Testovali jsme oblíbenou lahůdku z bufetu: Který pařížský salát vybrat?
Zdroj: blesk.cz 15.04.2021 (06:00) bulvár
Dá se jíst jen tak s pečivem nebo se používá jako podklad na obložené chlebíčky. Pařížský salát je oblíbenou svačinkou už přes 40 let. Chuť a název má po hlavní ingredienci – pařížském salámu. Kolik ho v salátech je? celý článek
Testovali jsme oblíbenou lahůdku z bufetu: Který pařížský salát vybrat? Jaké ingredience skutečně obsahuje?
Zdroj: blesk.cz 15.04.2021 (06:00) bulvar
Dá se jíst jen tak s pečivem nebo se používá jako podklad na obložené chlebíčky. Pařížský salát je oblíbenou svačinkou už přes 40 let. Chuť a název má po hlavní ingredienci – pařížském salámu. Kolik ho v salátech je?
Testovali jsme bramborové saláty: Na čem výrobci letos šetří?
Zdroj: blesk.cz 07.12.2023 (06:00) bulvar
Bramborový salát – klasika, která nesmí chybět na štědrovečerním stole. Pokud nemáte čas nebo chuť na jeho přípravu a plánujete sáhnout po kupovaném, přečtěte si nejprve páteční test Blesku. Potravinový Sherlock vám prozradí, který je nejkvalitnější!
Anketa: Nejlepší bramborový salát podle našich šéfkuchařů. Který by u vás obstál?
Zdroj: super.cz 24.12.2021 (12:25) bulvar
Ke štědrovečerní večeři v Česku neodmyslitelně patří bramborový salát, na který má každá rodina svůj vlastní osvědčený recept. Zeptali jsme se našich známých šéfkuchařů, který preferují oni a jejich rodiny.
Testovali jsme saláty Caesar: Podle čeho vybírat? Kolik masa skutečně obsahují?
Zdroj: blesk.cz 10.06.2021 (06:00) bulvar
Caesar salát – oblíbený letní pokrm s kousky kuřecího masa. Málokdo ale ví, že původně v něm kuřecí vůbec nebylo! Jak výrobci Caesar salátů z obchodů ctí téměř stoletou recepturu?
Testovali jsme mražené sýrové pizzy: Který výrobce na nás šetří? Dá se vybrat poctivá?
Zdroj: blesk.cz 17.03.2022 (05:00) bulvar
Pro někoho základ mrazničky, pro jiného zpestření jídelníčku. Mražené sýrové pizzy patří mezi velmi oblíbené polotovary. Co můžete čekat od výrobku zabaleného v igelitu a papírové krabici? To prozradí Potravinový Sherlock už v pátečním vydání tištěného Blesku a na Blesk.cz.
Cizinec zkolaboval v bufetu na Zvonařce: Defibrilátor ho vrátil zpět výbojem
Zdroj: blesk.cz 29.01.2021 (13:40) bulvar
Rychlý zásah policistů s oživovacím přístrojem na masáž srdce zachránil život cizinci (40). Ten zkolaboval v bufetu na brněnském autobusovém nádraží na Zvonařce.
Konečně sami, bez kamer a ochranky: Kate s Williamem si střihli romantiku 10 let po svatbě!
Zdroj: blesk.cz 27.05.2021 (20:50) bulvar
Vévodové z Cambridge si po náročném pracovním dni ve Skotsku koupili svou oblíbenou lahůdku, poslali ochranku na jídlo a uvelebili se na opuštěnou lavičku v přístavu. Intimní rande budoucích vladařů zachytila bystrá královská fanynka.
Vejce? Salám? Hrášek? Čtěte, jak na bramborový salát podle šéfkuchařů Kašpárka, Forejta a Punčocháře
Zdroj: super.cz 22.12.2020 (09:38) bulvar
Ke štědrovečerní večeři v mnoha českých domácnostech neodmyslitelně patří bramborový salát. Neexistuje jeden správný recept, každá rodina má ten svůj, na který nedá dopustit. Pokud byste si ale přece jen chtěli zaexperimentovat nebo se alespoň inspirovat, zeptali jsme se na recepty a tipy tří úspěšných českých šéfkuchařů Radka Kašpárka, Přemka Forejta a Jana Punčocháře.
Rychlé recepty z brambor: Placky, pomazánka i krém!
Zdroj: blesk.cz 10.08.2021 (11:33) bulvar
Českou kuchyni si bez brambor snad ani neumíme představit, a tak má každá domácnost svou oblíbenou sbírku receptů. O Vánocích kralují jako slavnostní salát, v létě si je dopřáváme grilované s masem, osvědčenou rychlovkou jsou jen tak na loupačku se solí a podmáslím. A kdo by nemiloval bramboráky?
Dokonalý bramborový salát: Hlavně neolizujte lžičku, radí šéfkuchař Radek David! A přidal recept
Zdroj: blesk.cz 23.12.2021 (13:00) bulvar
Celý rok se na něj těšíme nejen my, ale i smažený kapr, kterému už pár let dělá věrného parťáka. Recepty na bramborový salát se navíc předávají z generace na generaci, a tak je jeho konzumace často spojena i s dávkou nostalgie. Se šéfkuchařem Radkem Davidem (48) jsme probrali, jaké nejčastější chyby při přípravě děláme a jak tento sváteční pokrm vyšperkovat k dokonalosti.
Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita?
Testovali jsme uherské salámy: Který výrobek je nejchutnější a kdo uherák dobarvuje?
Testovali jsme třtinové cukry: Jsou zdravější než obyčejné bílé? Který je nejchutnější?
Testovali jsme salámy Poličan! Který výrobce šidí? A kolik masa skutečně obsahují?
Bramborový salát podle legendární „Sandtnerky“: Kterou důležitou ingredienci přidávala?
Bramborový salát podle Dany Medřické (†62). Recept zdědila manželka jejího syna Vydry
Studenti ve Staré Boleslavi testovali autonomní hasicí dron
Testovali jsme prací gely na bílé prádlo: Který výrobek byl nejlepší?
Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?
Testovali jsme 30% eidam: Vyplatí se nakupovat podle ceny?
Špekáčky jíme už 130 let! Jaká je kvalita a které vybrat „na čarodějnice“?
Po ruské zmrzlině se přejmenuje i ruské vejce. Slovenský výrobce chystá nový název
Testovali jsme balkánské sýry: Platíte za kvalitu, nebo za značku?
Testovali jsme maďarské guláše v konzervě: Víme, který výrobce šidí!
Tradiční bramborový salát? Původ má v Rusku a tady je přesný recept!
Čokoládová vajíčka pro koledníky: Testovali jsme pro vás jejich kvalitu!
Historik Martin Franc o štědrovečerní klasice: Milujeme salát ruských šlechticů
Tradiční bramborový salát? Milujeme pokrm ruských šlechticů, vysvětlil historik!
Testovali jsme nakládané okurky: Obsahují pesticidy? Kdo na nich šetří?
Testovali jsme uzené maso: Který výrobce šidí? Jaké je nejchutnější?
Poctivý bramborový salát podle dřívější retro normy! Co do něj patří?
Jak vybrat spořicí účet? Expertka poradila, co si hlídat
Bramborový salát 3 krát jinak: Zkuste podle retro normy, vídeňský i japonský!
Testovali jsme drůbeží bujony z kostky: Najdete v obchodě poctivý?
Pařížský Disneyland slaví: Myška Minnie dostala nechtěný dárek
Bramborový salát 3 krát jinak: Zkuste letos podle retro normy, vídeňský i japonský!
Po Varech čeká Danu Morávkovou cesta do zahraničí, která už se nebude opakovat. Kam se chystá?
Testovali jsme »taveňáky«: Jsou tavicí soli oprávnění strašáci?
Testovali jsme droždí na velikonoční pečení: Které vyhrálo na celé čáře?
Testovali jsme jablečné cidery: Vyrábí se z nahnilého ovoce? Jak jsou na tom s cukrem?
Testovali jsme »taveňáky«: Jsou tavicí soli oprávnění strašáci zdraví?
Testovali jsme drahé proteinové tyčinky: Kolik bílkovin skutečně obsahují?
Testovali jsme gumové medvídky: Vážně jejich želatina pomáhá kloubům?
Testovali jsme vanilkové zmrzliny: Vyplatí se koupit balení za pár kaček?