ČR

Může za to úzká ulička? Lékař nařčený z plácnutí korejské hygieničky našel zastání u spolucestujících

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených v ČR od začátku epidemie. A Vojtěch hází hygieničku přes palubu

Vojtěch, Svrčinová a kdo ještě? Vládu vyřadil covid?!

Zaorálek zuří kvůli „podrazu“ s rozvolňováním. Amatérismus, tepe hlavní hygieničku

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet nakažených v ČR. A Vojtěch hází hygieničku přes palubu

Dohra kauzy českého lékaře, který plácl korejskou hygieničku přes zadek: Bude to řešit Senát

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených v ČR od začátku epidemie. Vojtěch hází přes palubu hygieničku

Hlavní hygienička Rážová se nakazila koronavirem. Vojtěch a šéf statistiků míří do karantény

Koronavirus ONLINE: Vojtěch čelí chaosu u roušek v Česku. A za den přibylo 149 případů

Babišovi muži koronaviru odolávají. Vojtěch se po negativním testu vrací na ministerstvo

Koronavirus ONLINE: Vojtěch čelí chaosu u roušek v Česku. A úleva ve Vodňanské drůbeži

„Plaga hodil školky i učitele přes palubu.“ Expert zmínil chaos s ošetřovným i konec ministra

Koronavirus ONLINE: Vojtěch čelí chaosu u roušek v Česku. A vouchery na lázně rychle mizí

Český lékař, co plácl po zadku korejskou hygieničku, je doma. Unikl vězení, dostal pokutu

Postupně se zbavuji svých démonů, říká Vojtěch Drahokoupil

Půvabná Slovenka okouzlila Zdeňka Svěráka ve dvou filmech po sobě. Později se vytratila z plátna i obrazovek

Ferrero stahuje z Česka čokolády Kinder: Mohou obsahovat salmonelu?!

Bartošova „kněžka chaosu“ je těhotná. Šéf Pirátů se těší na prvního vlastního potomka

Šofér (30) BMW hodil šutr do skla kamionu!

Vláda projedná povinný home office a testování úředníků. Ve hře i odvolání Rážové

Koronavirus ONLINE: 130 nových případů za den v ČR. A šíření nemoci ve světě zrychluje

Přímý přenos: Vojtěch o výjimkách pro nošení roušek. Kdo je v září odloží?

ŽIVĚ: Vojtěch a hlavní hygienička o novinkách při testování na koronavirus v Česku

Za vraždu dostal muž 26 let: Těhotnou (†34) udusil a hodil do jímky!

Putin stahuje Wagnerovce z Ukrajiny. Bojí se Prigožinovy rostoucí moci, tvrdí expert

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy