Koronavirus ONLINE: Česko zoranžovělo, k Praze se přidalo pět okresů. Zakážou nás Slováci?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (16:25)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 449 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 32 413 lidí, vyléčených je 20 787 a aktuálně nakažených je rekordních 11 178. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, nejvíc od začátku epidemie. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze spadají i okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ve středních Čechách hygienici rozšířili opatření na celý kraj. Do zelené se nově dostalo víc než 30 dalších okresů. Dánsko zařadilo ČR mezi rizikové země, ve Švýcarsku musí Češi do desetidenní karantény a Češi zřejmě přijdou o možnost dovolené na Kypru. A Slovensko bude rozhodovat o zařazení Česka mezi rizikové země. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Česko zoranžovělo, k Praze se přidalo pět okresů. A nákaza v sanatoriu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (14:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 449 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 32 413 lidí, vyléčených je 20 787 a aktuálně nakažených je rekordních 11 178. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, nejvíc od začátku epidemie. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze spadají i okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ve středních Čechách hygienici rozšířili opatření na celý kraj. Do zelené se nově dostalo víc než 30 dalších okresů. A ústavu v Jevíčku na Svitavsku, kde se léčí plicní nemoci, má covid-19 šesti lidí, další čekají na testy. Testovat bude asi nutné celý pavilon. Dánsko zařadilo ČR mezi rizikové země a Češi zřejmě přijdou o možnost dovolené na Kypru. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko zoranžovělo, k Praze se přidalo pět dalších okresů. Bary na noc zavřou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (13:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 449 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 32 413 lidí, vyléčených je 20 787 a aktuálně nakažených je rekordních 11 178. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, vůbec nejvíc od začátku epidemie. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze nově spadají okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Do zelené se nově dostalo víc než 30 dalších okresů. Dánsko kvůli raketovému nárůstu nových případů zařadilo ČR mezi rizikové země, vpuštěni budou jen ti, kdo mají pádný důvod. Turisté ne. Češi také zřejmě přijdou o možnost dovolené v další oblíbené destinaci. Kypr s největší pravděpodobností zařadí Česko od 19. září do kategorie C, což znamená, že Češi se na ostrov nedostanou, řekl Radiožurnálu náměstek ministra zahraničí Martin Smolek. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko zoranžovělo, k Praze se přidalo pět okresů. A stopka od Dánska a Kypru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (13:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 449 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 32 413 lidí, vyléčených je 20 787 a aktuálně nakažených je rekordních 11 178. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, vůbec nejvíc od začátku epidemie. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze nově spadají okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ve středních Čechách hygienici rozšířili opatření na celý kraj. Do zelené se nově dostalo víc než 30 dalších okresů. Dánsko kvůli raketovému nárůstu nových případů zařadilo ČR mezi rizikové země, vpuštěni budou jen ti, kdo mají pádný důvod. Turisté ne. Češi také zřejmě přijdou o možnost dovolené v další oblíbené destinaci. Kypr s největší pravděpodobností zařadí Česko od 19. září do kategorie C, což znamená, že Češi se na ostrov nedostanou, řekl Radiožurnálu náměstek ministra zahraničí Martin Smolek. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 908 nových případů do večera. K Praze se přidalo pět oranžových okresů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (18:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 450 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 33 322 lidí, vyléčených je 21 140 a aktuálně nakažených je rekordních 11 732. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, nejvíc od začátku epidemie. Za pátek jen do večera dalších 908. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze spadají i okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ve středních Čechách hygienici rozšířili opatření na celý kraj. Dánsko zařadilo ČR mezi rizikové země, ve Švýcarsku musí Češi do desetidenní karantény a Slovensko bude rozhodovat o zařazení Česka mezi rizikové země. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 1447 případů za den, Česko zoranžovělo a Vojtěch hlásí rezervy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.09.2020 (01:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 450 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 33 860 lidí, vyléčených je 21 150 a aktuálně nakažených je rekordních 12 260. Během pátku přibylo rekordních 1447 případů, ve čtvrtek jich bylo 1382. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze spadají i okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ministr Adam Vojtěch (za ANO) zmínil, že kapacity v nemocnicích mají velkou rezervu. Dánsko zařadilo ČR mezi rizikové země, ve Švýcarsku musí Češi do desetidenní karantény. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 908 nových případů do večera, Česko zoranžovělo a Vojtěch hlásí rezervy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (21:15)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 450 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 33 322 lidí, vyléčených je 21 140 a aktuálně nakažených je rekordních 11 732. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, nejvíc od začátku epidemie. Za pátek jen do večera dalších 908. Ministerstvo zdravotnictví překreslilo mapu nákazy, do oranžové barvy po Praze spadají i okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam musí mezi půlnocí a šestou ranní zavřít restaurace a bary. Ministr Adam Vojtěch (za ANO) zmínil, že kapacity v nemocnicích mají velkou rezervu. Dánsko zařadilo ČR mezi rizikové země, ve Švýcarsku musí Češi do desetidenní karantény. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy. A další masivní nárůst v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.09.2020 (18:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 465 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 36 722 lidí, vyléčených je 22 020 a aktuálně nakažených je rekordních 14 237. V neděli přibylo 792 případů, za pondělí zatím 538. V Praze je od neděle 288 nakažených více. Slovensko od pátku zařadí Česko kvůli koronaviru mezi rizikové země, rozhodl krizový štáb. Češi budou moci zemi navštívit jen s negativním testem nebo nastoupit karanténu. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) zmírnil pravidla karantény. Ochranou před ní může být respirátor, ale i roušky, pokud je mají nakažený i jeho kontakt nasazené. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky i na akce venku? Vojtěch naznačil nová omezení, semafor v ČR se přebarvil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.09.2020 (23:31)     Sekcia bulvar

Školáci od pátku nasadí roušky i při vyučování, novinkám kvůli koronaviru však nemusí být konec. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) varoval, že pokud se situace nebude lepšit, přijdou příští týden další opatření. Koronavirový semafor v ČR přitom také doznává změn. Většina okresů je od pátku zelená, na prvním stupni rizika, 11 regionů pak zoranžovělo. Novým opatřením je také to, že restaurace a bary v Česku musí od pátku mít zavřeno mezi půlnocí a šestou ranní. Ve středu v Česku laboratoře potvrdily 2139 nových případů, do čtvrtečního podvečera přibylo dalších 1710 potvrzených nakažených. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Česko zoranžovělo: Po Praze a středních Čechách se nákaza šíří na severu i Zlínsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2020 (19:19)     Sekcia bulvar

Na aktualizované mapě regionů v Česku podle rizika nákazy koronavirem je v oranžovém stupni pohotovosti 28 okresů. Dosud jich bylo deset. Praha zůstala ve třetím stupni, který značí narůstající či přetrvávající komunitní přenos. Žádný okres v Česku už nemá bílou barvu, která znamená nulové nebo zanedbatelné riziko nákazy. Dosud jich takových bylo 13. Vyplývá to z pondělních informací ministerstva zdravotnictví a takzvaného semaforu zveřejněného na jeho webu.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda chce nouzový stav do 31. března. Zakážou Čechům cesty nad 20 km od domova?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.02.2021 (22:35)     Sekcia bulvar

Česko je na kraji dalšího lockdownu. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) míní, že nouzový stav je nyní nenahraditelný. Vláda požádá Sněmovnu o jeho prodloužení do 31: března. Epidemie v Česku dál nabírá na síle, za úterý přibylo 15 672 nových případů, nejvíc od začátku ledna a o tři tisíce víc než před týdnem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy. A muž z ČT vmetl Babišovi nepravdu

Slováci přitvrzují: Respirátory povinně do budov, v půlce okresů nejtvrdší opatření

Koronavirus ONLINE: Zakážou Čechům cesty nad 20 km od domova? A 19 682 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Zakážou Čechům cestovat dál než 20 km od domova? A 19 682 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: 399 úmrtí v ČR. A Slováci varují před cestou do Prahy či Chorvatska

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. V Praze se opět zrychlil růst případů

Koronavirus ONLINE: 1823 případů za den. Hamáček: A testy ve školách by zatím čekaly osm okresů

Koronavirus ONLINE: Slováci varují před Prahou či Chorvatskem, Rakušané před Mallorcou

Koronavirus ONLINE: Slováci zostřili kontrolu hranic. A v ČR je nejvíc případů v Praze a u Plzně

Koronavirus ONLINE: 7853 případů za čtvrtek. A zavření okresů může padnout po Velikonocích

Koronavirus ONLINE: Tlačenice v Anglii, 180 miliard pro Česko z EU a Slováci přitvrdili

Koronavirus ONLINE: 401 mrtvých v ČR. A varování před Prahou, Chorvatskem a Mallorkou

Koronavirus ONLINE: Blatný zmínil další zpřísnění. A demonstrace v Praze proti zákazům

ONLINE: Tornádo na Hodonínsku, silné bouřky ničí Česko a převrátily i autobus. Sledujte radar Blesku

Koronavirus ONLINE: 12 386 nových případů za pátek. A Česko v šíření viru předstihli Slováci

Koronavirus ONLINE: Hygienička řekla, kdy v Praze omezí kluby. A rekordní nakažení v ČR

Koronavirus ONLINE: Změna plánu u návratu školáků a okresní lockdown čeká v Česku zmírnění

Koronavirus ONLINE: Očkování bez registrace nově i mimo Prahu. A Slováci zablokují hranice

Koronavirus ONLINE: Přes 9000 případů v ČR a na Schillerovou po vulgaritě zaklekl Kalousek

Koronavirus ONLINE: Téměř 15 tisíc případů v ČR. A 46 nakažených v Alzheimercentru v Jihlavě

Koronavirus ONLINE: Ekonom zmínil tvrdý pád Česka. A u sousedů znovu zpřísnili opatření

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy. A roušky dostanou i invalidé

Koronavirus ONLINE: Oběť každých 15 vteřin. A stopka pro Čechy při cestách na Ukrajinu

Koronavirus ONLINE: Výrazný pokles nových případů v Česku, ale i přes 200 mrtvých za den

Koronavirus ONLINE: 11 675 případů za čtvrtek. A 1912 hospitalizovaných v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: Stopka pro Čechy na Ukrajině. A hromadná nákaza na Frýdecko-Místecku

Koronavirus ONLINE: Vlažný zájem o očkování dětí 5+ v ČR. A covid má i ministr zdravotnictví

Koronavirus ONLINE: 14 924 případů v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Koronavirus ONLINE: Rekordní nárůst případů v ČR, německé varování a nával na plážích

Koronavirus ONLINE: 411 případů za neděli v Česku. A hygieně v Praze musí pomoci kraje

Koronavirus ONLINE: Dovolená na Mallorce už jen s testem. A Česko má nejvíc případů od dubna

Koronavirus ONLINE: Ve čtvrtek přibylo 11 675 nakažených, o tři čtvrtiny víc než před týdnem

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy a nákaza zasáhla už 250 škol

Koronavirus ONLINE: Mrazivá předpověď pro Česko. A lékař po těžké směně: Národ je ztracen

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy