Trumpovi příznivci řádili v Kapitolu: Čtyři mrtví, infarkt v davu a Biden završil výhru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.01.2021 (09:50)     Sekcia bulvár

Příznivci končícího prezidenta Donalda Trumpa na několik hodin přerušili ve Washingtonu společné zasedání obou komor Kongresu, jehož úkolem je potvrdit výsledky listopadových prezidentských voleb. V těch podle hlasování sboru volitelů zvítězil demokrat Joe Biden. Stovky Trumpových stoupenců prorazily zábrany před Kapitolem, střetly se s policií a část se jich dostala dovnitř. Střety si vyžádaly čtyři mrtvé. Ženu podporující Trumpa zastřelila policie, která v areálu objevila i výbušné zařízení. Zvolený prezident Biden odsoudil situaci jako bezprecedentní útok na demokracii. Zasedání skončilo, Kongres USA potvrdil výsledek hlasování sboru volitelů, oznámil viceprezident Mike Pence, a završil tak formalizaci volebního vítězství Bidena. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Trumpovi příznivci řádili v Kapitolu: Čtyři mrtví, infarkt v davu i slzný plyn

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.01.2021 (06:50)     Sekcia bulvar

Příznivci končícího prezidenta Donalda Trumpa na několik hodin přerušili ve Washingtonu společné zasedání obou komor Kongresu, jehož úkolem je potvrdit výsledky listopadových prezidentských voleb. V těch podle hlasování sboru volitelů zvítězil demokrat Joe Biden. Stovky Trumpových stoupenců prorazily zábrany před Kapitolem, střetly se s policií a část se jich dostala dovnitř. Střety si vyžádaly čtyři mrtvé. Ženu podporující Trumpa zastřelila policie, která v areálu objevila i výbušné zařízení. Zasedání pokračuje, zvolený prezident Biden odsoudil situaci jako bezprecedentní útok na demokracii.

 

Trumpovi příznivci řádili v Kapitolu: Čtyři mrtví, nastražená bomba i slzný plyn

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.01.2021 (05:52)     Sekcia bulvar

Příznivci končícího prezidenta Donalda Trumpa na několik hodin přerušili ve Washingtonu společné zasedání obou komor Kongresu, jehož úkolem je potvrdit výsledky listopadových prezidentských voleb. V těch podle hlasování sboru volitelů zvítězil demokrat Joe Biden. Stovky Trumpových stoupenců prorazily zábrany před Kapitolem, střetly se s policií a část se jich dostala dovnitř. Střety si vyžádaly čtyři mrtvé. Ženu podporující Trumpa zastřelila policie, která v areálu objevila i výbušné zařízení. Po čtyřech hodinách se bezpečnostním složkám povedlo Kapitol vyklidit, na rozehnání těch, kteří zůstali venku, policie použila slzný plyn a zábleskové granáty. Zasedání pokračuje, zvolený prezident Biden odsoudil situaci jako bezprecedentní útok na demokracii.

 

Trumpovi příznivci řádili v Kapitolu: Slzný plyn, nastražená bomba. A postřelená žena zemřela

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.01.2021 (00:35)     Sekcia bulvar

Příznivci končícího prezidenta Donalda Trumpa přerušili ve Washingtonu  společné zasedání obou komor Kongresu, jehož úkolem je potvrdit výsledky listopadových prezidentských voleb. V těch podle hlasování sboru volitelů zvítězil demokrat Joe Biden. Stovky Trumpových stoupenců prorazily zábrany před Kapitolem, střetly se s policií a část se jich dostala dovnitř. Střety si vyžádaly několik zraněných. Postřelená žena, kterou z Kapitolu odvezli do nemocnice, podle NBC zemřela. Policie v areálu objevila i výbušné zařízení. Po čtyřech hodinách se bezpečnostním složkám povedlo Kapitol vyklidit, na rozehnání těch, kteří zůstali venku, policie použila slzný plyn a zábleskové granáty. Zvolený prezident Biden odsoudil situaci jako bezprecedentní útok na demokracii, který hraničí s pokusem o převrat.

 

Trumpovi příznivci řádí v Kapitolu: Slzný plyn a postřelená žena, zákonodárce evakuovali

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2021 (23:05)     Sekcia bulvar

Ve Washingtonu začalo společné zasedání obou komor Kongresu, jehož úkolem je potvrdit výsledky listopadových prezidentských voleb. V těch podle hlasování sboru volitelů zvítězil demokrat Joe Biden. Zhruba po hodině a čtvrt politici jednání přerušili. Stovky příznivců Donalda Trumpa prorazily zábrany před Kapitolem, střetly se s policií, která nařídila evakuaci některých budov. Střety si vyžádaly několik zraněných, některá média informují o postřelené ženě. Do metropole míří národní garda. Zvolený americký prezident Joe Biden odsoudil dnešní situaci v Kapitolu jako bezprecedentní útok na demokracii, který hraničí s pokusem o převrat.

 

Ušlapání, infarkt a mrtvice: V Kapitolu zemřeli kromě veteránky další tři Trumpovi fanatici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.01.2021 (12:15)     Sekcia bulvar

Středeční vpád příznivců dosluhujícího prezidenta Spojených států Donalda Trumpa do budovy amerického Kongresu - Kapitol si vyžádal 5 obětí, kromě válečné veteránky Ashli Babbitové (†35), která podlehla střelnému zranění, v řadách demonstrantů zemřeli další tři lidé: V davu byla ušlapaná Roseanne Boylandová (†34) z Georgie, Kevin Greeson (†55) z Alabamy dostal infarkt a Benjamin Phillips (†50) z Pensylvánie utrpěl mozkovou mrtvici. Zraněním po „fyzickém střetu“ s prezidentovými podporovateli podlehl rovněž jeden z policistů Brian Sicknick, uvedl list Daily Mail.

 

Trumpovi příznivci řádí v Kapitolu, nezastavil je ani slzný plyn. Kongres přerušil jednání o potvrzení voleb

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2021 (20:58)     Sekcia bulvar

Ve Washingtonu začalo společné zasedání obou komor Kongresu, jehož úkolem je potvrdit výsledky listopadových prezidentských voleb. V těch podle hlasování sboru volitelů zvítězil demokrat Joe Biden. Zhruba po hodině a čtvrt politici jednání přerušili. Stovky příznivců Donalda Trumpa prorazily zábrany před Kapitolem, střetly se s policií, která nařídila evakuaci některých budov.  Část demonstrantů se dostala dovnitř Kapitolu. Ačkoliv je za normálních okolností zasedání formalitou, někteří republikánští zákonodárci proces napadají. První námitku vznesli hned u třetího projednávaného státu, kterým je Arizona.

 

Trumpovi příznivci řádí v Kapitolu: Slzný plyn a postřelená žena, zákonodárce evakuují

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2021 (21:33)     Sekcia bulvar

Ve Washingtonu začalo společné zasedání obou komor Kongresu, jehož úkolem je potvrdit výsledky listopadových prezidentských voleb. V těch podle hlasování sboru volitelů zvítězil demokrat Joe Biden. Zhruba po hodině a čtvrt politici jednání přerušili. Stovky příznivců Donalda Trumpa prorazily zábrany před Kapitolem, střetly se s policií, která nařídila evakuaci některých budov. Zákonodárce evakuuje s plynovými maskami na obličeji, některá média informují o střelbě a jedné zraněné osobě.

 

Epicentrum: Nepokoje v USA a čtyři mrtví. Kolik lidských životů bude stát Trumpova prohra?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.01.2021 (14:45)     Sekcia bulvar

Do washingtonského Kapitolu ve středu vtrhli příznivci dosluhujícího prezidenta Donalda Trumpa a narušili jednání Kongresu ve chvíli, kdy se obě komory chystaly formálně potvrdit vítězství Joea Bidena v prezidentských volbách. Při násilném střetu s bezpečnostními složkami zemřeli čtyři lidé. Většina světových lídrů incident odsoudila a Trump vzdal svůj boj o napadení výsledku voleb. Nejen o těchto tématech ve čtvrtečním Epicentru hovořil analytik Asociace pro mezinárodní otázky Petr Boháček. 

 

Už padají první hlavy: Kdo pustil fanatiky do Kapitolu? Trumpovi Twitter smazal účet

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.01.2021 (06:52)     Sekcia bulvar

Příznivcům prezidenta Spojených států Donalda Trumpa se tuto středu podařilo vniknout do budovy amerického Kongresu. Kapitol by měl ale být jedním z míst s nejdůkladnější ostrahou, přesto se demonstranti dostali poměrně snadno dovnitř. Policie Kapitolu proti davu nabídla jen malý odpor, její šéf Steven Sund hned ve čtvrtek rezignoval. Celá věc se bude vyšetřovat a demokrati slibují, že „budou padat hlavy“. Z páchání násilností bylo formálně obviněno 15 osob a kvůli nebezpečí jejich dalšího podněcování společnost Twitter trvale zablokovala účet Donalda Trumpa. 

 

„Nejhorší v dějinách,“ říká expert o Trumpovi a zmínil psychiatra. Prezidentem prý bude Biden

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2020 (06:15)     Sekcia bulvar

Koronavirová epidemie podle experta z New York University v Praze Tomáše Klvani s největší pravděpodobností zlomila vaz původnímu favoritovi amerických voleb Donaldu Trumpovi, a předpokládaným vítězem by se tak měl stát demokrat Joe Biden. I když Trump sám často samolibě používá spojení „Best in Covid“, tedy nejlepší v covidu, podle Klvani v řešení krize naprosto zklamal a je jedním z nejhorších prezidentů v dějinách. Do voleb však zbývá 12 dní a stát se může ledacos

Policista Brian Sicknick (†42) je pátou obětí: Zemřel při obraně Kapitolu

Melania odsoudila peklo v Kapitolu i „obscénní pomluvy“. Končí ministr vnitřní bezpečnosti

Trump nepůjde na inauguraci, Biden to přivítal. A demokraté zkusí prezidenta sesadit

Vyhrál Biden, nebo Antitrump? Tohle je pět důvodů demokratického úspěchu

Zeman zmínil odchod prezidenta s nebývalou ostudou. Trumpovi vmetl i mrtvé v Kapitolu

Kim poslal Trumpovi „vřelé pozdravy“. Ivanka přidala láskyplný vzkaz

Melania odsoudila řádění i „obscénní pomluvy“. Při vpádu se covidem nakazila kongresmanka (75)

Padlo šest obvinění za útok na Kapitol: Pravicovým extremistům hrozí až 20 let

Biden získal oficiální nominaci a může vyrazit proti Trumpovi. Clinton přikývl

Biden zná Česko a pohřbil manželku i dvě děti. Kdo je muž, který vystřídal Trumpa?

Biden v projevu zmínil nepodložené a přehnané výroky. O očkování, migrantech i Trumpovi

Biden zná Česko a pohřbil manželku i dvě děti. Kdo je muž, který stál Obamovi za zády?

Biden se chystá na další prezidentskou kandidaturu v roce 2024, tvrdí jeho poradci

Už padají první hlavy: Kapitol měl proti davu jen laxní obranu, kdo selhal nejvíc?

Biden zná Česko a pohřbil manželku i dvě děti. Kdo je muž, který vystřídá Trumpa?

Biden si vybral viceprezidentku. V bitvě proti Trumpovi cílí na Afroameričany

Trump na pranýři. Senát brzy otevře cestu k ústavní žalobě kvůli podněcování útoku na Kapitol

Pátá oběť násilí v Kapitolu: Zemřel policista, zraněných jsou desítky. A Trumpovi se rozpadá vláda

Bála se smrti i znásilnění. Kongresmanka (31) se vrátila k vpádu do Kapitolu

Emoce na pochodu: Trumpovi příznivci vyrazili do akce, prezident chce zastavit sčítání

Rok od vpádu do Kapitolu: Připomeňte si peklo s pěti mrtvými. Proč bude Trump mlčet?

Biden plánuje zakázat v USA útočné zbraně: Při projevu si rýpl do republikánů kvůli Trumpovi

Trump je dementní, tvrdí expert. A předložil důkazy. Zmínil i Bidenovy trapasy

Biden chce před volbami zrušit daň z pohonných hmot. Symbolické gesto, říkají i jeho příznivci

Už padají první hlavy: Kapitol měl proti davu jen laxní obranu, Trump přišel o svůj twitter

ONLINE: Čtyři mrtví po ruském útoku na Lvov. A Prigožin je prý v Rusku, potvrdil Lukašenko

Trumpovi jsou magnetem muzea voskových figurín v Dubaji. Časem může přibýt i Biden

ŽIVĚ: Trump s Melanií opustili Bílý dům, Bidena dělí od inaugurace minuty. A Washington v obležení

Trumpovi příznivci zaútočili na Kapitol. Kongres přerušil jednání o potvrzení voleb

Přijde odveta? Trumpovi se v příštích volbách může znovu postavit Clintonová

Chaos po vpádu do Kapitolu: Trumpův tým se drolí, Ivanka maže tweety a ztrácí i Melania

„Nezvladatelný sobec.“ Po útoku na Kapitol chtějí Trumpovu hlavu i republikáni. Skončí hned?

Biden porazil Trumpa o „parník“. Získá 306 volitelů, blahopřála už i Čína

Trump a Biden podruhé: Získali dostatek hlasů pro nominaci do prezidentských voleb

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy