Vojtěch po raketovém nárůstu případů otočil: Roušky v celé ČR. Kde je nasadíme?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.09.2020 (11:01)     Sekcia bulvár

Od čtvrtka bude povinné nosit roušku ve vnitřních prostorách budov v celé České republice. Na twitteru to dnes uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Podrobnosti jeho úřad vydá během dne. Chránit si ústa a nos je v současnosti nutné při cestách hromadnou dopravou nebo návštěvách úřadů a zdravotnických a sociálních zařízení. V Praze pak ode dneška povinnost platí i v obchodech a nákupních centrech a na poštách. Premiér Andrej Babiš (ANO) přitom opakovaně tvrdil, že plošná omezení v Česku už nikdy nebudou.  celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Ministr Vojtěch: Vytáhněte roušky

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     24.07.2020 (00:00)     Sekcia bulvar

Nových případů nákazy koronavirem do včerejšího rána přibylo 247. To je o 36 více než o den dříve a zároveň nejvíc od 28. června, kdy se za den objevilo 305 případů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (33, za ANO) oznámil, že na vnitřních akcích nad 100 lidí musíme od zítra opět nosit roušky po celé republice!

 

Vojtěch otočil: Roušky povinně v celé ČR. Kde je nasadíme a kde platí 25 výjimek?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.09.2020 (16:00)     Sekcia bulvar

Od čtvrtka bude povinné nosit roušku ve vnitřních prostorách budov v celé České republice. Na twitteru to dnes uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Podrobnosti jeho úřad vydá během dne. Vojtěch potvrdil, že roušky se vrátí i do škol. Povinné ale nebudou ve třídách, pouze ve společných prostorech. Povinné nebudou ani doma, v hotelových pokojích nebo v kancelářích, kde je možné dodržet rozestupy. Výjimek je celkem 25. Chránit si ústa a nos je v současnosti nutné při cestách hromadnou dopravou nebo návštěvách úřadů a zdravotnických a sociálních zařízení. V Praze pak ode dneška povinnost platí i v obchodech a nákupních centrech a na poštách. Premiér Andrej Babiš (ANO) přitom opakovaně tvrdil, že plošná omezení v Česku už nikdy nebudou. A jen tři dny nazpět odmítal plošná opatření i Vojtěch. Podle Babiše vláda večer probere možnost distribuce respirátorů pro seniory.

 

Koronavirus ONLINE: Po raketovém nárůstu případů se roušky vrací do celého Česka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.09.2020 (10:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 441 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 29 877 lidí, vyléčených je 20 164 a aktuálně nakažených je 9272. Během úterý přibylo rekordních 1164 potvrzených případů, nejvíc od začátku epidemie. Od čtvrtka se do všech vnitřních prostor v Česku vrátí roušky, řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Podrobnosti zveřejní ministerstvo během dne. Epidemiolog a vládní zmocněnec pro vědu a výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula v rozhovoru pro Novinky.cz varuje, že Česko je na hranici exponenciálního růstu a počet případů bude strmě stoupat i nadále. Hlavní vinu podle něj nesou lidé, kteří podceňují opatření proti šíření viru. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Přímý přenos: Vojtěch o raketovém nárůstu případů v Česku. Přitvrdí v opatřeních?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.09.2020 (12:15)     Sekcia bulvar

Česko se extrémním růstem počtu nakažených v posledních týdnech propadlo na chvost evropského žebříčku.. Od minulého čtvrtka museli Češi znovu nasadit roušky ve vnitřních prostorech. Ani tato opatření ale nemusí stačit. Experti varují, že situace se bude dál zhoršovat. A ministr zdravotnictví Adam Vojtech (za ANO) připustil další opatření, nechtěl ale specifikovat, jaká by měla být. O aktuální epidemiologické situaci jednala dopoledne vládní rada pro zdravotní rizika. Přijdou tvrdší opatření? Sledujte od 12:30 přímý přenos tiskové konference ministra zdravotnictví.

 

Vojtěch otočil: Roušky povinně v celé ČR. Kde je musíme mít a kde platí 25 výjimek?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.09.2020 (00:05)     Sekcia bulvar

Od čtvrtka jsou povinné nosit roušku ve vnitřních prostorách budov v celé České republice. Uvedl to ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO), který potvrdil, že roušky se vrátí i do škol. Povinné ale nebudou ve třídách, pouze ve společných prostorech. Povinné nebudou ani doma, v hotelových pokojích nebo v kancelářích, kde je možné dodržet rozestupy. Výjimek je celkem 25. Chránit si ústa a nos je v současnosti nutné při cestách hromadnou dopravou nebo návštěvách úřadů a zdravotnických a sociálních zařízení. Premiér Andrej Babiš (ANO) přitom opakovaně tvrdil, že plošná omezení v Česku už nikdy nebudou. A jen tři dny nazpět odmítal plošná opatření i Vojtěch.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky od 1. září nebudou ve školách ani obchodech plošně, Vojtěch otočil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.08.2020 (16:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 404 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 798 lidí, vyléčených je 15 616 a aktuálně nakažených je pak 4778. V Česku přibylo za středu 316 případů, což je pátý největší přírůstek od začátku pandemie. Ve školách roušky od 1. září povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor, řekl Vojtěch. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Znovu se epidemická situace zhodnotí koncem září, uvedl dále ministr Vojtěch. Češi budou moci pak na podzim hlasovat i v případě, že budou mít nařízenou karanténu, odsouhlasili senátoři. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Přímý přenos: Babiš s Vojtěchem o raketovém nárůstu případů v Česku. Přitvrdí v opatřeních?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.09.2020 (12:15)     Sekcia bulvar

Česko se extrémním růstem počtu nakažených v posledních týdnech propadlo na chvost evropského žebříčku.. Od minulého čtvrtka museli Češi znovu nasadit roušky ve vnitřních prostorech. Ani tato opatření ale nemusí stačit. Experti varují, že situace se bude dál zhoršovat. A ministr zdravotnictví Adam Vojtech (za ANO) připustil další opatření, nechtěl ale specifikovat, jaká by měla být. O aktuální epidemiologické situaci jednala dopoledne vládní rada pro zdravotní rizika. Přijdou tvrdší opatření? Sledujte od 12:30 přímý přenos tiskové konference ministra zdravotnictví.

 

Vysíláme: Prymula o sílícím covidu a dalších hrozbách. Nasadíme opět roušky?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.09.2023 (14:30)     Sekcia bulvar

Covid nezmizel a v posledních týdnech nabírá na síle. Světová zdravotnická organizace varovala před rostoucím počtem nakažených koronavirem a s nástupem nového školního roku rostou obavy, zda by se mohla vrátit pandemie koronaviru. Nasadíme opět roušky? Kdo, kdy a čím by se měl očkovat? Jak to bude s chřipkou? A proč se v Česku rozmáhá svrab? Hostem dnešního Epicentra je epidemiolog Roman Prymula. Dívejte se od 15:00.

 

„Nejsme z toho šťastní,“ říká Vojtěch o nárůstu nakažených. V Praze zůstanou roušky v metru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.06.2020 (21:09)     Sekcia bulvar

Podíl nově potvrzených případů nemoci covid-19 na počtu testů se v sobotu oproti pátku zhruba ztrojnásobil na 13,96 procenta. Je tak nejvyšší od 10. března, kdy se v Česku začínal šířit koronavirus. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pořadu Partie na CNN Prima News uvedl, že ho čísla sice znepokojila, ale nejedná se o druhou vlnu. Rapidní nárůst způsobilo podle něj masivní testování v nejpostiženější oblasti Česka, na Karvinsku. Vládní zmocněnec pro výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula v pořadu ČT Otázky Václava Moravce uvedl, že je třeba vylepšit opatření v dolech OKD. Premiér Andrej Babiš (ANO) pak pro ČT sdělil, že v Praze by roušky měly být povinné pouze v metru.

 

„Nejsme z toho šťastní,“ říká Vojtěch o nárůstu nakažených. V Praze se budou nosit roušky jen v metru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.06.2020 (11:52)     Sekcia bulvar

Podíl nově potvrzených případů nemoci covid-19 na počtu testů se v sobotu oproti pátku zhruba ztrojnásobil na 13,96 procenta. Je tak nejvyšší od 10. března, kdy se v Česku začínal šířit koronavirus. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pořadu Partie na CNN Prima News uvedl, že ho čísla sice znepokojila, ale nejedná se o druhou vlnu. Rapidní nárůst způsobilo podle něj masivní testování v nejpostiženější oblasti Česka, na Karvinsku. Vládní zmocněnec pro výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula v pořadu ČT Otázky Václava Moravce uvedl, že je třeba vylepšit opatření v dolech OKD. Premiér Andrej Babiš nicméně uvedl, že v Praze by roušky měly být povinné pouze v metru.

Koronavirus ONLINE: 384 případů za úterý. A od léta roušky jen v MHD a obchodech, věří Vojtěch

Koronavirus ONLINE: 14 924 případů v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Přímý přenos: Hygienici o českém semaforu. Varování pro Prahu a roušky v celé MHD

Koronavirus ONLINE: 14 800 nakažených v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Koronavirus ONLINE: 235 nakažených v ČR za jeden den. Do Prahy se vrací roušky

Vládní zmatky s rouškami: Vojtěch je náhle vrátil do celého Česka. Kde je nasadíme?

Koronavirus ONLINE: Téměř 15 tisíc případů v ČR. A 46 nakažených v Alzheimercentru v Jihlavě

Koronavirus ONLINE: Zaplněné zahrádky i parky v Praze, davy na náplavce. A 323 případů za pátek

Koronavirus ONLINE: 63 případů za sobotu. A Vojtěch chce od 1.7 roušky místo respirátorů

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí se blíží, Vojtěch chce vrátit roušky a minimum nových případů

Koronavirus ONLINE: Od léta roušky jen v MHD a obchodech, věří Vojtěch. A covid pasy ve Sněmovně

Koronavirus ONLINE: Od léta roušky jen v MHD a obchodech, plánuje Vojtěch. A Sasko otevře hotely

Koronavirus ONLINE: Roušky ve škole dětem zůstanou, dupl si Vojtěch. A vakcín se nedopočítal

Koronavirus ONLINE: Přes 100 nových případů v Česku a nákaza uzavřela firmu na roušky

Koronavirus ONLINE: Znovu přes 100 nových případů v ČR a nové ohnisko ve firmě na roušky

Pražané zase nasadí roušky: Napřed nakupující, pak i školáci!

Vojtěch chce kontroly v klubech kvůli covidu mezi mladými. Nes*r se do toho, vzkázala kapela

Vojtěch chce kontroly v klubech kvůli covidu mezi mladými. Kapela mu poslala ostrý vzkaz

Koronavirus ONLINE: 130 nových případů za den v ČR. A Vojtěch po chaosu na severní Moravě neodstoupí

Koronavirus ONLINE: 137 nových případů za den v ČR. A Vojtěch po chaosu na severní Moravě neodstoupí

Počet nakažených v Praze roste: Roušky po víkendu nasadíme v obchodech, později i ve školách

Koronavirus ONLINE: Přes 3 tisíce případů za čtvrtek v ČR. A roušky i na akce venku?

„Nejsme z toho šťastní,“ říká Vojtěch o nárůstu nakažených. Druhá vlna se ale nekoná

Epidemie nabírá na síle, přiznal Vojtěch a přitvrdil: Roušky při výuce a omezení hospod

Koronavirus ONLINE: 384 případů za úterý. Covid psy mají zelenou a od léta roušky jen v MHD a obchodech

Prymula o podzimu s covidem: Očkování novou vakcínou, kdo by měl nasadit roušky?

Koronavirus ONLINE: 384 případů za úterý. Covid pasy mají zelenou a od léta roušky jen v MHD a obchodech

Češi berou roušky opět útokem. V lékárnách je vyšší zájem i o respirátory a gely

Koronavirus ONLINE: 305 nových případů za den v ČR. A roušky zůstanou povinné v metru

Koronavirus ONLINE: Vojtěch varoval dovolenkáře v moře. A karanténa pro 200 tisíc lidí

Koronavirus ONLINE: Vojtěch čelí chaosu u roušek v Česku. A za den přibylo 149 případů

Vojtěch dal naději Ostravsku na dílčí zmírnění. Kvůli nákaze se vrací roušky na Liberecko

Koronavirus ONLINE: Prymula o hrozbě mutací na dovolené. Přeočkování Čechů za rok?

Koronavirus ONLINE: Další Češi nakažení v cizině, hrozba u moře a Vojtěch pro roušky v MHD

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy