Koronavirus ONLINE: Šéf SZÚ po skandálu s očkováním končí. A Skóre PES kleslo na čtyřku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.01.2021 (11:10)     Sekcia bulvár

Ředitel Státního zdravotního ústavu Pavel Březovský po skandálu Přednostní očkování zaměstnanců Státního a jejich rodinných příslušníků končí. Podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) Březovský rezignoval sám. Rizikové skóre PES kleslo v Česku na čtvrtý stupeň, podle údajů ministerstva zdravotnictví činí 75 bodů. Vliv měl především pokles reprodukčního čísla na 0,82, které značí, že šíření viru zpomaluje. Za středu přibylo 10 854 nových případů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Do divadla jen s drahými testy? A šéf SZÚ po skandálu s očkováním končí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.01.2021 (17:10)     Sekcia bulvar

Ředitel Státního zdravotního ústavu Pavel Březovský po skandálu s přednostním očkováním zaměstnanců a jejich rodinných příslušníků končí. Podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) Březovský rezignoval sám. Rizikové skóre PES kleslo v Česku na čtvrtý stupeň, podle údajů ministerstva zdravotnictví činí 75 bodů. Za středu přibylo 10 854 nových případů. A diváci lační kultury by se měli prokazovat negativním PCR testem, který je výrazně dražší než ten antigenní, ale také přesnější. Pro Rádio Impuls to řekl ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Skóre PES kleslo na čtyřku. A Blatný po skandálu připustil konec šéfa SZÚ

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.01.2021 (07:10)     Sekcia bulvar

Rizikové skóre PES kleslo v Česku na čtvrtý stupeň, podle údajů ministerstva zdravotnictví činí 75 bodů. Vliv měl především pokles reprodukčního čísla na 0,82, které značí, že šíření viru zpomaluje. Přednostní očkování zaměstnanců Státního zdravotního ústavu a jejich rodinných příslušníků bude možná stát hlavu jeho šéfa Pavla Březovského. Na vládní tiskové konferenci to uvedl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) v návaznosti na skandál, na který upozornil web Seznam Zprávy. Březovského si předvolal k podání vysvětlení. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Šéf SZÚ po skandálu zmínil tlak od Babiše. A do divadla jen s drahými testy?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.01.2021 (18:20)     Sekcia bulvar

Ředitel Státního zdravotního ústavu Pavel Březovský po skandálu s přednostním očkováním zaměstnanců a jejich rodinných příslušníků končí. Podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) rezignoval sám. Březovský pro Seznam Zprávy uvedl, že čelil tlaku premiéra Andreje Babiše (ANO), aby vakcínu využil co nejdřív. Rizikové skóre PES kleslo v Česku na čtvrtý stupeň, činí 75 bodů. Za středu přibylo 10 854 nových případů. A diváci lační kultury by se měli prokazovat negativním PCR testem. Pro Rádio Impuls to řekl ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Třikrát covid a pak smrt. Blatný oznámil v televizi úmrtí kolegyně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.01.2021 (22:25)     Sekcia bulvar

Koronavirem se může člověk nakazit opakovaně a pozdější nákaza může mít horší průběh než ta předchozí. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) v České televizi řekl takovou zkušenost, kdy jeho kolegyně prodělala ve třech měsících covid třikrát - až zemřela. Ředitel Státního zdravotního ústavu Pavel Březovský po skandálu s přednostním očkováním zaměstnanců a jejich rodinných příslušníků končí. Rizikové skóre PES kleslo v Česku na čtvrtý stupeň, činí 75 bodů. Za středu přibylo 10 854 nových případů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Po skandálu s očkováním končí i šéf nemocnice. A chaos u registrací

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.01.2021 (17:35)     Sekcia bulvar

V Česku se od páteční osmé ráno můžou na očkování proti koronaviru registrovat senioři 80+. Registraci a následnou rezervaci termínu a očkovacího místa ale provází problémy, nefungovala ani linka 1221. V první fázi termín dostalo jen 3000 seniorů. Za čtvrtek přibylo 8032 nových případů koronaviru a rizikové skóre PES kleslo v Česku na 72 bodů. Ředitel nemocnice v Českém Krumlově Jindřich Florián skončil poté, co ho k rezignaci vyzval jihočeský hejtman Martin Kuba (ODS). Nechal totiž očkovat proti covidu i příbuzné a známé zaměstnanců zařízení. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Po skandálu s očkováním končí i šéf nemocnice. A 109 500 registrací seniorů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.01.2021 (19:50)     Sekcia bulvar

V Česku se od páteční osmé ráno můžou na očkování proti koronaviru registrovat senioři 80+. Registraci a následnou rezervaci termínu a očkovacího místa ale provázely problémy. V první fázi termín dostalo jen 3000 seniorů, do pátečního večera ho pak mělo 8791 lidí, zaregistrovaných jich bylo 109 500. Za čtvrtek přibylo 8032 nových případů koronaviru a rizikové skóre PES kleslo v Česku na 72 bodů. Ředitel nemocnice v Českém Krumlově Jindřich Florián skončil, nechal totiž očkovat proti covidu i příbuzné a známé zaměstnanců zařízení. A celosvětově s covidem zemřely už dva miliony lidí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Po skandálu s očkováním končí šéf nemocnice. A Blatný i Babiš odložili dávku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.01.2021 (20:50)     Sekcia bulvar

V Česku se od páteční osmé ráno můžou na očkování proti koronaviru registrovat senioři 80+. Registraci a následnou rezervaci termínu a očkovacího místa ale provázely problémy. V první fázi termín dostalo jen 3000 seniorů, do pátečního večera ho pak mělo 8791 lidí, zaregistrovaných jich bylo 109 500. Za čtvrtek přibylo 8032 nových případů koronaviru a rizikové skóre PES kleslo v Česku na 72 bodů. Ředitel nemocnice v Českém Krumlově Jindřich Florián skončil, nechal totiž očkovat proti covidu i příbuzné a známé zaměstnanců zařízení. A celosvětově s covidem zemřely už dva miliony lidí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Po skandálu s očkováním končí i šéf nemocnice. A dva miliony obětí pandemie

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.01.2021 (19:15)     Sekcia bulvar

V Česku se od páteční osmé ráno můžou na očkování proti koronaviru registrovat senioři 80+. Registraci a následnou rezervaci termínu a očkovacího místa ale provází problémy, nefungovala ani linka 1221. V první fázi termín dostalo jen 3000 seniorů. Za čtvrtek přibylo 8032 nových případů koronaviru a rizikové skóre PES kleslo v Česku na 72 bodů. Ředitel nemocnice v Českém Krumlově Jindřich Florián skončil poté, co ho k rezignaci vyzval jihočeský hejtman Martin Kuba (ODS). Nechal totiž očkovat proti covidu i příbuzné a známé zaměstnanců zařízení. A celosvětově s covidem zemřely už dva miliony lidí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus v Praze: 1228 případů za pondělí, skóre PES kleslo na 80

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.01.2021 (09:14)     Sekcia bulvar

Rizikové skóre protiepidemického systému PES v Praze kleslo k dnešku z 85 na 80 bodů, sedmým dnem tak zůstává v pátém, nejhorším stupni pohotovosti. V pondělí přibylo v hlavním městě 1228 případů covidu, to je o stovku méně než před týdnem. Vyplývá to z údajů na webu ministerstva zdravotnictví.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 13 tisíc obětí v ČR. A skóre PES nejníž od začátku roku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.01.2021 (07:20)     Sekcia bulvar

Vláda ve středu probere metodiku k očkování v Česku, které by mělo výrazně zrychlit. Skóre PES ve středu kleslo z 84 na 81 bodů a je nejníže od začátku roku. V Praze vyroste velkokapacitní očkovací centrum v O2 Univerzu, oznámil premiér Andrej Babiš (ANO). A v Rakousku hlásí další podezření na mutaci viru z Velké Británie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Zlepšilo se číslo R i skóre PES. Prymula varuje před radostí

Koronavirus ONLINE: 10 725 případů za úterý v ČR. A skóre PES nejníž od začátku roku

Koronavirus ONLINE: Kvůli skandálu Blatný připustil konec šéfa SZÚ. A upravený PES příští týden

Koronavirus ONLINE: Přes 12 tisíc úmrtí v ČR. A vláda bude řešit problém skiareálů

Koronavirus ONLINE: Kuba chce po skandálu konec šéfa špitálu a chaos u registrací na očkování

Koronavirus ONLINE: 4047 případů za čtvrtek v ČR. A Praha krůček od druhého stupně

Koronavirus ONLINE: Babiš slibuje Česku 20 milionů vakcín. A skóre PES na 70 bodech

Koronavirus ONLINE: Rok od zesílení pandemie. A Němci zpřísnili kontroly Čechů

Koronavirus ONLINE: Skóre PES kleslo na 84 bodů. A vláda probere skiareály i očkování

Koronavirus ONLINE: 15 230 obětí v ČR. Statistiky jsou příliš poctivé, zopakoval Blatný

Koronavirus ONLINE: Nová mutace se objevila v další zemi. A 4626 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Nová mutace se objevila v další zemi. A 19 500 vakcín míří do Česka

Koronavirus ONLINE: SkÓRE PES na 70 bodech, britská mutace je v Česku. A dodávky vakcín váznou

Koronavirus ONLINE: Babiše sepsul Vystrčil kvůli očkovací strategii. A 12 070 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: 8083 případů za čtvrtek, PES na 72 bodech a chaos u registrací k očkování

Koronavirus ONLINE: 8423 případů za pátek. A druhá dávka vakcíny až po 42 dnech?

Koronavirus ONLINE: Česká hvězda v USA má covid. 12070 úmrtí v ČR, nová vakcína pro Brity

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, lyžaři mají smůlu a 17 668 případů za den v ČR

Koronavirus ONLINE: 7722 případů za sobotu v ČR. A reprodukční číslo kleslo pod 1

Koronavirus ONLINE: Česko je umrtvené, skóre PES ale kleslo. A očkování startuje

Koronavirus ONLINE: 6874 mrtvých v ČR. Vláda rozhodne o rozvolnění a nouzový stav do prosince

Koronavirus ONLINE: 7889 nakažených za úterý a zhoršené skóre. Nakazil se i šéf Sněmovny

Koronavirus ONLINE: Reprodukční číslo kleslo pod 1. Zatím 2145 případů v ČR za neděli

Koronavirus ONLINE: 6874 mrtvých v ČR. Nouzový stav do 12. prosince a vláda rozhodne o čtvrtém stupni

Koronavirus ONLINE: Vláda probere změny „psa“. Index na 70 bodech a 14 338 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: 8423 případů za pátek. Blatný dostal druhou dávku vakcíny

Koronavirus ONLINE: 8423 případů za pátek. Starostka Jeseníku přednostně očkovaná

Koronavirus ONLINE: Rodiče za očkováním dětí jeli přes půlku republiky. A rekordní dluh

Koronavirus ONLINE: Již 5570 mrtvých v ČR, číslo R kleslo na 0,8. A nakažený exprezident

Koronavirus ONLINE: Oběd rodin Zemana a Babiše 5. pes nenaruší. A další šíření mutace

Koronavirus ONLINE: Rekordních 17 668 případů za den v ČR a boj o start vleků na vládě

Koronavirus ONLINE: Přes 14 tisíc obětí v Česku. A Blatný i Babiš odložili dávku

Koronavirus ONLINE: Dalších 19 500 vakcín míří do Česka. A Prymula vysvětlil „lepší“ data

Koronavirus ONLINE: Oběd rodin Zemana a Babiše 5. „pes“ nenaruší. A další šíření nové mutace

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy