Koronavirus ONLINE: PES stoupl na „čtyřku“, zavře zvýšené riziko znovu obchody a hospody?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.12.2020 (12:20)     Sekcia bulvár

Rizikové skóre protiepidemického systému PES v Česku k neděli stouplo o sedm bodů na 64, což je zpět ve čtvrtém stupni. Ukázalo se to poté, co ministerstvo zdravotnictví opravilo výpadek v datech z laboratoří. Ve „čtyřce“ by musely znovu zavřít hospody, služby i řada obchodů, přechod na jiný stupeň ze stávajícího třetího je nicméně politickým rozhodnutím. Policie v sobotu večer nezaznamenala s povinností uzavřít hospody, restaurace a kluby ve 22 problémy, podniky o den dřív kritizoval ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). V sobotu přibylo v Česku 3308 potvrzených případů nemoci covid-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: PES stoupl na „čtyřku“, bude to řešit vláda. Blatný přiznal strach z davů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.12.2020 (13:50)     Sekcia bulvar

Rizikové skóre protiepidemického systému PES v Česku k neděli stouplo o sedm bodů na 64, což je zpět ve čtvrtém stupni. Ve „čtyřce“ by musely znovu zavřít hospody, služby i řada obchodů, přechod na jiný stupeň ze stávajícího třetího je nicméně politickým rozhodnutím. I proto se zhoršenou situací bude v pondělí zabývat vláda. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) po oslavách Mikuláše, kdy se sešly davy například v Praze na Staroměstském náměstí, přiznal strach z dalšího vývoje. V sobotu přibylo v Česku 3308 potvrzených případů covidu-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Blatný po davech na Staromáku přiznal strach a PES stoupl na „čtyřku“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.12.2020 (13:10)     Sekcia bulvar

Rizikové skóre protiepidemického systému PES v Česku k neděli stouplo o sedm bodů na 64, což je zpět ve čtvrtém stupni. Ukázalo se to poté, co ministerstvo zdravotnictví opravilo výpadek v datech z laboratoří. Ve „čtyřce“ by musely znovu zavřít hospody, služby i řada obchodů, přechod na jiný stupeň ze stávajícího třetího je nicméně politickým rozhodnutím. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) po oslavách Mikuláše, kdy se sešly davy například v Praze na Staroměstském náměstí, přiznal strach z dalšího zhoršení situace. V sobotu přibylo v Česku 3308 potvrzených případů nemoci covid-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Hospody i obchody už se těší na zákazníky. A Klaus zuří po úderu od Blatného

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.12.2020 (13:25)     Sekcia bulvar

Česko ve čtvrtek přejde na třetí stupeň protiepidemického systému PES, který je už 10. den v řadě na hodnotě 57. Lidem se znovu otevřou restaurace, malé obchody nebo kadeřnictví a bazény. Všude tam si připravují na návrat zákazníků, kteří sem od října nemohli, končí i noční zákaz vycházení. V Česku za úterý přibylo 5176 případů koronaviru. Ministerstvo zdravotnictví vedené Janem Blatným (za ANO) zařadilo bývalého prezidenta Václava Klause mezi známé osobnosti šířící dezinformace o koronaviru, ten se brání otevřeným dopisem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Po hněvu Blatného se hospody dočkaly policejní pochvaly. A PES má potíže

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.12.2020 (10:50)     Sekcia bulvar

Rizikové skóre protiepidemického systému PES v Česku k neděli stouplo o dva body na 59, těsně pod horní hranici třetího stupně. Ve „čtyřce“ by musely znovu zavřít hospody, služby i řada obchodů. Otázka je, zda to tak vydrží, ministerstvo se totiž následně omluvilo za problém s daty z laboratoří a pracuje na opravě. Policie v sobotu večer nezaznamenala s povinností uzavřít hospody, restaurace a kluby ve 22 problémy, podniky o den dřív kritizoval ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). V sobotu přibylo v Česku 1772 potvrzených případů nemoci covid-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Na Česko znovu vrčí PES. Hospody zavřely a Prymula odmítl Babiše

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.12.2020 (21:21)     Sekcia bulvar

Česko se s pátkem vrací do 4. stupně protiepidemického systému PES. Vláda bude příští týden ve Sněmovně žádat o prodloužení nouzového stavu opět o 30 dní. Ve čtvrtek ve 20:00 zavřely hospody a restaurace - a letos tak již dle všeho neotevřou. A exministr zdravotnictví Roman Prymula odmítl nabídku premiéra Andreje Babiše (ANO), aby se sta vládním zmocněncem pro očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Ivana Zemanová předala roušky. Na ČR znovu vrčí PES, hospody zavřely

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.12.2020 (23:50)     Sekcia bulvar

Česko se s pátkem vrací do 4. stupně protiepidemického systému PES. Vláda bude příští týden ve Sněmovně žádat o prodloužení nouzového stavu opět o 30 dní. Ve čtvrtek ve 20:00 zavřely hospody a restaurace - a letos tak již dle všeho neotevřou. První dáma Ivana Zemanová předala 1000 roušek na dobré účely. A exministr zdravotnictví Roman Prymula odmítl nabídku premiéra Andreje Babiše (ANO), aby se sta vládním zmocněncem pro očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: PES je na hraně zpřísnění. A Blatný chce pro hříšné hospody tvrdé tresty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.12.2020 (07:30)     Sekcia bulvar

Rizikové skóre protiepidemického systému PES v Česku k neděli stouplo o dva body na 59, těsně pod horní hranici třetího stupně. Ve „čtyřce“ by musely znovu zavřít hospody, služby i řada obchodů. V sobotu přibylo v Česku 1772 potvrzených případů nemoci covid-19. Policie podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) zasahovala v noci na sobotu ve velkém množství podniků, které byly otevřené po 22:00. Označil to za nezodpovědnost a volá po milionových pokutých. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Čekáme na tiskovku: Zavře PES zase hospody a obchody? A vláda chce nouzový stav do ledna

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.12.2020 (17:40)     Sekcia bulvar

Vláda v pondělí požádala Sněmovnu o souhlas s prodloužením nouzového stavu, podle premiéra Andreje Babiše (ANO) chce opět prodloužení o 30 dní - tedy až do 11. ledna. Poslanci zatím vždy souhlasili pouze se zkráceným termínem. Poslední prodloužení nouzového stavu, který umožňuje státu vydávat nařízení proti šíření koronaviru, vyprší k 12. prosinci. Kabinet také posuzoval zhoršení epidemického skóre systému PES, které v neděli po třinácti dnech stouplo z 57 na 64 bodů. To odpovídá vyššímu než nyní platnému třetímu stupni rizika. A kdyby se Česko vrátilo do „čtyřky“, musely by znovu zavřít hospody, služby i většina obchodů. Čekáme na tiskovou konferenci kabinetu.

 

Vláda znovu vypíná Česko: Zavře hospody i hotely, obchody pojedou dál. A zákaz kávy v kelímku končí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.12.2020 (19:02)     Sekcia bulvar

Vláda na návrh ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) rozhodla o tom, že se Česko vrátí ze třetího do čtvrtého stupně protiepidemického systému PES. Přísnější stupeň bude platit od pátku. Podle informací Blesk Zpráv se znovu zavřou hotely, restaurace, bary, vnitřní sportoviště, fitness centra či bazény. Naopak otevřené moou zůstat všechny obchody a také služby, tedy například kadeřnictví., Za přísných podmínek mohou fungovat od 18. prosince i ski areály. Premiér Andrej Babiš (ANO) už dopoledne slíbil provozům, které budou muset zavřít, stoprocentní kompenzace. Ministerstvo školství zároveň oznámilo, že kvůli epidemii prodlouží vánoční prázdniny, děti a studenti půjdou do školy naposledy v pátek 18. prosince. Sledujte přímý přenos tiskové konference po jednání kabinetu.

 

Koronavirus ONLINE: Tlačenice na Staromáku, „rozvolněné“ hospody a fronty i u kadeřnic

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.12.2020 (20:54)     Sekcia bulvar

Česko úderem půlnoci na čtvrtek přešlo do třetího stupně protiepidemického systému PES. Skončilo i omezení nočního vycházení, otevřely opět restaurace, obchody i služby. Na řadě míst se tvořily fronty. Až hodinu si postáli lidé ve frontě na kadeřnictví. Za středu přibylo v Česku 4563 nových případů nákazy, za čtvrtek zatím 2721. Index rizika zůstal ve čtvrtek na hodnotě 57. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 8902 úmrtí v ČR, PES na stupni 4. V karanténě je ministr Petříček

Koronavirus ONLINE: PES na „čtyřce“, Petříček v karanténě. A zpráva o stavu nakaženého arcibiskupa

Pozor! 28. říjen zavře obchody

Koronavirus ONLINE: Hospody zavřely, otevřou až příští rok? A Prymula odmítl Babiše

Koronavirus ONLINE: 20 012 případů v ČR. Itálie zavře diskotéky a nařídí venku roušky

Koronavirus ONLINE: PES „vrčí“ na 57 bodech. Prymula radí otevřít obchody, hospody ne

Koronavirus ONLINE: 184 případů za pátek v Česku. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: 20 tisíc případů v ČR. Itálie zavře diskotéky a nařídí venku roušky

Zmátoří se po krizi hospody? Nepřišli ani skalní, zoufá si majitelka! Jak to vidí odborník?

Koronavirus ONLINE: Evropská země ruší veškerá opatření. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: Obchody čekají fronty, lidem v mrazu dají čaj. A Klaus zuří kvůli Blatnému

Koronavirus ONLINE: Vláda umrtví Česko. A další inzerát na očkování sklízí posměch

Koronavirus ONLINE: 6868 hospitalizovaných v ČR. Obchody se připravují na omezení zákazníků

Koronavirus ONLINE: Testy a očkování budou kontrolovat hospody? Vojtěch o tom uvažuje

Koronavirus ONLINE: Obchody můžou mít otevřeno až do 23:00, v neděli ne. A 6996 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Obchody můžou mít otevřeno až do 23:00, v neděli ne. A 6874 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Kalousek byl v hospodě už před polednem. A na co Češi stojí fronty?

Koronavirus ONLINE: Obchody a restaurace už můžou otevřít. V Česku začalo rozvolňování

Koronavirus ONLINE: Havlíček nevyloučil další zavření obchodů. ČR opět hrozí 4. „pes“

Koronavirus ONLINE: Tlačenice na Staromáku, útok na hospody. A Babiš vytkl Blatnému chybu

Koronavirus ONLINE: Kalousek byl v hospodě už před polednem. A hodinové fronty u kadeřnictví

Koronavirus ONLINE: 213 mrtvých v ČR. A nový plán pro obchody, hospody i kadeřnice

Koronavirus ONLINE: 210 mrtvých v ČR, 7187 případů. A nový plán pro obchody i hospody

Koronavirus ONLINE: Vláda umrtví Česko a omezí zboží v obchodech. Nedělní prodej odolal

Koronavirus ONLINE: Rána pro malé obchody od ministra, 7360 mrtvých v ČR a Prymula u Babiše

Koronavirus ONLINE: 8625 úmrtí v ČR. Fronty po rozvolnění, Kalousek v hospodě před polednem

Koronavirus ONLINE: Zemanová předala roušky. Na ČR znovu vrčí PES, 7590 případů za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: V Česku ožívá obchod, hospody i služby. A Kellner lidi vítá zázvorem

Koronavirus ONLINE: Vláda bude řešit zavřené hospody a čtyři mrtví po AstraZenece ve Španělsku

Koronavirus ONLINE: Začal platit zákaz nočního vycházení. Obchody zavřou v 8 večer

Zátah na rebely: „Jděte už do p*dele,“ vzkázal hostinský. Vláda hospody opět zcela zavře?

Koronavirus ONLINE: PES je na hraně zpřísnění? Protiepidemický systém má zase problémy

Koronavirus ONLINE: Obchody v ČR otevřou nejpozději 3. května? A Babiš chce změnu u školek

Koronavirus ONLINE: Obchody i služby otevřou od května, míní vláda. Hospody a fitka zuří

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy