Babiš peskuje Čechy: Hlásí málo kontaktů a moc chodí do práce. A zaryl se i do Kalouska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.11.2020 (20:50)     Sekcia bulvár

Řešením koronavirové krize je i podle premiéra Andreje Babiše (ANO) vakcína. Ve svém internetovém pořadu Čau lidi se zmínil o připravovaném očkovacím plánu. O vakcíně v neděli mluvil i ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO), který v ČT přislíbil dávky pro Česko v lednu, možná v únoru. Od premiéra dostal Blatný v nedělním hlášení pochvalu. Vyčiněno naopak dostali Češi, kteří se podle premiérových údajů dál čile schází s rodinou, ale i s kolegy v práci. Na závěr hlášení okomentoval premiér i rouškovné a také zrušení superhrubé mzdy. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Babiš peskuje Čechy: Hlásí málo kontaktů a moc chodí do práce. A zaryl i do Kalouska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.11.2020 (20:50)     Sekcia bulvar

Řešením koronavirové krize je i podle premiéra Andreje Babiše (ANO) vakcína. Ve svém internetovém pořadu Čau lidi se zmínil o připravovaném očkovacím plánu. O vakcíně v neděli mluvil i ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO), který v ČT přislíbil dávky pro Česko v lednu nebo v únoru. Od premiéra dostal Blatný v nedělním hlášení pochvalu. Vyčiněno naopak dostali Češi, kteří se podle premiérových údajů dál čile schází s rodinou, ale i s kolegy v práci. Na závěr hlášení okomentoval premiér i rouškovné a také zrušení superhrubé mzdy. 

 

Koronavirus ONLINE: Zaorálek nesmí do práce, Babiš se namíchl a Slovinci opět vítají Čechy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (22:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 350 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 532 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4309. Během neděle přibylo 75 případů. Od úterý se Česko vrací mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD), podle kterého to ale neplatí pro Moravskoslezský kraj. Na testy na koronavirus musel kvůli kontaktu s nakaženým ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). V pondělí se sice dozvěděl, že je jeho výsledek negativní, jenže do pátku musí doma počkat na druhý. A namíchnutý premiér Andrej Babiš (ANO) po návratu z lázní vyčinil těm, podle kterých vláda situaci nezvládá. Česko má nyní problém jen na Karvinsku, tvrdí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

„Ožrala“ a „zloděj zlodějský“, hřímal Babiš na Kalouska. Exšéf TOP 09 chce omluvu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (09:26)     Sekcia bulvar

Okresní soud pro Prahu-západ se dnes bude opět zabývat žalobou šéfa poslanců TOP 09 Miroslava Kalouska na premiéra Andreje Babiše (ANO). Žaloba se týká premiérových výroků o Kalouskovi před hlasováním o důvěře vládě ANO a ČSSD. Babiš o něm tehdy prohlásil, že „rozkrádal ministerstvo obrany a zabil lidi cez padáky“.

 

Koronavirus ONLINE: Maláčová s Petříčkem jdou do karantény. A Babiš slibuje roušky a respirátory

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.09.2020 (16:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 773 lidí, vyléčených je 18 326 a aktuálně nakažených je pak 7022. Za středu přibylo rekordních 650 případů, je to nejvíc od začátku epidemie. Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová a ministr zahraničí Tomáš Petříček (oba ČSSD) zrušili program a budou pracovat z domova. Na Petříčkově úřadě se objevilo několik případů koronaviru, Maláčová se setkala s člověkem, který byl v kontaktu s nakaženým. A premiér Andrej Babiš ve vysílání rádia Impuls řekl, že by vláda mohla rozdat roušky a seniorům respirátory, na jednání kabinetu to předloží v pondělí. Pomůcky by měla distribuovat Česká pošta. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová. Pražští hygienici v souvislosti s jejím pozitivním testem již vyhledali 157 kontaktů, u dalších čtyř lidí se dnes koronavirus potvrdil. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman odložil hradní slávu, Prymula tepal Čechy a Babiš přijal pomoc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2020 (12:50)     Sekcia bulvar

Vláda i na podzim rozhodla o uzavření maloobchodních prodejen a služeb - od čtvrtečních 6:00. Omezený je i pohyb, lidé můžou jen do práce, na nákup, případně na chalupu nebo do přírody. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) kritizoval Čechy za nájezd na hobbymarkety, prezident Miloš Zeman odsunul předávání státních vyznamenání na příští rok a premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že Brusel pomůže Česku 30 ventilátory. Za středu přibylo rekordních 14 968 pozitivně testovaných. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zaorálek musel na testy, Babiš se namíchl a Slovinci opět vítají Čechy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (20:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 350 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 532 lidí, vyléčených je 7873 a aktuálně nakažených je pak 4309. Během neděle přibylo 75 případů. Česko se od úterý vrací mezi bezpečné země na slovinském seznamu, turisté nebudou potřebovat negativní testy, oznámil ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD), podle kterého to ale neplatí pro Moravskoslezský kraj. Na testy na koronavirus musel kvůli kontaktu s nakaženým ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD), ještě v pondělí se ale dozvěděl, že je jeho výsledek negativní. A namíchnutý premiér Andrej Babiš (ANO) po návratu z lázní vyčinil těm, podle kterých vláda situaci nezvládá. Česko má nyní problém jen na Karvinsku, tvrdí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Druhé Velikonoce bez pomlázky? Babiš má pro Čechy nový vzkaz, loni šupal Moniku u vily

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.03.2021 (05:01)     Sekcia bulvar

Schoval se za roh pergoly u vily v Průhonicích, následně vyběhl s dvoumetrovou pomlázkou na svou manželku Moniku. Andrej Babiš (ANO) loni na Velikonoce žádal Čechy, ať nosí roušky, dodržují rozestupy a zůstanou doma. Po roce se blíží Velikonoce opět. A Babiš chystá novou žádost. Nejen zůstat doma, ale opravdu jen s nejbližšími. A pokusit se to ještě vydržet, jak vzkázal premiér Blesk Zprávám. Vzpomenete si, kolikrát už vás tahle Babiš o něco žádal?

 

„Vtipný i tvrdý soupeř.“ Kalouska ocenil Hamáček, Babiš mlčí. Topolánek tasil idiota

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.01.2021 (18:03)     Sekcia bulvar

Miroslav Kalousek (TOP 09) se rozhodl po 22 letech skončit coby poslanec a Sněmovna tak již nebude stejná, jako dřív. Své rozhodnutí Kalousek vysvětlil tím, že vyhlášením termínu voleb již odstartovala ostrá kampaň. A on znovu kandidovat nebude. Kalouskův odchod komentují jak kolegové ze strany, tak opozice, ale třeba i vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD), který Kalouska označil za vtipného, ale tvrdého soupeře. Andrej Babiš (ANO) se nevyjádřil. A expremiér Mirek Topolánek, Kalouskův kamarád, si do premiéra rýpl.

 

Babiš chce „přisypat“ na důchody a řekl kolik. Nad drobnými Maláčová kroutí hlavou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.07.2020 (06:10)     Sekcia bulvar

Důchodci by příští rok měli brát okolo patnácti tisíc korun. Premiér Andrej Babiš (ANO) se nechal slyšet, že by chtěl opět přidat. A to dokonce nad rámec zákonné valorizace. Jak řekl Právu, mělo by to být 900 korun. Podle ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové (ČSSD) je to ale málo. Znamenalo by to totiž pouze šedesát korun navíc. Babiš také pořád slibuje zrušení superhrubé mzdy. Na to čeká i Maláčová.

 

„Ožrala“ a „zloděj zlodějský“, hřímal Babiš na Kalouska. U soudu odmítl smír

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.09.2020 (14:19)     Sekcia bulvar

Advokát premiéra Andreje Babiše (ANO) Jiří Urbánek dnes odmítl přistoupit na částečný smír ve sporu kvůli výrokům ministerského předsedy na adresu předsedy poslanců TOP 09 Miroslava Kalouska. Žaloba se týká premiérových výroků o Kalouskovi před hlasováním o důvěře vládě ANO a ČSSD. Babiš o něm tehdy prohlásil, že „rozkrádal ministerstvo obrany a zabil lidi cez padáky“. Kalouskův advokát Stanislav Balík navrhoval, aby výroky byly uznány za nepravdivé. Rozsudek vynese Obvodní soud pro Prahu-západ za týden.

Koronavirus ONLINE: Prymula tepal Čechy, Babiš přijal pomoc. A vláda požádá o delší nouzový stav

Babiš v metru jako Sobotka či Drahoš: „Pořídím si lítačku,“ hlásí a mluvil o „pindání“ kvůli lístku

ŽIVĚ Babiš: Tři týdny buďte doma, choďte do práce, omezte kontakt. Zavřít mají i školky

Lucie Borhyová měsíc a půl neviděla rodiče: Bála se nákazy koronavirem

Koronavirus ONLINE: 353 mrtvých v ČR. Karanténu pro Čechy zavádí Estonsko i Lotyšsko

Koronavirus ONLINE: 352 mrtvých v ČR. Karanténu pro Čechy zavádí Estonsko i Lotyšsko

Máma na plný úvazek porodila už jedenáct dětí a plánuje další: Děti učí sama a ve volném čase chodí do práce

Babiš a Schillerová už trumfli i Kalouska. Za půl roku je schodek rozpočtu 195 miliard

„Trendově to nevypadá dobře.“ Babiš vyzval k nošení roušek a chce méně strašení koronavirem

Trasování selhává: Hygienici zvládají kontaktovat do 24 hodin jen zlomek nakažených

Babiš se znovu obrátil k národu. Vyzval k nošení roušek a chce méně strašení koronavirem

Není to málo? Megan Fox vyrazila do společnosti v modelu, který výjimečně neodhaloval celé její tělo

Heterosexuální táta od rodiny boří stereotypy v oblékání: Do práce chodí v sukni a podpatcích

Koronavirus ONLINE: Karanténu pro Čechy zavádí Estonsko a Lotyšsko. Omezení i na Kypru

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko ve firmě na Kutnohorsku. A Čechy vyhnaly koronaprázdniny do kempů

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko ve firmě na Kutnohorsku. A koronaprázdniny vyhnaly Čechy do kempů

Pomoc pro Čechy na Rhodosu: Seznam kontaktů a přehled nouzových linek

„Je to primitiv!“ Babiš zaryl do Vystrčila kvůli cestě na Ukrajinu a schytal to ostře od Němcové

Babiš se znovu obrací k národu. Kvůli koronaviru chce více kázně a méně strašení

Maláčová to schytala za srovnání covidu a války. Zaryl si i Kalousek, ministryně se omluvila

Babiš chce konec Mynáře i Nejedlého pas. O Zemanovi prozradil: Byl strašně unavený, málo jedl

Pekarová při hádce s Okamurou vytáhla „chapadla Kremlu“. Šéf SPD: Jste nervózní z Kalouska!

Kritická situace s covidem na západě Čech: Neřekli mi, ať zavolám do Německa, tvrdí Babiš

„Nesnesitelný“ Babiš razí do Řecka. Schytal to za špatnou radu, Kalouskovi toho vadí víc

„Zabil lidi cez padáky,“ útočil Babiš na Kalouska. Omlouvat se nemusí, soudkyně změnila názor

Babiš to schytal za výrok o epidemiolozích a řekl den zvratu. Havlíček přiznal neshody

Koronavirus ONLINE: Babiš chce po rekordním růstu v Česku rozdat miliony roušek a respirátorů

Vláda omezí kontakty? Babiš si rýpl do Válka i pětikoalice, nouzový stav nevyloučil

Vláda v pátek omezí kontakty? Babiš si rýpl do Válka i pětikoalice, nouzový stav nevyloučil

Koronavirus ONLINE: Babiš si kvůli rouškám „podá“ Vojtěcha, karanténu na Čechy zavádí i Finsko

Koronavirus ONLINE: 680 nových případů za den v ČR. A Maláčová s Petříčkem v karanténě

Koronavirus ONLINE: Prymula skončí, Babiš hledá nového ministra a míří za Zemanem

Trable v Bruselu: Babiše přijala Von der Leyenová. A odjela kvůli kontaktu s nakaženým

Koronavirus ONLINE: Babiš zaryl do Blatného a oznámil start očkování chronicky nemocných

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy