Koronavirus ONLINE: 10. května otevřou solárka i autobazary. A vakcína Pfizer i pro děti nad 12 let?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.05.2021 (16:10)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za neděli přibylo 504 případů koronaviru, o 321 méně než minulou neděli a nejméně od loňského 6. září. Od pondělí začala platit druhá vlna rozvlnění. Otevřely se tak lázně, venkovní prostory památek či kadeřnice a masáže. V sedmi krajích se také vrátily děti na druhý stupeň základních škol. V týdenní rotaci a ve školkách v těchto regionech můžou být i menší děti – bez testů. Další rozvolnění přijde 10. května, kromě obchodů otevřou například solária nebo opravny obuvi. A Evropská léková agentura začne hodnotit data pro možnost použití vakcíny Pfizer u dětí nad 12 let, oznámil Státní ústav pro kontrolu léčiv. 15:Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Plně očkovaným se otevřou USA, A Pfizer je bezpečný pro děti 5+, tvrdí firma

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.09.2021 (17:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesílila, za sobotu přibylo 301 případů, v neděli pak 182. Lehce vzrostlo reprodukční číslo z 1,11 na 1,14. Počet hospitalizovaných s covidem ale klesl na 146. Vakcína Pfizer/BioNTech je bezpečná a účinná i u dětí mezi pěti a 11 lety, uvedly v prohlášení firmy. A od listopadu budou moci do USA cestovat plně očkovaní turisté z celého světa, oznámil koordinátor protiepidemické politiky Bílého domu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další velké rozvolnění už v pondělí. A vakcína Pfizer i pro děti nad 12 let?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.05.2021 (23:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za neděli přibylo 504 případů koronaviru, o 321 méně než minulou neděli a nejméně od loňského 6. září. Od pondělí začala platit druhá vlna rozvlnění a vláda chystá další. Ta přijde 10. května. Kromě obchodů otevřou například solária nebo opravny obuvi, rozjet se budou moci vleky a lanovky. Ministr zdravotnictví také plánuje změnu u ochrany út. Roušky budou venku potřeba jen tam, kde je více lidí.  A Evropská léková agentura začne hodnotit data pro možnost použití vakcíny Pfizer u dětí nad 12 let, oznámil Státní ústav pro kontrolu léčiv. 15:Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Pfizer nově i pro děti 12 až 15 let. Očkování 45+ začalo, 40+ příští týden

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.05.2021 (00:01)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za neděli přibylo 381 nových případů. Byl to nejnižší denní přírůstek od konce srpna. Od půlnoci na úterý dostali možnost přihlásit se k očkování i všichni lidé 45+, již příští týden se pak mají otevřít registace pro 40+. V USA schválil úřad FDA vakcínu Pfizer i pro děti ve věku 12 - 15 let. Česká vláda vyhlásila řadu změn od 17. května, otevřou se mj. zahrádky restaurací. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Blatný varuje Čechy před „utržením ze řetězu“. A Pfizer zabírá i u dětí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.03.2021 (18:40)     Sekcia bulvar

V úterý v Česku přibylo 8568 potvrzených případů koronaviru, zhruba o 2400 méně než před týdnem. Od začátku epidemie zemřelo už 26 222 lidí. Pokud se lidé o Velikonocích "utrhnou ze řetězu", hrozí podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO), že se školy otevřou jen na týden, n18:40ež se epidemie zase zhorší.. A farmaceutická společnost Pfizer oznámila, že její vakcína proti covidu-19 vyvinutá ve spolupráci s firmou BioNTech se v klinických testech ukázala jako bezpečná a vysoce účinná u dětí ve věku 12 až 15 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 182 případů za neděli v ČR. A Pfizer je bezpečný pro děti 5+, tvrdí firma

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.09.2021 (13:54)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesílila, za sobotu přibylo 301 případů, v neděli pak 182. Lehce vzrostlo reprodukční číslo z 1,11 na 1,14. Počet hospitalizovaných s covidem ale klesl na 146. Vakcína Pfizer/BioNTech je bezpečná a účinná i u dětí mezi pěti a 11 lety, uvedly v prohlášení firmy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vakcína Pfizer zabírá i u dětí. A 7580 lidí v českých nemocnicích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.03.2021 (17:45)     Sekcia bulvar

V úterý v Česku přibylo 8568 potvrzených případů koronaviru, zhruba o 2400 méně než před týdnem. Od začátku epidemie zemřelo už 26 222 lidí. Ve školách se koronavirem nakazilo dosud 48 014 učitelů a pracovníků ve školství, 40 jich zemřelo, uvedl šéf Ústavu zdravotnických informací a statistiky Ladislav Dušek. Ministr Robert Plaga (za ANO) má pak do 1. dubna, tedy prakticky okamžitě, předložit plán návratu dětí do škol, žádá o to školský výbor Sněmovny. A farmaceutická společnost Pfizer oznámila, že její vakcína proti covidu-19 vyvinutá ve spolupráci s firmou BioNTech se v klinických testech ukázala jako bezpečná a vysoce účinná u dětí ve věku 12 až 15 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vakcína pro děti 5+ přijde do ČR 13. prosince. A očkování v O2 areně?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.11.2021 (18:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. Za pondělí přibylo 17 599 nových případů. Skupina PPF nabízí prostory pro očkovací centrum v pražské O2 areně za symbolické nájemné, uvedla. Podle premiéra v demisi Andreje Babiše (ANO) má stát nabídku celého patra v Kotvě. A vakcína Pfizer pro děti od 5 do 11 přijde do ČR o týden dříve, tedy 13. prosince, oznámila Chytrá karanténa. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování Čechů 45+, Pfizer i pro děti a koncert pro 2500 lidí v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.05.2021 (07:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za neděli přibylo 381 nových případů. Byl to nejnižší denní přírůstek od konce srpna. Od půlnoci na úterý dostali možnost přihlásit se k očkování i všichni lidé 45+, již příští týden se pak mají otevřít registace pro 40+. V USA schválil úřad FDA vakcínu Pfizer i pro děti ve věku od 12 do 15 let. Skupina Chinaski, houslista Pavel Šporcl a divadelní hosté vystoupí v úterý na pilotním koncertu s názvem Šance pro kulturu na Křižíkově fontáně na Výstavišti v Praze. Za přísně dodržovaných protiepidemických opatření bude až 2500 diváků. A Česká vláda vyhlásila řadu změn od 17. května, otevřou se mj. zahrádky restaurací. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažený arcibiskup po papežově návštěvě Slovenska. A Pfizer i pro děti 5+?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.09.2021 (22:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesílila, za sobotu přibylo 301 případů, v neděli pak 182. Lehce vzrostlo reprodukční číslo z 1,11 na 1,14. Počet hospitalizovaných s covidem ale klesl na 146. Vakcína Pfizer/BioNTech je bezpečná a účinná i u dětí mezi pěti a 11 lety, uvedly v prohlášení firmy. A Prešovský arcibiskup Ján Babjak, nejvýše postavený představitel řeckokatolické církve na Slovensku, onemocněl covidem-19. Koronavirem se nakazil během návštěvy papeže Františka, uvedla slovenská média. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Pfizer i pro děti od 12 let, schválila EMA. A velké rozvolnění od pondělí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.05.2021 (16:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Ve čtvrtek testy potvrdily 505 nových případů. Incidence zůstává na 33 případech na 100 tisíc obyvatel. Očkování dětí od 12 let by se v Česku mohlo rozeběhnout ještě na konci čevna, řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Evropská agentura pro léčivé přípravky doporučila nasazení vakcíny proti covidu-19 od Pfizer/BioNTech právě u dětí od 12 do 15 let. Oznámila to na twitteru. A od pondělí čeká Česko velké rozvolnění, návštěvníkům se otevřou hospody, bary i bazény a wellness, vláda musela ustoupit rozhodnutí soudu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Návrat druhých stupňů místy drhl. A vakcína Pfizer i pro děti nad 12 let?

Vakcína pro nejmenší se zadrhla, Pfizer přiznal nízkou účinnost. Půjde o tři dávky?

Koronavirus ONLINE: Plaga má obratem dodat plán pro otevření škol. A Pfizer zabírá i u dětí

Koronavirus ONLINE: Vojtěch na první dávce, Pfizer pro děti 12+ od září a miliarda vakcín chudým

Koronavirus ONLINE: Pfizer má nakročeno k dětem od 12 let. A Německo pro Čechy bez karantény

Koronavirus ONLINE: Pfizer i pro děti 12 let, velké rozvolnění od pondělí a varování expertů

Koronavirus ONLINE: Pfizer pro děti od 12 let, obavy z velkého rozvolnění a požár nemocnice

Koronavirus ONLINE: O školkách rozhodne čtvrtek. A obchody v ČR otevřou nejpozději 3. května?

Koronavirus ONLINE: Řecko začne vítat turisty. A obchody v ČR otevřou nejpozději 3. května?

Koronavirus ONLINE: Pfizer pro děti od 12 let, obavy z velkého rozvolnění a zlom v USA

Koronavirus ONLINE: 1261 případů za středu v Česku, přes 80 tisíc očkovaných a Pfizer i dětem?

Koronavirus ONLINE: Očkování Čechů 45+, 1532 případů za pondělí a velký koncert v Praze

Koronavirus ONLINE: Zahrádky restaurací otevřou 17. května. A změny u testování ve školách

Koronavirus ONLINE: Prymula povede nemocnici. A obchody v ČR otevřou nejpozději 3. května?

Koronavirus ONLINE: Vakcína pro děti od pěti let má zelenou v USA. A 1813 hospitalizovaných v ČR

Vakcína proti covidu má úspěšnost 90 procent, hlásí Pfizer. Jak dlouho ale očkování vydrží?

Koronavirus ONLINE: Nemocnice hromadně ruší návštěvy. A očkování 5letých dětí má v USA zelenou

Koronavirus ONLINE: Pfizer brzy i pro nejmenší děti? A Slováci se zbavují Sputniku

Koronavirus ONLINE: Obchody v ČR otevřou nejpozději 3. května? A Babiš chce změnu u školek

Koronavirus ONLINE: 489 případů za pondělí. A očkovaná šampionka po nákaze v nemocnici

Koronavirus ONLINE: 9902 nakažených za den v ČR. A vakcína pro děti od pěti let má zelenou v USA

Očkování puberťáků má v USA zelenou: Vakcína Pfizer i pro děti od 12 do 15 let

Koronavirus ONLINE: 75 případů v ČR za neděli. A Pfizer a Moderna zdražily vakcíny až o čtvrtinu

Očkování puberťáků má v USA zelenou: Vakcína Pfizer i pro děti od 12 do 15 leta

Naše vakcína ochrání i před jihoafrickou a britskou mutací, tvrdí Pfizer. Má to háček

Vakcína je bezpečná i pro malé děti, tvrdí Pfizer. Od pěti let mají dostat třetinovou dávku

Očkování dětí 12+ v Česku? Babiš zmínil už konec července, Vojtěch Pfizer v září u pediatrů

Koronavirus ONLINE: Zahrádky restaurací otevřou 17. května. A čarodějnice zase bez velkých ohňů

Koronavirus ONLINE: Problémy s variantou delta. A Pfizer a Moderna zdražily vakcíny až o čtvrtinu

Koronavirus ONLINE: 117 případů za sobotu. A Pfizer a Moderna zdražily vakcíny až o čtvrtinu

Koronavirus ONLINE: Obchody v ČR otevřou nejpozději 3. května? A 22 mrtvých po úniku kyslíku

Koronavirus ONLINE: 181 mrtvých a 6657 nakažených v ČR. Kalousek Schillerové vmetl dluhy dětí

Koronavirus ONLINE: Očkovaná vítězka olympiády se nakazila. Skončila v nemocnici

Koronavirus ONLINE: Vlažný zájem o očkování dětí 5+ v ČR. A covid má i ministr zdravotnictví

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy