Koronavirus ONLINE: PES se opět v Česku zhoršil. Sedm krajů je na nejhorším stupni

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.12.2020 (13:39)     Sekcia bulvár

Návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES je stále jistější. Skóre v celé zemi se v sobotu ráno zvedlo na 69 bodů, ještě včera bylo 64. Sedm krajů se dokonce nachází na pátém, nejhorším stupni. Nejlépe si stále vede Praha a Plzeňsko. V Česku za pátek přibylo 6202 případů nákazy, o 1500 více než před týdnem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 17 278 případů za den v ČR. A krizový štáb opět v akci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2021 (09:30)     Sekcia bulvar

Za úterý v Česku přibylo 17 278 nakažnených, dosud nejvíc od začátku epidemie. V Česku po vánoční pauze opět zasedá Ústřední krizový štáb a zabývat se má mimo jiné žádostí hejtmana Moravskoslezského kraje Ivo Vondráka (ANO), aby začal koordinovat rozdělování zesnulých ke zpopelnění. Krematorium Ostrava totiž nestíhá. Skóre PES zůstává v nejhorším, pátém stupni pohotovosti, s novým výpočtem ale kleslo na 86 bodů. A ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) řekl, že Česko zůstane v pátém stupni, i příští týden. Původně vláda vyhlásila nejpřísnější restrikce do 10. ledna. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 17 278 případů za den v ČR. Hamáček: Situace není dobrá

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2021 (11:30)     Sekcia bulvar

Za úterý v Česku přibylo 17 278 nakažnených, dosud nejvíc od začátku epidemie. V Česku po vánoční pauze opět zasedl Ústřední krizový štáb, jeho šéf a vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) pak uvedl, že situace není dobré. Zdůraznil, že lidé mají dodržovat opatření. Skóre PES zůstává v nejhorším, pátém stupni pohotovosti, s novým výpočtem ale kleslo na 86 bodů. A ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) řekl, že Česko zůstane v pátém stupni, i příští týden. Původně vláda vyhlásila nejpřísnější restrikce do 10. ledna. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 17 278 případů za den v ČR. Kvůli žehu zasedne i krizový štáb

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2021 (08:15)     Sekcia bulvar

Za úterý v Česku přibylo 17 278 nakažnených, dosud nejvíc od začátku epidemie. V Česku po vánoční pauze opět zasene Ústřední krizový štáb a zabývat se bude mimo jiné žádostí hejtmana Moravskoslezského kraje Ivo Vondráka (ANO), aby začal koordinovat rozdělování zesnulých ke zpopelnění. Krematorium Ostrava totiž nestíhá. Skóre PES zůstává v nejhorším, pátém stupni pohotovosti. A ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) řekl, že Česko zůstane v pátém stupni, i příští týden. Původně vláda vyhlásila nejpřísnější restrikce do 10. ledna. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Krizový štáb bude řešit zahlcené krematorium. A 5. PES v ČR i po 10. lednu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2021 (06:45)     Sekcia bulvar

V Česku po vánoční pauze opět zasene Ústřední krizový štáb a zabývat se bude mimo jiné žádostí hejtmana Moravskoslezského kraje Ivo Vondráka (ANO), aby začal koordinovat rozdělování zesnulých ke zpopelnění. Krematorium Ostrava totiž nestíhá. Skóre PES stouplo na 89 bodů, zůstává v nejhorším, pátém stupni pohotovosti. A ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) řekl, že Česko zůstane v pátém stupni, i příští týden. Původně vláda vyhlásila nejpřísnější restrikce do 10. ledna. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v ČR. A zákaz přijímat část pacientů do nemocnic

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.12.2020 (17:46)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku za úterý odhalily rekordních 16 329 nakažených. Skóre protiepidemického systému PES je v Česku nově na 80 bodech, které odpovídají pátému - nejpřísnějšímu stupni. Předtím bylo tři dny na 71 bodech. Do Česka dorazilo dalších 23 400 dávek očkování proti koronaviru, která se tak dostala i do krajů. A Češi den před Silvestrem zaplnili obchody, ale i zavřené sjezdovky, kam vytáhli boby a sáňky. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vakcíny i pro Plzeň. A další problémy s davy sáňkařů na českých kopcích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.12.2020 (23:28)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku za úterý odhalily rekordních 16 329 nakažených. Skóre protiepidemického systému PES je v Česku nově na 80 bodech, které odpovídají pátému - nejpřísnějšímu stupni. Předtím bylo tři dny na 71 bodech. Do Česka dorazilo dalších 23 400 dávek očkování proti koronaviru, která se tak dostala i do krajů. A Češi den před Silvestrem zaplnili obchody, ale i zavřené sjezdovky, kam vytáhli boby a sáňky. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 17 278 případů za den v ČR. A Prahu čeká příval mrtvých?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2021 (11:45)     Sekcia bulvar

Za úterý v Česku přibylo 17 278 nakažených, dosud nejvíc od začátku epidemie. V Česku po vánoční pauze opět zasedl Ústřední krizový štáb, jeho šéf a vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) pak uvedl, že situace není dobrá. Celorepublikově chce sledovat vytíženost krematorií, která nestíhají například na Ostravsku. Nejvyšší volné kapacity má Praha, kam by tak mohli nebožtíci zamířit. Skóre PES zůstává v nejhorším, pátém stupni pohotovosti, s novým výpočtem ale kleslo na 86 bodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR a další várka vakcíny dorazila

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.12.2020 (10:35)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku za úterý odhalily rekordních 16 329 nakažených. Skóre protiepidemického systému PES je v Česku nově na 80 bodech, které odpovídají pátému - nejpřísnějšímu stupni. Předtím bylo tři dny na 71 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že z jedné injekční lahvičky bude možné nově očkovat až šest pacientů, tedy o jednoho víc, než odposud. Do Česka dorazily další dávky vakcíny, putovat mají i do krajů. A v Británii dostala zelenou i vakcína od Oxforské univerzity a spolešnosti AstraZeneca. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 17 278 případů za den i převoz mrtvých v ČR. A Moderna krok od souhlasu v EU

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2021 (13:30)     Sekcia bulvar

Za úterý v Česku přibylo 17 278 nakažených, dosud nejvíc od začátku epidemie. V Česku po vánoční pauze opět zasedl Ústřední krizový štáb, jeho šéf a vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) pak uvedl, že situace není dobrá. Celorepublikově chce sledovat vytíženost krematorií, která nestíhají například na Ostravsku. Nejvyšší volné kapacity má Praha, kam by tak mohli nebožtíci zamířit. Skóre PES zůstává v nejhorším, pátém stupni pohotovosti, s novým výpočtem ale kleslo na 86 bodů. A Evropská agentura pro léčivé přípravky doporučila vakcínu firmy Moderna pro registraci na trhu EU. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 17 278 případů za den i převoz mrtvých v ČR. A Blatný proti vlekům

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2021 (21:23)     Sekcia bulvar

Za úterý v Česku přibylo 17 278 nakažených, dosud nejvíc od začátku epidemie. V Česku po vánoční pauze opět zasedl Ústřední krizový štáb, jeho šéf a vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) pak uvedl, že situace není dobrá. Celorepublikově chce sledovat vytíženost krematorií, která nestíhají například na Ostravsku. Skóre PES zůstává v nejhorším, pátém stupni pohotovosti, s novým výpočtem ale kleslo na 86 bodů. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) řekl, že ve čtvrtek na jednání vlády nedoporučí otevření skiareálů, uvedla ČT. Evropská agentura pro léčivé přípravky doporučila vakcínu firmy Moderna pro registraci na trhu EU. V Česku by mohla být 22. ledna. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Převoz mrtvých v ČR, Blatný proti vlekům a druhá vakcína na cestě

Koronavirus ONLINE: 17 278 případů za den i převoz mrtvých v ČR. A prezident v karanténě

Koronavirus ONLINE: 17 278 případů za den i převoz mrtvých v ČR. A Blatný nechce otevřít vleky

Koronavirus se v Česku vymkl kontrole a dál se šíří. Na semaforu zčervenala celá země

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku a nával v obchodech i na sjezdovkách

Koronavirus ONLINE: PES na stupni 4 zaměstná vládu. Blatný kritizoval davy, Babiš Hřiba

Koronavirus ONLINE: 4363 případů za Štědrý den. A mutace viru se přiblížila k ČR

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: 10 411 úmrtí v ČR a mutace viru i v Česku. Index „psa“ opět na 5. stupni

Koronavirus ONLINE: 11 711 úmrtí v ČR, PES stále na 90 a vakcína jako naděje

Koronavirus ONLINE: Britská mutace se šíří Českem. A za úterý přibylo 9144 nakažených

Koronavirus ONLINE: 6156 mrtvých v ČR, PES startuje a Blatný chce proočkovat 7 z 10 Čechů

Koronavirus ONLINE: 16 939 případů v ČR za středu. Rakovník dosáhl maxima bodů PES

Koronavirus ONLINE: 13 029 nakažených za pátek. A kontroly na hranicích s Rakouskem

Koronavirus ONLINE: Očkování první dávkou v Česku dostane stopku? A britská mutace expanduje

Koronavirus ONLINE: 6680 lidí v nemocnicích. A Česko zůstane v pětce PSA i po 10. lednu

Koronavirus ONLINE: 6680 lidí v nemocnicích. A po Česku chtějí analytici data o očkování

Koronavirus ONLINE: Šéf hejtmanů chce po vládě obrat u nemocnic. Kontroly na hranicích s Rakouskem

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 939 případů v ČR za středu. A 52 procent pozitivních testů

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku, varování u očkování a nával v obchodech

Koronavirus ONLINE: 9136 úmrtí v ČR. Hospody dnes jen do 20:00, vánoční trhy bez svařáku

Koronavirus ONLINE: Šéf hejtmanů chce po vládě obrat u nemocnic. A Sasko uleví pendlerům

Koronavirus ONLINE: Za úterý 5848 případů v ČR. A na vánočním trhu už dnes bez svařáku

Koronavirus ONLINE: PES na 81 bodech, číslo R dál stoupá. Vláda umrtví Česko

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů od října v ČR. PES startuje, školám v přírodě nepřeje

Koronavirus ONLINE: 6156 mrtvých v ČR, Blatného PES startuje a premiér v izolaci

Koronavirus ONLINE: 11 827 mrtvých v Česku, PES dál na 90 a novoroční datový „blackout“

Koronavirus ONLINE: Změny PSA i otevření skiareálů opět na vládě. A přes 100 milionů nakažených

Koronavirus ONLINE: Britská mutace se šíří Českem. A tisícům seniorů ruší termíny očkování

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů od začátku října v ČR. A Blatného PES startuje

Koronavirus ONLINE: Zákaz návštěv po mimořádném jednání vlády a 16 939 případů za den v ČR

Koronavirus ONLINE: Na Silvestra v Česku noční zákaz vycházení? A zoufající hospody i fitka

Koronavirus ONLINE: 411 případů za neděli v Česku. A hygieně v Praze musí pomoci kraje

Koronavirus ONLINE: V pražském O2 Univerzu se bude očkovat. A hotely navrhly změnu PSA

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy