Epicentrum: Další povinná zavíračka pro restaurace. Kolika z nich hrozí krach?
Zdroj:
blesk.cz
14.10.2020 (14:50)
bulvár
Gastropodniky znovu zažívají scénář, který pro ně byl výzvou už na jaře - ode dneška musejí zůstat zavřené. Jídlo a pití mohou provozovny opět prodávat jen přes okénko, a to pouze do osmi večer, nebo prostřednictvím rozvážkových služeb. Kterým podnikům se stane tento vývoj osudným a nakolik se částečný provoz vyplatí? To bylo téma Epicentra Blesku s Igorem Třeslínem, ředitelem společnosti Storyous, která restauracím dodává pokladní systémy. celý článek
Vysíláme: Další povinná zavíračka pro restaurace. Kolika z nich hrozí krach?
Zdroj:
blesk.cz
14.10.2020 (14:50)
bulvar
Gastropodniky znovu zažívají scénář, který pro ně byl výzvou už na jaře - ode dneška musejí zůstat zavřené. Jídlo a pití mohou provozovny opět prodávat jen přes okénko, a to pouze do osmi večer, nebo prostřednictvím rozvážkových služeb. Kterým podnikům se stane tento vývoj osudným a nakolik se částečný provoz vyplatí? Sledujte od 15:00 Epicentrum Blesku s Igorem Třeslínem, ředitelem společnosti Storyous, která restauracím dodává pokladní systémy.
Epicentrum: Jak podnikatelé hodnotí vládu? A kolika z nim hrozí krach?
Zdroj:
blesk.cz
27.10.2020 (14:50)
bulvar
Během jarních opatření pomohla k přežití mnoha živnostníkům řada kompenzačních prostředků. Jak účinné pro ně budou tentokrát? A jak podnikatelé hodnotí rozhodování vlády v době pandemie? Tomu se věnovalo Epicentrum Blesku s Borisem Bošiakem ze společnosti Reservio, která zpracovala průzkum mezi podnikateli ve službách.
Vysíláme: Jak podnikatelé hodnotí vládu? A kolika z nim hrozí krach?
Zdroj:
blesk.cz
27.10.2020 (14:50)
bulvar
Během jarních opatření pomohla k přežití mnoha živnostníkům řada kompenzačních prostředků. Jak účinné pro ně budou tentokrát? A jak podnikatelé hodnotí rozhodování vlády v době pandemie? Sledujte od 15:00 Epicentrum Blesku s Borisem Bošiakem ze společnosti Reservio, která zpracovala průzkum mezi podnikateli ve službách.
Epicentrum: Vicepremiér Havlíček vs. hostinský o chaosu v otvírání a zavírání restaurací
Zdroj:
blesk.cz
16.12.2020 (12:15)
bulvar
Zákaz kávy v kelímku, otevřené obchody, do kterých by nikdo neměl chodit, a také dotřetice zavřené restaurace. To není Kocourkov, ale Česko v časech koronaviru. Proč se vláda rozhodla dát další ránu už tak zdecimovaným restauracím, hotelům a penzionům? A jak se s touto věčně se měnící situací vypořádávají sami majitelé? Nejen o tom byla řeč ve středečním Epicentrum s vicepremiérem Karlem Havlíčkem (za ANO) a majitelem pivovaru, restaurace a penzionu Malý Janek, Jiřím Janečkem.
Vláda podpoří majitele zájezdních autobusů. Kvůli covidu stojí, půlce hrozí krach
Zdroj:
blesk.cz
14.10.2020 (09:50)
bulvar
Zájezdoví autobusoví dopravci dostanou na pokrytí ztrát z krize od státu až miliardu korun. Kompenzace, které budou vypláceny za sedačku a den, dnes schválila vláda. ČTK to sdělil ministr dopravy Karel Havlíček (za ANO). Krize v Česku zasáhla až 2000 zájezdových dopravců provozujících dohromady asi 9000 autobusů. Podle sdružení Česmad Bohemia až polovině z nich hrozí krach.
Hnusný útok v Praze 9: Muž dal pěstí do obličeje hostovi restaurace! Zlomil mu čelist i nos
Zdroj:
blesk.cz
29.05.2024 (13:27)
bulvar
Nejprve urážel hosty restaurace v pražských Vysočanech, pak jednoho z nich napadl pěstmi do obličeje! Jeho další dva kumpáni pak nebohého muže okradli. Poznáte trojici podezřelých?
Otevřete restaurace, nebo vjedu kamionem do lidí! Muži (62) z Pardubic za výhružku hrozí 15 let
Zdroj:
blesk.cz
29.10.2020 (13:50)
bulvar
Policie obvinila dvaašedesátiletého muže z Pardubic, který podle ní na facebooku vyhrožoval, že pokud se neotevřou restaurace a bary, vjede kamionem do lidí, podobně jako Olga Hepnarová. Za vyhrožování teroristickým trestným činem mu hrozí pět až 15 let vězení.
Živě z Blesku: Vicepremiér Havlíček vs. hostinský o chaosu v otvírání a zavírání restaurací
Zdroj:
blesk.cz
16.12.2020 (12:15)
bulvar
Zákaz kávy v kelímku, otevřené obchody, do kterých by nikdo neměl chodit, a také dotřetice zavřené restaurace. To není Kocourkov, ale Česko v časech koronaviru. Proč se vláda rozhodla dát další ránu už tak zdecimovaným restauracím, hotelům a penzionům? A jak se s touto věčně se měnící situací vypořádávají sami majitelé? Nejen o tom bude dnešní Epicentrum s vicepremiérem Karlem Havlíčkem (za ANO) a majitelem pivovaru, restaurace a penzionu Malý Janek, Jiřím Janečkem. Sledujte od 12:30.
Epicentrum: Na koho nejvíc dopadnou další opatření? Sociolog o tom, jak se Češi bojí koronaviru
Zdroj:
blesk.cz
13.10.2020 (15:20)
bulvar
Vláda v pondělí schválila nová opatření proti koronaviru. Do konce nouzového stavu omezila shromažďování na maximálně šest osob, uzavřela restaurace, bary a kluby a všechny školy kromě mateřských přejdou do konce října na distanční výuku. Na zastávkách MHD jsou do odvolání povinné roušky. Jak Češi zhoršující se situaci vnímají a kdo na restrikce nejvíce doplácí? Nejen tomu se věnovalo Epicentrum Blesku se sociologem Danielem Prokopem, jehož tým zpracovává výzkumný projekt Život během pandemie.
Epicentrum: Kašpárek z MasterChefa o (g)astronomických ztrátách. Zlikviduje koronavirus české restaurace?
Zdroj:
blesk.cz
02.11.2020 (14:45)
bulvar
Jídlo s sebou. Jestliže restaurace nechtěly zavřít úplně, musely se tak jako na jaře přizpůsobit tomuto způsobu provozu. Ne každé menu je na něco podobného uzpůsobené. Jakou cestou se vydala jedna z nejznámějších finediningových restaurací v Česku? To bylo tématem pondělního Epicentra s porotcem z oblíbené kuchařské soutěže MasterChef Česko Radkem Kašpárkem.
Oblíbená restaurace u dálnice shořela do základů: Kdo za to prý může?
Koronavirus ONLINE: Zavíračka hospod ve 22:00 od čtvrtka a 2394 nakažených za den v ČR
Oblíbená restaurace u dálnice vzplála jako otep slámy: Kdo za to prý může?
Koronavirové žně pro kurýry: Přijdou si na třetinu ceny jídla, restaurace od nich dávají ruce pryč
Naštvaný host nechtěl odejít z restaurace: Hrozil kuchaři deštníkem!
Uniklo ze zakázané pařby SuperStar: Marešovy manévry s bourákem a tahoun Pagáčová! Co jim teď hrozí?
Kluby a restaurace nedodržují zavíračku, Blatný chce milionové pokuty a hrozí „čtyřkou“
Celebrity světa kasin a hazardu: Jak se stali dolarovými milionáři?
Epicentrum: Angličané oslavili velké rozvolnění v plných barech. Šílenství, nebo logický krok?
Koronavirus ONLINE: Kalouska štve zavíračka hospod. A šéf tajné služby je v karanténě
Vysíláme: Kontroverzní stopka potratům v USA. Hrozí další omezování lidských práv?
Turecku hrozí další otřesy. Český velvyslanec řekl, jaká pomoc je potřeba
Epicentrum: Tálibán v plné síle. Arabista Pelikán o proměně hnutí a co lidem hrozí
Up ČR startuje nový věrnostní program. Nabízí v něm i obědy zdarma na podporu restaurací
Pět důvodů, proč očkovat děti proti covidu: Pediatr řekl, od kolika let se vakcína hodí
Epicentrum: Advokáti chtějí zatočit se sexuálními delikty. Pomoct má vznikající databáze
Vysíláme: Dvacet tisíc uprchlíků v Česku. Kolika dalším zvládneme pomoct?
DAGMAR HAVLOVÁ: Krach milované hospody!
Auto na Zlínsku vjelo do zahrádky restaurace! Dva hosté skončili v nemocnici
Řidič (62) naboural na Zlínsku do zahrádky restaurace! Dva hosté utrpěli těžká zranění
Australanka spala s více než 500 muži. Každý z nich prý dělá v posteli stejnou chybu
Cestovní ruch hodili přes palubu, říká šéf asociace. Krizi neustojí až třetina restaurací
Ať část hospod a cestovek zkrachuje, „popřál“ jim odborář. Havlíček: Kdy restaurace otevřou?
Dopravci jsou na hraně kolapsu, pandemie jim vzala 90 procent zakázek. Pomoc chtějí od státu
Ministr školství Balaš v Blesku: Jak řešit problém s dětmi Ukrajinců v novém školním roce
Koronavirus ONLINE: 9036 úmrtí v ČR. Kalouska štve zavíračka hospod v 20:00 i zákaz svařáku
Epicentrum: Omezit kapacitu víceletých gymnázií? A proč se zhoršují výsledky maturit?
Vzpoura hospodských pokračuje. V Praze se otevřou dvě restaurace
Dovolenkový ráj Čechů rozvolňuje, turisté ale ostrouhají: Tunisko trvá na týdenní karanténě
Koronavirus ONLINE: Zavíračka hospod ve 22:00 od čtvrtka a Česko v Nizozemsku zčervenalo
Ministr Balaš živě v Blesku: O povinné školní docházce ukrajinských dětí i drahých energiích
Lockdown nás nezastaví. Restaurace přišla s geniálním nápadem: Jídlo v karavanu

