Koronavirus ONLINE: Obchodníci s letáky zatím váhají. A 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.04.2021 (11:15)     Sekcia bulvár

Vláda bude ve čtvrtek posuzovat další rozvolnění v Česku, týká se mateřských škol, 2. stupně základních škol, ale i obchodů. Klíčová je tu hranice 100 nakažených na 100 tisíc obyvatel za sedm dní, zatímco školy se budou otevírat dalším dětem regionálně, u obchodů to má být celorepublikově. Tisk letáků zatím obchodníci pozastavili, řekl Blesk Zprávám prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR Tomáš Prouza. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za středu přibylo 2483 případů, zhruba o 500 méně než před týdnem. A Státní ústav pro kontrolu léčiv celkem eviduje 49 podezřelých úmrtí po očkování na tři miliony dávek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Obchodníci už tisknou letáky. A rekordní počet těžkých případů v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.02.2021 (16:10)     Sekcia bulvar

Epidemie v Česku dál nabírá na síle. Za úterý přibylo 10 813 případů, o 1300 víc než před týdnem. Těžkých případů je 1227, což je dosavadní rekord. Nemocnicím navíc docházejí covidová lůžka JIP. Podle epidemiologů rozvolnění není na místě, varují především před otevřením obchodů k 22. únoru. Právě obchodníci přitom už na nic nečekají a nechávají si tisknout letáky inzerující znovuotevření. Vláda s opozicí se dohodla na podobě pandemického zákona. A německý ministr vnitra obhajoval kontroly na hranicích s Českem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Moderna nově do ordinací, očkování 40+ a 65 podezřelých úmrtí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.05.2021 (12:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za středu přibylo 1261 nových případů, o zhruba 600 méně než před týdnem. Očkováno bylo 81 833 lidí, skoro o 2500 víc než minulou středu. Premiér Andrej Babiš (ANO) uvedl, že od nedělní půlnoci se budou moci k očkování registrovat i lidé ve věkové kategorii 40-44 let. A že vakcíny budou nově prakticky dostávat napřímo, mezi nimi i Modernu. Té by v květnu a červnu měli dostat 454 tisíc dávek. Lékový ústav eviduje celkem 65 šest případů úmrtí, která nastala v čase po očkování proti covidu-19 a je třeba prověřit jejich případnou souvislost. Za poslední týden jich přibylo deset. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 65 podezřelých úmrtí po očkování v Česku. A spor o vakcíny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.05.2021 (10:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za středu přibylo 1261 nových případů, o zhruba 600 méně než před týdnem. Očkováno bylo 81 833 lidí, skoro o 2500 víc než minulou středu. Praktičtí lékaři ale kritizují rozdělování vakcín proti covidu-19, preferuje podle nich velká centra. Čekají, že hlavně oni budou přemlouvat nerozhodnuté. Lékový ústav eviduje celkem 65 šest případů úmrtí, která nastala v čase po očkování proti covidu-19 a je třeba prověřit jejich případnou souvislost. Za poslední týden jich přibylo deset. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR. A vláda rozhodne o rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.04.2021 (10:35)     Sekcia bulvar

Vláda bude ve čtvrtek posuzovat další rozvolnění v Česku, týká se mateřských škol, 2. stupně základních škol, ale i obchodů. Klíčová je tu hranice 100 nakažených na 100 tisíc obyvatel za sedm dní, zatímco školy se budou otevírat dalším dětem regionálně, u obchodů to má být celorepublikově. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za středu přibylo 2483 případů, zhruba o 500 méně než před týdnem. A Státní ústav pro kontrolu léčiv za poslední týden eviduje dva případy úmrtí, která nastala v čase po očkování proti covidu-19. Celkem je takových podezření na více než tři miliony podaných dávek 49. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 25 258 úmrtí v ČR. A očkování se otevře i lidem nad 65 let

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.03.2021 (23:25)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) žádá Sněmovnu o prodloužení nouzového stavu o 30 dní, uvedl vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Kabinet zatím nemá podporu na tak dlouhé prodloužení, nepřinesla ji ani středeční jednání kabinetu s opozicí. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) po zmatcích kolem vakcín potvrdil, že v dubnu dorazí první várka látky Johnson & Johnson. Lidé nad 65 let se podle ministra budou k očkování registrovat po Velikonocích. Česko hlásí momentálně již 25 258 úmrtí s covidem-19 od začátku pandemie. z. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Obchodníci se už nemůžou dočkat otevření. Letáky plné slev a akcí brzy zamíří do schránek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.02.2021 (17:45)     Sekcia bulvar

Obchodníci podle největšího distributora tisku na českém trhu, První novinové společnosti, nečekají na rozhodnutí vlády o otevření obchodů a ve velkém si nechávají tisknout reklamní letáky. ČTK to za společnost řekl Ondřej Vaňha.

 

Koronavirus ONLINE: 4 podezření na úmrtí po očkování v Česku. A 8123 hospitalizovaných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2021 (08:42)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) žádá Sněmovnu o prodloužení nouzového stavu o 30 dní, kabinet zatím nemá podporu na tak dlouhé prodloužení, nepřinesla ji ani středeční jednání kabinetu s opozicí. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) uvedl, že na plánu rozvolnění se pracuje, přísná opatření je však nutné držet i přes Velikonoce, aby se předešlo „největšímu pr*seru“. Česko hlásí momentálně již 25 450 úmrtí s covidem-19 od začátku pandemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování u praktiků nejdřív v březnu. A 12 070 úmrtí v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.01.2021 (17:45)     Sekcia bulvar

Skóre protiepidemického systému PES kleslo v ČR na 85 bodů - a to i díky poklesu reprodukčního čísla. Přes 12 tisíc se však naopak přehoupl počet úmrtí nakažených covidem-19. Očkování proti covidu-19 u praktických lékařů lze podle největší Všeobecné zdravotní pojišťovny očekávat nejdříve v březnu. Do té doby se bude očkovat centrálně v nemocnicích. Vláda v pondělí rozhodla o nových kompenzacích pro zavřené provozovny, odložila ale pomoc pro skiareály, kde lidé čile bobují a sáňkují. Koronavirem se nakazil i český basketbalista v NBA Tomáš Satoranský. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 25 258 úmrtí v ČR. A Blatný varoval před největším „pr*serem“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2021 (07:00)     Sekcia bulvar

Vláda Andreje Babiše (ANO) žádá Sněmovnu o prodloužení nouzového stavu o 30 dní, uvedl vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Kabinet zatím nemá podporu na tak dlouhé prodloužení, nepřinesla ji ani středeční jednání kabinetu s opozicí. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) po zmatcích kolem vakcín potvrdil, že v dubnu dorazí první várka látky Johnson & Johnson. Lidé nad 65 let se podle ministra budou k očkování registrovat po Velikonocích. Česko hlásí momentálně již 25 258 úmrtí s covidem-19 od začátku pandemie. z. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: V USA se vrhají na očkování, schválili první vakcínu. A 9341 obětí v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.12.2020 (06:29)     Sekcia bulvar

Česko se ze 3. stupně protiepidemického systému PES může vrátit již brzy do stupně číslo 4. Ministr Jan Blatný (za ANO) to pravděpodobně navrhne na pondělním jednání vlády. Americký úřad FDA schválil mimořádné použití vakcíny proti covidu-19 od společností Pfizer a BioNTech, očkování by mělo začít do 24 hodin. Česko aktuálně registruje 9 341 úmrtí s covidem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Rekordních 5779 mrtvých za březen v Česku. A 31 úmrtí po očkování?

Koronavirus ONLINE: Očkování pokulhává. A Češi zatím respirátory za roušky nevymění

Koronavirus ONLINE: 541 případů za středu v ČR. A očkování u mladých netáhne

Koronavirus ONLINE: 30 012 úmrtí v ČR. A Rakousko ukončilo kontroly na hranicích s Českem

Koronavirus ONLINE: 29 787 mrtvých v ČR, epidemie ale brzdí. A slovenská stopka pro AstraZeneku

Koronavirus ONLINE: Pražské jaro startuje s 300 diváky a stopka pro AstraZeneku na Slovensku

Koronavirus ONLINE: Česku se epidemii dál daří brzdit. A slovenská stopka pro AstraZeneku

Koronavirus ONLINE: 30 012 úmrtí v ČR. Za pátek přibylo jen 672 nových případů

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: Vláda bude řešit zavřené hospody, mladé očkování zatím moc netáhne

Koronavirus ONLINE: Očkování 40+ od nedělní půlnoci. A vakcína přímo k praktikům

Koronavirus ONLINE: 29 990 úmrtí v ČR. Čekali jsme, že se to zvládne lépe, říká demografka

Koronavirus ONLINE: Ministr zdravotnictví skončil po přednostním očkování svých známých

Koronavirus ONLINE: 8625 úmrtí v ČR. Fronty po rozvolnění, Kalousek v hospodě před polednem

Koronavirus ONLINE: Česko je umrtvené, skóre PES ale kleslo. A očkování startuje

Koronavirus ONLINE: Blatný oznámil úmrtí kolegyně po třech covidech. A registr očkování startuje

Koronavirus ONLINE: Žádné očkování pro mladší Čechy od února. Chybí dostatek vakcín

Koronavirus ONLINE: Za sobotu jen 152 nových případů. A Izrael začal očkovat děti 12 - 15 let

Koronavirus ONLINE: 25 450 úmrtí v ČR. A Blatný varoval před „největším pr*serem“

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR dál sílí. A povinné očkování učitelů i uklízeček v New Yorku

Koronavirus ONLINE: Za sobotu jen 152 nových případů. A Prymula o hrozbě mutací na dovolené

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca dostala stopku na Slovensku. A „nával“ na očkování 45+

Koronavirus ONLINE: AstraZenaca má u Slováků ještě šanci. A další brzdění epidemie v Česku

Koronavirus ONLINE: Zapojení praktiků do očkování finišuje. První termíny už v březnu

Koronavirus ONLINE: 28 dětí v české školce se nakazilo britskou mutací! A očkování 12+ v Izraeli

Koronavirus ONLINE: 25 258 úmrtí v ČR. A vláda nemá podporu pro delší nouzový stav

Koronavirus ONLINE: 41550 případů za pátek v ČR. A Čechy začíná trápit i návrat chřipky

Vakcíny Pražanům až "pod nos": Do ulic vyrazí očkovací autobus

Koronavirus ONLINE: 13 tisíc nakažených za pátek. Blatný na neděli chystá novinku k očkování

Koronavirus ONLINE: 4150 případů za pátek v ČR. A Čechy začíná trápit i návrat chřipky

Koronavirus ONLINE: Němcům se může prodražit pivo i nový sestřih. A 168 případů za pondělí v ČR

Koronavirus ONLINE: JIP jsou plné tlouštíků, zmínil Dušek. A očkování zabralo u lidí nad 80

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet těžkých případů v ČR a upravená vakcína pro boj s mutací

Dětem od pěti let se v Česku otevřela cesta k vakcíně. Jaké otazníky kolem ní panují?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy