Koronavirus ONLINE: Babiš bez Blatného zveřejnil očkovací strategii. U domu měl rakev odpůrců

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2021 (16:30)     Sekcia bulvár

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru, v pátek jich bylo 3441. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Podrobně pak zveřejnil  očkovací stragii ve svém pořadu Čau lidi. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna a nebude si vybírat. A odpůrci vládních opatření přivezli před dům premiéra v Průhonicích rakev. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily o očkování, u domu měl rakev odpůrců. Kdo má přednost?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2021 (17:00)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru, v pátek jich bylo 3441. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Podrobně pak zveřejnil očkovací stragii ve svém pořadu Čau lidi. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna a nebude si vybírat. A odpůrci vládních opatření přivezli před dům premiéra v Průhonicích rakev. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rušno kolem Blatného, obul se do něj i Babiš. A respirátory zlevní?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.02.2021 (06:25)     Sekcia bulvar

Premiér Andrej Babiš (ANO) ve svém nedělním hlášení vytkl ministerstvu zdravotnictví, které vede Jan Blatný (za ANO), komunikační chyby. Již předtím však popřel, že by se chystal Blatného konec v čele resortu, jak zaznělo v Otázkách Václava Moravce. Vláda v pondělí projedná dvouměsíční zrušení saně z přidané hodnoty na respirátory FFP2 a vyšší. Ministryně financí Ale Schillerová apeluje na prodejce, aby zrušení DPH promítli do cen. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování, kdo má přednost? A část nemocnic hlásí plno

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2021 (19:05)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Podrobně pak zveřejnil očkovací stragii ve svém pořadu. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna a nebude si vybírat. A některé nemocnice v Česku už nepřijímají covidové pacienty a nechávají je převézt jinam, uvedla Česká televize. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování. A udělá vláda na sjezdovkách pořádek?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2021 (22:05)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Podrobně pak zveřejnil očkovací stragii ve svém pořadu. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna. A v pondělí poprvé v letošním roce zasedne vláda, která by měl řešit i situace v zavřených skiareálech, kde lidé čile bobují a sáňkují. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Ministerstvo razilo strategii promoření, prozradil Babiš. Co další lockdown?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.08.2021 (11:02)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku znovu zrychluje. V pátek přibylo v Česku 184 potvrzených případů, o 14 více než před týdnem. Reprodukční číslo je těsně nad hodnotou jedna. Premiér Andrej Babiš (ANO) v rozhovoru pro Právo uvedl, že ministerstvo loni v zimě razilo strategii promoření, která se nepovedla. A pro další lockdown na letošní podzim podle něj není důvod. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš vytkl Blatného resortu chyby. A protest proti opatřením na Václaváku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.01.2021 (17:47)     Sekcia bulvar

Premiér Andrej Babiš (ANO) ve svém nedělním hlášení vytkl ministerstvu zdravotnictví, které vede Jan Blatný (za ANO), komunikační chyby. Již předtím však popřel, že by se chystal Blatného konec v čele resortu, jak zaznělo v Otázkách Václava Moravce. Za pátek přibylo v ČR 8010 případů, za sobotu 4025. Výrazněji poklesl počet hospitalizovaných - na 5391. A na české hory se vydaly davy běžkařů i pěších turistů. Na nedělní odpoledne pak byla na Václavské náměstí svolána demonstrace proti opatřením. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš zaryl do Blatného a oznámil start očkování chronicky nemocných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.03.2021 (10:45)     Sekcia bulvar

Česko ohlásilo za pondělí 10 511 nových případů koronaviru, o 130 méně než před týdnem. Vláda požádá o prodloužení nouzového stavu a restrikce by měly platit i přes Velikonoce, řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Zda se alespoň částečně opatření zmírní, rozhodne vláda ve čtvrtek. Premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že chronicky nemocní by se měli k očkování registrovat od příštího týdne pomocí speciálních kódů. Resortu Blatného přes média vzkázal, aby prověřil prodloužení intervalu očkování u druhé dávky. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš chce přitvrdit, další ostuda Blatného a 8452 nakažených za středu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.01.2021 (08:35)     Sekcia bulvar

V Česku není prostor pro rozvolnění, vláda se naopak bude ve čtvrtek zabývat zpřísněním opatření proti šíření koronaviru. Po středečním jednání kabinetu to řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech, třetí den v řadě, ale zjednodušené repodukční číslo se mírně zvýšilo na 0,96. Za středu přibylo v Česku 8452 nových případů nákazy. Resort Jana Blatného (za ANO) nově čelí kritice, že objednal stříkačky s pevnými jehlami z Číny, se kterými je očkování bolestivější. Upozornil na to iRozhlas.cz. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Pokles skóre „psa“ na 85. A problém skiareálů v ČR míří na vládu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.01.2021 (07:07)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Podrobně pak zveřejnil očkovací stragii ve svém pořadu. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna. A v pondělí letos poprvé zasedne vláda, která by měl řešit i situace v zavřených skiareálech, kde lidé čile bobují a sáňkují. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš tlačí na Blatného kvůli druhé dávce. A scénář pro otevření škol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.03.2021 (12:15)     Sekcia bulvar

Česko ohlásilo za pondělí 10 511 nových případů koronaviru, o 130 méně než před týdnem. Vláda požádá o prodloužení nouzového stavu a restrikce by měly platit i přes Velikonoce, řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Při zlepšení epidemie bude resort navrhovat otevření mateřských škol, 1. stupně základních škol a posledních ročníků základních a středních škol s povinným testováním jedenkrát týdně. Premiér Andrej Babiš (ANO) pak resortu Blatného přes média vzkázal, aby prověřil prodloužení intervalu očkování u druhé dávky. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Rakev a svíčky pro Blatného: U ministrova domu demonstrovaly desítky lidí

Koronavirus ONLINE: Babiš chce přitvrdit, další ostuda Blatného a ošetřovné čeká změna

Koronavirus ONLINE: Zpřísnění opatření má skluz, kde Babiš přitvrdí? A další ostuda Blatného

Blatný hájil strategii: Na očkování jsme připraveni...Ale na zdravé se dostane až v létě

Koronavirus ONLINE: PES na 73 bodech, nahoru letí číslo R. Rušno kolem Blatného a respirátory zlevní?

Koronavirus ONLINE: Babiše sepsul Vystrčil kvůli očkovací strategii. A 12 070 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: V pražském O2 Univerzu se bude očkovat, hlásí Babiš. A další vakcína v ČR

Babiš na »výzvědách« v Izraeli: Blatného ale nechává doma

Koronavirus ONLINE: Rotační výuka potrvá do konce roku. A Babiš opět tepe Blatného

Rána očkovací strategii: Německo má kvůli omezením pro AstraZeneku potíže plnit plány

Koronavirus ONLINE: 227 případů za čtvrtek. A Jágr řekl, proč nechce být tváří očkovací kampaně

Koronavirus ONLINE: Vláda schválila kompenzace pro vlekaře. A 13 272 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Rušno kolem Blatného. A protest na Václaváku chtěl zpět děti do škol

Koronavirus ONLINE: Boj o termíny na očkování čeká nově i zdravotníky a PES mírně klesl

Koronavirus ONLINE: Boj o termíny na očkování čeká nově i zdravotníky a koordinátor končí

Koronavirus ONLINE: Babiš a Zeman škrtli po kritice z oběda rodiny. A registr odpůrců očkování

Koronavirus ONLINE: Babiš zkouší v EU vyjednat víc vakcín na červen. A velká pieta na Hradě

Koronavirus ONLINE: Prymula promluvil o návratu na ministerstvo. A Babiš hlásí nadějný lék

Koronavirus ONLINE: Šéf lékařů se střetl s Blatným kvůli „blábolu“. A číslo R roste

Koronavirus ONLINE: Babiš tepal ministry, Blatný nasadí druhého PSA a od kdy vláda přitvrdí?

Očkovací zlom v Česku: Babiš chce omezit počet vakcinačních center a posílit mobilní týmy

Koronavirus ONLINE: Babiš chce 17. května konec rotační výuky. A nový očkovací rekord v ČR

Koronavirus ONLINE: Přes 13 tisíc obětí v ČR. A skóre PES nejníž od začátku roku

Koronavirus ONLINE: 1559 případů za čtvrtek, Babiš chce konec rotační výuky. A očkovací rekord v ČR

Koronavirus ONLINE: 15453 mrtvých v ČR, změny PSA od února. A koordinátor očkování končí

U Blatného končí očkovací koordinátor. „Chtěli pomoc, ale je to marné,“ vzkázal Blahuta

Koronavirus ONLINE: Zeman dá metál za očkovací systém? A přednostní vakcína pro šéfa VZP

Koronavirus ONLINE: 14 353 případů za středu. A šéfka SÚKL odmítla Zemanovu kritiku za Sputnik

Koronavirus ONLINE: Boj o termíny na očkování čeká i zdravotníky a 6910 nakažených za pondělí

Koronavirus ONLINE: Až třetina Čechů se nakazila v práci. A žhář podpálil očkovací centrum

Koronavirus ONLINE: Němci zarazili AstraZeneku u lidí pod 60. A davy bez roušek v Praze

Koronavirus ONLINE: Zeman vzkázal Čechům, ať vydrží. Babiš se smál Klausovi kvůli vakcíně

Koronavirus ONLINE: Očkování bez registrace nově i mimo Prahu. A Slováci zablokují hranice

Koronavirus ONLINE: Němci se dohodli na třetí dávce vakcíny. A podpálené očkovací centrum

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy