Koronavirus ONLINE: Kvůli Rážové jsou v karanténě Vojtěch a Moravec. A nákaza u expremiéra

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2020 (21:04)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 579 lidí, vyléčených je 18 307 a aktuálně nakažených je pak 6847. Za úterý přibylo 504 nakažených, což je stejný počet jako dosavadní rekord z 21. srpna. Do středečního podvečera pak laboratoře potvrdily dalších 456 nákaz. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová, kvůli které nyní jdou ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a šéf zdravotnických statistik Ladislav Dušek do karantény. První Vojtěchův test byl negativní, oznámil ministr ve středu večer. Do karantény šel dobrovolně i moderátor České televize Václav Morave, v jehož pořadu byla v neděli Rážová hostem. Premiér Andrej Babiš (ANO) se s ní také setkal, izolaci mu ale hygienici nenařídili. Koronavirem onemocněl i bývalý italský premiér a mediální magnát Silvio Berlusconi (83). Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Nakazil se i šéf statistiků. A kvůli Rážové jsou v karanténě Moravec a Vojtěch

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2020 (22:03)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 579 lidí, vyléčených je 18 307 a aktuálně nakažených je pak 6847. Za úterý přibylo 504 nakažených, což je stejný počet jako dosavadní rekord z 21. srpna. Do středečního podvečera pak laboratoře potvrdily dalších 456 nákaz. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová. Podle serveru SeznamZpravy vyšel test pozitivně i šéfovi zdravotnických statistik Ladislavu Duškovi. V karanténě skončil kvůli Rážové i ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO), jeho první test byl negativní. Do karantény šel dobrovolně i moderátor České televize Václav Moravec, v jehož pořadu byla v neděli Rážová hostem. Premiér Andrej Babiš (ANO) se s ní také setkal, izolaci mu ale hygienici nenařídili. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nákaza u expremiéra. A kvůli Rážové skončil v karanténě i Vojtěch

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2020 (19:53)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 579 lidí, vyléčených je 18 307 a aktuálně nakažených je pak 6847. Za úterý přibylo 504 nakažených, což je stejný počet jako dosavadní rekord z 21. srpna. Do středečního podvečera pak laboratoře potvrdily dalších 456 nákaz. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová, kvůli které nyní jdou ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a šéf zdravotnických statistik Ladislav Dušek do karantény. Premiér Andrej Babiš (ANO) se s ní také setkal, izolaci mu ale hygienici nenařídili. Koronavirem onemocněl i bývalý italský premiér a mediální magnát Silvio Berlusconi (83). Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Babišovi muži koronaviru odolávají. Vojtěch se po negativním testu vrací na ministerstvo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.09.2020 (13:55)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) má i druhý test na koronavirus negativní. Končí proto karanténu a vrací se zpět na ministerstvo. Uvedl to dnes na svém twitteru podobně jako dříve v tomto týdnu vicepremiér a šéf resortů průmyslu a obchodu a dopravy Karel Havlíček (za ANO). Vojtěch byl v karanténě byl od začátku září. Testy podstoupil kvůli nákaze hlavní hygieničky Jarmily Rážové, se kterou byl v kontaktu. U žádného z ministrů vlády Andreje Babiše (ANO) se tak zatím nákaza neprokázala.

 

Koronavirus ONLINE: 503 nových případů v ČR. Kvůli Rážové skončil v karanténě i Vojtěch

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2020 (14:41)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 117 lidí, vyléčených je 18 116 a aktuálně nakažených je pak 6576. Za úterý přibylo 503 nakažených, což je stejný počet jako dosavadní rekord z 21. srpna. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová, kvůli které nyní jdou ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a šéf zdravotnických statistik Ladislav Dušek do karantény. Premiér Andrej Babiš (ANO) se s ní také setkal, izolaci mu ale hygienici nenařídili. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus v České televizi: Ve zpravodajství onemocnělo pět lidí, fungování to neomezí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.09.2020 (22:45)     Sekcia bulvar

Koronavirus se dostal i do zpravodajství veřejnoprávní České televize. Aktuálně se s nákazou potýká pět zaměstnanců, potvrdil Blesk Zprávám Filip Platoš z tiskového oddělení ČT. Kvůli nákaze hlavní hygieničky Jarmily Rážové byl v karanténě i moderátor Václav Moravec, Rážová byla hostem jeho pořadu jen pár dní předtím, než u ní testy koronavirus prokázaly.

 

Koronavirus ONLINE: 504 nových případů v ČR. Kvůli Rážové skončil v karanténě i Vojtěch

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2020 (18:12)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 579 lidí, vyléčených je 18 307 a aktuálně nakažených je pak 6847. Za úterý přibylo 504 nakažených, což je stejný počet jako dosavadní rekord z 21. srpna. Do středečního podvečera pak laboratoře potvrdily dalších 456 nákaz. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová, kvůli které nyní jdou ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a šéf zdravotnických statistik Ladislav Dušek do karantény. Premiér Andrej Babiš (ANO) se s ní také setkal, izolaci mu ale hygienici nenařídili. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 650 případů za den v ČR. Nakazil se i šéf statistiků Dušek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.09.2020 (01:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 773 lidí, vyléčených je 18 326 a aktuálně nakažených je pak 7022. Za středu přibylo rekordních 650 případů, je to nejvíc od začátku epidemie. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová, pozitivně vyšel test i šéfovi zdravotnických statistik Ladislavu Duškovi, který s ní byl v kontaktu.. V karanténě skončil kvůli Rážové i ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO), jeho první test byl negativní. Do karantény šel dobrovolně i moderátor České televize Václav Moravec, v jehož pořadu byla v neděli Rážová hostem. Premiér Andrej Babiš (ANO) se s ní také setkal, izolaci mu ale hygienici nenařídili. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 650 případů za den v ČR. A extrémní nárůst na jihu Moravy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.09.2020 (08:06)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 773 lidí, vyléčených je 18 326 a aktuálně nakažených je pak 7022. Za středu přibylo rekordních 650 případů, je to nejvíc od začátku epidemie. V Jihomoravském kraji přibylo za první dva zářijové dny více lidí s nemocí covid-19 než za celý květen, kdy byl ještě nouzový stav. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová, pozitivně vyšel test i šéfovi zdravotnických statistik Ladislavu Duškovi, který s ní byl v kontaktu. V karanténě skončil kvůli Rážové i ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO), jeho první test byl negativní. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch „škudlí“ s testy po karanténě a návrat roušek na Kutnohorsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (15:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 919 lidí, vyléčených je 8128 a aktuálně nakažených je pak 4439. Ve čtvrtek přibylo 105 případů. Na Kutnohorsku se od půlnoci musejí ve veřejných vnitřních prostorech nosit roušky, omezeny jsou hromadné akce. Opatření je kvůli ohnisku v Církvici. Ministerstvo zdravotnictví rozhodlo o tom, že pacienti s opakovaně pozitivním testem na koronavirus budou moci po 14 dnech ukončit karanténu. Navíc lidem po karanténě nebo 14denní izolaci se PCR test nově dělat nebude. Nesmějí však mít příznaky. Pracovníci na dohodu, kterých se dotkla pandemie, dostanou na 350 korun, schválili poslanci. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nákaza Zemanova muže, karanténa ministrů ČSSD a útlum péče v nemocnicích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2020 (13:20)     Sekcia bulvar

V Česku je v nemocnicích 3519 hospitalizovaných, aktivních případů je přes 100 tisíc. Jedním z nich je podle Deníku N i poradce prezidenta Miloše Zemana Martin Nejedlý. A v karanténě jsou kvůli nákaze ministra zemědělství Miroslava Tomana další ministři z ČSSD a šéf poslanců strany Jan Chvojka. Nemocnice napříč Českem pak omezují ambulatní péči i operace kvůli úbytku personálu a přívalu pacientů s covidem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě kvůli nákaze v rodině. A 2826 úmrtí v ČR

Přímý přenos: Karvinsko máme pod kontrolou, tvrdí Vojtěch. K zavření hornického okresu nevidí důvod

Koronavirus ONLINE: Vojtěch tasil novou eRoušku. A Prymula hájí „opsanou“ tabulku

Koronavirus ONLINE: Nákaza v rodinném parku v Milovicích. Babiš: A Řecko testy zas zruší

Vojtěch do karantény, Babiš nemusel

Koronavirus ONLINE: 290 mrtvých v ČR. Vojtěch určil maximální cenu testů pro samoplátce

Koronavirus ONLINE: Nákaza Zemanova muže, karanténa ministrů ČSSD a půl miliardy pro cestovky

Koronavirus ONLINE: Poslanci ANO a ČSSD míří ven z karantény. A nákaza kosí český hokej

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě. A 6604 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Vojtěch tasil eRoušku 2.0. A poslanci ANO a ČSSD míří ven z karantény

Koronavirus ONLINE: V LDN na Klatovsku bují nákaza a Čechům hrozí karanténa i jinde v EU

Co s Otázkami, když je Moravec v karanténě? ČT prozradila, jak s pořadem naloží

Koronavirus ONLINE: Nákaza v nemocnici v Uherském Hradišti. A 80 dětí v karanténě kvůli táboru

Koronavirus ONLINE: 290 mrtvých v ČR. Vojtěch určil maximální cenu testů, cestovky zuří

Koronavirus ONLINE: Nákaza v rodinném parku v Milovicích. Babiš: A Řecko bude bez testů

Koronavirus ONLINE: 130 nových případů za den v ČR. A Vojtěch se omlouvá za chaos

Koronavirus ONLINE: 650 případů za den v ČR. A další nakažení kvůli Rážové

Koronavirus ONLINE: Přes 500 případů v ČR za jeden den. A nákaza kosí český hokej

Koronavirus ONLINE: Desítky pošťáků v karanténě, návrat roušek a 20 tisíc případů v ČR

Koronavirus ONLINE: Nakažených v ČR je jako v dubnu. A Vojtěch se omlouvá za chaos

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě. A 13 051 případů v ČR za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: 130 nových případů za den v ČR. A šíření nemoci ve světě zrychluje

Koronavirus ONLINE: Vojtěch zmírnil pravidla karantény. A nákaza zasáhla už 250 škol

Koronavirus ONLINE: Povinné roušky budou od září až do března. A Češi v řecké karanténě

Koronavirus ONLINE: Hamáček zmínil katastrofu s nouzovým stavem, Vystrčil je v karanténě

Koronavirus ONLINE: Povinné roušky v ČR od září do března. A Češka s přítelem v řecké karanténě

Koronavirus ONLINE: 411 případů za neděli v Česku. A nákaza Rážové dál mate hygieniky

Koronavirus ONLINE: 508 případů v ČR za sobotu. Nákaza Rážové stále mate hygieniky

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených v ČR od začátku epidemie. A Vojtěch se omlouvá za chaos

Koronavirus ONLINE: Nákaza v další kutnohorské firmě. A Češi opět vozí virus z ciziny

Koronavirus ONLINE: 105 nových případů v ČR, Vojtěch chce povolat armádu a nemocná prezidentka

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet nových případů v Praze. A nákaza kosí český hokej

Koronavirus ONLINE: Nákaza zasáhla českou fabriku. A hygienici řešili další zpřísňování

Koronavirus ONLINE: Stopka pro Čechy na Ukrajině. A hromadná nákaza na Frýdecko-Místecku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy