Koronavirus ONLINE: Trump se cítí jako jura a půjde z nemocnice. Prymula prosí lékaře o pomoc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.10.2020 (20:50)     Sekcia bulvár

Americký prezident Donald Trump opustí v noci na úterý nemocnici a lidem poradil, aby se koronaviru nebáli. Sám se po lécích prý cítí tak dobře jako už 20 let ne. V Česku platí od pondělí na 30 dní nouzový stav a další s ním spojená opatření. Většina středních škol je zavřená, v hospodách může k jednomu stolu nejvýš šest hostů a na vnitřní akce maximálně deset lidí, sport je bez diváků. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) po pondělním jednání vlády sdělil, že pokud by 30 až 40 procent obyvatel země nerespektovalo současná opatření, zhruba za deset dnů by se muselo přitvrdit. V otevřeném dopise vyzval lékaře, aby situaci nezlehčovali - a přiznal, že ji Česko podcenilo. Za pondělí zatím přibylo 1250 případů, za neděli dosud rekordních 24 mrtvých. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Češi mají v EU nelichotivé prvenství. Prymula i Kubek prosí o pomoc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.10.2020 (09:35)     Sekcia bulvar

Česko má nejvyšší podíl pozitivních testů z celé Evropské unie, podle údajů na webu ministerstva zdravotnictví je klouzavý průměr za posledních sedm dnů přes 15 procent. V Německu je to jen zhruba procento. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) varoval, že pokud by 30 až 40 procent obyvatel země nerespektovalo současná opatření, za deset dnů by se muselo přitvrdit. Prymula se obrátil na lékaře, aby pandemii nezlehčovali. Šéf lékařské komory Milan Kubek zase na veřejnost, aby dodržovala opatření. Za pondělí přibylo 3119 případů, za neděli rekordních 24 mrtvých. A americký prezident Donald Trump opustil po nákaze koronavirem nemocnici a vrátil se k práci v Bílém domě. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula prosí lékaře o pomoc, zmínil rozdělené Česko. A 24 mrtvých za den

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.10.2020 (19:00)     Sekcia bulvar

V Česku platí od pondělí na 30 dní nouzový stav a další s ním spojená opatření. Většina středních škol je zavřená, v hospodách může k jednomu stolu nejvýš šest hostů a na vnitřní akce maximálně deset lidí, sport je bez diváků. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) po pondělním jednání vlády sdělil, že pokud by 30 až 40 procent obyvatel země nerespektovalo současná opatření, zhruba za deset dnů by se muselo přitvrdit. V otevřeném dopise vyzval lékaře, aby situaci nezlehčovali - a přiznal, že ji Česko podcenilo. Za pondělí zatím přibylo 1250 případů, za neděli dosud rekordních 24 mrtvých. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Děti zavlekly covid do Klokánku, ředitelka z nemocnice prosí o pomoc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.10.2020 (23:30)     Sekcia bulvar

Nákaza koronavirem se nevyhnula ani Klokánkům, které se starají o děti v nouzi. Informovala o tom jejich ředitelka Hana Kupková, která je nyní s těžkým průběhem nemoci sama hospitalizovaná. A prosí veřejnost o zdravotní pomůcky i dezinfekci pro tato zařízení. V Česku platí od pondělí na 30 dní nouzový stav a další s ním spojená opatření. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) po jednání vlády sdělil, že pokud by 30 až 40 procent obyvatel země nerespektovalo současná opatření, zhruba za deset dnů by se muselo přitvrdit. V otevřeném dopise vyzval lékaře, aby situaci nezlehčovali - a přiznal, že ji Česko podcenilo. Za pondělí zatím přibylo 1250 případů, za neděli dosud rekordních 24 mrtvých. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 11 105 případů za pátek v ČR. A Prymula to po „přepadovce“ schytal

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.10.2020 (08:38)     Sekcia bulvar

Česko se začíná chystat na masivní příliv nakažených do nemocnic. Ministr zdravotnictví Roman Prymula připustil, že nouzové nemocnice mohou vzniknout na stadionech a v halách. V Česku za pátek přibylo rekordních 11 105 nakažených, v nemocnicích je 3120 hospitalizovaných. Vláda v pátek schválila vznik polní nemocnice v pražských Letňanech. Prymula vyrazil na "přepadovku" do nemocnice v Kladně, po které to ale schytal. do Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula odhalil černý scénář pro Česko. A Trump se ozval z nemocnice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.10.2020 (10:30)     Sekcia bulvar

Při nepříznivém vývoji pandemie koronaviru bude v Česku umírat s covidem-19 200 lidí denně. Na twitteru to uvedl ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO), který tak reagoval na petici volající po zrušení koronavirových opatření. Za ní stojí například kardiochirurg Jan Pirk nebo šéf stomatologů Roman Šmucler. V Česku od pondělí začne platit nouzový stav řada omezení, jak situaci zvládáme, zhodnotí pro Blesk Zprávy od 12 hodin i premiér Andrej Babiš (ANO). A americký prezident Donald Trump se ozval z nemocnice a na videu na twitteru zmínil, že příští dny budou opravdovou zkouškou. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 11 105 případů za pátek v ČR. Denní rekordy hlásí i sousedi Čechů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.10.2020 (13:02)     Sekcia bulvar

Česko se začíná chystat na masivní příliv nakažených do nemocnic. Ministr zdravotnictví Roman Prymula připustil, že nouzové nemocnice mohou vzniknout na stadionech a v halách. V Česku za pátek přibylo rekordních 11 105 nakažených, v nemocnicích je 3120 hospitalizovaných. Vláda v pátek schválila vznik polní nemocnice v pražských Letňanech. Prymula vyrazil na „přepadovku“ do nemocnice v Kladně, po které to ale schytal. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 11 105 případů za pátek v ČR. A Prymula na „přepadovce“ v nemocnici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.10.2020 (01:05)     Sekcia bulvar

Česko se začíná chystat na masivní příliv nakažených do nemocnic, podle premiéra Andreje Babiše (ANO) nakoupí tisíce postelí. Ministr zdravotnictví Roman Prymula připustil, že nouzové nemocnice mohou vzniknout na stadionech a v halách. Vláda v pátek schválila vznik polní nemocnice v pražských Letňanech. V Česku za pátek přibylo rekordních 11 105 nakažených, v nemocnicích je 3120 hospitalizovaných. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Trump odhodil roušku a promluvil k lidu. Podle lékaře už není infekční, test ale neukázali

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.10.2020 (08:11)     Sekcia bulvar

Americký prezident Donald Trump se v sobotu poprvé od návratu z nemocnice do Bílého domu ukázal na veřejnosti, ke stovkám lidí promluvil z balkonu. Po prodělaném onemocnění covidu-19, kvůli kterému byl na tři dny hospitalizován, se prý cítí skvěle. Informují o tom zahraniční tiskové agentury. Hlavní lékař Bílého domu Sean Conley posléze uvedl, že Trump už není infekční. Lékaři dosud veřejnosti nesdělovali, zda má prezident již negativní test na koronavirus, přičemž to podle Reuters jednoznačně nevyplývá ani z dnešního prohlášení.

 

Koronavirus ONLINE: 9544 nakažených v ČR za středu. Nouzové nemocnice na stadionech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2020 (08:10)     Sekcia bulvar

Česko se začíná chystat na masivní příliv nakažených do nemocnic, podle premiéra Andreje Babiše (ANO) nakoupí tisíce postelí. Ministr zdravotnictví Roman Prymula připustil, že nouzové nemocnice mohou vzniknout na stadionech a v halách. Prymula vyzval Čechy, aby zůstali pokud možno co nejvíce doma. V Česku ve středu přibylo 9544 případů, což je nový rekord. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3415 hospitalizovaných v ČR. A Prymula vyvrací bludy o šíření nákazy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.10.2020 (22:32)     Sekcia bulvar

Česko se začíná chystat na masivní příliv nakažených do nemocnic. Ministr zdravotnictví Roman Prymula připustil, že nouzové nemocnice mohou vzniknout na stadionech a v halách. V Česku za pátek přibylo rekordních 11 105 nakažených, v nemocnicích je 3415 hospitalizovaných. Vláda v pátek schválila vznik polní nemocnice v pražských Letňanech, v sobotu zahájila armáda přípravu převozu materiálu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 8713 případů za sobotu v ČR. A Prymula vyvrací bludy o šíření nákazy

Koronavirus ONLINE: 2920 hospitalizovaných v ČR. A Prymula radí, jak si mýt správně ruce

Koronavirus ONLINE: 9544 nakažených v ČR jen za středu. A nový apel Prymuly na Čechy

Trump a Melania mají koronavirus, prezidenta převezli do nemocnice. Co vzkázal lékař?

Trumpův stav se rychle zlepšil, horečka je pryč a v pondělí může být venku z nemocnice

Trump a Melania mají koronavirus, prezidenta léčí remdesivirem. Co vzkázal lékař?

Koronavirus ONLINE: Do obchodů maximálně ve dvou. A Prymula prosí zdravotníky o pomoc

Koronavirus ONLINE: Přes 700 mrtvých a na 1200 hospitalizovaných v Česku. A co Trump?

Koronavirus ONLINE: Již 3120 hospitalizovaných v ČR. A Prymula na „přepadovce“ v nemocnici

Koronavirus ONLINE: 3793 případů za pátek v ČR. A Trump skončil v nemocnici

Koronavirus ONLINE: 15 252 případů za pátek, celé Česko zčervenalo. A nahradí Prymulu Blatný?

Koronavirus ONLINE: Trump zamířil do vojenské nemocnice a přes 1100 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Trump zamířil do vojenské nemocnice a přes 1100 hospotalizovaných v ČR

Muž poškodil auta zdravotníků v Kladně: Policie prosí o pomoc s jeho identifikací

Trump vyjel mezi lidi, ukázal vztyčené palce. Je na tom lépe, v pondělí může opustit nemocnici

Koronavirus ONLINE: Zeman odložil hradní slávu, Prymula tepal Čechy a Babiš přijal pomoc

Vondráčková prosí o pomoc: Na to se připravit nedá

Třeštík den po oznámení rozchodu s Radkou prosí o pomoc: Jako rodiče teď selháváme!

Koronavirus ONLINE: Již 3415 hospitalizovaných v ČR. Armáda nakládá lůžka pro polní nemocnici

Koronavirus ONLINE: Trump a Melania mají pozitivní test. Pospíšila převezli na JIPku

Natálie (46) z Prahy beze stopy zmizela. Jde jí o život?! Zoufalá rodina prosí o pomoc

Koronavirus ONLINE: 15 252 případů za pátek. Babiš dal odvolat Prymulu, přijde Blatný?

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Koronavirus ONLINE: Prymula odmítá skončit. Babiš hledá nového ministra a míří za Zemanem

Koronavirus ONLINE: Prymula odmítá skončit. Babiš jedná se Zemanem a hledá nového ministra

Koronavirus ONLINE: 15 252 případů za pátek, celé Česko zčervenalo. A nakažený prezident

Hvězda Noční můry v Elm Street má AIDS a prosí o pomoc

Koronavirus ONLINE: Babiš dal odvolat Prymulu, nahradí ho Blatný? A 5000 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: 8478 lidí v nemocnicích. A Česku nabízí pomoc s pacienty i Chorvatsko

Koronavirus ONLINE: Prymula tepal Čechy, Babiš přijal pomoc. A vláda požádá o delší nouzový stav

Prymula uprostřed krize „neuteče“: Po konci na ministerstvu pomůže vládě v expertní skupině

Koronavirus ONLINE: Prymula káral pivaře v hloučcích a pět tisíc pro seniory ve Sněmovně

„Není to chřipečka.“ Prymula kvůli covidu apeluje na lékaře, zmínil vyděšené i laxní Čechy

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy