Koronavirus ONLINE: Češi dovnitř restaurací nejdřív 7. června. A Rakousko nově bez karantény

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.05.2021 (23:31)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli přibylo 257 nových případů covidu, což je nejmenší nedělní přírůstek od konce letních prázdnin. Dnes se otevřely zahrádky restaurací a fitness centra. Nápor štamgastů tlumí deštivé počasí, posilovny zase v mnoha případech rozvolnění nevyužily, podmínky jsou příliš přísné. Od 24. května chystá vláda řadu novinek. Otevřou se ubytovací zařízení, ve vnitřních sportovištích bude moci být naráz 30 lidí, zvýší se přitom počet lidí ve skupině ze dou na 12. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Po dovolené na Mallorce do karantény a před Chorvatskem varuje Rakousko

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.08.2020 (15:50)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 391 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 19 401 lidí, vyléčených je 13 574 a aktuálně nakažených je pak 5436. Ve čtvrtek přibylo v ČR 330 nově potvrzených případů, což je nejvíc od 3. dubna. Premiér Andrej Babiš (ANO) by přesto byl pro zkrácení karantény ze 14 dní na deset. Češi zařadili Španělsko s výjimkou Kanárských ostrovů mezi rizikové země. A karanténa nebo test tak čeká od 24. srpna i navrátilce z oblíbené Mallorky. Kvůli rostoucímu počtu případů nákazy vydalo Rakousko nejvyšší stupeň varování před cestami do Chorvatska. Platit začne od pondělí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Až 1000 diváků nově venku. A vnitřky restaurací nejdřív 7. června

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.05.2021 (19:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli přibylo 257 nových případů covidu, což je nejmenší nedělní přírůstek od konce letních prázdnin. Dnes se otevřely zahrádky restaurací a fitness centra. Nápor štamgastů tlumí deštivé počasí, posilovny zase v mnoha případech rozvolnění nevyužily, podmínky jsou příliš přísné. Od 24. května chystá vláda řadu novinek. Otevřou se ubytovací zařízení, ve vnitřních sportovištích bude moci být naráz 30 lidí, zvýší se přitom počet lidí ve skupině ze dou na 12. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Češi si užívají otevřených hospod a za neděli jen 113 případů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.05.2021 (11:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily 113 nových případů, což je nejméně od 2. srpna. V pondělí začala dosud největší vlna rozvolnění, otevřely se například interiéry restaurací, bazény nebo bary. A právě možnosti zajít si dovnitř do hospody si Češi po pětiměsíčním půstu rádi užívají. Dalším postupem v rámci uvolňování se odpoledne bude zabývat vláda, dostane na stůl také nový zjednodušený návrh covid pasů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Češi si užívají otevřených hospod a kaváren a za neděli 113 případů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.05.2021 (11:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily 113 nových případů, což je nejméně od 2. srpna. V pondělí začala dosud největší vlna rozvolnění, otevřely se například interiéry restaurací, bazény nebo bary. A právě možnosti zajít si dovnitř do hospody nebo do kavárny si Češi po pětiměsíčním půstu rádi užívají. Dalším postupem v rámci uvolňování se odpoledne bude zabývat vláda, dostane na stůl také nový zjednodušený návrh covid pasů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Lidé 40+ trhají u očkování rekordy. A Rakousko nově bez karantény

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.05.2021 (06:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli přibylo 257 nových případů covidu, což je nejmenší nedělní přírůstek od konce letních prázdnin. Lidé 40+ trhají v registracích k očkování rekordy. Podle údajů Chytré karantény se jich přiihlásilo už přes 200 tisíc, zdaleka nejvíc ze všech věkových skupin. Od 24. května chystá vláda řadu novinek. Otevřou se ubytovací zařízení, ve vnitřních sportovištích bude moci být naráz 30 lidí, zvýší se přitom počet lidí ve skupině ze dou na 12. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nových případů v ČR. A ze Španělska jen s testem, nebo do karantény

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2020 (06:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 411 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 21 551 lidí, vyléčených je 16 062 a aktuálně nakažených je pak 5078. Za pátek přibylo 506 nových případů, je to vůbec nejvíc od začátku epidemie. Od pondělí budou Češi potřebovat negativní test na koronavirus při návratu ze Španělska, nebo jít do karantény, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví.  Výjimku mají Kanárské ostrovy, krátkodobé pobyty do 12 hodin a děti mladší pěti let. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rakousko a Itálie otevřou Čechům hranice, Babiš řekl víc o Řecku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.05.2020 (12:20)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 295 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8406 lidí, vyléčených je 5381 a aktuálně nakažených je pak 2730. Vicepremiérku Alenu Schillerovou (za ANO), která teď obhajuje hlavně svou angličtinu, jedná s prezidentem Milošem Zemanem o rozpočtu. A uvolňování pokračuje, od 25. května bude možné pořádat akce pro 300 osob a od 22. června pro tisíc osob. Italové po třech měsících ruší omezení pohybu a otevřou hranice i pro Čechy - a bez karantény. Kontroly na hranicích s Českem od neděle ruší Rakousko. Premiér Andrej Babiš (ANO) pro Právo vysvětlil, proč navzdory výzvě k utrácení v Česku poletí s rodinou na dovolenou do Řecka. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Češi si užívají otevřených hospod a desítky případů mutací v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.05.2021 (14:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily 113 nových případů, což je nejméně od 2. srpna. V pondělí začala dosud největší vlna rozvolnění, otevřely se například interiéry restaurací, bazény nebo bary. A právě možnosti zajít si dovnitř do hospody nebo do kavárny si Češi po pětiměsíčním půstu rádi užívají. Dalším postupem v rámci uvolňování se odpoledne bude zabývat vláda, dostane na stůl také nový zjednodušený návrh covid pasů. A v Česku se do 21. května potvrdilo 53 případů jihoafrické varianty nového typu koronaviru, 13 případů indické a devět z jihovýchodní Asie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Češi si užívají otevřených hospod a Srbové dali ČR 100 tisíc „Pfizerů“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.05.2021 (12:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily 113 nových případů, což je nejméně od 2. srpna. V pondělí začala dosud největší vlna rozvolnění, otevřely se například interiéry restaurací, bazény nebo bary. A právě možnosti zajít si dovnitř do hospody nebo do kavárny si Češi po pětiměsíčním půstu rádi užívají. Dalším postupem v rámci uvolňování se odpoledne bude zabývat vláda, dostane na stůl také nový zjednodušený návrh covid pasů. A české vojenské letadlo v Bělehradě vyzvedlo 100 620 dávek vakcíny od Pfizer/BioNTech, které Srbsko Česko daruje, uvedl Andrej Babiš (ANO). Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 283 mrtvých v ČR, babička požila dezinfekci a Rakousko otevře hranice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.05.2020 (10:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 283 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8221 lidí, vyléčených je 4889 a aktuálně nakažených je pak 3049. Počet uzdravených dál roste rychleji než nově nakažených. Ve středu ve 12 hodin přijde premiér Andrej Babiš (ANO) osobně do redakce Blesku na další debatu v pořadu Ptám se, pane premiére právě o koronaviru. I Vv Česku se objevil případ „preventivního“ vypití dezinfekce, zvracela po ní seniorka v domově důchodců na Berounsku. Rakousko od 15. června otevře hranice s Německem, už od pátku tu bude kontrolovat jen namátkově. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Další rozvolnění v Česku, očkování 35+ a do restaurací od 14. června?

Koronavirus ONLINE: Nejvíc hospitalizovaných od poloviny června v ČR. A Rakousko přitvrzuje

Koronavirus ONLINE: Dovolená na Mallorce už jen s testem. A Česko má nejvíc případů od dubna

Koronavirus ONLINE: Očkovaní ani prodělání covidu už z karantény „nevykoupí“. A 10 169 případů za úterý

Koronavirus ONLINE: 283 mrtvých v ČR. Zeman podpořil uvolnění a Rakousko otevře hranice

Koronavirus ONLINE: Češi vzali hospody útokem. A certifikáty o očkování už „jedou“

Koronavirus ONLINE: Ze Španělska jen s testem, nebo do karantény A skokový nárůst případů v ČR

Koronavirus ONLINE: Španělsko Čechům „zčervená“, Chorvatsko zatím ne. Ale přišlo varování

Koronavirus ONLINE: Desítky pošťáků v karanténě, návrat roušek a 20 tisíc případů v ČR

Cestování Čechů: Petříček prozradil nové detaily, Babiš mluvil s Merkelovou

Koronavirus ONLINE: Uvolnění v Česku nejdřív za tři týdny, míní Blatný. A vyléčený Hamáček

U sousedů mění „semafor“. Rakousko varuje i před cestami do Bulharska. A co Česko?

Koronavirus ONLINE: Vojtěch zmírnil regule karantény. A do ostrovního ráje jen s testem

Cestování Čechů: Petříček prozradil nové detaily. A Chorvati chtějí dohodu s Čechy

Italové v pondělí otevírají pláže a od června můžou přijet i Češi. A Rakousko omezí kontroly

Koronavirus ONLINE: Omikron se šíří Českem. A neočkované čeká v Rakousku karanténa

Koronavirus ONLINE: Uvolnění v Česku nejdřív za tři týdny, míní Blatný. A 5843 případů do večera

Koronavirus ONLINE: Omikron se šíří Českem. A Itálie zpřísňuje, roušky se vrátí i venku

Rakousko zpřísňuje podmínky pro neočkované. „Je to zlé,“ přiznal kancléř

Koronavirus ONLINE: 8963 nakažených za pátek, omikron se šíří Českem

Koronavirus ONLINE: Rekordní počet nakažených v ČR. A karanténa „Mekáče“ na Kladně

Koronavirus ONLINE: Čechům se otevírá Rakousko i Itálie. Němci chtějí konec českých kontrol

Koronavirus ONLINE: 350 korun na den pro dohodáře, do Británie bez karantény a nemocná prezidentka

Koronavirus ONLINE: 296 mrtvých v ČR, nouzový stav končí a Rakousko otevřelo hranice

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR, nouzový stav končí a Rakousko otevřelo hranice

Koronavirus ONLINE: 8963 případů za pátek v ČR, epidemie dál slábne. Ale šíří se omikron

Koronavirus ONLINE: 296 mrtvých, Němci chtějí konec českých kontrol a Rakousko otevírá hranice

Koronavirus ONLINE: Rakousko a Itálie otevřou Čechům hranice. Hamáček: Naše kontroly zůstanou

Koronavirus ONLINE: 319 mrtvých v ČR. Rakušané ustupují od roušek a do Řecka 15. června

Koronavirus ONLINE: Očkovaní Češi dostali cestovatelské výhody. A číslo R vyskočilo

Dnes na zahrádku, od poloviny června dovnitř? Havlíček nastínil, co dalšího čeká hospody

Koronavirus ONLINE: Norové budou Čechy opět posílat do karantény. V té je i pražská radnice

Koronavirus ONLINE: Vnitřky hospod se otevřou v první půlce června, nastínil Havlíček

Koronavirus ONLINE: Norové budou Čechy opět posílat do karantény. A 287 vyléčených za den

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy