Koronavirus ONLINE: 10 165 nakažených za den v ČR a Babiš se chystá na konec nouzového stavu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.02.2021 (08:25)     Sekcia bulvár

Za úterý v Česku přibylo 10 165 nakažených, rizikové skóre PES bylo i ve středu na 71 bodech. Přes 10 tisíc nakažených tak přibylo poprové od poloviny ledna. Vláda bude Sněmovnu žádat o prodloužení nouzového stavu do 16. března, tedy opět o 30 dní. Podporu pro to zatím nemá. Premiér Andrej Babiš (ANO) letí jednat o koronaviru i vakcíně Sputnik V tentokrát do Srbska, zároveň uložil ministrům řešit, co nastane, pokud Sněmovna neumožní prodloužit nouzový stav. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Babiš a Hamáček loví u opozice hlasy pro prodloužení nouzového stavu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.02.2021 (19:50)     Sekcia bulvar

Za sobotu v Česku přibylo 4800 nakažených, rizikové skóre PES je na 71 bodech. Do skladu v Říčanech dorazila první dodávka vakcíny AstraZeneca. A premiér Andrej Babiš (ANO) navrhne, aby se od března otevřela registrace a rezervace na očkování proti covidu pro lidi nad 60 let. Ministr školství Robert Plaga (za ANO) by pak chtěl v březnu do škol vrátit maturitní ročníky. Debatovat se o tom má příští týden. Babiš a vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) pak v neděli večer jednání v Průhonicích s předsedy Pirátů Ivanem Bartošem a šéfem STAN Vítem Rakušanem o podmínkách pro pokračování nouzového stavu v Česku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Blatný odmítá v neděli otevřít. A opozice nechce 30 dní nouzového stavu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2020 (11:00)     Sekcia bulvar

Poslanci ve čtvrtek rozhodují o prodloužení nouzového stavu, vláda ho chce na dalších 30 dní. Kabinet pro to nemá zajištěnou většinu, přiznal premiér Andrej Babiš (ANO). Opozice chce prodloužení kratší nebo žádné a kritizuje vládu, podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) nemůžou bez nouzového stavu pokračovat plošná opatření jako je zákaz vycházení, omezení prodeje a nebo školní docházky. Blatný brání i Protiepidemický systém (PES) a oproti vicepremiérovi Karlu Havlíčkoviu (za ANO) odmítá obchody otevřít v neděli. Během středy přibylo v Česku 5515 nakažených, rizikové skóre kleslo ze 70 na 62 bodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 263 mrtvých a 4214 uzdravených v ČR. Nouzový stav se možná protáhne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.05.2020 (12:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 263 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7979 lidí, vyléčených je 4214 a aktuálně nakažených je pak 3502. Země podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) už nemá plošný problém, musí se ale zaměřit na lokální ohniska. Jedním z nich je Chebsko, kde je nakažených na 100 tisíc obyvatel víc než v Praze. Vojtěch pak oznámil, že k 25. květnu skončí zákaz návštěv v nemocnicích, ale i domovech pro seniory. Vláda ve čtvrtek rozhodne o dalším uvolňování opatření v zemi, vyřešit musí to, co nastane po 17. květnu s koncem nouzového stavu. Premiér Andrej Babiš (ANO) připustil, že by mohla požádat i o prodloužení nouzového stavu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 10 165 nakažených za den v ČR. A Babiš kvůli ruské vakcíně letí do Srbska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.02.2021 (08:05)     Sekcia bulvar

Za úterý v Česku přibylo 10 165 nakažených, rizikové skóre PES bylo i ve středu na 71 bodech. Přes 10 tisíc nakažených tak přibylo poprové od poloviny ledna. Vláda bude Sněmovnu žádat o prodloužení nouzového stavu do 16. března, tedy opět o 30 dní. Podporu pro to zatím nemá. Premiér Andrej Babiš (ANO) letí jednat o koronaviru i vakcíně Sputnik V tentokrát do Srbska.  A v úterý večer převezli záchranáři covidové pacienty z přetížené nemocnice v Náchodě na Moravu - specializovaný vůz Fénix k tomu zapůjčila pražská záchranka. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 5515 obětí v ČR. Poslanci rozhodnou o prodloužení nouzového stavu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2020 (05:32)     Sekcia bulvar

Kdo si chce v Česku nakoupit, musí se připravit na to, že ho do prodejny nepustí bez očíslovaného nákupního vozíku. Řetězce tak reagují na vládní nařízení, podle kterého může být na 15 metrech čtvereční plochy za stávajícího rizika nákazy jen jeden zákazník. Poslanci budou ve čtvrtek rozhodovat o prodloužení nouzového stavu, vláda chce dalších 30 dní. Kabinet pro svůj návrh nemá zajištěnou většinu, přiznal premiér Andrej Babiš (ANO). Během středy přibylo v Česku 5515 nakažených. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 6707 obětí v ČR. Poslanci rozhodnou o prodloužení nouzového stavu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.11.2020 (23:40)     Sekcia bulvar

Kdo si chce v Česku nakoupit, musí se připravit na to, že ho do prodejny nepustí bez očíslovaného nákupního vozíku. Řetězce tak reagují na vládní nařízení, podle kterého může být na 15 metrech čtvereční plochy za stávajícího rizika nákazy jen jeden zákazník. Poslanci budou ve čtvrtek rozhodovat o prodloužení nouzového stavu, vláda chce dalších 30 dní. Kabinet pro svůj návrh nemá zajištěnou většinu, přiznal premiér Andrej Babiš (ANO). Za sváteční úterý přibylo 4246 nakažených, do středečního večera dalších 2482. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav na dalších 30 dní? Vláda to schytává, Blatný za něj horuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2020 (08:30)     Sekcia bulvar

Poslanci ve čtvrtek rozhodují o prodloužení nouzového stavu, vláda ho chce na dalších 30 dní. Kabinet pro návrh nemá zajištěnou většinu, přiznal premiér Andrej Babiš (ANO). Opozice chce prodloužení kratší nebo žádné a kritizuje vládu, podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) nemůžou ale bez nouzového stavu pokračovat plošná opatření jako je zákaz vycházení, omezení prodeje a nebo školní docházky. Během středy přibylo v Česku 5515 nakažených, rizikové skóre kleslo ze 70 na 62 bodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 10 165 nakažených za den v ČR, na Trutnovsku je zle a Babiš řeší Sputnik

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.02.2021 (09:55)     Sekcia bulvar

Za úterý v Česku přibylo 10 165 nakažených, rizikové skóre PES bylo i ve středu na 71 bodech. Přes 10 tisíc nakažených tak přibylo poprové od poloviny ledna. Vláda bude Sněmovnu žádat o prodloužení nouzového stavu do 16. března, tedy opět o 30 dní. Premiér Andrej Babiš (ANO) už uložil ministrům řešit, co nastane, pokud Sněmovna neumožní prodloužit nouzový stav. Sám odletěl do Srbska sbírat zkušenosti s vakcínou Sputnik V. A na Trutnovsku byla na začátku ledna britská varianta koronaviru ve více než 60 procentech zkoumaných vzorků, na Náchodsku v 45 procentech, uvedl Státní zdravotnický ústav. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: KSČM s nouzovým stavem napíná vládu. Opozici vadí malé zavřené obchody

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2020 (10:00)     Sekcia bulvar

Poslanci ve čtvrtek rozhodují o prodloužení nouzového stavu, vláda ho chce na dalších 30 dní. Kabinet pro návrh nemá zajištěnou většinu, přiznal premiér Andrej Babiš (ANO). Opozice chce prodloužení kratší nebo žádné a kritizuje vládu, podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) nemůžou ale bez nouzového stavu pokračovat plošná opatření jako je zákaz vycházení, omezení prodeje a nebo školní docházky. Během středy přibylo v Česku 5515 nakažených, rizikové skóre kleslo ze 70 na 62 bodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9882 mrtvých v ČR, fronty na testy a vláda probere prodloužení stavu nouze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.12.2020 (21:05)     Sekcia bulvar

Vláda odsouhlasila návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES, zpřísnění opatření přijde v pátek, oznámil po jednání kabinetu premiér Andrej Babiš (ANO). Ve čtvrtek ráno se kabinet sejde, aby probral žádost o prodloužení nouzového stavu, který by jinak skončil 23. prosince. Za úterý přibylo 7889 nakažených, rizikové skóre vystoupalo na 71. Pozitivní test na koronavirus měl šéf Poslanecké sněmovny Radek Vondráček (ANO). Ve středu v ČR odstartovalo plošné antigenní testování na covid-19 - dobrovolné a hrazené ze zdravotního pojištění. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 269 mrtvých a 4369 uzdravených v ČR. Roušky sundáme v polovině června

Koronavirus ONLINE: Prymula vládě navrhne nouzový stav. Hamáček i Babiš souhlasí

Koronavirus ONLINE: 18 004 nových případů. A české Vánoce ve stavu nouze

Koronavirus ONLINE: Boj o nouzový stav ve Sněmovně vrcholí. A Blatný nechce nedělní prodej

Koronavirus ONLINE: 27 717 nových případů. A české Vánoce ve stavu nouze

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých, nouzový stav do 17. května. Babiš chce větší „moc“ pro Vojtěcha

Koronavirus ONLINE: 225 mrtvých, nouzový stav do 17. května. Babiš chce větší „moc“ pro Vojtěcha

Koronavirus ONLINE: 820 lidí v nemocnicích v ČR. A návrh na stavu nouze představí Prymula radě

Koronavirus ONLINE: Prymulův stav nouze prošel na radě. A 1700 nakažených zdravotníků v ČR

Koronavirus ONLINE: Karlovarsko a Královéhradecko čeká zpřísnění. A nouzový stav skončí?

Koronavirus ONLINE: Smutná meta padla, v ČR 502 zemřelých s virem. Babiš chystá projev

Koronavirus ONLINE: Boj o nouzový stav ve Sněmovně, spor o nedělní prodej a uvolnění na obzoru?

Koronavirus ONLINE: Babiš kvůli ruské vakcíně letí do Srbska. A unikátní převoz pacientů v Česku

Sněmovna ŽIVĚ: Babiš hájil prodloužení nouzového stavu o měsíc. Hamáček zmínil návrat nákazy

Koronavirus ONLINE: 235 mrtvých v ČR. Stav nouze do 17.5. a konec roušek v TV

Koronavirus ONLINE: 236 mrtvých v ČR. Konec roušek v TV a žádné festivaly v létě

Koronavirus ONLINE: 237 mrtvých v ČR. Konec roušek v TV a žádné festivaly v létě

Koronavirus ONLINE: 235 mrtvých v ČR. Konec roušek v TV a žádné festivaly v létě

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých v Česku. Do škol se možná už 11. května vrátí i deváťáci

Koronavirus ONLINE: 615 obětí v Česku. Nouzový stav se zřejmě vrátí, Slováci přitvrzují

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých a 3096 vyléčených v ČR. Do škol se brzy vrátí asi i deváťáci

Koronavirus ONLINE: Odmítači stavu nouze? Budou zodpovědní za smrt Čechů, řekl Babiš

Koronavirus ONLINE: Babiš promluvil o výměně ministrů a dalších 30 dní stavu nouze?

Koronavirus ONLINE: 27 717 případů za čtvrtek v ČR. Padl nový rekord

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých v ČR. Stav nouze do 17.5. a konec roušek v TV?

Totální kolaps a obrovský nárůst mrtvých: Babiš varuje před neprodloužením nouzového stavu

Koronavirus ONLINE: 25 055 úmrtí v Česku. Vláda chce dalších 30 dní stavu nouze

Koronavirus ONLINE: Vláda chce dalších 30 dní stavu nouze. Babiš připustil výměnu ministrů

Koronavirus ONLINE: Vláda chce dalších 30 dní stavu nouze a Babiš připustil výměnu ministrů

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých a 3096 vyléčených v ČR. Na tábory možná už od července

ONLINE: „Jste sobecký idiot!“ Vášnivá debata o delším stavu nouze a opatřeních ve Sněmovně

Koronavirus ONLINE: 615 obětí v Česku. Prymula zřejmě vládě navrhne nouzový stav

Koronavirus ONLINE: Babiš promluvil o katastrofě. A Blatný zvažuje zákaz cestování mezi kraji

Koronavirus ONLINE: Boj o nouzový stav ve Sněmovně, důchodci mají jistých 5000 a děti se vrátí do lavic

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy