Koronavirus ONLINE: V ČR platí nová omezení, 2309 nakažených za den a červená z Německa

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.09.2020 (06:25)     Sekcia bulvár

Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) oznámil další zpřísnění opatření v Česku. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka. Na venkovních akcích může být nově jen 2000 sedících diváků, na vnitřních maximálně tisícovka. Německo zařadilo ČR kromě Ústeckého a Moravskoslezského kraje mezi rizikové oblasti, výjimku mají pendleři. A Češi budou smět od 28. září do Řecka jen s negativním testem na covid-19. Počet nakažených v Česku dál roste, za středu přibylo 2309 případů. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 326 mrtvých v ČR. Do Rakouska či Maďarska bez omezení, Německo bez testu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.06.2020 (07:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 326 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9494 lidí, vyléčených je 6809 a aktuálně nakažených je pak 2359. Během čtvrtka přibylo 56 nakažených. Vláda na pátečním mimořádném jednání schválila, že Česi od 12 hodin budou moci volně cestovat po Slovensku i do Rakouska a Maďarska. Při návratu z Německa nebudou potřebovat negativní test na koronavirus, německá strana zatím ještě ale cestování plně neuvolnila. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš a Petříček narychlo znovu svolali tiskovku. Co se mění na hranicích?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.06.2020 (09:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 326 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9494 lidí, vyléčených je 6809 a aktuálně nakažených je pak 2359. Během čtvrtka přibylo 56 nakažených. Vláda na pátečním mimořádném jednání schválila, že Česi od 12 hodin budou moci volně cestovat po Slovensku i do Rakouska a Maďarska. Při návratu z Německa nebudou potřebovat negativní test na koronavirus, německá strana ale cestování plně neuvolnila. Další tiskovou konferenci budou mít Babiš i ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD) ve 13:30. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 19 mrtvých za den v ČR. Většina republiky má druhý stupeň rizika

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2020 (13:18)     Sekcia bulvar

V Česku ve čtvrtek začala platit nová omezení, která po nástupu oznámil ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO). Restaurace a bary musí zavřít ve 22:00, na venkovních akcích může být jen 2000 sedících diváků, na vnitřních maximálně tisícovka. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený. Počet případů v Česku dál roste, ve čtvrtek odhalily laboratoře dalších 2913 nakažených. Ve středu s nemocí covid-19 zemřelo 19 lidí, což je vůbec nejvíc za jediný den od začátku epidemie. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, horníci musí na plošné testy a nouzový stav končí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.05.2020 (15:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 297 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8457 lidí, vyléčených je 5422 a aktuálně nakažených je pak 2738. V sobotu se ale zvýšil poměr nakažených, pozitivní vzorky byly u 1,16 procenta testovaných. Celkem 17 nakažených horníků je už v Dole Darkov na Karvinsku, v pondělí tu začnou plošné testy. V neděli končí nouzový stav a o týden později i většina omezení. Tuzemské kontroly hranic zatím přetrvávají a Češi by do ciziny měli stále jezdit jen, pokud je to nutné. Změnu režimu ale v pondělí probere vláda, zatím kontroly platí do 13. června. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 287 případů za úterý v ČR. I omezení zoo bylo nezákonné, rozhodl soud

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.09.2021 (10:32)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za úterý přibylo 287 nakažených, což je o 40 více než před týdnem. Premiér Andrej Babiš (ANO) se na twitteru pochlubil, že uběhl rok od jeho prohlášení „best in covid“, opět podle něj toto tvrzení platí. A Nejvyšší správní soud zpětně označil regulaci zoo a botanických zahrad z přelomu dubna a května za nezákonnou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1999 nakažených za neděli, PES se nelepší a vládu čeká boj o přitvrzení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.12.2020 (08:10)     Sekcia bulvar

Návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES je prakticky jistý, rizikové skóre zůstalo i v pondělí na 71 bodech. Vláda nicméně musí vyřešit spor, od kdy ke zpřísnění přistoupí a koho všeho se to bude týkat. Budou nová omezení od středy nebo od pátku? Za neděli přibylo 1999 nakažených. Premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že bezplatné plošné testování Čechů pro velký zájem začne již ve středu, původně mělo začít v pátek. I tento záměr v pondělí projedná vláda. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Červená od Německa pro celou ČR. A opatření znovu přitvrdí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.09.2020 (17:20)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví chystá v Česku další zpřísnění opatření, prozradil v pátek ministr Roman Prymula (za ANO). Dotkne se hlavně volnočasových aktivit, restaurace Prymula úplně zavřít nechce. Pro Blesk Zprávy řekl, že roušky nesundáme zřejmě celou zimu. Většina okresů na mapě hodnotící regiony podle rizika nákazy je oranžová, což značí druhý stupeň rizika. Praha zůstala červená, zbytek je zelený. A Německo zařadilo i zbylé dva kraje, tedy Ústecký a Moravskoslezský, mezi rizikové oblasti, na tamním semaforu tak zčervenalo celé Česko, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD). Počet případů v ČR dál roste, ve čtvrtek odhalily laboratoře dalších 2913 nakažených.  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, nouzový stav končí, kdy vláda zruší hraniční kontroly?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.05.2020 (13:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 297 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8457 lidí, vyléčených je 5422 a aktuálně nakažených je pak 2738. V sobotu se ale zvýšil poměr nakažených, pozitivní vzorky byly u 1,16 procenta testovaných, což je varovný signál. V neděli končí nouzový stav vyhlášený 12. března a o týden později i většina omezení. Rakousko otevřelo hranice s Českou republikou a dalšími sousedy, tuzemské kontroly ale zatím přetrvávají a Češi by do ciziny měli stále jezdit jen, pokud je to nutné. Změnu režimu ale v pondělí probere vláda, zatím platí do 13. června. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman dostane druhou dávku vakcíny. A 8916 nakažených za čtvrtek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.02.2021 (08:00)     Sekcia bulvar

Nouzový stav v Česku úderem nedělní půlnoci skončí, poslanci odmítli jeho prodloužení o měsíc, jak žádala vláda premiéra Andreje Babiše (ANO). Za čtvrtek v ČR přibylo 8916 nakažených. Začalo platit výrazné omezení v okresech Cheb, Sokolov a Trutnov, policie začala kontrolovat, kdo do nich přijíždí a kdo je opouští. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9909 nakažených i rána pro svatby v ČR. A do Polska zatím jen s testem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.06.2020 (17:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 328 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9909 lidí, vyléčených je 7214 a aktuálně nakažených je pak 2367. Od 15. června bude možné koupit si v divadle a kině opět občerstvení a od 22. června bude možné pořádat akce pro 1000 lidí. A koronavirus téměř zastavil svatby, v březnu jich podle statistik nebylo ani 600, což je nejméně v historii ČR. Ministerstvo zahraničí varuje, že sobotní otevření polských hranic neznamená pro Čechy cestování bez omezení. Až v pondělí skončí povinnost mít negativní test. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 298 mrtvých v ČR, děti ze školky v karanténě a nouzový stav končí

Koronavirus ONLINE: 299 mrtvých v ČR. Překazí cestování bez testů prudký nárůst nakažených?

Koronavirus ONLINE: 416 úmrtí v ČR. A červená u sousedů, Čaputová ruší program

Koronavirus ONLINE: Babiš a Petříček narychlo znovu svolali tiskovku. Hranice jsou otevřené

Koronavirus ONLINE: Prymula v Česku přitvrdí, nakažená primátorka a červená od Německa

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. A 27 milionů nakažených na světě

Koronavirus ONLINE: Přitvrzení v ČR, další červená pro Prahu a hromadná nákaza vysokoškoláků

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, nouzový stav končí, poměr nakažených varovně roste

Koronavirus ONLINE: Prymulu zděsila náplavka, trhy stihla omezení. 10 273 případů za pondělí

Koronavirus ONLINE: 7889 nakažených za úterý a zhoršené skóre. Nakazil se i šéf Sněmovny

Koronavirus ONLINE: Nakažená Dostálová má bolesti. A Čechům se zkomplikuje cestování

Koronavirus ONLINE: 15 729 případů za středu a přes 4100 obětí v ČR. Nakažená je i Dostálová

Koronavirus ONLINE: Přes 4000 obětí v ČR, 220 jen za úterý a nakažená Dostálová má bolesti

Koronavirus ONLINE: Zeman dostane druhou vakcínu. Německo přitrzuje vůči Česku

Koronavirus ONLINE: Zeman dostane druhou vakcínu. Německo přitvrzuje vůči Česku

Koronavirus ONLINE: Zeman dostal druhou dávku vakcíny. A Německo přitvrzuje vůči Česku

Koronavirus ONLINE: Podíl nakažených se vyšvihl, Vojtěch brání Karvinou a Babiš jel do lázní

Koronavirus ONLINE: Rekordních 4729 nakažených v ČR. A polární loď v karanténě

Koronavirus ONLINE: Prezident přiznal, že onemocněl. A v ČR zrychlil nárůst nakažených

Koronavirus ONLINE: 235 nakažených v ČR za jeden den. S nákazou bojuje nejvíce lidí

Koronavirus ONLINE: Karlovarsko a Královéhradecko čeká zpřísnění. A lyžovačka na Pardubicku?

Koronavirus ONLINE: Skok o 202 nových případů v ČR. V USA zavírají bary i pláže

Koronavirus ONLINE: 8675 lidí v nemocnicích v ČR. A zpřísnění u cest k moři i do Maďarska

Koronavirus ONLINE: Skok o 202 případů v ČR. Merkelová nakupuje v roušce, v USA zavírají pláže

Koronavirus ONLINE: Česko otevřelo hranice. Konec omezení v hospodách 22. června?

Koronavirus ONLINE: V Česku je rázem o 1775 nakažených méně. Prymula zmínil problém s údaji

Koronavirus ONLINE: Vojtěch na Karvinsku připustil ráznější omezení. A Babiš vyjel do lázní

Koronavirus ONLINE: Prymula chce otevřít hranice s Rakouskem, nákaza uzavřela pražskou školku

Koronavirus ONLINE: Téměř 15 tisíc případů v ČR. A 46 nakažených v Alzheimercentru v Jihlavě

Koronavirus ONLINE: 6868 hospitalizovaných v ČR. Obchody se připravují na omezení zákazníků

Koronavirus ONLINE: 371 mrtvých a audit nakažených v ČR. Je jich rázem o 1775 méně

Koronavirus ONLINE: 411 případů za neděli v Česku. A Havlíček je venku z karantény

Koronavirus ONLINE: Zeman přijme nástupce Prymuly. A 10 273 případů v ČR za pondělí

Koronavirus ONLINE: Pražané si rozebrali termíny na testy i v Motole. A vláda přitvrdí opatření

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy