Koronavirus ONLINE: Babiš kývl na krizový štáb, Praha zavře školy. A systém pro odběry kolabuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.09.2020 (12:02)     Sekcia bulvár

Premiér Andrej Babiš (ANO) couvl a kývl na obnovu činnosti Ústředního krizového štábu, po kterém volali ministři ČSSD a opozice, informaci přinesl Deník. Praha podle primátora Zdeňka Hřiba (Piráti) na semaforu zčervená a studenti středních a vysokých škol přejdou příští týden na distanční výuku. A systém pro odběry zkolaboval, výpadky hlásí celé Česko, informuje TN.cz. Některé nemocnice odběry pozastavily, mluvčí Vojtěchova rezortu tvrdí, že lidé budou odebíráni i bez elektronických žádanek. Počet nových případů v Česku ve čtvrtek překročil 3 tisíce, laboratoře jich potvrdily 3130. Roste i počet lidí v nemocnicích včetně těch ve vážném stavu. Novým opatřením je také to, že restaurace a bary v Česku musí od pátku mít zavřeno mezi půlnocí a šestou ranní. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Babiš kývl na krizový štáb, Praha zavře vysoké školy. A systém pro odběry kolaboval

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.09.2020 (12:53)     Sekcia bulvar

Premiér Andrej Babiš (ANO) couvl a kývl na obnovu činnosti Ústředního krizového štábu, po kterém volali ministři ČSSD a opozice, informaci přinesl Deník. Praha podle primátora Zdeňka Hřiba (Piráti) na semaforu zčervená a studenti vysokých škol přejdou příští týden na distanční výuku. Původně mluvil i o zavření středních školy. A systém pro odběry zkolaboval, opravit se ho povedlo po zhruba třech hodinách. Počet nových případů v Česku ve čtvrtek překročil 3 tisíce, laboratoře jich potvrdily 3130. Roste i počet lidí v nemocnicích včetně těch ve vážném stavu. Novým opatřením je také to, že restaurace a bary v Česku musí od pátku mít zavřeno mezi půlnocí a šestou ranní. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš kývl na krizový štáb a nevyloučil nouzový stav. Praha zavře vysoké školy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.09.2020 (13:49)     Sekcia bulvar

Premiér Andrej Babiš (ANO) změnil názor a údajně po tlaku krajů kývl na obnovu činnosti Ústředního krizového štábu, po kterém volali ministři ČSSD a opozice. Fungovat má od pondělí a v jeho čele bude stejně jako na jaře ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD). Zároveň nevyloučil, že by v Česku mohl být znovu vyhlášen nouzový stav. Praha podle primátora Zdeňka Hřiba (Piráti) na semaforu zčervená a studenti vysokých škol přejdou příští týden na distanční výuku. Původně mluvil i o zavření středních školy. A systém pro odběry zkolaboval, opravit se ho povedlo po zhruba třech hodinách. Počet nových případů v Česku ve čtvrtek překročil 3 tisíce, laboratoře jich potvrdily 3130. Roste i počet lidí v nemocnicích včetně těch ve vážném stavu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš nevyloučil nouzový stav. Praha zavře VŠ, roušky budou i na venkovních akcích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.09.2020 (14:40)     Sekcia bulvar

Premiér Andrej Babiš (ANO) změnil názor a údajně po tlaku krajů kývl na obnovu činnosti Ústředního krizového štábu, po kterém volali ministři ČSSD a opozice. Fungovat má od pondělí a v jeho čele bude stejně jako na jaře ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD). Zároveň nevyloučil, že by v Česku mohl být znovu vyhlášen nouzový stav. Praha podle primátora Zdeňka Hřiba (Piráti) na semaforu zčervená a studenti vysokých škol přejdou příští týden na distanční výuku. Od pondělí budou v Praze roušky povinné i na venkovních akcích pro více než 100 lidí. A systém pro odběry zkolaboval, opravit se ho povedlo po zhruba třech hodinách. Počet nových případů v Česku ve čtvrtek překročil 3 tisíce, laboratoře jich potvrdily 3130. Roste i počet lidí v nemocnicích včetně těch ve vážném stavu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Závada ministerstva „zatajila“ nová čísla. A zasedne krizový štáb

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.10.2020 (08:09)     Sekcia bulvar

Vláda ve středu schválila nouzový stav, potrvá 30 dní. Budou s ním spojené zavřené střední školy v rizikových oblastech, omezení akcí na deset uvnitř a 20 venku. Aktuální vývoj pandemie včetně nouzového stavu projedná ve čtvrtek dopoledne krizový štáb. V Česku dál roste počet těch, kteří skončili s covid-19 v nemocnicích, je jich už bezmála tisíc. Kolik lidí s nemocí aktuálně bojuje, ale není jisté, kvůli závadě se neaktualizovala čísla na webu ministerstva zdravotnictví. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda obnoví krizový štáb a zváží stav nouze. A přes 500 mrtvých v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2020 (06:55)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pondělí hned po ránu vystoupí před novináři, co řekne v době, kdy se koronavirus explozivně šíří Českem? Vláda obnoví Ústřední krizový štáb a debatovat má i o vyhlášení stavu nouze, premiér Andrej Babiš (ANO) pak večer osloví národ v projevu. Podle epidemiologa Romana Prymuly spějeme k 6000 až 8000 nových případů nákazy denně. Za neděli přibylo 985 nových případů, po šesti dnech jde poprvé o číslo po tisícovku. Roste i počet lidí v nemocnicích - hospitalizovaných je přes pět set. A 503 pacientů s nemocí covid-19 v Česku zemřelo. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 3 tisíce případů za čtvrtek v ČR. A systém pro odběry kolabuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.09.2020 (11:27)     Sekcia bulvar

Školáci kromě dětí na prvním stupni nasadily ode dneška roušky i při vyučování, novinkám kvůli koronaviru však nemusí být konec. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) varoval, že pokud se situace nebude lepšit, přijdou příští týden další opatření, třeba povinné roušky na venkovních hromadných akcích. A systém pro odběry zkolaboval, výpadky hlásí celé Česko, informuje TN.cz. Některé nemocnice odběry pozastavily, mluvčí Vojtěchova rezortu tvrdí, že lidé budou odebíráni i bez elektronických žádanek. Počet nových případů v Česku ve čtvrtek překročil 3 tisíce, laboratoře jich potvrdily 3130. Roste i počet lidí v nemocnicích včetně těch ve vážném stavu. Novým opatřením je také to, že restaurace a bary v Česku musí od pátku mít zavřeno mezi půlnocí a šestou ranní. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch skončil, Prymula ho nahradí. A vláda obnoví krizový štáb

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2020 (11:20)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pondělí hned po ránu oznámil svoji rezignaci, nahradí ho vládní zmocněnec pro vědu a výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula. Ve 14 hodin pojede do Lán za Milošem Zemanem. Vláda obnoví Ústřední krizový štáb a debatovat má i o vyhlášení stavu nouze, premiér Andrej Babiš (ANO) pak večer osloví národ v projevu. Za neděli přibylo 985 nových případů, po šesti dnech jde poprvé o číslo po tisícovku. Roste i počet lidí v nemocnicích - hospitalizovaných je přes pět set. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Závada ministerstva „zatajila“ nová čísla. A zasedá krizový štáb

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.10.2020 (09:25)     Sekcia bulvar

Vláda ve středu schválila nouzový stav, potrvá 30 dní. Budou s ním spojené zavřené střední školy v rizikových oblastech, omezení akcí na deset uvnitř a 20 venku. Aktuální vývoj pandemie včetně nouzového stavu projedná ve čtvrtek dopoledne krizový štáb. V Česku dál roste počet těch, kteří skončili s covid-19 v nemocnicích, je jich už bezmála tisíc. Ráno ale nebylo jisté, kolik lidí s nemocí aktuálně bojuje, kvůli závadě se neaktualizovala čísla na webu ministerstva zdravotnictví. Chyba už byla napravena. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman jmenoval Prymulu ministrem. A vláda aktivovala krizový štáb

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2020 (15:02)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pondělí hned po ránu oznámil svoji rezignaci, nahradí ho vládní zmocněnec pro vědu a výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula. Ve 14 hodin dorazil do Lán za Milošem Zemanem, který ho jmenoval ministrem. A předtím pro SeznamZprávy uvedl, že chce dramaticky zlepšit komunikaci o covidu a mít srozumitelná opatření. Vláda obnovila Ústřední krizový štáb a debatovat má i o vyhlášení stavu nouze, premiér Andrej Babiš (ANO) pak večer osloví národ v projevu. Za neděli přibylo 985 nových případů, po šesti dnech jde poprvé o číslo po tisícovku. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch skončil, vláda obnoví krizový štáb. A přes 500 mrtvých v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2020 (08:10)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pondělí hned po ránu oznámil svoji rezignaci. Vláda obnoví Ústřední krizový štáb a debatovat má i o vyhlášení stavu nouze, premiér Andrej Babiš (ANO) pak večer osloví národ v projevu. Podle epidemiologa Romana Prymuly spějeme k 6000 až 8000 nových případů nákazy denně. Za neděli přibylo 985 nových případů, po šesti dnech jde poprvé o číslo po tisícovku. Roste i počet lidí v nemocnicích - hospitalizovaných je přes pět set. A 503 pacientů s nemocí covid-19 v Česku zemřelo. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Závada „zatajila“ nová čísla. A krizový štáb řešil nouzový stav

Koronavirus ONLINE: Krizový štáb bude řešit zahlcené krematorium. A 5. PES v ČR i po 10. lednu

Koronavirus ONLINE: Rekordních 17 278 případů za den v ČR. Kvůli žehu zasedne i krizový štáb

Koronavirus ONLINE: 101 vážných případů v ČR. Babiš žádá zodpovědnost, Prymula přebírá otěže

Koronavirus ONLINE: Rekordních 17 278 případů za den v ČR. A krizový štáb opět v akci

Fiala: Evropa je krok od války! V Praze kvůli Ukrajině zasedne krizový štáb

Kvůli Ukrajině zasedá v Praze krizový štáb. Ruské sankce by dopadly i na Česko

ŽIVĚ: Krizový štáb v Praze kvůli Ukrajině. Po slovech Fialy o válce vystoupí Lipavský

V Praze kvůli Ukrajině zasedne krizový štáb. Situace na je opravdu vážná, varuje Lipavský

Koronavirus ONLINE: Prymula přebírá otěže, Babiš žádá zodpovědnost. A skok v počtu obětí v ČR

Hamáček znovu v akci: Zasedá Ústřední krizový štáb. Podruhé po svém obnovení

Koronavirus ONLINE: V Česku zasedne krizový štáb. A Němci dávají ruce pryč od AstraZeneky

Systém žádanek na odběry znovu zkolaboval. Lidé čekají v dlouhých frontách

Koronavirus ONLINE: V Česku zasedne krizový štáb. Za úterý přibylo 8568 nakažených

Koronavirus ONLINE: Celá ČR rizikem pro Němce? Babiš žádá zodpovědnost, Prymula přebral úřad

Babiš je proti deaktivaci krizového štábu. Odůvodnil to pokračující pandemií

Krizový štáb krematoriím: Nebožtíky můžete převážet

Ústřední krizový štáb: Kdo v něm zasedá a jaké má pravomoci?

„Valí se na nás tsunami omikronu.“ Pražský krizový štáb řešil připravenost složek IZS i pracovní karanténu

Kolaps systému pro odběry covid-19: Nemocnice je pozastavily, problémy po celém Česku!

Koronavirus ONLINE: Vláda zváží stav nouze, Vojtěch svůj konec? A přes 500 mrtvých v Česku

Vyklidí Česko ambasádu v Kábulu? Krizový štáb řeší i osud afghánských spolupracovníků

Koronavirus ONLINE: Zeman přijal Prymulu, nástupce Vojtěcha slíbil jednoznačná opatření

Příliš mrtvých v Ostravě: Krizový štáb navrhl u krematorií uvolnění i zákaz těl ze zahraničí

Koronavirus ONLINE: Vojtěch skončil, Prymula ho nahradí. Babiš řekl rozdíl u druhé vlny

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy. A muž z ČT vmetl Babišovi nepravdu

Koronavirus ONLINE: Přes 500 lidí s virem v nemocnicích. A Prymula promluvil o zavření škol

Koronavirus ONLINE: Prymula místo Vojtěcha, Babiš žádá zodpovědnost. A skok v počtu obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: Rekordních 17 278 případů za den v ČR. A Prahu čeká příval mrtvých?

Koronavirus ONLINE: Zeman jmenoval Prymulu, nástupce Vojtěcha slíbil jednoznačná opatření

Stupňující agrese Ruska: Jak bude Česko reagovat? Lipavský urychleně svolal krizový štáb

ONLINE: Putin zaútočí během několika dní, varoval Biden. V Praze zasedne krizový štáb

Koronavirus ONLINE: 325 případů za čtvrtek v ČR. Babiš to schytal za chaos a líčil „2 roky pekla“

ŽIVĚ: Hamáček o očkování a epidemické situaci. Co řešil krizový štáb?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy