Koronavirus ONLINE: 20 194 mrtvých v ČR. Putin slíbil Zemanovi vakcíny Sputnik V

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.02.2021 (21:15)     Sekcia bulvár

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 194 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, v pátek přibylo 14 676, o zhruba 3400 víc než před týdnem. Vláda vyhlásila nový nouzový stav do 28. března. Prezident Miloš Zeman má od ruského prezidenta Vladimira Putina slíbenou dodávku vakcín Sputnik V, uvedla CNN Prima News. Premiér Babiš tvrdá opatření, která budou platit od 1. března, zdůvodňoval slovy: „Pokud to neuděláme, tak celý svět uvidí Bergamo v Čechách.“ A to s odkazem na kritickou situaci v italských nemocnicích v loňské první vlně epidemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 20 339 mrtvých v ČR. Putin slíbil Zemanovi vakcíny Sputnik V

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.02.2021 (08:07)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 339 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, v pátek přibylo 14 676, v sobotu 7798. Vláda vyhlásila nový nouzový stav do 28. března. Prezident Miloš Zeman má od ruského prezidenta Vladimira Putina slíbenou dodávku vakcín Sputnik V, uvedla CNN Prima News. Premiér Babiš tvrdá opatření, která budou platit od 1. března, zdůvodňoval slovy: „Pokud to neuděláme, tak celý svět uvidí Bergamo v Čechách.“ A to s odkazem na kritickou situaci v italských nemocnicích v loňské první vlně epidemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rakousko poskytne ČR 30 tisíc dávek vakcíny. A Sputnik opět na scéně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.04.2021 (14:37)     Sekcia bulvar

Ve čtvrtek v Česku přibylo 6207 potvrzených případů koronaviru a bylo podáno 52 551 dávek očkování, dosud nejvíce. Premiér Andrej Babiš (ANO) čelí kritice, že nevyjednal v EU větší dodávky vakcín. Pro Deník N uvedl, že je kvůli tomu na místě opět uvažovat o nákupu ruské látky Sputnik V. A Rakousko poskytne Česku 30 tisíc dávek vakcíny ve snaze napravit údajnou nesolidárnost mechanismů EU. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Hamáček poletí do Moskvy řešit Sputnik. A šéf úřadu omdlel na tiskovce k AstraZenece

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.04.2021 (15:20)     Sekcia bulvar

V Česku v úterý přibylo 5033 nových případů koronaviru, o 546 méně než před týdnem. Vicepremiér Jan Hamáek (ČSSD) v pondělí odletí do Moskvy, bude jednat o případných dodávkách vakcíny proti covidu-19 Sputnik V po jejím schválení evropskou agenturou. V Česku odstartovala možnost registrace k očkování lidí v kategorii 65 až 69 let, kteří se nemohli registrovat dříve. Šéf dánského zdravotnického úřadu Sören Broström omdlel na tiskové konferenci o používání vakcíny AstraZeneca. Dánsko tuto vakcínu přestane zcela používat. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 14 353 případů za středu. A šéfka SÚKL odmítla Zemanovu kritiku za Sputnik

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.03.2021 (08:21)     Sekcia bulvar

Česko hlásí za sředu 14 353 nových případů. V nemocnicích je přes 8600 lidí, zemřelo již 22 624 nakažených. Prezident Zeman se pustil do ostré kritiky ministra Jana Blatného (za ANO) a šéfky SÚKL Ireny Storové kvůli vakcíně Sputnik V. Storová Zemanovi vzkázala, že se stará především o zdraví lidí. Premiér Andrej Babiš (ANO) se vydal na návštěvu Izraele. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3697 případů za středu v ČR, kleslo i číslo R. A Hamáček poletí pro Sputnik

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.04.2021 (07:55)     Sekcia bulvar

Ve středu přibylo v Česku 3697 případů covidu, nejméně za pracovní den od konce listopadu. Reprodukční číslo je po dvou dnech znovu nižší než jedna. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) v pondělí odletí do Moskvy, bude jednat o případných dodávkách vakcíny proti covidu-19 Sputnik V po jejím schválení evropskou agenturou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Premiér má po summitu EU pozitivní test. A Sputnik nechce už ani Zeman

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.06.2021 (19:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje, za sobotu přibylo 68 nových případů nákazy, o pět víc než před týdnem. Použití neschválené ruské vakcíny Sputnik už není na pořadu dne ani podle prezidenta Miloše Zemana, který byl jejím zastáncem a apeloval na její dovoz. Podle hlavy státu je v ČR už dostatek jiných vakcín, řekl v Partii CNN Prima News. A  Lucemburský premiér Xavier Bettel zahájil desetidenní izolaci po pozitivním testu na koronavirus, oznámila dnes jeho kancelář. Covid se u ně potvrdil jen dva dny po summitu EU, kde bylo dalších 26 premiérů a prezidentů včetně českého předsedy vlády Andreje Babiše. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rusové chtějí po Slovácích Sputnik V zpět. A Arenberger chystá změny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.04.2021 (16:20)     Sekcia bulvar

Nový šéf zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) se ujal vlády nad resortem a stal se 4. českým ministrem za dobu koronakrize. V resortu plánuje změny, chce přivést nové lidi. Prezident Miloš Zeman dál tlačí na to, aby se v Česku očkovalo necertifikovanou vakcínou Sputnik V. Slovenský státní ústav pro kontrolu léčiv však ve čtvrtek oznámil, že jednotlivé šarže ruské vakcíny Sputnik V patrně nemají stejné vlastnosti. Rusko pak oznámilo, že Slováci porušili kontrakt a mají zásilku vrátit. Ve středu v Česku přibylo 7015 potvrzených případů koronaviru, jde o nejnižší středeční nárůst v tomto roce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1853 lidí na JIPkách v ČR. A šéfka SÚKL odmítla Zemanovu kritiku za Sputnik

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.03.2021 (18:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí za úterý 15 196 nových případů, o 4500 víc než v pondělí, ale o 1700 méně než před týdnem. V nemocnicích je přes 8600 lidí, z toho 1853 potřebuje vysoce intenzivní péči. S těžkým covidem byl do nemocnice převezen i poslanec ODS Jiří Ventruba, který ve věku 71 let svému boji s nemocí podlehl. Prezident Zeman se pustil do ostré kritiky ministra Jana Blatného (za ANO) a šéfky SÚKL Ireny Storové kvůli vakcíně Sputnik V., Storová Zemanovi vzkázala, že se stará především o zdraví lidí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Problém se šaržemi Sputniku na Slovensku. A Arenberger chystá změny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.04.2021 (12:01)     Sekcia bulvar

Nový šéf zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) se ujal vlády nad resortem a stal se 4. českým ministrem za dobu koronakrize. V resortu plánuje změny, chce přivést nové lidi. Prezident Miloš Zeman dál tlačí na to, aby se v Česku očkovalo necertifikovanou vakcínou Sputnik V. Slovenský státní ústav pro kontrolu léčiv však ve čtvrtek oznámil, že jednotlivé šarže ruské vakcíny Sputnik V patrně nemají stejné vlastnosti. Ve středu v Česku přibylo 7015 potvrzených případů koronaviru, jde o nejnižší středeční nárůst v tomto roce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1853 lidí na JIPkách: V ČR zemřelo druhé dítě (†11) a šéfka SÚKL odmítla Zemanovu kritiku za Sputnik

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.03.2021 (06:19)     Sekcia bulvar

Česko hlásí za úterý 15 196 nových případů, o 4500 víc než v pondělí, ale o 1700 méně než před týdnem. V nemocnicích je přes 8600 lidí, z toho 1853 potřebuje vysoce intenzivní péči. S těžkým covidem byl do nemocnice převezen i poslanec ODS Jiří Ventruba, který ve věku 71 let svému boji s nemocí podlehl. Prezident Zeman se pustil do ostré kritiky ministra Jana Blatného (za ANO) a šéfky SÚKL Ireny Storové kvůli vakcíně Sputnik V., Storová Zemanovi vzkázala, že se stará především o zdraví lidí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Pfizer brzy i pro nejmenší děti? A Slováci se zbavují Sputniku

Analytik: O Sputnik nestojí ani Putin, ani většina Rusů. Zmínil i podivná čísla nakažených

Koronavirus ONLINE: Babiš a Arenberger na inspekci. A Slováci mají Rusům Sputnik vrátit

Koronavirus ONLINE: Blatný poslal na Arenbergera kontrolu. A Slováci mají Rusům Sputnik vrátit

Rusové se chlubí novou továrnou na vakcíny Sputnik V. Dřív tam zkoumali biologické zbraně

Koronavirus ONLINE: Hamáček poletí do Moskvy. A žena omdlela na tiskovce k AstraZenece

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých a 3096 vyléčených v ČR. A velká operace na vývoj vakcíny

Koronavirus ONLINE: 227 mrtvých v ČR, 3108 vyléčených. A velká operace na vývoj vakcíny

Koronavirus ONLINE: Varování před indickou mutací v celé Evropě. A Slováci se zbavují Sputniku

Koronavirus ONLINE: Šéfka z úřadu omdlela na tiskovce k AstraZenece. A 28 124 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Česku ruší dodávky nové vakcíny po sraženinách. A očkování pro 65+ je tu

Blatný pod palbou, k Zemanovi se přidala KSČM: Lidé se perou o vakcíny, on odmítá Sputnik!

Hamáček poletí do Moskvy jednat o dodávkách vakcíny Sputnik V. Zvolil překvapivý doprovod

Hamáček vzkázal po kolapsu: Odletím do Moskvy jednat o dodávkách vakcíny Sputnik V.

Koronavirus ONLINE: Středočeský kraj povolá posily. A hodnocení Sputniku v EU startuje

Koronavirus ONLINE: Nad Sputnikem zlomil hůl už i Zeman. A 68 případů za sobotu v Česku

Koronavirus ONLINE: Očkování v Česku zrychlilo. A do hry se vrací nákup Sputniku

Koronavirus ONLINE: Blatný se vzepřel přání Babiše. A Českem se dál šíří nebezpečná mutace

Koronavirus ONLINE: Hamáček poletí do Moskvy. A šéfka z lékového úřadu omdlela na tiskovce k AstraZenece

Koronavirus ONLINE: Babiš dal Zemanovi návrh na odvolání Prymuly. A jméno jeho nástupce

Putin láká zájemce o očkování do Ruska. Sputnik míří do 67. země, vyrábí ho i Srbové

Sputnik V na Slovensku narazil. Nákup ruské vakcíny Matovičovi zarazila Kiskova strana

Koronavirus ONLINE: 131 případů za úterý v Česku. A Slováci se zbavují Sputniku, dají ho i darem

Koronavirus ONLINE: Češi místo respirátorů nasadí zas jen roušky? A Slováci se zbavují Sputniku

Koronavirus ONLINE: Výhody pro očkované Čechy. A EU začala posuzovat čínskou vakcínu

Apokalypsu v Indii mají zvrátit i vakcíny Sputnik. Země jich získala 150 tisíc, čeká miliony

Pletky s Rusy: Hamáček chtěl měnit Vrbětice za vakcíny Sputniku? Zemanovi Putin neodpověděl

Koronavirus ONLINE: 197 případů za čtvrtek. A nový vedlejší účinek vakcíny J&J

Koronavirus ONLINE: 8734 hospitalizovaných v ČR. A Klause v zakázaném okrese řešila hygiena

Koronavirus ONLINE: Ampule bez šesté dávky, 11 827 mrtvých v Česku a PES dál na 90 bodech

Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům. A nový vedlejší účinek vakcíny J&J

Koronavirus ONLINE: 14 215 mrtvých v Česku. A Blatný i Babiš odložili dávku vakcíny

Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům. A nový vedlejší účinek vakcíny Johnson & Johnson

Sputnik se chytl neúspěchu Babiše, slibuje Čechům 300 tisíc vakcín: Drsné vzkazy lidí

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy