Koronavirus ONLINE: Zpřísnění opatření má skluz, kde Babiš přitvrdí? A další ostuda Blatného

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.01.2021 (14:05)     Sekcia bulvár

Místo rozvolnění se vláda bude ve čtvrtek naopak zabývat zpřísněním opatření proti šíření koronaviru. Po středečním jednání kabinetu to řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Místo 14. hodiny ministři začnou jednat zřejmě až v odpoledne, zpřísnění se má týkat zřejmě cest na hory a pobytů v hotelech a penzionech. Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech, třetí den v řadě. Za středu přibylo v Česku 8452 nových případů nákazy. Resort Jana Blatného (za ANO) nově čelí kritice, že objednal stříkačky s pevnými jehlami z Číny, se kterými je očkování bolestivější. Upozornil na to iRozhlas.cz. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Babiš chce přitvrdit, další ostuda Blatného a 8452 nakažených za středu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.01.2021 (08:35)     Sekcia bulvar

V Česku není prostor pro rozvolnění, vláda se naopak bude ve čtvrtek zabývat zpřísněním opatření proti šíření koronaviru. Po středečním jednání kabinetu to řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech, třetí den v řadě, ale zjednodušené repodukční číslo se mírně zvýšilo na 0,96. Za středu přibylo v Česku 8452 nových případů nákazy. Resort Jana Blatného (za ANO) nově čelí kritice, že objednal stříkačky s pevnými jehlami z Číny, se kterými je očkování bolestivější. Upozornil na to iRozhlas.cz. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, vláda přitvrdí. Babiš připustil úplné zavření škol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2020 (08:15)     Sekcia bulvar

V Česku od pondělí začínají platit nová opatření, premiér Andrej Babiš (ANO) ale už zmínil, že ve středu dojde k jejich zpřísnění. Vláda by o nich měla rozhodnout dnes. Babiš v rozhovoru pro Právo připustil zavření prvních stupňů základních škol, i s podzimními prázdninami by trvalo tři týdny. V ČR za neděli přibylo 3104 případů, o víkendech se ale méně testuje. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš chce přitvrdit, další ostuda Blatného a ošetřovné čeká změna

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.01.2021 (12:15)     Sekcia bulvar

Místo rozvolnění se vláda bude ve čtvrtek naopak zabývat zpřísněním opatření proti šíření koronaviru. Po středečním jednání kabinetu to řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech, třetí den v řadě. Za středu přibylo v Česku 8452 nových případů nákazy. Resort Jana Blatného (za ANO) nově čelí kritice, že objednal stříkačky s pevnými jehlami z Číny, se kterými je očkování bolestivější. Upozornil na to iRozhlas.cz. A Senát podpořil to, aby se ošetřovné vyplácené lidem kvůli zavření škol nepočítalo do nároku na dávky. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Nouzový stav do 22. ledna a PES asi opět přitvrdí. Vláda rozhoduje o zpřísnění opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.12.2020 (08:27)     Sekcia bulvar

Protiepidemický systém PES bude na Čechy zřejmě zase přísnější, vůbec ten nejpřísnější. Vláda ve středu rozhodne o zpřísnění protikoronavirových zapatření. Situace je podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) i premiéra Andreje Babiše (ANO) vážná. Pokud se situace zpřísní, mohou opět zavřít například školy, nebo provozovny služeb. Pokud se stupeň rizika zvýší, měla by se opatření zpřísnit zřejmě až od 27. prosince. Kabinet už po předchozí zelené ze Sněmovny odsouhlasil prodloužení nouzového stavu do 22. ledna 2021, jak uvedl premiér Babiš pro ČTK.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.09.2020 (11:10)     Sekcia bulvar

Tým Chytré karantény zveřejnil data o tom, jak se daří v Česku trasovat koronavirus. Z údajů je například patrné, že za posledních 14 dní je nedořešených 2525 pozitivních případů a 4486 rizikových kontaktů. Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) oznámí ve středu další zpřísnění opatření v Česku, kde za úterý přibylo 2394 nakažených koronavirem. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka, avizoval pro iDnes.cz. Ve stejný den omezí i sportovní akce pro diváky ma 2000 sedících. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.09.2020 (08:40)     Sekcia bulvar

Tým Chytré karantény zveřejnil data o tom, jak se daří v Česku trasovat koronavirus. Z údajů je například patrné, že za posledních 14 dní je nedořešených 2525 pozitivních případů a 4486 rizikových kontaktů. Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) oznámí ve středu další zpřísnění opatření v Česku, kde za úterý přibylo 2394 nakažených koronavirem. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka, avizoval pro iDnes.cz. Ve stejný den omezí i sportovní akce pro diváky ma 2000 sedících. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Vláda místo rozvolnění v Česku přitvrdí, Babiš rozdal úkoly ministrům. A obul se do Blatného

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.01.2021 (21:02)     Sekcia bulvar

Vláda kvůli špatné epidemické situaci v Česku probere další zpřísnění opatření. Po dnešním jednání, které mělo být věnované úpravám protiepidemického systému PES, to řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Podrobnosti neřekl, ministři je proberou podle něj v čtvrtek. Vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) sice připravil pro změnu přísnější návrh týkající se možného otevření skiareálů, nakonec ale na hlasování nedošlo, potvrdil Blesk Zprávám. Vleky tak musí zůstat zavřené. 

 

Koronavirus ONLINE: 18 004 případů za středu v ČR. Babišova vláda probere zpřísnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.11.2021 (06:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za středu přibylo 18 004 nakažených, je to nejvyšší středeční hodnota od začátku epidemie. Vláda přijme další opatření proti šíření epidemie covidu. potvrdil premiér Andrej Babiš (ANO). Současná vláda však posunula své příští jednání z pátku už na čtvrtek. Kabinet má rozhodovat mimo jiné o dalším zpřísnění protiepidemických opatření. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš tepal ministry, Blatný nasadí druhého PSA a od kdy vláda přitvrdí?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.12.2020 (14:20)     Sekcia bulvar

Vláda by měla v pondělí odsouhlasit návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES, ministři se musí jen shodnout na datu a šíři opatření. Přijde přitvrzení od středy nebo od pátku? Právě za vypouštění různých termínů Babiš své ministry pokáral, zároveň slíbil 100procentní kompenzace za zavření provozů. Lidé v ČR podstoupili přes 350 000 antigenních testů, které odhalily 10 000 nakažených. Podle resortu Jana Blatného (za ANO) bude proto nutná změna v hodnocení ukazatelů PES, ministerstvo bude od úterý zveřejňovat dva údaje. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Čtvrtý stupeň PSA od pátku. Babiš tepal ministry a prázdniny se prodlouží

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.12.2020 (18:30)     Sekcia bulvar

Vláda v pondělí odsouhlasila návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES, zpřísnění opatření přijde v pátek, oznámil po jednání kabinetu premiér Andrej Babiš (ANO). Babiš své ministry pokáral za to, že ještě před jednáním vypouštěli různé termíny zpřísnění a zároveň slíbil 100procentní kompenzace za zavření provozů. Školákům a studentům se prodlouží vánoční prázdniny o 21. a 22. prosinec, rozhodlo ministerstvo školství. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Česko spadne do 4. stupně PSA, prázdniny se prodlouží. A Babiš tepal ministry

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, Prymula odmítl promoření ČR. A vláda znovu přitvrdí

PES asi opět přitvrdí. Vláda rozhodne o zpřísnění opatření, index rizika opět stoupl

Koronavirus ONLINE: Návrat plošných testů do škol a nová opatření od 29. listopadů, oznámil Babiš

Koronavirus ONLINE: Babiš zaryl do Blatného a oznámil start očkování chronicky nemocných

Koronavirus ONLINE: 25 864 případů za úterý. Babišova vláda řeší opatření o den dřív

Koronavirus ONLINE: Pražané si rozebrali termíny na testy i v Motole. A vláda přitvrdí opatření

Koronavirus ONLINE: Další zpřísnění? Efekt by nepřineslo, míní Havlíček. A inspektoři v hotelech

Koronavirus ONLINE: 7889 nakažených za úterý a zhoršené skóre. Nakazil se i šéf Sněmovny

ŽIVĚ Babiš: Tři týdny buďte doma, choďte do práce, omezte kontakt. Zavřít mají i školky

Koronavirus ONLINE: Vláda posuzuje zavření škol a další omezení. A přes 1000 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Babiš svolal covidovou radu, přitvrdí opatření? A 1511 nakažených za den

Koronavirus ONLINE: Nejasná čísla za neděli, nová opatření a Prymula odmítl promoření ČR

Koronavirus ONLINE: Rušno kolem Blatného, obul se do něj i Babiš. A respirátory zlevní?

Koronavirus ONLINE: Vláda projedná „zásadní opatření“. A 13 502 případů za středu v Česku

Koronavirus ONLINE: 8010 nakažených za pátek. Další zpřísnění? Nepřineslo by efekt, míní Havlíček

Koronavirus ONLINE: 7889 případů v ČR za úterý. Na testy zdarma míří řada Čechů

Koronavirus ONLINE: Babiš bez Blatného zveřejnil očkovací strategii. U domu měl rakev odpůrců

Koronavirus ONLINE: Babiš připustil úplné zavření škol, bude i zákaz vycházení po 22:00?

Koronavirus ONLINE: Ohromných 14 539 případů za úterý v ČR. Vojtěch chystá další zpřísnění

Koronavirus ONLINE: Zasedne vláda, jak moc přitvrdí opatření? Babiš: Nemůžeme nikoho znásilnit

Koronavirus ONLINE: Situace v ČR se zhoršuje, říká Hamáček. Zpřísnění opatření je ve hře

Koronavirus ONLINE: 14 539 případů za úterý v Česku. Vláda přitvrdí a nová vakcína pro EU

Koronavirus ONLINE: Červená od Německa pro celou ČR. A opatření znovu přitvrdí

Koronavirus ONLINE: Zatím 541 případů za neděli. Česko je v nárůstu druhé na světě

Koronavirus ONLINE: ČR je v nouzovém stavu. Prymula přitvrdí a posvětil miliony na vakcíny

Koronavirus ONLINE: Zpřísnění opatření už je jistota, Babiš chce zrušit vánoční trhy

Koronavirus ONLINE: Babiš vytkl Blatného resortu chyby. A protest proti opatřením na Václaváku

Koronavirus ONLINE: Plán dalšího přitvrzení rozhádal vládu. A přes 1000 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: 11 514 případů za pondělí v ČR. A Babišova vláda přitvrdí po vzoru Rakouska?

Koronavirus ONLINE: ČR je v nouzovém stavu. Prymula přitvrdí a školy dostanou respirátory

Koronavirus ONLINE: Většina Česka zoranžověla. A Prymula znovu přitvrdí v opatřeních

Koronavirus ONLINE: 18 004 nových případů. Česko je krok od nouzového stavu

Koronavirus ONLINE: ČR je v nouzovém stavu, Prymula dál přitvrdí a tisíce nakažených „zmizely“

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy