Koronavirus ONLINE: Vláda „žene“ Čechy z hor, omezila i setkávání. Utrum mají i trhy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.01.2021 (23:30)     Sekcia bulvár

Místo rozvolnění vláda ve čtvrtek ještě víc zpřísnila život v Česku. Tvrdší opatření budou od soboty platit v hotelech a penzionech, které mohou mít otevřeno pro služební cesty, lanovky se zastaví i pro pěší. Vláda také omezila setkávání, lidé by neměli trávit čas s nikým mimo svou rodinu. A pokud ano, tak s respirátorem. Na chaty jezdit mohou, ale mimo rodinu tam nesmí nikoho zvát. Zákaz má od soboty i prodej na trzích a ve stáncích.  Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech, třetí den v řadě. Za středu přibylo v Česku 8452 nových případů nákazy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Vláda „žene“ Čechy z hor, omezila i setkávání. A číslo R roste

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.01.2021 (07:15)     Sekcia bulvar

Místo rozvolnění vláda ve čtvrtek ještě víc zpřísnila život v Česku. Tvrdší opatření budou od soboty platit v hotelech a penzionech, které mohou mít otevřeno pro služební cesty, lanovky se zastaví i pro pěší. Vláda také omezila setkávání, lidé by neměli trávit čas s nikým mimo svou rodinu. A pokud ano, tak s respirátorem. Na chaty jezdit mohou, ale mimo rodinu tam nesmí nikoho zvát. Zákaz má od soboty i prodej na trzích a ve stáncích.  Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech, stále pomalu roste reprodukční číslo, které udává, kolik lidí jeden pozitivní nakazí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda „žene“ Čechy z hor, omezila i setkávání. A 7937 případů za čtvrtek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.01.2021 (08:05)     Sekcia bulvar

Místo rozvolnění vláda ve čtvrtek ještě víc zpřísnila život v Česku. Tvrdší opatření budou od soboty platit v hotelech a penzionech, které mohou mít otevřeno pro služební cesty, lanovky se zastaví i pro pěší. Vláda také omezila setkávání, lidé by neměli trávit čas s nikým mimo svou rodinu. A pokud ano, tak s respirátorem. Na chaty jezdit mohou, ale mimo rodinu tam nesmí nikoho zvát. Zákaz má od soboty i prodej na trzích a ve stáncích. Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech, stále pomalu roste reprodukční číslo, které udává, kolik lidí jeden pozitivní nakazí. Za čtvrtek přibylo 7937 nových případů, zhruba o 400 víc než před týdnem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Třetí vakcína míří do EU. A odpůrci opatření chtějí demisi vlády

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.01.2021 (16:15)     Sekcia bulvar

Místo rozvolnění vláda ve čtvrtek ještě víc zpřísnila život v Česku. Tvrdší opatření budou od soboty platit v hotelech a penzionech, které mohou mít otevřeno pro služební cesty, lanovky se zastaví i pro pěší. Vláda také omezila setkávání. Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech. Před úřad vlády dorazilo v pátek odpoledne kolem 50 příznivců iniciativy Chcípl PES, mimo jiné požadují demisi kabinetu. Za čtvrtek přibylo 7937 nových případ. A léková agentura EU doporučila podmínečnou registraci covidové vakcíny firmy AstraZeneca na unijním trhu. Očkovat se s ní mají lidé starší 18 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 28 317 úmrtí v ČR. A Arenberger dál hájí omezení setkávání Čechů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.04.2021 (09:03)     Sekcia bulvar

Ve čtvrtek v Česku přibylo 3238 případů covidu. Ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) dál hájí opatření, dle kterého se omezilo setkávání Čechů na 2 venku a 2 uvnitř, ačkoli podle pandemického zákona omezovat pohyb a shlukování lidí vláda nemůže. Do Moskvy se kvůli Sputniku V chystá letět vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Arenberger mu v ČT popřál šťastnou cestu, ale uvedl, že stačilo patrně Rusům jen zavolat a objednat letadlo. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 1800 mrtvých v ČR. Prymula tepal Čechy a vláda požádá o delší nouzový stav

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2020 (18:10)     Sekcia bulvar

Vláda i na podzim rozhodla o uzavření maloobchodních prodejen a služeb - od čtvrtečních 6:00. Omezený je i pohyb, lidé můžou jen do práce, na nákup, případně na chalupu nebo do přírody. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) kritizoval Čechy za nájezd na hobbymarkety. Podle Prymuly je s ohledem na rostoucí počet nakažených potřeba prodloužit nouzový stav. Za středu přibylo rekordních 14 968, do čtvrtečního podvečera dalších 7511 pozitivně testovaných. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1845 mrtvých v ČR. Prymula tepal Čechy a vláda požádá o delší nouzový stav

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.10.2020 (01:05)     Sekcia bulvar

Vláda i na podzim rozhodla o uzavření maloobchodních prodejen a služeb - od čtvrtečních 6:00. Omezený je i pohyb, lidé můžou jen do práce, na nákup, případně na chalupu nebo do přírody. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) kritizoval Čechy za nájezd na hobbymarkety. Podle Prymuly je s ohledem na rostoucí počet nakažených také potřeba prodloužit nouzový stav. Za středu přibylo rekordních 14 968, během čtvrtka bylo pozitivně testovaných 133 995. Mrtvých už je 1845. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1845 mrtvých v ČR. Prymula tepal Čechy, sám strávil večer v restauraci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.10.2020 (05:35)     Sekcia bulvar

Vláda i na podzim rozhodla o uzavření maloobchodních prodejen a služeb - od čtvrtečních 6:00. Omezený je i pohyb, lidé můžou jen do práce, na nákup, případně na chalupu nebo do přírody. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) kritizoval Čechy za nájezd na hobbymarkety, ve stejný den ale sám strávil večer v restauraci, která měla být zavřená. Vláda avizovala, že s ohledem na rostoucí počet nakažených bude potřeba prodloužit nouzový stav. Za čtvrtek přibylo 14 151 nových případů. Mrtvých už je 1845. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Obchody i služby otevřou od května, míní vláda. A soud zrušil opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.04.2021 (16:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, ve středu přibylo 2942 nových případů nákazy. Zbytek obchodů, trhů a vybrané služby vláda za pokračující příznivé epidemické situace uvolní od 3. května,  schválila to vláda, uvedl vicepremiér Karel Havlíček (za ANO). Nejvyšší správní soud pak zrušil celé mimořádné opatření ministerstva zdravotnictví, které kromě jiného omezuje provoz obchodů, služeb i setkávání lidí. Zásah však má několikadenní odklad, vstoupí v platnost čtvrtý den po právní moci soudního rozhodnutí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda chce otevřít obchody i služby 3. května. A očkování pro 60+ je tu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.04.2021 (06:54)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, ve středu přibylo 2942 nových případů nákazy. Zbytek obchodů, trhů a vybrané služby uvolní vláda za pokračující příznivé epidemické situace od 3. května. Vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) pak zveřejnil detailní balíčky pro rozvolnění i s informací, že například do kadeřnictví bude potřeba PCR nebo antigenní test, ale očkování se bez něj obejdou. Vláda musí zareagovat na verdikt Nejvyššího správního soudu, který zrušil mimořádné opatření ministerstva zdravotnictví, které kromě jiného omezuje provoz obchodů, služeb i setkávání lidí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Dvojí metr v Praze: Farmářské trhy mají od vlády utrum, ty bleší se ale o víkendu otevřely. Směly vůbec?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.01.2021 (16:17)     Sekcia bulvar

Velké haló vzbudily v říjnu farmářské trhy v Praze na náplavce, kde fotografie i při vládních omezeních odhalily doslova hlavu na hlavě. Z toho důvodu došlo i na jejich regulaci, a jelikož je Česká republika v 5. stupni PSA, je zakázán „prodej na tržištích, v tržnicích a v mobilních provozovnách“ s určitými výjimkami. Jinými slovy farmářské trhy se nekonají. Ty bleší však v Praze tento víkend otevřely.

Koronavirus ONLINE: Obchody i služby otevřou 3. května, míní vláda. A opatření zrušil soud

Koronavirus ONLINE: Prymulu zděsila náplavka, trhy stihla omezení. 10 273 případů za pondělí

Koronavirus ONLINE: Prymula tepal Čechy, Babiš přijal pomoc. A vláda požádá o delší nouzový stav

Koronavirus ONLINE: „Přiková“ vláda Čechy do 20 km od domovů? A zákaz cest i na Zanzibar

Koronavirus ONLINE: Zeman odložil hradní slávu, Prymula tepal Čechy a Babiš přijal pomoc

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR zpomalila. Zrušte vánoční večírky a setkávání, žádá ale Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Česko je umrtvené, skóre PES ale kleslo. A očkování startuje

Koronavirus ONLINE: Téměř 7000 lidí v nemocnicích. A „přiková“ vláda Čechy do 20 km od domovů?

Koronavirus ONLINE: V Česku ožily školy, obchody, trhy i zoo. A Babiš chce sport pro 12 lidí

Koronavirus v Česku: Co se ode dneška MŮŽE a NESMÍ?

Koronavirus ONLINE: Utrum pro neočkované Čechy od půlnoci. A za falešné certifikáty až tři roky

Koronavirus ONLINE: Epidemie v Česku zpomalila! Zrušte vánoční večírky a setkávání, žádá přesto Vojtěch.

Koronavirus ONLINE: Zrušte vánoční večírky a setkávání, žádá Vojtěch. Prázdniny prodloužit nechce

Koronavirus ONLINE: Výhody pro očkované Čechy. A EU začala posuzovat čínskou vakcínu

Koronavirus ONLINE: Soud zrušil uzavření obchodů a služeb. Vláda má čtyři dny na úpravu

Koronavirus ONLINE: V Česku ožily školy, obchody, trhy i zoo. A do kadeřnictví za 14 dní?

Koronavirus ONLINE: 3238 případů za čtvrtek. A Babiš na inspekci očkování v Havířově

Koronavirus ONLINE: Přitvrzení na Čechy už neplatí, varuje Prymula. A Babiš vrší sliby

Koronavirus ONLINE: Jen 2615 případů za čtvrtek. A registrace k očkování pro 60+ spuštěna

Babiš si zkouší usmířit naštvané sportovce. A Čechy podle něj čeká každoroční očkování

Koronavirus ONLINE: Prymulu zděsila náplavka, trhy stihla omezení. Již 2337 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: 219 mrtvých v ČR, 7352 případů. Češi vyrazili do ulic a na trhy

Koronavirus ONLINE: 215 mrtvých v ČR, 7273 případů. Češi vyrazili do ulic a na trhy

Koronavirus ONLINE: 218 mrtvých v ČR, 7333 případů. Češi vyrazili do ulic a na trhy

Koronavirus ONLINE: 218 mrtvých v ČR, 7352 případů. Češi vyrazili do ulic a na trhy

Koronavirus na další pražské škole! Pět nakažených učitelů na ZŠ A. Čermáka, děti se budou učit online

Vojtěch: Letní festivaly mají utrum! Colours of Ostrava: Nic nevíme, stále připravujeme

Koronavirus ONLINE: 9544 nakažených v ČR jen za středu. A nový apel Prymuly na Čechy

Koronavirus ONLINE: Pozdější očkování pro mladé Čechy. Číslo R roste a PES na 69 bodech

Koronavirus ONLINE: Skóre PES opět stouplo, Babiš chce zrušit vánoční trhy

Koronavirus ONLINE: Prymula v hospodě naštval opozici. Musí skončit, tvrdí

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, lyžaři mají smůlu a 17 668 případů za den v ČR

Koronavirus ONLINE: Vánoční trhy bych zrušil úplně, říká Babiš. 4. stupeň PES je jistota

Koronavirus ONLINE: Očkovaní Češi dostali cestovatelské výhody. A číslo R vyskočilo

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy