Koronavirus ONLINE: Vojtěch skončil, Prymula ho nahradí. Babiš řekl rozdíl u druhé vlny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2020 (12:50)     Sekcia bulvár

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pondělí hned po ránu oznámil svoji rezignaci, nahradí ho vládní zmocněnec pro vědu a výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula. Ve 14 hodin pojede do Lán za Milošem Zemanem. Vláda obnoví Ústřední krizový štáb a debatovat má i o vyhlášení stavu nouze, premiér Andrej Babiš (ANO) pak večer osloví národ v projevu. Už po poledni řekl, že zatímco u první vlny pandemie měla vláda model o šíření nákazy v čas, u druhé vlny modely byly také, ale přišly pozdě. Za neděli přibylo 985 nových případů, po šesti dnech jde poprvé o číslo po tisícovku. Roste i počet lidí hospitalizovaných, je jich přes pět set. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch skončil, Prymula ho nahradí. A vláda obnoví krizový štáb

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2020 (11:20)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pondělí hned po ránu oznámil svoji rezignaci, nahradí ho vládní zmocněnec pro vědu a výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula. Ve 14 hodin pojede do Lán za Milošem Zemanem. Vláda obnoví Ústřední krizový štáb a debatovat má i o vyhlášení stavu nouze, premiér Andrej Babiš (ANO) pak večer osloví národ v projevu. Za neděli přibylo 985 nových případů, po šesti dnech jde poprvé o číslo po tisícovku. Roste i počet lidí v nemocnicích - hospitalizovaných je přes pět set. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš přiznal obavy, Prymula start druhé vlny a karanténu obnovil Izrael

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.09.2020 (20:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 456 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 35 933 lidí, vyléčených je 21 294 a aktuálně nakažených je rekordních 14 183. Během soboty přibylo rekordních 1539 nakažených, v neděli zatím 535. Epidemiolog Roman Prymula uvedl v České televizi, že v ČR je druhá vlna epidemie. Premiér Andrej Babiš (ANO) v reakci pro Blesk Zprávy zdůraznil, že Česko si vede dál výborně s ohledem na smrtnost. V nedělním projevu pak apeloval, aby roušky nosili všichni Češi. Připustil, že trendově nevypadá tuzemské situace dobře. V Izraeli, dřívějším vzoru ČR, obnovili na tři týdny národní karanténu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš přiznal obavy, Prymula start druhé vlny a primátor v karanténě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.09.2020 (23:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 456 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 35 933 lidí, vyléčených je 21 294 a aktuálně nakažených je rekordních 14 183. Během soboty přibylo rekordních 1539 nakažených, v neděli zatím 535. Epidemiolog Roman Prymula uvedl v České televizi, že v ČR je druhá vlna epidemie. Premiér Andrej Babiš (ANO) v reakci pro Blesk Zprávy zdůraznil, že Česko si vede dál výborně s ohledem na smrtnost. V nedělním projevu pak apeloval, aby roušky nosili všichni Češi. Připustil, že trendově nevypadá tuzemské situace dobře. Primátor Plzně a poslanec Martin Baxa (ODS) je v karanténě. Krátce se sešel s nakaženým člověkem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 252 mrtvých v ČR. Prymula zmínil manipulaci s virem a 2. vlnu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.05.2020 (13:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 252 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7841 lidí, vyléčených je 3816 a aktuálně nakažených je pak 3773. Epidemiolog Roman Prymula k obavám ze druhé vlny pandemie uvedl, že nikdo neví, jak se bude dál virus chovat. A okomentoval i to, co nyní řeší svět - zda Čína manipulovala s důkazy, materiály i virem samotným. Míní, že ano. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch tasil novou eRoušku. A Prymula hájí „opsanou“ tabulku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2020 (13:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 424 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 24 618 lidí, vyléčených je 17 807 a aktuálně nakažených je pak 6387. Aktivních případů je tak vůbec nejvíc od začátku epidemie. V karanténě skončil i vicepremiér Babišovy vlády Karel Havlíček (za ANO). Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pak přiblížil, jak by měla fungovat eRouška 2.0. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula promluvil o návratu na ministerstvo. A Babiš hlásí nadějný lék

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.02.2021 (06:30)     Sekcia bulvar

Rizikové skóre PES je na 73 bodech, v Česku prudce, o 400, vzrostl počet hospitalizovaných. Nakažlivějšími mutacemi se mohou lidé nakazit už během pár vteřin, řekl exministr zdravotnictví a poradce premiéra Andreje Babiše (ANO) Roman Prymula. Předpokládá, že také snižují účinnost vakcín a očkované lidi bude nutné přeočkovat upravenými preparáty.  I když se spekuluje o konci ministra Jana Blatného (za ANO), Prymula se na úřad vracet nechce. A premiér Babiš na twitteru uvedl, že pro Česko vyjednal dodávku experimentálních protilátkových léků od firmy Eli Lilly.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš chce urychlit otevření hranic. Druhé vlny se nejvíc bojí senioři

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.06.2020 (14:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 324 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9441 lidí, vyléčených je 6752 a aktuálně nakažených je pak 2365. Během středy přibylo 74 nakažených. Téměř tři čtvrtiny Čechů se obávají druhé vlny pandemie koronaviru. Nejčastěji se podle průzkumu Ipsos jedná o lidi starší 66 let. Plány na druhou vlnu si od vlády vyžádala na čtvrtečním zasedání i Sněmovna. Premiér Andrej Babiš (ANO) na pátek svolal mimořádné jednání vlády, která má rozhodnout o volném cestování mezi Českem, Německem, Rakouskem a Maďarskem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš kvůli otevření hranic svolal vládu. A Češi se bojí druhé vlny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.06.2020 (14:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 324 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9441 lidí, vyléčených je 6752 a aktuálně nakažených je pak 2365. Během středy přibylo 74 nakažených. Téměř tři čtvrtiny Čechů se obávají druhé vlny pandemie koronaviru. Nejčastěji se podle průzkumu Ipsos jedná o lidi starší 66 let. Plány na druhou vlnu si od vlády vyžádala na čtvrtečním zasedání i Sněmovna. Premiér Andrej Babiš (ANO) na pátek svolal mimořádné jednání vlády, která má rozhodnout o volném cestování mezi Českem, Německem, Rakouskem a Maďarskem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 254 mrtvých a 7878 případů v ČR. Prymula promluvil o druhé vlně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.05.2020 (23:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 254 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7878 lidí, vyléčených je 3999 a aktuálně nakažených je pak 3625. Epidemiolog Roman Prymula k obavám ze druhé vlny pandemie uvedl, že nikdo neví, jak se bude virus dál chovat. A okomentoval i to, co nyní řeší svět - zda Čína manipulovala s důkazy, materiály i virem samotným. Míní, že ano. Ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček (za ANO) pak v pořadu Blesku Epicentrum připustil, že by hospody mohly otevřít dříve než 25. května. A Sněmovna definitivně prodloužila příspěvek pro OSVČ ve výši 500 korun denně i po 30. dubnu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman přijal Prymulu, nástupce Vojtěcha slíbil jednoznačná opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.09.2020 (14:20)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pondělí hned po ránu oznámil svoji rezignaci, nahradí ho vládní zmocněnec pro vědu a výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula. Ve 14 hodin dorazil do Lán za Milošem Zemanem a předtím pro SeznamZprávy uvedl, že chce dramaticky zlepšit komunikaci o covidu a mít srozumitelná opatření. Vláda obnoví Ústřední krizový štáb a debatovat má i o vyhlášení stavu nouze, premiér Andrej Babiš (ANO) pak večer osloví národ v projevu. Za neděli přibylo 985 nových případů, po šesti dnech jde poprvé o číslo po tisícovku. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Živě: Chytrá karanténa v Česku. Babiš, Vojtěch i Prymula o novinkách v projektu

Koronavirus ONLINE: Zeman jmenoval Prymulu, nástupce Vojtěcha slíbil jednoznačná opatření

Koronavirus ONLINE: Zeman jmenoval Prymulu ministrem. A vláda aktivovala krizový štáb

Koronavirus ONLINE: Babiš dal odvolat Prymulu, nahradí ho Blatný? A 5000 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Prymula místo Vojtěcha, Babiš žádá zodpovědnost. A skok v počtu obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: 502 nakažených za pátek v ČR. A Vojtěch má navrhnout další rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Přitvrzení na Čechy už neplatí, varuje Prymula. A Babiš vrší sliby

Koronavirus ONLINE: Nakažených je až půl milionu, tvrdí Prymula. „Umrtví“ vláda Česko?

Koronavirus ONLINE: 15 252 případů za pátek, celé Česko zčervenalo. A nahradí Prymulu Blatný?

Koronavirus ONLINE: Poslední kolo testování ve školách. A nastupuje další vlna, oznámil Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Zeman odložil hradní slávu, Prymula tepal Čechy a Babiš přijal pomoc

Koronavirus ONLINE: 503 nových případů v ČR. Kvůli Rážové skončil v karanténě i Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Na kulturu nově až 5000 diváků, slíbil Babiš od léta. A Vojtěch na očkování

Koronavirus ONLINE: Vojtěch má navrhnout další rozvolnění v ČR. A tempo očkování zpomalilo

Koronavirus ONLINE: Česku hrozí úplné „vypnutí“. Nakažených je až půl milionu, tvrdí Prymula

Koronavirus ONLINE: Prymula skončí, Babiš hledá nového ministra a míří za Zemanem

Babiš „práskl“, jak to bude s Prymulovým platem. A chybějící prověrka nevadí

Koronavirus ONLINE: Prymula o hrozbě mutací na dovolené. Přeočkování Čechů za rok?

Koronavirus ONLINE: Nejasná čísla za neděli, nová opatření a Prymula odmítl promoření ČR

Koronavirus ONLINE: Přes milion případů v Česku. A Babiš hlásí další nadějný lék

Koronavirus ONLINE: Vojtěch na ministerstvu neskončí. A Česko nakoupí mrazící boxy za miliony

Koronavirus ONLINE: 504 nových případů v ČR. Kvůli Rážové skončil v karanténě i Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Vojtěch zůstane na misterstvu. A Česko nakoupí mrazící boxy za miliony

Koronavirus ONLINE: Babiš přiznal obavy a chce roušky u všech. Prymula: Druhá vlna je tu

Koronavirus ONLINE: 302 mrtvých v ČR, 8630 případů. Prymula potvrdil konec, Babiš mu hledá místo

Koronavirus ONLINE: Prymula odmítá skončit. Babiš jedná se Zemanem a hledá nového ministra

Koronavirus ONLINE: Prymula odmítá skončit. Babiš hledá nového ministra a míří za Zemanem

Koronavirus ONLINE: Epidemie zrychluje, Babiš chce zakročit proti deltě, experti přidali rady

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, Prymula odmítl promoření ČR. A vláda znovu přitvrdí

Koronavirus ONLINE: Prymula vládě navrhne nouzový stav. Hamáček i Babiš souhlasí

Koronavirus ONLINE: Nastupuje další vlna, oznámil Vojtěch. Za den v ČR přibylo 588 případů

Vojtěch skončil! Babiš to řekl naplno a poslal pro Prymulu

Adam Vojtěch skončil! Babiš to řekl naplno

Koronavirus ONLINE: Prymula tepal Čechy, Babiš přijal pomoc. A vláda požádá o delší nouzový stav

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy