Koronavirus ONLINE: Boj o návrat školáků na vládě. A stavař chtěl karanténě „ujet“ na lyžích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.04.2021 (07:00)     Sekcia bulvár

V neděli přibylo 1911 případů covidu, o 169 víc než před týdnem. Je to první mezitýdenní růst od 12. března. Pomalu se uvolňuje tlak na nemocnice. Premiér Andrej Babiš (ANO) se ostře pustil do plánu návratu dětí do škol, které připravili jeho ministři Jan Blatný a Robert Plaga. Premiérovi vadí, že by na prvním stupni měla být rotační výuka, výhrady má i k tomu, že by se do školek měly vrátit nejprve nejstarší děti, pro něž je poslední ročník povinný. astevec sobů zachránil o víkendu v Norsku muže, který se dostal do nesnází, když se za špatného počasí pokusil na lyžích přejít do země ze Švédska. A norský stavař se překonáním hor na švédsko-norské hranici snažil obejít opatření proti šíření koronaviru, která nařizují cestujícím předložit negativní test karanténu. Neuspěl. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Vláda projedná návrat školáků i delší nouzový stav. A Blatný asi narazí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.02.2021 (07:30)     Sekcia bulvar

Za sobotu v Česku přibylo 4800 nakažených, rizikové skóre PES je i v pondělí na 71 bodech. Vláda bude posuzovat prodloužení nouzového stavu v Česku i plán ministra školství Roberta Plagy (za ANO), podle kterého by se od března vrátily do škol za podmínky testování maturitní ročníky. Právě o návratu školáků jednal v neděli večer premiér Andrej Babiš (ANO) a vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) s Piráty a STAN. Řešili také další kompenzace za pandemii - třeba bonus pro lidi v karanténě. Ministr Jan Blatný (za ANO) by měl vládě představit návrh na zákaz cest mezi kraji, podporu pro něj ale nemá. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9743 úmrtí v ČR, nakažený šéf Sněmovny a expremiér v karanténě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.12.2020 (18:38)     Sekcia bulvar

Vláda v pondělí odsouhlasila návrat Česka do 4. stupně protiepidemického systému PES, zpřísnění opatření přijde v pátek, oznámil po jednání kabinetu premiér Andrej Babiš (ANO). Podle něj vláda požádá 22. prosince o prodloužení stavu nouze. IV Česku od začátku pandemie zemřelo 9743 lidí s covid-19. Pozitivní test na koronavirus měl šéf Poslanecké sněmovny Radek Vondráček (ANO). V karanténě po pozitivním testu skončil i slovenský expremiér Peter Pellegrini, na sociálních sítích napsal, že se cítí docela dobře. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Klaus se nakazil covidem. A návrat školáků nejdříve 3. března

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.02.2021 (18:34)     Sekcia bulvar

V Česku se objevila už i jihoafrická mutace koronaviru, a to ve školce v Brně. Exprezident Václav Klaus, který dlouhodobě odmítá roušky, onemocněl covidem. Ministr školství Robert Plaga (za ANO) se zástupci Asociace krajů ČR vyjednal, že návrat žáků do škol se posune nejdříve na 3. března. Za pondělí přibylo 11 233 případů nákazy, o 2300 víc než před týdnem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Stavař zkusil karanténě uniknout na lyžích. Přechod hranic nezvládal, skončil na policii

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.04.2021 (08:25)     Sekcia bulvar

Pastevec sobů zachránil o víkendu v Norsku muže, který se dostal do nesnází, když se za špatného počasí pokusil na lyžích přejít do země ze Švédska. Nor se překonáním hor na švédsko-norské hranici snažil obejít opatření proti šíření koronaviru, která nařizují cestujícím mířícím do Norska předložit negativní test a následně absolvovat desetidenní karanténu v hotelu, informovala agentura AFP.

 

Koronavirus ONLINE: Boj o návrat školáků na vládě. A nejméně nakažených za čtyři měsíce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.04.2021 (07:50)     Sekcia bulvar

V pondělí v Česku přibylo 1405 potvrzených případů koronaviru. Je to nejmenší denní nárůst od 6. prosince, tedy za čtyři měsíce. V ČR dosud s covidem zemřelo 27.169 lidí.. Pomalu se uvolňuje tlak na nemocnice. Premiér Andrej Babiš (ANO) se ostře pustil do plánu návratu dětí do škol, které připravili jeho ministři Jan Blatný a Robert Plaga. Premiérovi vadí, že by na prvním stupni měla být rotační výuka, výhrady má i k tomu, že by se do školek měly vrátit nejprve nejstarší děti, pro něž je poslední ročník povinný. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Návrat školáků 3. března? A Blatný plánuje zastavení necovidové péče

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.02.2021 (19:47)     Sekcia bulvar

Exprezident Václav Klaus, který dlouhodobě odmítá roušky, onemocněl covidem. Ministr školství Robert Plaga (za ANO) se zástupci Asociace krajů ČR vyjednal, že návrat žáků do škol se posune nejdříve na 3. března. A ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) napsal nemocnicím, aby v případě zhoršení zastavily veškerou péči s výjimkou akutní intenzivní péče. Řekl to pro ČT. Za pondělí přibylo 11 233 případů nákazy, o 2300 víc než před týdnem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě. A 6604 hospitalizovaných v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.10.2020 (23:29)     Sekcia bulvar

Novým českým ministrem zdravotnictví je od čtvrtka Jan Blatný, který vystřídal Romana Prymulu (oba za ANO). Prezident Miloš Zeman jmenoval dětského hematologa poté, co Prymulovi udělil Řád Bílého lva. To jiná členka Babišova kabinetu, ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO) skončila v karanténě kvůli pozitivnímu testu na koronavirus v rodině. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman poprvé od pandemie opustí Česko. A vláda projedná návrat školáků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.02.2021 (11:00)     Sekcia bulvar

Za neděli v Česku přibylo 2415 nakažených, rizikové skóre PES je i v pondělí na 71 bodech. Vláda bude posuzovat prodloužení nouzového stavu v Česku i plán ministra školství Roberta Plagy (za ANO), podle kterého by se od března vrátily do škol za podmínky testování maturitní ročníky. Ministr Jan Blatný (za ANO) by měl vládě představit návrh na zákaz cest mezi kraji, podporu pro něj ale nemá. A prezident Miloš Zeman poprvé od konce roku 2019 opustí Česko a v pondělí odpoledne odletí na summit prezinentů V4 do Polska. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch „škudlí“ s testy po karanténě a návrat roušek na Kutnohorsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2020 (15:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 919 lidí, vyléčených je 8128 a aktuálně nakažených je pak 4439. Ve čtvrtek přibylo 105 případů. Na Kutnohorsku se od půlnoci musejí ve veřejných vnitřních prostorech nosit roušky, omezeny jsou hromadné akce. Opatření je kvůli ohnisku v Církvici. Ministerstvo zdravotnictví rozhodlo o tom, že pacienti s opakovaně pozitivním testem na koronavirus budou moci po 14 dnech ukončit karanténu. Navíc lidem po karanténě nebo 14denní izolaci se PCR test nově dělat nebude. Nesmějí však mít příznaky. Pracovníci na dohodu, kterých se dotkla pandemie, dostanou na 350 korun, schválili poslanci. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Fronty na nákup před obchody, návrat malých školáků a 6558 mrtvých v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.11.2020 (10:15)     Sekcia bulvar

Středa v Česku je ve znamení změn. Do škol se vrátily děti z prvních a druhých tříd, na svatby, pohřby i bohoslužby může nově 15 lidí, ale v obchodech musí být na jednoho člověka 15 metrů čtverečních. Naplnilo se varování řetězců, že lidé si postojí ve frontě už venku. Za sváteční úterý přibylo 4246 nakažených, za pondělí 5406. Rizikové skóre, podle kterého se budou v Česku uvolňovat, nebo zpřísňovat protikoronavirová opatření, zůstalo i ve středu na 70 bodech ze 100. Ministerstvo zdravotnictví uvedlo, že navrhne vládě zmírnění opatření, pokud se skóre udrží pod 75. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Návrat malých školáků, zelená pro uvolnění, ale i přitvrzení v obchodech

Zadělal si na malér: Šofér se čtyřmi promile boural auta jako kuželky a chtěl ujet

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě kvůli nákaze v rodině. A 2826 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě. A 13 051 případů v ČR za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: Snadnější návrat do ČR ze Španělska. A Vojtěch chystá změnu pro školáky

Koronavirus ONLINE: 250 případů za neděli v Česku. A snadnější návrat ze Španělska

Koronavirus ONLINE: Skoro 15 tisíc potvrzených případů za středu. A návrat malých školáků nejistý

Koronavirus ONLINE: Blatný chce proočkovat 7 z 10 Čechů. Prymula by pozdržel návrat školáků

Koronavirus ONLINE: 3251 úmrtí v ČR. A Hamáček zmínil i podmínku pro návrat školáků

Koronavirus ONLINE: Rekordních 4729 nakažených v ČR. A polární loď v karanténě

Koronavirus ONLINE: Fronty na nákup před obchody i návrat malých školáků. Hamáček přidal radu

Potvrzený koronavirus na pražském magistrátě: 40 lidí z rady je v karanténě!

Koronavirus ONLINE: 14 119 nakažených za státní svátek. Babiš zmínil návrat testů ve firmách

Koronavirus ONLINE: Zavřené obchody i omezený pohyb v Česku a návrat malých školáků nejistý

Nor se chtěl vyhnout karanténě, tajný přechod hranice na lyžích se mu vymstil

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav až do Vánoc? Hamáček zmínil i podmínku pro návrat školáků

Koronavirus ONLINE: Blatný varuje Čechy před „utržením ze řetězu“. A termín pro školáky?

Koronavirus ONLINE: 7021 mrtvých v ČR. A nakažení Češi víc zatajují kontakty?

Koronavirus ONLINE: Prymula navrhl pozdržet návrat školáků. Kubek varoval před katastrofou

Koronavirus ONLINE: Přes 200 tisíc potvrzených případů v ČR. A návrat malých školáků nejistý

Koronavirus ONLINE: Trump a Melania mají pozitivní test. Pospíšila převezli na JIPku

Koronavirus ONLINE: Desítky pošťáků v karanténě, návrat roušek a 20 tisíc případů v ČR

Koronavirus ONLINE: Pospíšil na JIP a 1028 hospitalizovaných. ČR hlásí 3,5 tisíce nových případů

Koronavirus ONLINE: PES třetí den na pátém stupni. Čaputová v karanténě a Evropu děsí zmutovaný virus

Koronavirus ONLINE: 10 271 mrtvých v ČR. Čaputová v karanténě a Evropu děsí zmutovaný virus

Koronavirus ONLINE: Vláda rozhodne o testování školáků. A Blatný o respirátorech

Koronavirus ONLINE: 6101 hospitalizovaných v ČR. A psycholog o velkém problému Čechů

Koronavirus poslal do karantény 10 tisíc školáků a kantorů. Znovu přitvrdíme, varují v Izraeli

Koronavirus ONLINE: 20 tisíc případů v ČR, návrat roušek a zelená pro volby v karanténě

Koronavirus ONLINE: Nejméně nakažených od prosince, Hamáčkova pochvala a boj o návrat školáků

Koronavirus ONLINE: Boj o ošetřovné ve Sněmovně, Blatného varování a termín otevření škol?

Koronavirus ONLINE: 317 mrtvých v ČR, konec hodin pro seniory v obchodech a návrat školáků

Koronavirus ONLINE: 6101 hospitalizovaných v ČR. Lidí v těžkém stavu přibylo, varuje šéf nemocnice

Koronavirus ONLINE: Mrzne, proč nemůžeme jít koupit dětem bundy, udeřil na Babiše senátor

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy