Koronavirus ONLINE: O zákaz nákupů na Velký pátek je na vládě spor. A nakažená Maláčová

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.03.2021 (18:40)     Sekcia bulvár

V pondělí v Česku přibylo 6865 potvrzených případů koronaviru, zhruba o 1400 méně než před týdnem. Od začátku epidemie zemřelo už 26 222 lidí. Koronavirem se nakazila i ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD), na twitteru napsala, že má mírné příznaky. A vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) se snaží, jak řekl Blesk Zprávám, přesvědčit ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO), aby na Velký pátek nechal obchody otevřené. Zatím ale neuspěl. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Nakažená Dostálová má bolesti. A Babiš řekl, kdy může být jasno o školách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.11.2020 (15:30)     Sekcia bulvar

Další člen české vlády má koronavirus, nakažená je ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO). Zmínila, že má bolesti a rýmu a na prvním testu byla v pátek. Za úterý v tuzemsku přibylo 12 088 nakažených. Růst počtu nových případů podle statistik zřejmě nepokračuje, tvrdí premiér Andrej Babiš (ANO). Odhady k otevření škol či obchodů by měly být jasnější v pátek. V Česku ve středu začalo plošné testování klientů a zaměstnanců domovů seniorů a dalších sociálních zařízení. Personál navíc dostane respirátory. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zpátky do škol i školek v rouškách. A nakažená Maláčová

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.03.2021 (11:20)     Sekcia bulvar

Nouzový stav v Česku bude platit i přes Velikonoce – a to až do 11. dubna. V pondělí v Česku přibylo 6865 potvrzených případů koronaviru, zhruba o 1400 méně než před týdnem. Od začátku epidemie zemřelo už 26 222 lidí. Koronavirem se nakazila i ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD), na twitteru napsala, že má mírné příznaky.  A do školky by se podle dokumentu citovaného webem TN.cz měly vracet jen děti z posledních ročníků, s rouškami a dvěma testy za týden. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažená Dostálová má bolesti. A Čechům se zkomplikuje cestování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.11.2020 (15:50)     Sekcia bulvar

Další člen české vlády má koronavirus, nakažená je ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO). Zmínila, že má bolesti a rýmu. Za úterý v tuzemsku přibylo 12 088 nakažených. Růst počtu nových případů podle statistik zřejmě nepokračuje, tvrdí premiér Andrej Babiš (ANO). Odhady k otevření škol či obchodů by měly být jasnější v pátek. Od pondělí budou na tzv. mapě cestovatele označeny minimálně oranžovou barvou takřka všechny evropské země, uvedl ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD). Většina bude červená. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažená Maláčová, odložená druhá dávka a nový odpor k AstraZenece

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.03.2021 (17:30)     Sekcia bulvar

V pondělí v Česku přibylo 6865 potvrzených případů koronaviru, zhruba o 1400 méně než před týdnem. Od začátku epidemie zemřelo už 26 222 lidí. Koronavirem se nakazila i ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD), na twitteru napsala, že má mírné příznaky. V Česku se prodlouží interval mezi první a druhou dávkou vakcín Pfizer a Moderna na 42 dní a části Německa přestávají očkovat s preparátem od AstraZeneky, o přístup k němu bude jednat i kancléřa Angela Merkelová. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 15 729 případů za středu a přes 4100 obětí v ČR. Nakažená je i Dostálová

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.11.2020 (01:25)     Sekcia bulvar

Další člen české vlády má koronavirus, nakažená ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO) má bolesti a rýmu. Za středu v tuzemsku přibylo zatím 15 729 nakažených -  a za úterý také rekordních 220 obětí koronaviru. Růst počtu nových případů podle statistik zřejmě nepokračuje, tvrdí premiér Andrej Babiš (ANO). Odhady k otevření škol či obchodů by měly být jasnější v pátek. Od pondělí budou na tzv. mapě cestovatele označeny minimálně oranžovou barvou takřka všechny evropské země. Většina bude červená. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 4000 obětí v ČR, 220 jen za úterý a nakažená Dostálová má bolesti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.11.2020 (18:20)     Sekcia bulvar

Další člen české vlády má koronavirus, nakažená ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO) má bolesti a rýmu. Za středu v tuzemsku přibylo zatím 7 298 nakažených -  a za úterý také rekordních 220 obětí koronaviru. Růst počtu nových případů podle statistik zřejmě nepokračuje, tvrdí premiér Andrej Babiš (ANO). Odhady k otevření škol či obchodů by měly být jasnější v pátek. Od pondělí budou na tzv. mapě cestovatele označeny minimálně oranžovou barvou takřka všechny evropské země. Většina bude červená. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Maláčová chce všechny děti ve školce od května. A 3206 případů za pátek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.04.2021 (16:15)     Sekcia bulvar

V pátek v Česku přibylo 3206 případů koronaviru, je to o třetinu méně než před týdnem. Celkově se tak nákaza od začátku pandemie potvrdila už u 1,6 milionu lidí. Prioritou vlády by měl být návrat všech dětí do mateřských škol k 1. květnu, řekla v sobotu ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD). Rozhodnou ale epidemiologové a ministerstvo zdravotnictví. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Maláčová to schytala za srovnání covidu a války. Zaryl si i Kalousek, výroku si všiml svět

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.02.2021 (16:50)     Sekcia bulvar

Ministryně Jana Maláčová (ČSSD) v Partii na FTV Prima uvedla, že ani 2. světová válka nezpůsobila to, co koronavirus. Sama tvrdí, že výrok směřovala na zavřené školy, od oponenta v debatě, ekonomického experta ODS Jana Skopečka už během pořadu ale čelila výzvě k omluvě. A například na twitteru to schytala od bývalého šéfa poslanců TOP 09 Miroslava Kalouska. Maláčová také odmítla zákaz cestování mezi kraji, který chce v pondělí na vládě předložit ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Dle ní je nutné přestat vyhrožovat lidem, naopak je chce pozitivně motivovat. Maláčová však vedle toho míní, že na rozvolňování opatření není vhodná doba. 

 

Koronavirus ONLINE: 14 119 případů za svátek v ČR. Maláčová vrací na stůl krizové ošetřovné

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.11.2021 (12:56)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za středu, na kdy připadnul státní svátek 17. listopadu, testy odhalily v Česku dalších 14 119 případů covidu.  Od noci z neděle na pondělí bude v ČR zaveden tzv. bavorský model, který ruší uznávání všech testů. Zpřísnění chystá i Německo, neočkovaní nebudou smět bez testu na koronavirus do práce a cestovat veřejnou dopravou. A ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) předloží vládě kvůli epidemii návrh na zavedení krizového ošetřovného ve výši 80 procent základu výdělku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Boj o zpřísnění opatření na vládě. Babiš: A antigenní testy už od středy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.12.2020 (05:35)     Sekcia bulvar

Návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES je prakticky jistý, vláda nicméně musí v pondělí vyřešit spor, od kdy to nastane a koho všeho se to bude týkat. Budou nová omezení od středy nebo od pátku? Skóre v celé zemi se v neděli ráno zvedlo na 71 bodů, ještě v sobotu bylo 69 bodů. Premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že bezplatné plošné testování Čechů pro velký zájem začne již ve středu, původně mělo začít v pátek. I tento záměr v pondělí projedná vláda. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Téměř 20 tisíc vyléčených v ČR. A Maláčová i Petříček končí izolaci

Maláčová proti zákazu cest mezi kraji: „Musíme přestat vyhrožovat.“ Rozvolnit prý ale není možné

Koronavirus ONLINE: 12 514 případů za pátek, hospitalizovaných ubývá. A omikron v ČR i dalších zemích Evropy

Koronavirus ONLINE: Češi ve velkém skupují antigenní testy a 6666 nakažených za pátek

Koronavirus ONLINE: Česko zaspalo u nákupu vakcín. A vláda chce dalších 30 dní stavu nouze

Koronavirus ONLINE: 48 případů za Velký pátek v Česku. V nemocnicích je 329 lidí

Koronavirus ONLINE: Nakažená je i Babišova poslankyně. Účastnila se schůze Sněmovny

Koronavirus ONLINE: 502 případů za pátek v ČR. A novinky v cestování do Španělska či Francie

Koronavirus ONLINE: 502 nakažených za pátek v ČR. A Vojtěch má navrhnout další rozvolnění

Koronavirus ONLINE: 1999 nakažených za neděli, PES se nelepší a vládu čeká boj o přitvrzení

Koronavirus ONLINE: V USA roste počet dětí v těžkém stavu, neočkované je drtí delta. Spor o roušky

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. A 27 milionů nakažených na světě

Koronavirus ONLINE: 5720 případů za pátek v ČR. A již 1466 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Obchody budou muset mít zavřeno i na Velký pátek. A roušky i ve školkách?

Koronavirus ONLINE: 9241 případů za pondělí v ČR. A na Kanáry jen s negativním testem

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. V Praze se opět zrychlil růst případů

Koronavirus ONLINE: Pražané si rozebrali termíny na testy i v Motole. A vláda přitvrdí opatření

Koronavirus ONLINE: Maláčová s Petříčkem jdou do karantény. A Babiš slibuje roušky a respirátory

Koronavirus ONLINE: 195 případů za sobotu. A Maláčová promluvila o svém „opožděném“ očkování

Koronavirus ONLINE: 8559 případů za pátek. A do ČR dorazily první vakcíny AstraZeneca

Koronavirus ONLINE: 9241 případů za pondělí v ČR. Blatný brzdí optimismus, co rozhodne?

ČSSD probrala volební program. Řeč byl o daních i euru Maláčová ještě zkusí předložit reformu důchodů

Koronavirus ONLINE: Blatný brzdí naději z nižších přírůstků. A Češi umírají po stovkách denně

Koronavirus ONLINE: 9241 případů za pondělí v ČR. Blatný ale brzdí naději z nižších přírůstků

Koronavirus ONLINE: Obchody budou muset mít zavřeno i na Velký pátek. A 26 tisíc obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca v potížích napříč Evropou. A nakažená premiérka

Koronavirus ONLINE: Prymula čeká až 50 tisíc případů denně. A omikron v ČR i dalších zemích Evropy

Koronavirus ONLINE: 2678 hospitalizovaných v ČR. A noční zákaz vycházení zavedou i v Paříži

Hamáček na líbánkách, Babiš na svatbě, Maláčová pod stanem. Vládě končí prázdniny

Koronavirus ONLINE: 6666 nově nakažených za pátek a Válek si plácl s Pfizerem na nákup léku

Koronavirus ONLINE: Plně očkovaných Čechů jsou už dva miliony. A jen 180 případů za pátek

Koronavirus ONLINE: 680 nových případů za den v ČR. A Maláčová s Petříčkem v karanténě

Koronavirus ONLINE: 8800 případů za pátek v ČR, PES „vrčí“ u pětky a nakažený premiér

Koronavirus ONLINE: 8800 případů za pátek v ČR, PES „vrčí“ u pětky a u sousedů do karantény

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy