Koronavirus ONLINE: Vojtěch omezí akce v klubech na místa k sezení. A Němci vůči ČR přitvrdí?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2020 (15:45)     Sekcia bulvár

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) chce od pátku omezit počet návštěvníků hromadných akcí ve vnitřních prostorách, například v klubech. Lístky na ně mají být nově prodávány jen k sezení, ne ke stání, řekl poslancům. V Česku pokračují rekordní nárůsty nových případů koronaviru. V úterý laboratoře potvrdily rekordních 1677 nových případů, roste i počet lidí v nemocnicích. Přírůstky v Česku jsou na počet obyvatel třetí nejhorší v Evropě. Středočeskému kraji kvůli šíření koronaviru hrozí zapsání na německý seznam rizikových oblastí, konečné rozhodnutí ale Berlín oznámí večer. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vojtěch rázně reguluje noční život kvůli viru: Na akce v klubech jen podle počtu židlí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2020 (16:53)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) chce od pátku omezit počet návštěvníků hromadných akcí ve vnitřních prostorách, například v klubech. Lístky na ně mají být nově prodávány jen k sezení, ne ke stání. Ministr to řekl poslancům v rámci debaty o vývoji epidemie koronaviru. Blesk Zprávy oslovily ministerstvo s upřesněním, zda se omezení na počet židlí týká i provozu klubů bez probíhající akce, na odpověď čekáme.

 

Koronavirus ONLINE: Na vnitřní akce v Česku nejvýš deset stojících. A Němci přitvrdili

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2020 (19:15)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví od pátku 18:00 zakazuje vnitřní akce na stání pro více než deset lidí. Výjimku mají výstavy, trhy a podobné akce. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) už ve Sněmovně zmíni, že chce od pátku omezit počet návštěvníků hromadných akcí ve vnitřních prostorách, například v klubech. V Česku pokračují rekordní nárůsty nových případů koronaviru. V úterý laboratoře potvrdily rekordních 1677 nových případů, roste i počet lidí v nemocnicích, za středu jen do 18 hodin 1293 nakažených. Středočeský kraj je kvůli šíření koronaviru nově na německém seznamu rizikových oblastí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.09.2020 (11:10)     Sekcia bulvar

Tým Chytré karantény zveřejnil data o tom, jak se daří v Česku trasovat koronavirus. Z údajů je například patrné, že za posledních 14 dní je nedořešených 2525 pozitivních případů a 4486 rizikových kontaktů. Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) oznámí ve středu další zpřísnění opatření v Česku, kde za úterý přibylo 2394 nakažených koronavirem. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka, avizoval pro iDnes.cz. Ve stejný den omezí i sportovní akce pro diváky ma 2000 sedících. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.09.2020 (08:40)     Sekcia bulvar

Tým Chytré karantény zveřejnil data o tom, jak se daří v Česku trasovat koronavirus. Z údajů je například patrné, že za posledních 14 dní je nedořešených 2525 pozitivních případů a 4486 rizikových kontaktů. Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) oznámí ve středu další zpřísnění opatření v Česku, kde za úterý přibylo 2394 nakažených koronavirem. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka, avizoval pro iDnes.cz. Ve stejný den omezí i sportovní akce pro diváky ma 2000 sedících. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nákazu řeší i Hrad. A na vnitřní akce v Česku nejvýš deset stojících

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2020 (23:30)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví zakazuje od pátku 18:00 vnitřní akce na stání pro více než deset lidí. Výjimku mají výstavy, trhy a podobné akce. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) už ve Sněmovně zmíni, že chce omezit počet návštěvníků hromadných akcí ve vnitřních prostorách, například v klubech. V úterý v Česku laboratoře potvrdily rekordních 1677 nových případů, za středu jen do 18 hodin přibylo 1293 nakažených, roste i počet lidí v nemocnicích. Středočeský kraj je kvůli šíření koronaviru nově na německém seznamu rizikových oblastí. A koronavirem se nakazil i pracovník Správy Pražského hradu. Hrad musel přijmout bezpečnostní opatření, upozornily Seznam Zpávy. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Poprvé přes 2 tisíce případů za den v ČR, nákazu řeší i Hrad. A omezení akcí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.09.2020 (05:14)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví zakazuje od pátku 18:00 vnitřní akce na stání pro více než deset lidí. Výjimku mají výstavy, trhy a podobné akce. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) už ve Sněmovně zmíni, že chce omezit počet návštěvníků hromadných akcí ve vnitřních prostorách, například v klubech. Ve středu  v Česku laboratoře potvrdily rekordních 2139 nových případů, roste i počet lidí v nemocnicích. Středočeský kraj je kvůli šíření koronaviru nově na německém seznamu rizikových oblastí. A koronavirem se nakazil i pracovník Správy Pražského hradu. Hrad musel přijmout bezpečnostní opatření, upozornily Seznam Zpávy. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Na vnitřních akcích nejvýš deset stojících. A případů strmě přibylo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2020 (18:50)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví od pátku 18:00 zakazuje vnitřní akce na stání pro více než deset lidí. Výjimku mají výstavy, trhy a podobné akce. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) už ve Sněmovně zmíni, že chce od pátku omezit počet návštěvníků hromadných akcí ve vnitřních prostorách, například v klubech. V Česku pokračují rekordní nárůsty nových případů koronaviru. V úterý laboratoře potvrdily rekordních 1677 nových případů, roste i počet lidí v nemocnicích, za středu jen do 18 hodin 1293 nakažených. Středočeskému kraji kvůli šíření koronaviru hrozí zapsání na německý seznam rizikových oblastí, konečné rozhodnutí ale Berlín oznámí večer. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko přitvrdí od pondělí, připustil Vojtěch. Přibylo 247 případů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.07.2020 (11:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 364 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 14 570 lidí, vyléčených je 9144 a aktuálně nakažených je pak 5062. Za středu přibylo 247 případů, nejvíc od konce června. Pokud budou zavedena nová plošná opatření kvůli covidu-19, budou platit od pondělí, řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Rozhodnutí oznámí v pátek. Aktuálně s nemocí v ČR bojuje nejvíc lidí od počátku epidemie. Roušky budou lidé na Ústecku nosit od pátku v ambulantních a sociálních zařízeních kvůli koronaviru. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 798 nakažených v ČR za den. „Situace je složitější,“ přiznává Vojtěch

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.09.2020 (17:41)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 429 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 27 249 lidí, vyléčených je 19 027 a aktuálně nakažených je 7793. Pátek prolomil další rekord v počtu nakažených za jeden den - přibylo 798 případů. Je to nejvíce od začátku epidemie. Hygienici od 9. září omezí v Praze provoz v restauracích a barech. Od stejného data budou roušky povinné v obchodech a nákupních centrech. A vrátí se i do škol. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) pro ČT přiznal, že aktuální situace je složitější. Na pondělí proto svolal jednání s řediteli hygienických stanic. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nakažených v ČR za sobotu. „Situace je složitější,“ přiznává Vojtěch

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.09.2020 (06:23)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 431 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 27 752 lidí, vyléčených je 19 039 a aktuálně nakažených je 8282. Pátek prolomil další rekord v počtu nakažených za jeden den - přibylo 798 případů. Je to nejvíce od začátku epidemie. Hygienici od 9. září omezí v Praze provoz v restauracích a barech. Od stejného data budou roušky povinné v obchodech a nákupních centrech. A vrátí se i do škol. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) pro ČT přiznal, že aktuální situace je složitější. Na pondělí proto svolal jednání s řediteli hygienických stanic. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Česko přitvrdí od pondělí, připustil Vojtěch. A 46 „dovozů“ z ciziny

Vojtěch „usadí“ Česko: Nejvýš deset stojících na vnitřních akcích, roušky i u baru

Koronavirus ONLINE: Vojtěch vrací do hry uznávání protilátek. A nejvyšší víkendový nárůst od května

Koronavirus ONLINE: 14 539 případů za úterý v Česku. Vláda přitvrdí a nová vakcína pro EU

Koronavirus ONLINE: Večerka pro restaurace a bary v celé ČR. Vojtěch zmínil další omezení

Vojtěch chce kontroly v klubech kvůli covidu mezi mladými. Nes*r se do toho, vzkázala kapela

Vojtěch chce kontroly v klubech kvůli covidu mezi mladými. Kapela mu poslala ostrý vzkaz

Koronavirus ONLINE: Restaurace zavřou ve 22:00 už ve čtvrtek, oznámil Prymula. Omezí i sportovní akce

Koronavirus ONLINE: Vojtěch čelí chaosu u roušek v Česku. A za den přibylo 149 případů

Koronavirus se na severu Moravy: Stop pro návštěvy v nemocnicích a hromadné akce

Koronavirus na severu Moravy: Stop pro návštěvy v nemocnicích a hromadné akce

Koronavirus ONLINE: Neočkovaní Němci přijdou o peníze. A protilátky od lam jako naděje

Koronavirus ONLINE: Vojtěch čelí chaosu u roušek v Česku. A úleva ve Vodňanské drůbeži

Koronavirus ONLINE: Přes 2 tisíce případů za den v ČR. Školáci v Praze nasadí roušky i při hodinách

Koronavirus ONLINE: Prymula v ČR přitvrdil. Hospody zavřou ve 22:00, na fotbal nejvýš 2000 lidí

Koronavirus ONLINE: Přes 12 tisíc případů v ČR. Vojtěch hasí zmatek kolem odkládání roušek

Koronavirus ONLINE: Vojtěch čelí chaosu u roušek v Česku. A vouchery na lázně rychle mizí

Vojtěch má koronavirus, zůstane dva týdny v izolaci: „Díky očkování mám mírný průběh.“

Koronavirus ONLINE: Vojtěch jede na vizitu Ostravska. A rekordní nárůst případů v USA

Koronavirus ONLINE: Vojtěch tasil novou eRoušku. A Prymula hájí „opsanou“ tabulku

Koronavirus ONLINE: Babiš podpořil větší protesty, Vojtěch zrušil omezení na 500 lidí

Koronavirus ONLINE: 252 případů za úterý v ČR. A Vojtěch trvá na respirátorech

Koronavirus ONLINE: Vojtěch povolí akce pro 1000 lidí. A v divadle si dáte zas i „dvojku“

Koronavirus ONLINE: Vojtěch povolí akce pro 1000 lidí. A experti přepočítají mrtvé v ČR

Koronavirus ONLINE: 6896 vyléčených v ČR. A Vojtěch chce otevřít hospody a bary i v noci

Koronavirus ONLINE: Vojtěch změnil mapu viru. Vrací se švédské stoly a venku budeme bez roušek

Koronavirus ONLINE: 409 případů za sobotu v ČR. A Vojtěch chystá změnu pro školáky

Koronavirus ONLINE: 399 úmrtí v ČR. A Vojtěch promluvil o rizikových skupinách a lidech nad 65 let

Koronavirus ONLINE: Vojtěch po nákaze dovolenkářů u moře varuje před Chorvatskem i Řeckem

Koronavirus ONLINE: Úplné rozvolnění by mohlo proběhnout v září, odhaduje Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Vojtěch „škudlí“ s testy po karanténě a návrat roušek na Kutnohorsku

Koronavirus ONLINE: Roušky i na akce venku? Vojtěch naznačil nová omezení, semafor v ČR se přebarvil

Koronavirus ONLINE: Nejvyšší víkendový nárůst od května. A další testování ve školách

Koronavirus ONLINE: Babiš i kvůli Vivien razí změnu pravidel. A Vojtěch tepe pomalé laboratoře

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy