Koronavirus ONLINE: Češi se v nárůstu nakažených dotahují Španěly. A smršť fám o Trumpovi

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.10.2020 (08:30)     Sekcia bulvár

Americký prezident Donald Trump opustil po nákaze koronavirem nemocnici a vrátil se k práci v Bílém domě. V prezidentském sídle si hned sundal roušku a ukázal palce nahoru, na internetu kolem jeho nákazy bují řada konspiračních teorií. V Česku platí od pondělí na 30 dní nouzový stav a další s ním spojená opatření. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) po jednání vlády sdělil, že pokud by 30 až 40 procent obyvatel země nerespektovalo současná opatření, za deset dnů by se muselo přitvrdit. Za pondělí přibylo 3119 případů, Češi jsou na druhém místě v EU hned za Španělskem. Za neděli rekordních 24 mrtvých, v pondělí dalších 11. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Češi se v nárůstu nakažených dotahují Španěly. A Trump se zbavil roušky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.10.2020 (07:10)     Sekcia bulvar

Americký prezident Donald Trump opustil po nákaze koronavirem nemocnici a vrátil se k práci v Bílém domě. V prezidentském sídle si hned sundal roušku a ukázal palce nahoru. V Česku platí od pondělí na 30 dní nouzový stav a další s ním spojená opatření. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) po jednání vlády sdělil, že pokud by 30 až 40 procent obyvatel země nerespektovalo současná opatření, za deset dnů by se muselo přitvrdit. Za pondělí přibylo 3119 případů, Češi jsou na druhém místě v EU hned za Španělskem. Za neděli rekordních 24 mrtvých, v pondělí dalších 11. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Skok o 202 nových případů v ČR. V USA zavírají bary i pláže

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.06.2020 (05:38)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 348 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 805 lidí, vyléčených je 7746 a aktuálně nakažených je pak 3711. Během pondělí přibylo 202 nových případů. Primářka Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová v debatě s odborníky odmítla, aby Češi na podzim museli povinně na testy jen kvůli kašli. Německá kancléřka Angela Merkelová promluvila o tom, že nakupovat chodí v roušce. A v USA některé samosprávy kvůli nárůstu nakažených uzavírají mj. bary či pláže. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Skok o 202 případů v ČR. Merkelová nakupuje v roušce, v USA zavírají pláže

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.06.2020 (05:38)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 348 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 805 lidí, vyléčených je 7746 a aktuálně nakažených je pak 3711. Během pondělí přibylo 202 nových případů. Primářka Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová v debatě s odborníky odmítla, aby Češi na podzim museli povinně na testy jen kvůli kašli. Německá kancléřka Angela Merkelová promluvila o tom, že nakupovat chodí v roušce. A v USA některé samosprávy kvůli nárůstu nakažených uzavírají mj. bary či pláže. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Dětský tábor jako ohnisko nákazy. A Češi si z dovolené přivezli nové mutace

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.08.2021 (14:09)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku po týdenním nárůstu pomaličku oslabuje. Za sobotu přibylo 140 případů covidu, za neděli 77. Podle Státního zdravotního ústavu v ČR převažuje varianta delta, z dovolených si však Češi přivezli různé mutace. V Jihomoravském kraji byla zachycena i varianta lambda. A návrat z dětského tábora výrazně zvýšil v Libereckém kraji počty nakažených koronavirem. Podle hygieniků už testy v kraji potvrdily nákazu u 14 dětí, které se tábora v sousedním Královéhradeckém kraji zúčastnily. Počet nakažených nemusí být konečný, z Libereckého kraje bylo na táboře 90 dětí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nových případů v ČR. U Vojtěcha viní i párty v Chorvatsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2020 (12:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 411 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 21 551 lidí, vyléčených je 16 062 a aktuálně nakažených je pak 5078. Za pátek přibylo 506 nových případů, je to vůbec nejvíc od začátku epidemie. Ministerstvo zdravotnictví tvrdí, že se na nárůstu „podepsaly“ párty a věčírky, na které čeští turisté vyrazili v Chorvatsku. A od pondělí budou Češi potřebovat negativní test na koronavirus při návratu ze Španělska, nebo jít do karantény, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví. Výjimku mají Kanárské ostrovy, krátkodobé pobyty do 12 hodin a děti mladší pěti let. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 202 nových případů v ČR. A do karantény míří velké město v Anglii

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.06.2020 (12:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 349 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 809 lidí, vyléčených je 7751 a aktuálně nakažených je pak 3709. Během pondělí přibylo 202 nových případů. Primářka Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová v debatě s odborníky odmítla, aby Češi na podzim museli povinně na testy jen kvůli kašli. Ministr školství Robert Plaga (ANO) rozdal vysvědčení a věří, že nový školní rok odstartuje bez roušek. To v anglickém Leicesteru se nyní obávají toho, že celé město bude muset do karantény. A v USA některé samosprávy kvůli nárůstu nakažených uzavírají mj. bary či pláže. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus v Praze: 2050 případů za týden, tempo nárůstu stagnuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.08.2022 (09:08)     Sekcia bulvar

Tempo nárůstu počtu nakažených koronavirem v Praze v uplynulém týdnu stagnovalo. Za posledních sedm dní přibylo 2050 nově potvrzených případů, což je zhruba stejný počet jako za předchozí týden, kdy bylo nově nakažených 2063. Vyplývá to z údajů na webu ministerstva zdravotnictví. Množství úmrtí lidí s nemocí covid-19, kterou koronavirus způsobuje, ale v minulém týdnu kleslo. Za uplynulých sedm dní bylo zemřelých sedm, zatímco v předešlém týdnu devět.

 

Koronavirus ONLINE: 1382 nových případů v ČR za den. A stopka pro Čechy z Dánska i Kypru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (11:43)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 449 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 32 413 lidí, vyléčených je 20 787 a aktuálně nakažených je rekordních 11 178. Během čtvrtka přibylo 1382 potvrzených případů, vůbec nejvíc od začátku epidemie. Dánsko kvůli raketovému nárůstu nových případů zařadilo ČR mezi rizikové země, vpuštěni budou jen ti, kdo mají pádný důvod. Turisté ne. A Češi zřejmě přijdou o možnost dovolené v další oblíbené destinaci. Kypr s největší pravděpodobností zařadí Česko od 19. září do kategorie C, což znamená, že Češi se na ostrov nedostanou, řekl Radiožurnálu náměstek ministra zahraničí Martin Smolek. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažený prezident, návrat roušek u sousedů a zákaz vycházení v Srbsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2020 (20:15)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 351 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 639 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4373. Během úterý zatím přibylo 73 případů. Kvůli nárůstu počtu nakažených koronavirem budou muset lidé v rakouské spolkové zemi Horní Rakousy, která hraničí s jihem Čech, opět nosit roušky. Naopak úderem půlnoci se Česko vrátilo mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy. Brazilský prezident Jair Bolsonaro má pozitivní test na koronavirus a v srbské metropoli Bělehradě zavádějí zákaz nočního vycházení. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Znovu přes 100 nových případů v ČR a nové ohnisko ve firmě na roušky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.07.2020 (08:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 351 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 685 lidí, vyléčených je 7910 a aktuálně nakažených je pak 4424. Během úterý se počet nových případů znovu přehoupl přes stovku, bylo jich 119. Novým ohniskem je firma z Frýdku - Místku. Podle ČTK jde o společnost DEVA, která vyrábí ochranné a zásahové oděvy a v březnu šila roušky z nanotextilie. Kvůli nárůstu počtu nakažených koronavirem budou muset lidé v rakouské spolkové zemi Horní Rakousy, která hraničí s jihem Čech, opět nosit roušky. Brazilský prezident Jair Bolsonaro má pozitivní test na koronavirus. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Zatím 541 případů za neděli. Česko je v nárůstu druhé na světě

Koronavirus ONLINE: Nakažený prezident, návrat roušek u sousedů a znovu víc než 100 případů v ČR

Koronavirus v Praze: 712 nakažených za jeden den, nárůst dál zpomaluje

Koronavirus ONLINE: Prymula doporučuje pálit těla obětí. Česko v nárůstu překonalo i Izrael

Koronavirus ONLINE: Jihočeští sousedé musí zas nasadit roušky. A prezident mezi nakaženými

Koronavirus ONLINE: Češi si z dovolené přivezli nové mutace. A Němci zvažují očkování dětí

Koronavirus ONLINE: Prymula doporučuje pálit těla obětí. Česko je nárůstu druhé na světě

Koronavirus ONLINE: Španělsko Čechům „zčervená“, Chorvatsko zatím ne. Ale přišlo varování

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. A 27 milionů nakažených na světě

Koronavirus ONLINE: Jihočeští sousedé musí znovu nasadit roušky. A i prezident má příznaky

Koronavirus ONLINE: Skok v počtu nakažených v ČR. A Španělsko pro Čechy „zčervená“

Koronavirus ONLINE: Přes 70 nakažených za den v ČR. A Češi a Slováci můžou být znovu spolu

Koronavirus ONLINE: 195 případů za sobotu. A řecký party ostrov pro bohaté zakázal hudbu

Koronavirus ONLINE: 7889 nakažených za úterý a zhoršené skóre. Nakazil se i šéf Sněmovny

Koronavirus ONLINE: Obrat v Česku, Vojtěch chce povolat armádu a tanečnice nasadily štíty

ŽIVĚ: Epidemiolog Maďar o nárůstu počtu nakažených i vakcíně. A máme se bát k moři?

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku a nával v obchodech i na sjezdovkách

Koronavirus ONLINE: Vojtěch oznámil novinku. Zkrácení karantény na 10 dní až od 1. září

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v ČR. A zákaz přijímat část pacientů do nemocnic

Koronavirus ONLINE: Španělsko pro Čechy „zčervená“. A tajný e-mail Vojtěcha

Koronavirus ONLINE: Rekordních 4729 nakažených v ČR. A polární loď v karanténě

Koronavirus ONLINE: 176 mrtvých a 6553 nakažených. Češi si užívají, hackeři dál útočí

Koronavirus ONLINE: 181 mrtvých a 6606 nakažených. Češi si užívají, hackeři dál útočí

Koronavirus ONLINE: 121 nakažených za den, problém stovek Čechů s Kyprem i zranění ve skanzenu

Koronavirus ONLINE: Prezident přiznal, že onemocněl. A v ČR zrychlil nárůst nakažených

Koronavirus ONLINE: Vakcíny i pro Plzeň. A další problémy s davy sáňkařů na českých kopcích

Koronavirus ONLINE: Přes 200 nakažených za den v ČR. Babiš si kvůli rouškám „podá“ Vojtěcha

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, nouzový stav končí, poměr nakažených varovně roste

Koronavirus ONLINE: 8238 nakažených za čtvrtek. A Češi odloží respirátory i v obchodech. Kde zůstanou povinné?

Koronavirus ONLINE: V Česku je rázem o 1775 nakažených méně. Prymula zmínil problém s údaji

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nových případů v ČR. A ze Španělska jen s testem, nebo do karantény

Koronavirus ONLINE: Přes 100 nových případů v Česku a nákaza uzavřela firmu na roušky

Koronavirus ONLINE: 371 mrtvých a audit nakažených v ČR. Je jich rázem o 1775 méně

Koronavirus ONLINE: Hněv po „pařbě“ v Chorvatsku. A nárůst podílu nakažených v Česku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy