Koronavirus ONLINE: 13 272 mrtvých v ČR. A vláda probere skiareály i očkování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.01.2021 (08:05)     Sekcia bulvár

Prezident Miloš Zeman se nechá očkovat „asi za týden“ v Ústřední vojenské nemocnici dvoudávkovou vakcínou, uvedl v pořadu S prezidentem v Lánech. Čechům vzkázal, aby opatření vydrželi. Za neděli přibylo 4283 noých řípadů, mnohem méně se ale testovalo. Skóre PES zůstává v 5. stupni pohotovosti, index rizika klesl na 84 bodů. Vláda by se dns mohla zabývat strategií očkování v Česku, probere i program kompenzací pro uzavřené lyžařské areály nebo program zaměřený na pojištění cestovních kanceláří proti úpadku.Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Skóre PES kleslo na 84 bodů. A vláda probere skiareály i očkování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.01.2021 (07:10)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman se nechá očkovat „asi za týden“ v Ústřední vojenské nemocnici dvoudávkovou vakcínou, uvedl v pořadu S prezidentem v Lánech. Čechům vzkázal, aby opatření vydrželi. Skóre PES zůstává v 5. stupni pohotovosti, index rizika klesl na 84 bodů. Vláda by se dns mohla zabývat strategií očkování v Česku, probere i program kompenzací pro uzavřené lyžařské areály nebo program zaměřený na pojištění cestovních kanceláří proti úpadku.Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda probere rozvolnění v kultuře. A očkování pro 45+ příští týden?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2021 (06:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za úterý přibylo 2405 nově odhalených případů koronaviru, o 823 méně než před týdnem. Sta nových případů nákazy týdně na 100 tisíc obyvatel, hranice rozvolnění, dosáhne ČR podle modelů Ústavu zdravotnických informací a statistiky asi mezi 9. a 14. květnem. Vláda dnes probere pravidla pro rozvolnění v kultuře a také návrat dalších školáků do lavic v posledních třech krajích - Zlínském, Jihočeském a na Vysočině. Již příští středu by se podle premiéra Andreje Babiše (ANO) mohla otevřít možnost registrace očkování pro lidi nad 45 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 245 mrtvých v ČR. Babiš dal slib u nájmů, Kalousek mluví o „zoufání“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.05.2020 (17:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí už 245 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7750 lidí, vyléčených je 3446 a aktuálně nakažených 4059. Vláda ve čtvrtek povolila konání akcí do 100 osob od 11. května. V pátek pak zveřejnila další detaily k uvolňování resktrikcí. Premiér Andrej Babiš (ANO) v sobotu uvedl, že vláda probere novou pomoc podnikatelům, postiženým vládními zákazy - tentokrát s nájmy. Stát by jim měl přispět třetinou. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 241 mrtvých v ČR. Babiš slibuje podnikatelům třetinu na nájmy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.05.2020 (15:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí už 241 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7740 lidí, vyléčených je 3378 a aktuálně nakažených 4121. Vláda ve čtvrtek povolila konání akcí do 100 osob od 11. května. V pátek pak zveřejnila další detaily k uvolňování resktrikcí. Premiér Andrej Babiš (ANO) v sobotu uvedl, že vláda probere novou pomoc podnikatelům, postiženým vládními zákazy - tentokrát s nájmy. Stát by jim měl přispět třetinou. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda řeší očkování i problém skiareálů. A 13 272 mrtvých v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.01.2021 (15:15)     Sekcia bulvar

Za neděli v Česku přibylo 4283 nových případů, mnohem méně se ale testovalo. Skóre PES zůstává v 5. stupni pohotovosti, index rizika klesl na 84 bodů. Vláda by se v pondělí mohla zabývat strategií očkování v Česku, probírá i program kompenzací pro uzavřené lyžařské areály nebo program zaměřený na pojištění cestovních kanceláří proti úpadku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1857 případů za středu v ČR. Vláda probere rozvolnění v kultuře i školy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2021 (07:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za středu přibylo 1857 nově odhalených případů koronaviru, o 629 méně než před týdnem. Sta nových případů nákazy týdně na 100 tisíc obyvatel, hranice rozvolnění, dosáhne ČR podle modelů Ústavu zdravotnických informací a statistiky asi mezi 9. a 14. květnem. Vláda dnes probere pravidla pro rozvolnění v kultuře a také návrat dalších školáků do lavic v posledních třech krajích - Zlínském, Jihočeském a na Vysočině. Již příští středu by se podle premiéra Andreje Babiše (ANO) mohla otevřít možnost registrace očkování pro lidi nad 45 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babišova vláda si přisvojila úspěchy, míní biochemik. A 30 012 mrtvých

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.05.2021 (18:24)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za čtvrtek přibylo pouhých 672 případů, za pátek pak opět 672. Naočkovat se naopak podařilo 93 891 lidí, což je nový rekord. Z neděle na pondělí se otevře registrace k očkování proti covidu pro lidi mezi 35 a 39 lety, od středy pro všechny od 30 let. Vláda prodloužila od pondělí lhůtu, po kterou je uzdravený člověk imunní, na 180 dní. A bez testů se obejdou i lidé očkovaní už tři týdny po první dávce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9882 mrtvých v ČR, fronty na testy a vláda probere prodloužení stavu nouze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.12.2020 (21:05)     Sekcia bulvar

Vláda odsouhlasila návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES, zpřísnění opatření přijde v pátek, oznámil po jednání kabinetu premiér Andrej Babiš (ANO). Ve čtvrtek ráno se kabinet sejde, aby probral žádost o prodloužení nouzového stavu, který by jinak skončil 23. prosince. Za úterý přibylo 7889 nakažených, rizikové skóre vystoupalo na 71. Pozitivní test na koronavirus měl šéf Poslanecké sněmovny Radek Vondráček (ANO). Ve středu v ČR odstartovalo plošné antigenní testování na covid-19 - dobrovolné a hrazené ze zdravotního pojištění. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 245 mrtvých v ČR a nový plán. V červenci do Alp, v srpnu do Řecka?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.05.2020 (23:55)     Sekcia bulvar

Česko hlásí už 245 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7750 lidí, vyléčených je 3446 a aktuálně nakažených 4059. Vláda ve čtvrtek povolila konání akcí do 100 osob od 11. května. V pátek pak zveřejnila další detaily k uvolňování resktrikcí. Premiér Andrej Babiš (ANO) v sobotu uvedl, že vláda probere novou pomoc podnikatelům, postiženým vládními zákazy - tentokrát s nájmy. Stát by jim měl přispět třetinou. Ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD) pak míní, že by hranice se sousedními státy mohly otevřít od července, nejdále je jednání se Slováky a Rakušáky. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování u praktiků nejdřív v březnu. A 12 070 úmrtí v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.01.2021 (17:45)     Sekcia bulvar

Skóre protiepidemického systému PES kleslo v ČR na 85 bodů - a to i díky poklesu reprodukčního čísla. Přes 12 tisíc se však naopak přehoupl počet úmrtí nakažených covidem-19. Očkování proti covidu-19 u praktických lékařů lze podle největší Všeobecné zdravotní pojišťovny očekávat nejdříve v březnu. Do té doby se bude očkovat centrálně v nemocnicích. Vláda v pondělí rozhodla o nových kompenzacích pro zavřené provozovny, odložila ale pomoc pro skiareály, kde lidé čile bobují a sáňkují. Koronavirem se nakazil i český basketbalista v NBA Tomáš Satoranský. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 245 obětí v ČR a jen 18 nakažených za sobotu. Nemoc na ústupu?

Koronavirus ONLINE: 10 725 případů za úterý. A vláda povolí prodej pastelek pro školáky

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, nouzový stav končí, kdy vláda zruší hraniční kontroly?

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, nouzový stav končí a Rakousko otevřelo hranice

Koronavirus ONLINE: 296 mrtvých v ČR, nouzový stav končí a Rakousko otevřelo hranice

Koronavirus ONLINE: Přes 13 tisíc obětí v ČR. A skóre PES nejníž od začátku roku

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění. A očkování pro lidi 60+ už tento týden

Koronavirus ONLINE: 170 mrtvých a téměř tisíc vyléčených. Vláda probere další pomoc živnostníkům

Koronavirus ONLINE: Setrvání Arenbergera není výhodné, míní Zaorálek. A 30 012 mrtvých v ČR

Registrace lidí nad 80 k očkování on-line? Maláčová chtěla debatu, strategii probere vláda

Koronavirus ONLINE: 6680 lidí v nemocnicích, ty hlásí potíže. A Kalousek si rýpl u očkování

Koronavirus ONLINE: 9089 případů za úterý v ČR. A Fialova vláda rozhodne o přitvrzení

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, nouzový stav končí, poměr nakažených varovně roste

Koronavirus ONLINE: 6680 lidí v nemocnicích. A po Česku chtějí analytici data o očkování

Koronavirus ONLINE: Půlroční miminko mezi nakaženými a jen 18 nových případů v Česku

Koronavirus ONLINE: 10 725 případů za úterý v ČR. A skóre PES nejníž od začátku roku

Koronavirus ONLINE: Uvolňování hranic v ČR. V červenci do Alp či Tater, v srpnu k moři do Řecka?

Koronavirus ONLINE: Uvolňování hranic v ČR. Do Alp či Tater v červenci, v srpnu k moři do Řecka?

Koronavirus ONLINE: Desetitisíce Čechů 45+ už chtějí očkování. A rekordně mrtvých za březen

Koronavirus ONLINE: 13 tisíc nakažených za pátek. Blatný na neděli chystá novinku k očkování

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, horníci musí na plošné testy a nouzový stav končí

Koronavirus ONLINE: Vláda umrtví Česko. A další inzerát na očkování sklízí posměch

Koronavirus ONLINE: 298 mrtvých v ČR, nouzový stav skončil, Babiš se omluvil za roušku dole

Koronavirus ONLINE: 15453 mrtvých v ČR, změny PSA od února. A koordinátor očkování končí

Koronavirus ONLINE: 298 mrtvých v ČR, děti ze školky v karanténě a nouzový stav končí

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 nakažených za úterý v ČR. A vláda rozhodne o povinném očkování

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování. A udělá vláda na sjezdovkách pořádek?

Koronavirus ONLINE: Desetitisíce Čechů 45+ už chce očkování. A rekordně mrtvých za březen

Koronavirus ONLINE: 18 004 případů za středu v ČR. Babišova vláda probere zpřísnění

Koronavirus ONLINE: Rakousko zavírá Čechům hranice. A vláda povolí prodej pastelek pro školáky

Koronavirus ONLINE: 40 mrtvých za den v ČR. A na cestu do USA musí mít Češi očkování i test

Koronavirus ONLINE: 241 mrtvých v ČR. Na testy přišli Češi kvůli práci, rodinám i nákupům

Koronavirus ONLINE: 241 mrtvých v ČR. Češi se bojí krize, šetří a odkládají větší výdaje

Koronavirus ONLINE: Padl rekord, testy odhalily 28 469 nakažených. A vláda rozhodne o povinném očkování

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy