Koronavirus ONLINE: Zeman na místo Blatného jmenuje Arenbergera. A odklad rozvolnění na Zlínsku?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.04.2021 (11:00)     Sekcia bulvár

Prezident Miloš Zeman v 11:30 na Hradě jmenuje nového ministra do vlády premiéra Andreje Babiš (ANO). Výměna bude zatím jen na postu šéfa resortu zdravotnictví, který opustil Jan Blatný (za ANO), nahradí ho ředitel FN Královské Vinohrady Petr Arenberger. Naopak ministrem školství dál zůstane Robert Plaga (za ANO), jakkoli i o jeho konci se spekulovalo. Blatný ještě doporučil, aby ve Zlínském kraji bylo rozvolnění včetně otevření škol a části obchodů posunuto o týden oproti zbytku země, tedy k 19. dubnu. V úterý v Česku přibylo 5522 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Zeman na místo Blatného jmenuje Arenbergera, Plaga ve vládě zatím zůstává

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.04.2021 (10:15)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman v 11:30 na Hradě jmenuje nového ministra do vlády premiéra Andreje Babiš (ANO). Výměna bude zatím jen na postu šéfa resortu zdravotnictví, který opustí Jan Blatný (za ANO), nahradí ho ředitel FN Královské Vinohrady Petr Arenberger. Naopak ministrem školství dál zůstane Robert Plaga (za ANO), jakkoli i o jeho konci se spekulovalo. V úterý v Česku přibylo 5522 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman vmetl Blatnému mrtvé na covid. Nástupci radil vakcíny z Ruska a Číny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.04.2021 (12:10)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman na Hradě jmenoval ředitel FN Královské Vinohrady Petra Arenbergera (za ANO) novým ministrem zdravotnictví. Zmínil vakcinaci jako klíčový nástroj boje s covidem a káral předchozího šéfa resortu Jana Blatného (za ANO), že nechtěl nechat do Česka dovézt necertifikovanou vakcínu Sputnik V a je spoluzodpovědný za oběti covidu. Při té příležitosti mluvil i o vakcíně z Číny. Blatný ještě doporučil, aby ve Zlínském kraji bylo rozvolnění včetně otevření škol a části obchodů posunuto o týden oproti zbytku země, tedy k 19. dubnu. V úterý v Česku přibylo 5522 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman o konci Blatného věděl od neděle. A Arenberger omezil rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.04.2021 (11:05)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman pro Blesk uvedl, že o výměně ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) věděl už od neděle. Odmítl ale říct, kdo mu to řekl - sám Blatný se od premiéra Andreje Babiše (za ANO) dozvěděl o svém odvolání až v úterý večer. Po šesti měsících v neděli v Česku skončí nouzový stav a také šestitýdenní přísný okresní lockdown. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř - a platit to bude také dál, rozhodl ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO). Za sobotu v Česku přibylo 2198 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman vmetl Blatnému mrtvé na covid. A důležitá novinka u návratu dětí do škol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.04.2021 (18:50)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman na Hradě jmenoval ředitel FN Královské Vinohrady Petra Arenbergera (za ANO) novým ministrem zdravotnictví. Zmínil vakcinaci jako klíčový nástroj boje s covidem a káral předchozího šéfa resortu Jana Blatného (za ANO), že nechtěl nechat do Česka dovézt necertifikovanou vakcínu Sputnik V a je spoluzodpovědný za oběti covidu. Blatný ještě doporučil, aby ve Zlínském kraji bylo rozvolnění včetně otevření škol a části obchodů posunuto o týden oproti zbytku země, tedy k 19. dubnu. A rotační výuka se nebude týkat dětí zdravotníků,  hasičů, policistů, pedagogů a dalších vybraných profesí. Děti budou dál chodit do škol i školek prezenčně. V úterý v Česku přibylo 5522 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Ministr Arenberger chystá změny. A novinka u návratu dětí do škol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.04.2021 (07:19)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman na Hradě jmenoval ředitel FN Královské Vinohrady Petra Arenbergera (za ANO) novým ministrem zdravotnictví. Zmínil vakcinaci jako klíčový nástroj boje s covidem a káral předchozího šéfa resortu Jana Blatného (za ANO), že nechtěl nechat do Česka dovézt necertifikovanou vakcínu Sputnik V a je spoluzodpovědný za oběti covidu. V úterý v Česku přibylo 5522 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zpřísnění opatření má skluz, kde Babiš přitvrdí? A další ostuda Blatného

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.01.2021 (14:05)     Sekcia bulvar

Místo rozvolnění se vláda bude ve čtvrtek naopak zabývat zpřísněním opatření proti šíření koronaviru. Po středečním jednání kabinetu to řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Místo 14. hodiny ministři začnou jednat zřejmě až v odpoledne, zpřísnění se má týkat zřejmě cest na hory a pobytů v hotelech a penzionech. Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech, třetí den v řadě. Za středu přibylo v Česku 8452 nových případů nákazy. Resort Jana Blatného (za ANO) nově čelí kritice, že objednal stříkačky s pevnými jehlami z Číny, se kterými je očkování bolestivější. Upozornil na to iRozhlas.cz. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 7015 případů v ČR za středu. A ministr Arenberger chystá změny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.04.2021 (08:03)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman na Hradě jmenoval ředitel FN Královské Vinohrady Petra Arenbergera (za ANO) novým ministrem zdravotnictví. Zmínil vakcinaci jako klíčový nástroj boje s covidem a káral předchozího šéfa resortu Jana Blatného (za ANO), že nechtěl nechat do Česka dovézt necertifikovanou vakcínu Sputnik V a je spoluzodpovědný za oběti covidu. Ve středu v Česku přibylo 7015 potvrzených případů koronaviru, jde o nejnižší středeční nárůst v tomto roce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš chce přitvrdit, další ostuda Blatného a ošetřovné čeká změna

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.01.2021 (12:15)     Sekcia bulvar

Místo rozvolnění se vláda bude ve čtvrtek naopak zabývat zpřísněním opatření proti šíření koronaviru. Po středečním jednání kabinetu to řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech, třetí den v řadě. Za středu přibylo v Česku 8452 nových případů nákazy. Resort Jana Blatného (za ANO) nově čelí kritice, že objednal stříkačky s pevnými jehlami z Číny, se kterými je očkování bolestivější. Upozornil na to iRozhlas.cz. A Senát podpořil to, aby se ošetřovné vyplácené lidem kvůli zavření škol nepočítalo do nároku na dávky. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš chce přitvrdit, další ostuda Blatného a 8452 nakažených za středu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.01.2021 (08:35)     Sekcia bulvar

V Česku není prostor pro rozvolnění, vláda se naopak bude ve čtvrtek zabývat zpřísněním opatření proti šíření koronaviru. Po středečním jednání kabinetu to řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Skóre PES v Česku se i ve čtvrtek drží na 68 bodech, třetí den v řadě, ale zjednodušené repodukční číslo se mírně zvýšilo na 0,96. Za středu přibylo v Česku 8452 nových případů nákazy. Resort Jana Blatného (za ANO) nově čelí kritice, že objednal stříkačky s pevnými jehlami z Číny, se kterými je očkování bolestivější. Upozornil na to iRozhlas.cz. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Arenberger se zbavil „psa“ a řekl klíč k rozvolnění. Co máme sledovat?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2021 (14:20)     Sekcia bulvar

Zmírnění opatření se bude podle nového ministra zdravotnictví Petra Arenbergera (za ANO) řídit zejména počtem případů covidu na 100 000 obyvatel, podílem pozitivních testů a počty hospitalizovaných. Arenberger zároveň v pátek řekl, aby lidé na předchozí protiepidemický systém (PES) zapomněli. Ve čtvrtek v Česku přibylo 5245 potvrzených případů koronaviru, jde o nejnižší středeční nárůst v tomto roce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Tlačenice na Staromáku po rozvolnění. A odklad výprodejů kvůli pandemii

Zeman jmenuje ministrem covidového opozdilce. Jurečkův záskok končí, Fialova vláda bude komplet

Koronavirus ONLINE: Rážová nejspíš rozvolnění nedoporučí. Blatný vidí šanci 50 na 50

Koronavirus ONLINE: PES „vrčí“ na 57 bodech. Zeman probere rozvolnění s Prymulou a Blatným

Zeman jmenoval ministrem Arenbergera. A rovnou zmínil dodávky Sputniku do Česka

Koronavirus ONLINE: Arenberger řekl klíč k rozvolnění bez „psa“. A rána pro Chorvatsko

Koronavirus ONLINE: Arenberger řekl klíč k rozvolnění. A vláda upraví shromažďování?

Zeman opustí v sobotu z ÚVN, v neděli jmenuje Fialu. Ten promluvil o opatřeních v Lánech

Koronavirus ONLINE: 502 nakažených za pátek v ČR. A Vojtěch má navrhnout další rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Blatný nastínil rozvolnění. A celé Plzeňsko je na tom bledě

Běhounek za Blatného? Zemanovo přání, přiznal Babiš. Rozvolnění čeká po Velikonocích

Koronavirus ONLINE: Pandemie skončí v září, míní Zeman. A Arenberger omezil rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Blatný vidí šanci na pondělní rozvolnění 50procentní. A číslo R roste

ONLINE: Zeman opustil po 46 dnech ÚVN. V pátek jmenuje v Lánech Fialu premiérem

Koronavirus ONLINE: Vojtěch má navrhnout další rozvolnění v ČR. A tempo očkování zpomalilo

Koronavirus ONLINE: Známý oděvní řetězec končí a Česko je blízko hranice rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Masivní rozvolnění v ČR, vláda o covid pasech a 113 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: Masivní rozvolnění v ČR. A vláda projedná nový návrh covid pasů

Koronavirus ONLINE: Vláda probere rozvolnění v kultuře. A očkování pro 45+ příští týden?

Koronavirus ONLINE: 14 353 případů za středu. A šéfka SÚKL odmítla Zemanovu kritiku za Sputnik

Koronavirus ONLINE: Rušno kolem Blatného, obul se do něj i Babiš. A respirátory zlevní?

Koronavirus ONLINE: Blatný nastínil rozvolnění. A do Česka míří miliony dávek vakcín

Koronavirus ONLINE: 1857 případů za středu v ČR. Vláda probere rozvolnění v kultuře i školy

Koronavirus ONLINE: Babiš bez Blatného zveřejnil očkovací strategii. U domu měl rakev odpůrců

Plán Blatného: Jaké budou Velikonoce + změny v testování firem na covid

ONLINE: Zeman ve čtvrtek opustí nemocnici. Fialu jmenuje premiérem v Lánech

Koronavirus ONLINE: 28 229 úmrtí v ČR. A rozvolnění setkávání šel od hygieničky Svrčinové

Koronavirus ONLINE: Maláčová přiznala strach z léta a rozvolnění. A za sobotu 717 případů v ČR

Koronavirus ONLINE: 28 229 úmrtí v ČR. A plán rozvolnění setkávání šel od hygieničky Svrčinové

Koronavirus ONLINE: Blatný přijel na úřad zadem. A na Karlovarsku dochází lůžka na JIP

Živě: Zeman jmenuje Blatného ministrem, Babiš ho uvede na úřad a Prymula si dá pohov

ONLINE: Zeman jmenuje Fialu 26. listopadu. „Během několika dní odejdu z nemocnice,“ řekl Nově

Plán ministra Blatného: Jaké budou Velikonoce + změny v testování firem na covid

ŽIVĚ Arenberger na tiskovce o vývoji pandemie: Jak dál s rozvolněním?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy