Koronavirus ONLINE: Pokles skóre „psa“ na 85. A problém skiareálů v ČR míří na vládu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.01.2021 (07:07)     Sekcia bulvár

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Podrobně pak zveřejnil očkovací stragii ve svém pořadu. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna. A v pondělí letos poprvé zasedne vláda, která by měl řešit i situace v zavřených skiareálech, kde lidé čile bobují a sáňkují. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Změny PSA i otevření skiareálů opět na vládě. A přes 100 milionů nakažených

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.01.2021 (05:50)     Sekcia bulvar

Vládu čeká ve středu kvůli koronaviru mimořádné jednání. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) by na něm měl představit upravený protiepidemický systém (PES), který i na nejpřísnějším stupni počítá s několika úlevami. A vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) podporovaný komunisty znovu zkusí prosadit otevření skiareálů v Česku. Skóre PES v Česku kleslo v úterý na 68 bodů, za pondělí přibylo v Česku 6910 nových případů nákazy. Na celém světě se nákaza potvrdila už u víc než 100 milionů lidí, přes 2,15 milionu zemřelo. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 12 tisíc úmrtí v ČR. A vláda bude řešit problém skiareálů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.01.2021 (08:09)     Sekcia bulvar

Skóre protiepidemického systému PES kleslo v ČR na 85 bodů. V pondělí letos poprvé zasedne vláda, která by měl řešit i situace v zavřených skiareálech, kde lidé čile bobují a sáňkují. Koronavirem se nakazil i český basketbalista v NBA Tomáš Satoranský. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda řeší očkování i problém skiareálů. A 13 272 mrtvých v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.01.2021 (15:15)     Sekcia bulvar

Za neděli v Česku přibylo 4283 nových případů, mnohem méně se ale testovalo. Skóre PES zůstává v 5. stupni pohotovosti, index rizika klesl na 84 bodů. Vláda by se v pondělí mohla zabývat strategií očkování v Česku, probírá i program kompenzací pro uzavřené lyžařské areály nebo program zaměřený na pojištění cestovních kanceláří proti úpadku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9144 nakažených za den v ČR, vláda bude řešit PSA i spuštění vleků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.01.2021 (08:05)     Sekcia bulvar

Vládu čeká ve středu kvůli koronaviru mimořádné jednání. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) by na něm měl představit upravený protiepidemický systém (PES), který i na nejpřísnějším stupni počítá s několika úlevami. A vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) znovu zkusí prosadit otevření skiareálů v Česku. Skóre PES v Česku zůstalo ve středu na 68 bodech, za úterý přibylo v Česku 9144 nových případů nákazy. A v čínském Wu-chanu jde tým vyšetřovatelů Světové zdravotnické organizace z karantény, aby mohl pátrat po původu pandemie. Dění kolem koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Změny PSA a spuštění vleků na vládě. A ve Wu-chanu startuje vyšetřování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.01.2021 (07:00)     Sekcia bulvar

Vládu čeká ve středu kvůli koronaviru mimořádné jednání. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) by na něm měl představit upravený protiepidemický systém (PES), který i na nejpřísnějším stupni počítá s několika úlevami. A vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) podporovaný komunisty znovu zkusí prosadit otevření skiareálů v Česku. Skóre PES v Česku kleslo v úterý na 68 bodů, za pondělí přibylo v Česku 6910 nových případů nákazy. A v čínském Wu-chanu jde tým vyšetřovatelů Světové zdravotnické organizace z karantény, aby mohl pátrat po původu pandemie. Dění kolem koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Pokles na 5391 nakažených v nemocnicích v ČR. A inspektoři v hotelech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.01.2021 (08:02)     Sekcia bulvar

Další zpřísnění opatření by nepřineslo kýžený efekt, míní vicepremiér Karel Havlíček (za ANO). Chápe frustraci skiareálů, které musí mít i tento víkend zavřeno. Za pátek přibylo 8010 případů, za sobotu 4025. Výrazněji poklesl počet hospitalizovaných - na 5391 A na české hory se vydaly davy běžkařů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9144 nakažených za den v ČR, vláda bude řešit vleky, Hamáček už řekl ne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.01.2021 (09:05)     Sekcia bulvar

Vládu čeká ve středu kvůli koronaviru mimořádné jednání. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) by na něm měl představit upravený protiepidemický systém (PES), který i na nejpřísnějším stupni počítá s několika úlevami. A vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) znovu zkusí prosadit otevření skiareálů v Česku. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) ale otevření sjezdovek za aktuální situace odmítá. Skóre PES v Česku zůstalo ve středu na 68 bodech, za úterý přibylo v Česku 9144 nových případů nákazy. A v čínském Wu-chanu jde tým vyšetřovatelů Světové zdravotnické organizace z karantény, aby mohl pátrat po původu pandemie. Dění kolem koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Britská mutace se šíří Českem. A za úterý přibylo 9144 nakažených

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.01.2021 (11:00)     Sekcia bulvar

Vládu čeká ve středu kvůli koronaviru mimořádné jednání. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) by na něm měl představit upravený protiepidemický systém (PES), který i na nejpřísnějším stupni počítá s několika úlevami. Vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) znovu zkusí prosadit otevření skiareálů v Česku. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) ale otevření sjezdovek za aktuální situace odmítá. Skóre PES v Česku zůstalo ve středu na 68 bodech, za úterý přibylo v Česku 9144 nových případů nákazy. Britskou mutaci viru už zaznamenalo šest krajů, uvedl web iDnes.cz s odkazem na Státní zdravotní ústav. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování první dávkou v Česku dostane stopku? A britská mutace expanduje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.01.2021 (14:20)     Sekcia bulvar

Ministerstvo doporučilo přerušit očkování proti covidu-19 první dávkou a pozastavit rezervace. Vyhodnotit situaci musí primárně krajský koordinátor. Vládu pak čeká ve středu kvůli koronaviru mimořádné jednání. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) by na něm měl představit upravený protiepidemický systém (PES), který i na nejpřísnějším stupni počítá s několika úlevami. Řeč bude i otevření skiareálů. Skóre PES v Česku zůstalo ve středu na 68 bodech, za úterý přibylo v Česku 9144 nových případů nákazy. Britskou mutaci viru už zaznamenalo šest krajů, uvedl web iDnes.cz s odkazem na Státní zdravotní ústav. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Britská mutace se šíří Českem. A tisícům seniorů ruší termíny očkování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.01.2021 (11:35)     Sekcia bulvar

Vládu čeká ve středu kvůli koronaviru mimořádné jednání. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) by na něm měl představit upravený protiepidemický systém (PES), který i na nejpřísnějším stupni počítá s několika úlevami. Řeč bude i otevření skiareálů. Skóre PES v Česku zůstalo ve středu na 68 bodech, za úterý přibylo v Česku 9144 nových případů nákazy. Britskou mutaci viru už zaznamenalo šest krajů, uvedl web iDnes.cz s odkazem na Státní zdravotní ústav. Kvůli nedostatku vakcíny i chybě systému musí nemocnice rušit termíny tisícům seniorů, aby měly dávky na přeočkování, upozornil Radiožurnál. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Deváťáci a maturanti se do lavic nevrátí. A chaos v očkování

Koronavirus ONLINE: Nová mutace se objevila v další zemi. A 19 500 vakcín míří do Česka

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, lyžaři mají smůlu a 17 668 případů za den v ČR

Koronavirus ONLINE: Šéf SZÚ po skandálu s očkováním končí. A Skóre PES kleslo na čtyřku

Koronavirus ONLINE: 7889 nakažených za úterý a zhoršené skóre. Nakazil se i šéf Sněmovny

Koronavirus ONLINE: 7889 případů v ČR za úterý. Na testy zdarma míří řada Čechů

Koronavirus ONLINE: Rekordních 17 668 případů za den v ČR a boj o start vleků na vládě

ŽIVĚ: Vláda o úpravě „psa“, Blatný zmínil problém. Havlíček se skiareály narazil

Koronavirus ONLINE: Skóre PES kleslo na čtyřku. A Blatný po skandálu připustil konec šéfa SZÚ

Koronavirus ONLINE: Dalších 19 500 vakcín míří do Česka. A Prymula vysvětlil „lepší“ data

Koronavirus ONLINE: KSČM s nouzovým stavem napíná vládu. Opozici vadí malé zavřené obchody

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, 17 668 případů za den v ČR a kolaps Londýna?

Koronavirus ONLINE: Nová mutace se objevila v další zemi. A 4626 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: SkÓRE PES na 70 bodech, britská mutace je v Česku. A dodávky vakcín váznou

Koronavirus ONLINE: 11 711 úmrtí v ČR, PES stále na 90 a vakcína jako naděje

Koronavirus ONLINE: Epidemie v říjnu ještě zesílí, varuje Dušek. A pokles na 1466 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Boj o start vleků na vládě, převoz mrtvých v ČR a druhá vakcína na cestě

Koronavirus ONLINE: 20 270 případů za pondělí v ČR. A pokles na 1660 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Do Česka míří nadějné léky, hlásí Babiš. A peníze pro zavřené skiareály

Úpravy „psa“ budou „kosmetické“, Blatný zmínil problém. Havlíček se skiareály narazil

Koronavirus ONLINE: 17 278 případů za den i převoz mrtvých v ČR. A Blatný proti vlekům

Koronavirus ONLINE: 13 029 nakažených za pátek. A kontroly na hranicích s Rakouskem

Koronavirus ONLINE: Převoz mrtvých v ČR, Blatný proti vlekům a druhá vakcína na cestě

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR, vzrostl počet hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Šéf hejtmanů chce po vládě obrat u nemocnic. Kontroly na hranicích s Rakouskem

Koronavirus ONLINE: Přes 13 tisíc obětí v ČR. A skóre PES nejníž od začátku roku

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: Šéf hejtmanů chce po vládě obrat u nemocnic. A Sasko uleví pendlerům

Koronavirus ONLINE: Nová čísla z ČR nedorazila. Ministerstvo má technický problém

Koronavirus ONLINE: 6740 obětí v ČR, ale i pokles rizika. Jak se prodlouží stav nouze?

Koronavirus ONLINE: 17 278 případů za den i převoz mrtvých v ČR. A prezident v karanténě

Koronavirus ONLINE: Další zpřísnění? Efekt by nepřineslo, míní Havlíček. A inspektoři v hotelech

Koronavirus ONLINE: 17 278 případů za den i převoz mrtvých v ČR. A Blatný nechce otevřít vleky

Koronavirus ONLINE: Respirátory nejspíš zlevní. A zaměstnavatelé tlačí na vládu kvůli očkování

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy