Koronavirus ONLINE: Prymula chce ve školách den volna navíc. A hospody zavřou ve 22:00?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.09.2020 (09:40)     Sekcia bulvár

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula připustil, že Česko čekají další opatření. Zmínil utlumení rizikových hromadných akcí, zavření hospod a barů už ve 22 hodin a zavedení distanční výuky na druhém stupni základní škol v postižených regionech. Prymula také navrhl, aby ředitelé škol před pondělním svátkem 28. září vyhlásili volno ve školách i na pátek. Vznikl by tak prostor pro útlum šíření viru. Premiér Andrej Babiš (ANO) v pondělním projevu apeloval na Čechy, aby nosili roušky a dodržovali opatření, situace je podle něj vážná. Za pondělí přibylo 1476 nových případů, hospitalizovaných je 494 - 101 ve vážném stavu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Prymula chce ve školách den volna navíc. A připustil další opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.09.2020 (09:40)     Sekcia bulvar

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula připustil, že Česko čekají další opatření. Zmínil utlumení rizikových hromadných akcí a zavedení distanční výuky na druhém stupni základní škol v postižených regionech. Prymula také navrhl, aby ředitelé škol před pondělním svátkem 28. září vyhlásili volno ve školách i na pátek. Vznikl by tak prostor pro útlum šíření viru. Premiér Andrej Babiš (ANO) v pondělním projevu apeloval na Čechy, aby nosili roušky a dodržovali opatření, situace je podle něj vážná. Za pondělí přibylo 1476 nových případů, hospitalizovaných je 494 - 101 ve vážném stavu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula v ČR přitvrdil. Hospody zavřou ve 22:00, na fotbal nejvýš 2000 lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.09.2020 (13:10)     Sekcia bulvar

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) oznámil ve středu další zpřísnění opatření v Česku, kde za úterý přibylo 2394 nakažených koronavirem. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka. Ve stejný den omezí i sportovní akce pro diváky ma 2000 sedících. Na vnitřních akcích bude moci být nejvýš 1000 sedících lidí ve více sektorech nebo 500 v jednom. Tým Chytré karantény zveřejnil data o tom, jak se daří v Česku trasovat koronavirus. Z údajů je například patrné, že za posledních 14 dní je nedořešených 2525 pozitivních případů a 4486 rizikových kontaktů. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Hospody zavřely, otevřou až příští rok? A Prymula odmítl Babiše

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.12.2020 (21:21)     Sekcia bulvar

Česko se s pátkem vrací do 4. stupně protiepidemického systému PES. Vláda bude příští týden ve Sněmovně žádat o prodloužení nouzového stavu opět o 30 dní. Ve čtvrtek ve 20:00 zavřely hospody a restaurace - a letos tak již dle všeho neotevřou. A exministr zdravotnictví Roman Prymula odmítl nabídku premiéra Andreje Babiše (ANO), aby se sta vládním zmocněncem pro očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Na Česko znovu vrčí PES. Hospody zavřely a Prymula odmítl Babiše

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.12.2020 (21:21)     Sekcia bulvar

Česko se s pátkem vrací do 4. stupně protiepidemického systému PES. Vláda bude příští týden ve Sněmovně žádat o prodloužení nouzového stavu opět o 30 dní. Ve čtvrtek ve 20:00 zavřely hospody a restaurace - a letos tak již dle všeho neotevřou. A exministr zdravotnictví Roman Prymula odmítl nabídku premiéra Andreje Babiše (ANO), aby se sta vládním zmocněncem pro očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další kolaps žádanek na odběry. A Prymula zmínil hospody zavřené ve 22:00

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.09.2020 (10:45)     Sekcia bulvar

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula připustil, že Česko čekají další opatření. Zmínil utlumení rizikových hromadných akcí, zavření hospod a barů už ve 22 hodin a zavedení distanční výuky na druhém stupni základní škol v postižených regionech. Prymula také navrhl, aby ředitelé škol před pondělním svátkem 28. září vyhlásili volno ve školách i na pátek. Vznikl by tak prostor pro útlum šíření viru. E-žádanky na covid test nelze podle Chytré karantény opět vydávat, systém měl problémy i v pátek. Lidé prý budou na odběrových místech odbaveni. Za pondělí přibylo 1476 nových případů, hospitalizovaných je 494 - 101 ve vážném stavu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Restaurace zavřou ve 22:00 už ve čtvrtek, oznámil Prymula. Omezí i sportovní akce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.09.2020 (18:05)     Sekcia bulvar

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula oznámil další zpřísnění opatření v Česku. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka, uvedl pro iDnes.cz. Ve stejný den omezí i sportovní akce pro diváky. Připustil i zavedení distanční výuky na druhém stupni základní škol v postižených regionech. Prymula také navrhl, aby ředitelé škol před pondělním svátkem 28. září vyhlásili volno ve školách i na pátek. Vznikl by tak prostor pro útlum šíření viru. E-žádanky na covid test nešlo podle Chytré karantény v úterý opět půl hodiny vydávat, systém měl problémy i v pátek. Za pondělí přibylo 1476 nových případů, do úterního podvečera pak dalších 873, statistici započítali dalších osm úmrtí s covid-19. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Praha kvůli koronaviru doporučila ředitelské volno. Které školy zavřou?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2021 (15:29)     Sekcia bulvar

V hlavním městě se v některých základních školách prodlouží podzimní prázdniny. Rozhodnutí o udělení ředitelského volna na pondělí a úterý v příštím týdnu se ale v jednotlivých školách liší. Závisí to na počtu nakažených dětí covidem-19 a počtu tříd, které jsou v karanténě. Vedení města na středeční tiskové konferenci spolu s hygieniky vyzvalo školy, aby zvážily možnost udělení volna, které by podle hygieny pomohlo proti šíření nemoci. Vyhlášení ředitelského volna je podle školského zákona plně v kompetenci ředitelů škol.

 

Koronavirus ONLINE: Nejvyšší víkendový nárůst od května. A další testování ve školách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.09.2021 (06:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za sobotu přibylo v Česku 205 potvrzených případů covidu-19, o 72 více než před týdnem. Reprodukční číslo vzrostlo na 1,26. V souvislosti s rozhodnutím Nejvyššího správního soudu ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) uvažuje o uznávání protilátek na koronavirus. Debatu na toto téma chce dokončit v září. A ve školách v pondělí probíhá další kolo testování dětí na koronavirus. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Ivana Zemanová předala roušky. Na ČR znovu vrčí PES, hospody zavřely

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.12.2020 (23:50)     Sekcia bulvar

Česko se s pátkem vrací do 4. stupně protiepidemického systému PES. Vláda bude příští týden ve Sněmovně žádat o prodloužení nouzového stavu opět o 30 dní. Ve čtvrtek ve 20:00 zavřely hospody a restaurace - a letos tak již dle všeho neotevřou. První dáma Ivana Zemanová předala 1000 roušek na dobré účely. A exministr zdravotnictví Roman Prymula odmítl nabídku premiéra Andreje Babiše (ANO), aby se sta vládním zmocněncem pro očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Obchody chce Havlíček řešit znovu. 11 553 případů za čtvrtek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.02.2021 (12:23)     Sekcia bulvar

Epidemie v Česku dál nabírá na síle. Za čtvrtek přibylo 11 553 případů, v nemocnicích je 6343 hospitalizovaných. V Česku navíc dál docházejí covidová lůžka JIP. Poradce premiéra Andreje Babiše (ANO) Roman Prymula ve čtvrtek v ČT navrhoval uzavřít Česko na dva, tři týdny, večer byl pak jedním z diváků fotbalového zápasu Evropské ligy Slavia - Leicester. Premiér s ním ukončil spolupráci, Prymula odešel ze všech veřejných funkcí do ústraní. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: PES „vrčí“ na 57 bodech. Prymula radí otevřít obchody, hospody ne

Koronavirus ONLINE: Skoro 100 tisíc případů v ČR. Babiš nevyloučil vypnutí ekonomiky

Koronavirus ONLINE: Hospody jen do 20 hodin a výuka po skupinách. A vláda chce „umrtvit“ i sport

Koronavirus ONLINE: 100 tisíc případů v ČR od jara. A Babiš nevyloučil vypnutí ekonomiky

Koronavirus ONLINE: 304 mrtvých a 8721 případů v ČR. Prymula dostane místo u Babiše

Koronavirus ONLINE: 304 mrtvých a 8698 případů v ČR. Prymula dostane místo u Babiše

Koronavirus ONLINE: 304 mrtvých a 8725 případů v ČR. Prymula dostane místo u Babiše

Koronavirus ONLINE: Rekordních 54 úmrtí v ČR za jeden den. Prymula bude mít projev

Koronavirus ONLINE: Blatný zmínil další zpřísnění. A Prymula si za fotbalem stojí

Koronavirus ONLINE: Pospíšila převezli na JIPku. 1028 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: 254 mrtvých a 7878 případů v ČR. Prymula promluvil o druhé vlně

Koronavirus ONLINE: Testy a očkování budou kontrolovat hospody? Vojtěch o tom uvažuje

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdil. Hospody jen do 22:00. A další trable pro dovolenkáře

Koronavirus ONLINE: Pospíšila převezli na JIPku. 1028 hospitalizovaných v Česku

Koronavirus ONLINE: Obchody v pondělí neotevřou. A 11 553 případů v ČR za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: Roste počet hospitalizovaných. A vláda do týdne zruší covidové pasy

Koronavirus ONLINE: 8618 případů v Česku za pátek. Prymula chce ještě přitvrdit

Irové mají na pandemii přesný plán. Prymula po výzvě Blesku chystá českou verzi

Střední školy v rizikových oblastech zavřou na 2 týdny. „Nejdražší možnost, uškodí nám v budoucnu,“ varují experti

Koronavirus ONLINE: „Slabý“ nárůst nakažených za sobotu kvůli dešti. Prymula chce přitvrdit

Koronavirus ONLINE: 11 553 případů za čtvrtek, 6343 hospitalizovaných. A málo covidových JIP lůžek

Koronavirus ONLINE: Pospíšila převezli na JIPku. Vedle koronaviru ho stihl i zápal plic

Koronavirus ONLINE: 11 105 případů za pátek v ČR. A Prymula to po „přepadovce“ schytal

Koronavirus ONLINE: 37 662 případů za čtvrtek v ČR. Roste počet hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: PES je na hraně zpřísnění. A Blatný chce pro hříšné hospody tvrdé tresty

Koronavirus ONLINE: Děti zřejmě čeká úleva při cestování. A za očkování dva dny volna navíc?

Česko se neobejde bez zahraniční pomoci, přiznal Prymula. A chce protáhnout nouzový stav

Koronavirus ONLINE: 5335 nakažených za středu. A Prymula vyslal Čechům „důležitý vzkaz“

Koronavirus ONLINE: Do obchodů maximálně ve dvou. A Prymula prosí zdravotníky o pomoc

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Koronavirus ONLINE: Prymula požádal o odklady u kulturních akcí. A již 823 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Blatný chce proočkovat 7 z 10 Čechů. Prymula by pozdržel návrat školáků

Koronavirus ONLINE: Prymula dostal od Babiše „přes prsty“. A nouzový stav chce na 30 dní

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy