Koronavirus ONLINE: První výhody pro očkované a změny u testů v českých hospodách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.05.2021 (22:50)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za čtvrtek přibylo 1218 nových případů, o zhruba 350 méně než před týdnem. Vláda ustoupila od plánu, aby testy hostů na restauračních zahrádkách kontrolovali provozovatelé, nakonec to bude policie s hygieniky.  Od soboty bude umožněn vstup osobám, které mají alespoň 22 dní po první dávce vakcíny, z Německa, Rakouska, Maďarska, Slovinska, Polska a Slovenska. Za podobných podmínek by měly tyto státy umožnit vstup osob očkovaných v Česku, zatím s výjimkou Slovenska, Očkovaní budou mít i výhody při návratu z rizikových zemí - nebudou muset do karantény. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 1050 případů za pátek v ČR. První výhody pro očkované a změny u testů v hospodách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.05.2021 (08:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pátek přibylo 1050 nových případů, zhruba o třetinu méně než před týdnem. Vláda ustoupila od plánu, aby testy hostů na restauračních zahrádkách kontrolovali provozovatelé, nakonec to bude policie s hygieniky. Ode dneška je umožněn vstup osobám, které mají alespoň 22 dní po první dávce vakcíny, z Německa, Rakouska, Maďarska, Slovinska, Polska a Slovenska. Za podobných podmínek by měly tyto státy umožnit vstup osob očkovaných v Česku, zatím s výjimkou Slovenska, Očkovaní budou mít i výhody při návratu z rizikových zemí - nebudou muset do karantény. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Pandemie v ČR na vzestupu. Hamáček odmítl výhody pro očkované

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.10.2021 (23:29)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta opět zesiluje. Za úterý přibylo 1108 případů covidu, nejvíc od 18. května. Podle premiéra Andreje Babiše (ANO) ale není důvod ke zpřísňování protikoronavirových opatření. Znovu vyzval s odkazem na vysoký podíl neočkovaných mezi nemocnými. o vicepremiér Hamáček (ČSSD) v ČT odmítl výhody pro očkované, aby se nerozdělovala společnost. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1047 případů za den v Česku. A Hamáček odmítl výhody pro očkované

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.10.2021 (08:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta opět zesiluje. Za úterý přibylo 1108 případů covidu, nejvíc od 18. května. Za středu pak 1047. Podle premiéra Andreje Babiše (ANO) ale není důvod ke zpřísňování protikoronavirových opatření. Znovu vyzval k očkování s odkazem na vysoký podíl neočkovaných mezi nemocnými. To vicepremiér Hamáček (ČSSD) v ČT odmítl výhody pro očkované, aby se nerozdělovala společnost. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Výhody pro očkované Čechy. A EU začala posuzovat čínskou vakcínu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.05.2021 (12:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za pondělí přibylo 2216 případů koronaviru, o 360 méně než před týdnem. Reprodukční číslo se zvýšilo z 0,89 na 0,90. Lidé, kteří mají alespoň 14 dní po druhé dávce vakcíny proti covidu-19, se mohou ode dneška vracet z červených a oranžových zemí na tzv. mapě cestovatele bez testů na koronavirus či karantény. A Evropská léková agentura (EMA) zahájila průběžné hodnocení vakcíny Coronavac od čínské společnosti Sinovac. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 4 miliony mrtvých. A další výhody pro očkované dovolenkáře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.06.2021 (06:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Ve středu laboratoře potvrdily jen 134 případů, výrazně méně než před týdnem (213). Celosvětově přesáhl počet obětí už čtyři miliony.  Od 21. června se změní podmínky pro dovolenkáře. A portugalská vláda vyhlásila zákaz cestování z a do Lisabonu během několika příštích víkendů. Důvodem jsou přírůstky nakažených. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Delta ovládla Česko z 97 procent. A Merkelová o výhodách pro očkované

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.08.2021 (06:42)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně sílí. Za neděli přibylo 103 případů, před týdnem jich bylo 77. Dominance varianty delta v Česku jasně narůstá, uvedl Státní zdravotní ústav, který zmínil postupnou eliminaci všech dalších variant. V rámci diskriminačních PCR lze podle něj vyslovit podezření na detekci varianty delta až u 97 procent vzorků. A německá kancléřka Angela Merkelvá bude se spolkovými zeměmi jednat o ukončení bezplatných testů na covid i možných nových výhodách pro očkované a vyloučení neočkovaných z některých akcí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Bez testu nepustili do letadla ani očkované Čechy. A Macronovo varování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.07.2021 (22:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět sílí. Za neděli přibylo 147 nových případů, o 41 více než před týdnem. Reprodukční číslo, které značí, kolik lidí se nakazí od jednoho pozitivního, vyskočilo na hodnotu 1,46, nejvýš od loňského října. Nově registrovaní budou mít mezi první a druhou dávkou očkování 21 dní. Termín se podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) zkrátí také registrovaným či již očkovaným dětem. Na Letišti Václava Havla čelili nepříjemnostem Češi, teří dorazili s certifikáty o očkování či prodělaném covidu. Měli letět se společností Ryanair, na palubu letu do Göteborgu je však bez testu nepustili. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkovaní Češi dostali cestovatelské výhody. A číslo R vyskočilo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.05.2021 (10:14)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za pondělí přibylo 2216 případů koronaviru, o 360 méně než před týdnem. Reprodukční číslo se zvýšilo z 0,89 na 0,90. Od pondělí začala platit druhá vlna rozvlnění a vláda chystá další, ta přijde 10. května.  Lidé, kteří mají alespoň 14 dní po druhé dávce vakcíny proti covidu-19, se mohou ode dneška vracet z červených a oranžových zemí na tzv. mapě cestovatele bez testů na koronavirus či karantény. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR. Viceprezidentka USA je pozitivní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.04.2022 (19:11)     Sekcia bulvar

V pondělí v Česku přibylo 2257 nových případů covidu-19. Je to skoro třikrát víc než před týdnem, na kdy ale připadalo sváteční Velikonoční pondělí. V nemocnicích je 863 pacientů s pozitivním testem na koronavirus. Čtyřikrát očkované viceprezidentce Spojených států Kamale Harrisové vyšel pozitivní test na koronavirus, nepociťuje však žádné příznaky onemocnění covid-19. Situaci kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Němcům se může prodražit pivo i nový sestřih. A Slováci upřednostní očkované

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.08.2021 (20:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně sílí. Za pondělí přibylo 168 případů.  Německo od 11. října nebude až na výjimky nabízet bezplatné testy na koronavirus. Při týdenním průměru nad 35 případů na 100 000 obyvatel tu navíc nebude možné jít do restaurace či ke kadeřníkovi bez testu, výjimku budou mít očkovaní. A Slovensko při zhoršení epidemické situace v souvislosti s koronavirovou nákazou už nebude uplatňovat celostátní, ale jen regionální opatření. Menší omezení se budou vztahovat na provozy a hromadné akce, které navštíví pouze lidé plně očkování proti covidu-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Potvrzen 2. případ omikronu v ČR. Slováci uvolní restrikce pro očkované

Koronavirus ONLINE: 195 případů za středu v ČR. Facebook a Google vpustí jen očkované zaměstnance

Koronavirus ONLINE: 1047 případů za den v Česku. A Babiš dostane 3. dávku v den voleb

Koronavirus ONLINE: Kvůli nákaze zavře celá pražská škola. A povinné testy i pro očkované?

Koronavirus ONLINE: 13 374 případů za čtvrtek v ČR. Lockdown v Rakousku a tvrdé zpřísnění v Německu

Koronavirus ONLINE: 4300 mrtvých v ČR, rekord u pozitivních testů a vojáci v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 939 případů v ČR za středu. A 52 procent pozitivních testů

Koronavirus ONLINE: Druhý potvrzený případ omikronu v Česku. A očkovaným Rakušanům skončí lockdown

Vláda po chaosu „cukla“, testy na zahrádkách bude kontrolovat policie. A výhody pro očkované Čechy

Koronavirus ONLINE: Respirátory zůstávají, změny v cestování a školy mají nástřel podmínek

Koronavirus ONLINE: Těžší návrat z Kanárů i Madeiry, lockdown v Rakousku a německé přitvrzení

Koronavirus ONLINE: 18 582 nových případů za čtvrtek. Oproti minulému týdnu velký pokles

Koronavirus ONLINE: 294 nových případů v ČR. A Rakousko zpřísnilo podmínky vstupu pro očkované

Koronavirus ONLINE: Zhoršení situace v Česku, nová výhoda pro očkované a olympiáda bez diváků

Koronavirus ONLINE: 1497 případů za den, experti chtějí „zkrouhnout“ platnost testů. A Babišova třetí dávka

Koronavirus ONLINE: 3440 případů za úterý v ČR. V nemocnicích je už 1778 lidí

Očkované Čechy nepustili bez testu v Praze do letadla. Chyba personálu, uznal Ryanair

Koronavirus ONLINE: Česko si pohoršilo, v Holandsku nákaza už bují. A nová výhoda pro očkované

Koronavirus ONLINE: 18 582 nových případů za čtvrtek. Babiš a šéf VZP o návratu očkování do O2

Koronavirus ONLINE: Počet nakažených navzdory lockdownu vzrostl. A nová dodávka testů

Bonus pro očkované dovolenkáře: Po návratu z oranžových a „rudých“ zemí se vyhnou karanténě

Koronavirus ONLINE: Babišova vláda má na stole povinné očkování. Lockdown prodlouží Slováci?

Koronavirus ONLINE: Izolace po pozitivním testu skončí 20. dubna. A 290 případů za pátek v ČR

Koronavirus ONLINE: Izolace po pozitivním testu skončí 20. dubna. A 303 případů za čtvrtek v ČR

Letní dovolenkování usnadní covid pas: Výhody čekají očkované i testované

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. A 27 milionů nakažených na světě

Koronavirus ONLINE: 14 119 případů za svátek v ČR. Maláčová vrací na stůl krizové ošetřovné

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca dostala stopku na Slovensku. A „nával“ na očkování 45+

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě. A 6604 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: 943 případů za středu. Česko daruje 2 miliony testů Ukrajině

Koronavirus ONLINE: Čechům bez testu se otevře exotický ráj. V Praze se opět zrychlil růst případů

Koronavirus ONLINE: 147 případů za pátek. A očkování 12+ už v první polovině července?

Koronavirus ONLINE: Ampule bez šesté dávky, 11 827 mrtvých v Česku a PES dál na 90 bodech

Koronavirus ONLINE: Zdravotníkům v Kladně někdo propíchal pneumatiky. A změny u cestování

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy