Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování. A udělá vláda na sjezdovkách pořádek?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2021 (22:05)     Sekcia bulvár

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Podrobně pak zveřejnil očkovací stragii ve svém pořadu. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna. A v pondělí poprvé v letošním roce zasedne vláda, která by měl řešit i situace v zavřených skiareálech, kde lidé čile bobují a sáňkují. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Babiš zaryl do Blatného a oznámil start očkování chronicky nemocných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.03.2021 (10:45)     Sekcia bulvar

Česko ohlásilo za pondělí 10 511 nových případů koronaviru, o 130 méně než před týdnem. Vláda požádá o prodloužení nouzového stavu a restrikce by měly platit i přes Velikonoce, řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Zda se alespoň částečně opatření zmírní, rozhodne vláda ve čtvrtek. Premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že chronicky nemocní by se měli k očkování registrovat od příštího týdne pomocí speciálních kódů. Resortu Blatného přes média vzkázal, aby prověřil prodloužení intervalu očkování u druhé dávky. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování, kdo má přednost? A část nemocnic hlásí plno

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2021 (19:05)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Podrobně pak zveřejnil očkovací stragii ve svém pořadu. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna a nebude si vybírat. A některé nemocnice v Česku už nepřijímají covidové pacienty a nechávají je převézt jinam, uvedla Česká televize. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily o očkování, u domu měl rakev odpůrců. Kdo má přednost?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2021 (17:00)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru, v pátek jich bylo 3441. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Podrobně pak zveřejnil očkovací stragii ve svém pořadu Čau lidi. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna a nebude si vybírat. A odpůrci vládních opatření přivezli před dům premiéra v Průhonicích rakev. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš oznámil start očkování chronicky nemocných a 10 511 případů za pondělí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.03.2021 (10:00)     Sekcia bulvar

Česko ohlásilo za pondělí 10 511 nových případů koronaviru, o 130 méně než před týdnem. Vláda požádá o prodloužení nouzového stavu a restrikce by měly platit i přes Velikonoce, řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Zda se alespoň částečně opatření zmírní, rozhodne vláda ve čtvrtek. Premiér Andrej Babiš (ANO) vyráží kvůli vakcínám a testování školáků na odložnou cestu do Vídně. Chronicky nemocní by se měli k očkování registrovat od příštího týdne pomocí speciálních kódů. Systém by se měl spustit příští týden, uvedl premiér před odletem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 245 mrtvých v ČR. Babiš dal slib u nájmů, Kalousek mluví o „zoufání“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.05.2020 (17:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí už 245 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7750 lidí, vyléčených je 3446 a aktuálně nakažených 4059. Vláda ve čtvrtek povolila konání akcí do 100 osob od 11. května. V pátek pak zveřejnila další detaily k uvolňování resktrikcí. Premiér Andrej Babiš (ANO) v sobotu uvedl, že vláda probere novou pomoc podnikatelům, postiženým vládními zákazy - tentokrát s nájmy. Stát by jim měl přispět třetinou. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 241 mrtvých v ČR. Babiš slibuje podnikatelům třetinu na nájmy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.05.2020 (15:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí už 241 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7740 lidí, vyléčených je 3378 a aktuálně nakažených 4121. Vláda ve čtvrtek povolila konání akcí do 100 osob od 11. května. V pátek pak zveřejnila další detaily k uvolňování resktrikcí. Premiér Andrej Babiš (ANO) v sobotu uvedl, že vláda probere novou pomoc podnikatelům, postiženým vládními zákazy - tentokrát s nájmy. Stát by jim měl přispět třetinou. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zasedne vláda, jak moc přitvrdí opatření? Babiš: Nemůžeme nikoho znásilnit

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.10.2021 (07:55)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pondělí přibylo 2521 potvrzených případů, v nemocnicích je už 544 lidí a sedmidenní incidence už je 101 nakažených na 100 tisíc obyvatel. Ve středu odpoledne mimořádně zasedne vláda a bude se opatřeními proti šíření koronaviru zabývat. Která všechna opatření zavede? Epidemie se vyvíjí podle rizikového scénáře Ústavu zdravotnických informací a statistiky ČR (ÚZIS). Premiér Andrej Babiš (ANO) ve středu na CNN Prima News opět zdůraznil očkování jako klíčový nástroj v boji s virem, zároveň uvedl, že kvůli očkování vláda nemůže „nikoho znásilnit“. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3238 případů za čtvrtek. A Babiš na inspekci očkování v Havířově

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.04.2021 (09:03)     Sekcia bulvar

Ve čtvrtek v Česku přibylo 3238 případů covidu. Premiér Andrej Babiš (ANO) se vydal do Moravskoslezského kraje, kde si prohlédl i průběh očkování v havířovské hale. Ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) dál hájí opatření, dle kterého se omezilo setkávání Čechů na 2 venku a 2 uvnitř, ačkoli podle pandemického zákona omezovat pohyb a shlukování lidí vláda nemůže. Do Moskvy se kvůli Sputniku V chystá letět vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD), schytal to za to ve Sněmovně. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Malotřídky neotevřou, nerozjedou se ani vleky. A vláda ještě přitvrdí?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.01.2021 (23:30)     Sekcia bulvar

V Česku není prostor pro rozvolnění, vláda se naopak bude zave čtvrtek zabývat zpřísněním opatření proti íření koronaviru, řekl po jednání kabinetu premiér Andrej Babiš (ANO). Potíže provází i očkování. Ministerstvo doporučilo přerušit očkování proti covidu-19 první dávkou a pozastavit rezervace. Jasné je, že ani se startem druhého pololetí se do lavic nevrátí žáci malotřídek, deváťáci a maturanti, podle ministra školství Roberta Plagy to neumožňuje epidemická situace. Skóre PES v Česku zůstalo ve středu na 68 bodech, za úterý přibylo v Česku 9144 nových případů nákazy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 12 800 obětí v ČR, vláda protáhla lockdown A Babiš chce stav nouze do února

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.01.2021 (08:08)     Sekcia bulvar

Za čtvrtek v Česku přibylo 14 780 nových případů koronaviru, méně se ale testovalo.Obětí od začátku epidemie je už 12 800. Skóre PES zůstává v pátém stupni pohotovosti, riziko je na 86 bodech. Vláda rozhodla o pokračování nejpřísnějších opatření až do 22. ledna, oznámil ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Premiér Andrej Babiš (ANO) ČT řekl, že vláda bude žádat o prodloužení stavu nouze o další měsíc..  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Registrace k očkování 35+ bude od pondělí, 30+ od středy. A nový rekord

Koronavirus ONLINE: Babiš ve Vídni, 10 511 případů za pondělí a čtvrtý ministr zdravotnictví

Koronavirus ONLINE: Babiš ve Vídni, AstraZeneca v potížích a čtvrtý ministr zdravotnictví

Koronavirus ONLINE: Babiš a Zeman škrtli po kritice z oběda rodiny. A registr odpůrců očkování

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku a nával v obchodech i na sjezdovkách

Na vakcínu u praktiků zapomeňte, vzkázal Babiš hejtmanům. Tlačí očkování v centrech

Koronavirus ONLINE: Babiš chce nouzový stav i v únoru. A plné nemocnice v Česku

Koronavirus ONLINE: Očkování všech lidí 16+ se spustí 4. června, oznámil Babiš

„Je to na povely,“ řekl Babiš a dohlédne na očkování. Odpůrci můžou slavit, rýpe Kalousek

Koronavirus ONLINE: 245 obětí v ČR a jen 18 nakažených za sobotu. Nemoc na ústupu?

Koronavirus ONLINE: Očkování pro 60+ už příští týden. A nejméně hospitalizovaných od října

Koronavirus ONLINE: 3246 nakažených za den v Česku a 620 hospitalizovaných. Vláda přitvrdí

Koronavirus ONLINE: Na kulturu nově až 5000 diváků, slíbil Babiš od léta. A Vojtěch na očkování

Koronavirus ONLINE: Babiš chce přitvrdit, další ostuda Blatného a 8452 nakažených za středu

Koronavirus ONLINE: Po Velikonocích budeme očkovat 100 tisíc lidí denně, slibuje Babiš

Koronavirus ONLINE: 130 cizinců na 14 dní v karanténě na Maltě. A Babiš láká na očkování bez čekání

Babiš viní z problémů s registrací na očkování nemocnice. Pro Dzurillu chce metál

Koronavirus ONLINE: Česko pro Španěly nově rizikem. Babiš láká mladé iPhonem na očkování

Koronavirus ONLINE: Babiš tlačí na Blatného kvůli druhé dávce. A scénář pro otevření škol

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca v potížích napříč Evropou. A nakažená premiérka

Koronavirus ONLINE: Vláda řeší očkování i problém skiareálů. A 13 272 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Babiš chce přitvrdit, další ostuda Blatného a ošetřovné čeká změna

Koronavirus ONLINE: Babiš žádal o půjčku 200 tisíc vakcín Maďary. A na Maltu jen očkovaní

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, Babiš chce stav nouze do února. A Rakousko přivře hranice

Koronavirus ONLINE: Babiš a šéf VZP o návratu očkování do O2. A apel na přeočkování „Johnsona“

Koronavirus ONLINE: Zeman u očkování změnil plány, Babiš tepal šéfa nemocnice kvůli šesté dávce

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl, koho chtěl za nového ministra. A 7281 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: 261 případů za den v ČR. A Babiš slibuje: Další lockdown nebude

Koronavirus ONLINE: Zpřísnění opatření má skluz, kde Babiš přitvrdí? A další ostuda Blatného

Koronavirus ONLINE: Babiš chce od března očkování i pro šedesátníky, Plaga návrat maturantů

Koronavirus ONLINE: 13 tisíc nakažených za pátek. Blatný na neděli chystá novinku k očkování

Koronavirus ONLINE: Vláda umrtví Česko. A další inzerát na očkování sklízí posměch

Koronavirus ONLINE: Merkelová dostala první dávku vakcíny. A očkování pro 40+ na konci června?

Na očkování v Česku dohlédne Babiš. Odpůrci vakcín můžou slavit, rýpl si Kalousek

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy