Koronavirus ONLINE: Česko zoranžovělo, k Praze se přidalo pět dalších okresů. Bary na noc zavřou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (13:00)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 449 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 32 413 lidí, vyléčených je 20 787 a aktuálně nakažených je rekordních 11 178. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, vůbec nejvíc od začátku epidemie. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze nově spadají okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Do zelené se nově dostalo víc než 30 dalších okresů. Dánsko kvůli raketovému nárůstu nových případů zařadilo ČR mezi rizikové země, vpuštěni budou jen ti, kdo mají pádný důvod. Turisté ne. Češi také zřejmě přijdou o možnost dovolené v další oblíbené destinaci. Kypr s největší pravděpodobností zařadí Česko od 19. září do kategorie C, což znamená, že Češi se na ostrov nedostanou, řekl Radiožurnálu náměstek ministra zahraničí Martin Smolek. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Česko zoranžovělo, k Praze se přidalo pět okresů. Zakážou nás Slováci?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (16:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 449 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 32 413 lidí, vyléčených je 20 787 a aktuálně nakažených je rekordních 11 178. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, nejvíc od začátku epidemie. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze spadají i okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ve středních Čechách hygienici rozšířili opatření na celý kraj. Do zelené se nově dostalo víc než 30 dalších okresů. Dánsko zařadilo ČR mezi rizikové země, ve Švýcarsku musí Češi do desetidenní karantény a Češi zřejmě přijdou o možnost dovolené na Kypru. A Slovensko bude rozhodovat o zařazení Česka mezi rizikové země. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko zoranžovělo, k Praze se přidalo pět okresů. A nákaza v sanatoriu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (14:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 449 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 32 413 lidí, vyléčených je 20 787 a aktuálně nakažených je rekordních 11 178. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, nejvíc od začátku epidemie. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze spadají i okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ve středních Čechách hygienici rozšířili opatření na celý kraj. Do zelené se nově dostalo víc než 30 dalších okresů. A ústavu v Jevíčku na Svitavsku, kde se léčí plicní nemoci, má covid-19 šesti lidí, další čekají na testy. Testovat bude asi nutné celý pavilon. Dánsko zařadilo ČR mezi rizikové země a Češi zřejmě přijdou o možnost dovolené na Kypru. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko zoranžovělo, k Praze se přidalo pět okresů. A stopka od Dánska a Kypru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (13:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 449 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 32 413 lidí, vyléčených je 20 787 a aktuálně nakažených je rekordních 11 178. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, vůbec nejvíc od začátku epidemie. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze nově spadají okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ve středních Čechách hygienici rozšířili opatření na celý kraj. Do zelené se nově dostalo víc než 30 dalších okresů. Dánsko kvůli raketovému nárůstu nových případů zařadilo ČR mezi rizikové země, vpuštěni budou jen ti, kdo mají pádný důvod. Turisté ne. Češi také zřejmě přijdou o možnost dovolené v další oblíbené destinaci. Kypr s největší pravděpodobností zařadí Česko od 19. září do kategorie C, což znamená, že Češi se na ostrov nedostanou, řekl Radiožurnálu náměstek ministra zahraničí Martin Smolek. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 908 nových případů do večera. K Praze se přidalo pět oranžových okresů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (18:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 450 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 33 322 lidí, vyléčených je 21 140 a aktuálně nakažených je rekordních 11 732. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, nejvíc od začátku epidemie. Za pátek jen do večera dalších 908. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze spadají i okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ve středních Čechách hygienici rozšířili opatření na celý kraj. Dánsko zařadilo ČR mezi rizikové země, ve Švýcarsku musí Češi do desetidenní karantény a Slovensko bude rozhodovat o zařazení Česka mezi rizikové země. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 908 nových případů do večera, Česko zoranžovělo a Vojtěch hlásí rezervy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (21:15)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 450 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 33 322 lidí, vyléčených je 21 140 a aktuálně nakažených je rekordních 11 732. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, nejvíc od začátku epidemie. Za pátek jen do večera dalších 908. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze spadají i okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ministr Adam Vojtěch (za ANO) zmínil, že kapacity v nemocnicích mají velkou rezervu. Dánsko zařadilo ČR mezi rizikové země, ve Švýcarsku musí Češi do desetidenní karantény. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky i na akce venku? Vojtěch naznačil nová omezení, semafor v ČR se přebarvil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.09.2020 (23:31)     Sekcia bulvar

Školáci od pátku nasadí roušky i při vyučování, novinkám kvůli koronaviru však nemusí být konec. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) varoval, že pokud se situace nebude lepšit, přijdou příští týden další opatření. Koronavirový semafor v ČR přitom také doznává změn. Většina okresů je od pátku zelená, na prvním stupni rizika, 11 regionů pak zoranžovělo. Novým opatřením je také to, že restaurace a bary v Česku musí od pátku mít zavřeno mezi půlnocí a šestou ranní. Ve středu v Česku laboratoře potvrdily 2139 nových případů, do čtvrtečního podvečera přibylo dalších 1710 potvrzených nakažených. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 1447 případů za den, Česko zoranžovělo a Vojtěch hlásí rezervy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.09.2020 (01:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 450 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 33 860 lidí, vyléčených je 21 150 a aktuálně nakažených je rekordních 12 260. Během pátku přibylo rekordních 1447 případů, ve čtvrtek jich bylo 1382. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze spadají i okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ministr Adam Vojtěch (za ANO) zmínil, že kapacity v nemocnicích mají velkou rezervu. Dánsko zařadilo ČR mezi rizikové země, ve Švýcarsku musí Češi do desetidenní karantény. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 54 úmrtí v ČR za jeden den. Zavření 1. stupně základek se protáhne?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.10.2020 (22:39)     Sekcia bulvar

Další vlna restrikcí zasáhla Česko. Bary, restaurace a první stupeň základních škol budou muset zavřít, v případě škol na dva týdny. Je ale možné, že termín se protáhne, přiznal pro ČT ministr školství Robert Plaga (ANO). Česko v pondělí zažilo rekordních 54 úmrtí s covidem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula v ČR přitvrdil. Hospody zavřou ve 22:00, na fotbal nejvýš 2000 lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.09.2020 (13:10)     Sekcia bulvar

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) oznámil ve středu další zpřísnění opatření v Česku, kde za úterý přibylo 2394 nakažených koronavirem. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka. Ve stejný den omezí i sportovní akce pro diváky ma 2000 sedících. Na vnitřních akcích bude moci být nejvýš 1000 sedících lidí ve více sektorech nebo 500 v jednom. Tým Chytré karantény zveřejnil data o tom, jak se daří v Česku trasovat koronavirus. Z údajů je například patrné, že za posledních 14 dní je nedořešených 2525 pozitivních případů a 4486 rizikových kontaktů. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Restaurace zavřou ve 22:00 už ve čtvrtek, oznámil Prymula. Omezí i sportovní akce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.09.2020 (18:05)     Sekcia bulvar

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula oznámil další zpřísnění opatření v Česku. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka, uvedl pro iDnes.cz. Ve stejný den omezí i sportovní akce pro diváky. Připustil i zavedení distanční výuky na druhém stupni základní škol v postižených regionech. Prymula také navrhl, aby ředitelé škol před pondělním svátkem 28. září vyhlásili volno ve školách i na pátek. Vznikl by tak prostor pro útlum šíření viru. E-žádanky na covid test nešlo podle Chytré karantény v úterý opět půl hodiny vydávat, systém měl problémy i v pátek. Za pondělí přibylo 1476 nových případů, do úterního podvečera pak dalších 873, statistici započítali dalších osm úmrtí s covid-19. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 54 úmrtí v ČR za jeden den. A plošné testování má být zdarma

Koronavirus ONLINE: Většina Česka zoranžověla. A Prymula znovu přitvrdí v opatřeních

Koronavirus ONLINE: Skok o 202 nových případů v ČR. V USA zavírají bary i pláže

Koronavirus ONLINE: 19 mrtvých za den v ČR. Většina republiky má druhý stupeň rizika

Česko zoranžovělo: Po Praze a středních Čechách se nákaza šíří na severu i Zlínsku

Koronavirus ONLINE: Vláda umrtví Česko. A další inzerát na očkování sklízí posměch

Koronavirus ONLINE: Rekordních 54 úmrtí v ČR za jeden den. Prymula bude mít projev

Koronavirus ONLINE: Rekordních 1447 případů za den v Česku, Němci jsou na tom o moc lépe

Koronavirus ONLINE: Školáci v Praze nasadí roušky, povinné budou i v obchodech, bary na noc zavřou

Koronavirus ONLINE: Rekordních 54 úmrtí v ČR za pondělí. A plošné testování bude zdarma?

Koronavirus ONLINE: Havlíček nevyloučil další zavření obchodů. ČR opět hrozí 4. „pes“

Koronavirus ONLINE: Za den v Česku přibylo 8325 případů, 2500 lidí leží v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: Vláda schválila pomoc umělcům i podnikatelům. A 8325 případů v ČR za den

Koronavirus ONLINE: 137 nových případů v ČR. A dovolenkový ráj zavírá bary a restaurace

Koronavirus ONLINE: Noční proticovidový zátah na kluby a diskotéky v Praze! A 233 případů za pátek

Koronavirus ONLINE: Proticovidový zátah na bary v Česku. A Barcelona zpřísňuje

Koronavirus ONLINE: Hygienička řekla, kdy v Praze omezí kluby. A rekordní nakažení v ČR

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko v ubytovně. A dovolenkový ráj zavírá bary a restaurace

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

Koronavirus ONLINE: PES na 81 bodech, číslo R dál stoupá. Vláda umrtví Česko

Koronavirus ONLINE: Rekordních 1447 případů za den v Česku, experti čekají tisícové nárůsty

Koronavirus ONLINE: Index „psa“ v ČR již na 90 bodech. A Čaputová promluvila o nepříteli

Koronavirus ONLINE: Hamáček šil do Vojtěcha za chaos v opatřeních. Česko má 15 212 případů

Koronavirus ONLINE: Mrazivá předpověď pro Česko. A lékař po těžké směně: Národ je ztracen

Koronavirus ONLINE: 11 711 úmrtí v ČR a vakcína jako naděje. Babiš žádá omezit kontakty

Koronavirus ONLINE: Večerka pro restaurace a bary v celé ČR. Vojtěch zmínil další omezení

Koronavirus ONLINE: Hygienička řekla, kdy v Praze omezí kluby. A exprezident zemřel

Koronavirus ONLINE: 650 případů za den v ČR. A další nakažení kvůli Rážové

Koronavirus ONLINE: 14 054 nových případů za středu, číslo R letí nahoru. Vláda umrtví Česko

Blatný: Hrozí zavření dalších okresů! Česko má problém s covidovými JIP lůžky, zbývá jich 151

Koronavirus ONLINE: Zdravotník zničil vakcínu pro 500 lidí a mrazivá předpověď pro Česko

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. V Praze se opět zrychlil růst případů

Koronavirus ONLINE: 1823 případů za den. Hamáček: A testy ve školách by zatím čekaly osm okresů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy