Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A Sasko turistům otevře hotely

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (15:44)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. A Sasko oznámilo, že se plně otevře turistům od 14. června, otevře hotely a pensiony. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Od léta roušky jen v MHD a obchodech, plánuje Vojtěch. A Sasko otevře hotely

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (19:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) předpokládá, že od 1. července budou v MHD a obchodech stačit pouze chirurgické roušky místo respirátorů. Podmínkou je zklidňování epidemie. A Sasko oznámilo, že se plně otevře turistům od 14. června, otevře hotely a pensiony. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A Kuba chce změnu na okresy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (14:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. Podle jihočeského hejtmana Martina Kuby (ODS) by se roušky ve školách měly řídit spíš okresy než kraje, apeluje na ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO). Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A 386 nakažených za den v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (08:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. Laboratoře prověřují v ČR 30 podezření na rizikové mutace, jsou mezi nimi indická a také nová egyptská. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A nová egyptská mutace v ČR?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (06:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu zatím mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. Laboratoře prověřují v ČR 30 podezření na rizikové mutace, jsou mezi nimi indická a také nová egyptská. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A 11 500 mrtvých za duben v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (09:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. V dubnu zemřelo v Česku 11 500 lidí, o 27 procent více než obvykle. Je to ale nejnižší počet za měsíc od propuknutí podzimní vlny covidu v říjnu 2020. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Hotely ubytovávají turisty již v celém Německu, Sasko otevřelo akvaparky. Kde je třeba test?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.06.2021 (09:41)     Sekcia bulvar

Turistům se po pandemii covid-19 otevřely hotely a penziony ve všech spolkových zemích Německa. Jako poslední se cestovatelům v pondělí otevřelo Sasko, kam často míří i Češi. V Sasku v pondělí začalo platit karanténní nařízení, které počítá s otevřením hotelů, pokud se sedmidenní průměr nových případů na 100 tisíc obyvatel udrží pod hodnotou sto. 

 

Koronavirus ONLINE: Do práce bez roušky v 11 krajích. A nová egyptská mutace v ČR?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.06.2021 (23:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu zatím mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. Laboratoře prověřují v ČR 30 podezření na rizikové mutace, jsou mezi nimi indická a také nová egyptská. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přírůstek případů v ČR klesl pod stovku. A Egypt otevřel hotely i pyramidy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.07.2020 (05:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 349 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 046 lidí, vyléčených je 7797 a aktuálně nakažených je pak 3900. Během úterý přibylo 149 nových případů. Během středy přibylo nejméně nových případů za osm dní - 92. Češi od 1. července nemusí mít roušky ani v budovách - výjimkou je Moravskoslezský kraj, pražské metro a některé hromadné akce. Obejdete se bez nich i v obchodech. Jenže řada lidí tápe a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se snaží vše znovu vysvětlit. Své letiště, hotely a také pamětihodnosti jako pyramidy v Gíze či muzem v Káhiře mezitím otevřel turistům Egypt. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 12 tisíc případů v ČR. Egypt turistům otevřel hotely i pyramidy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2020 (22:28)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 349 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 006 lidí, vyléčených je 7797 a aktuálně nakažených je pak 3860. Během úterý přibylo 149 nových případů. Od středy nemusí mít Češi roušky ani v budovách - výjimkou je Moravskoslezský kraj, pražské metro a některé hromadné akce. Obejdete se bez nich i v obchodech. Jenže řada Čechů tápe a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se snaží vše znovu vysvětlit. Ministryně Klára Dostálová (za ANO) pak slaví úspěch s vouchery na lázně, kdy stát lidem přispívá na pobyt 4000. Za první hodiny si je stáhlo 15 500 zájemců. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Otevřené hotely, kina, restaurace i bazény u českých hranic: Sasko čeká „historický den“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.05.2020 (18:30)     Sekcia bulvar

S Českem sousedící Sasko bude mít od pátku nejvolnější režim v celém Německu, pokud jde o opatření proti koronaviru. Otevírat znovu mohou restaurace, hotely, kina, koncertní sály nebo sportoviště. Dohodla se na tom ve středu saská vláda. V platnosti zůstávají omezení týkající se kontaktu na veřejnosti a také nošení roušek v obchodech a prostředcích veřejné dopravy.

Koronavirus ONLINE: Řecko otevírá brány turistům. A podívejte se, jak vypadá cesta do Chorvatska

Koronavirus ONLINE: 10 066 případů v ČR, 7300 vyléčených. Vojtěcha těší odložené roušky

Koronavirus ONLINE: 10 064 případů v ČR, 7296 vyléčených. Vojtěcha těší odložené roušky

Koronavirus ONLINE: 250 případů za neděli v ČR. A Thajsko se víc otevře očkovaným

Koronavirus ONLINE: Sasko zpřísní vůči pendlerům. A bonus ke karanténě prošel Sněmovnou

Koronavirus ONLINE: Školy v přírodě je nutné ukončit. A 1051 úmrtí nakažených v ČR

Koronavirus ONLINE: Prudký nárůst podílu nakažených v ČR. A Španělsko se Čechům otevře dřív

Koronavirus ONLINE: Prudký nárůst podílu nakažených v ČR a turisté se vrací i do Benátek

Koronavirus ONLINE: Roušky se vrací na stále více míst. Po Prachaticku i na Vysočinu

Koronavirus ONLINE: Plné nemocnice v Česku, Sasko uleví pendlerům a z Francie jen s testem

Koronavirus ONLINE: Strmý nárůst nakažených i ve středu. A roušky se vrací do škol a práce

Koronavirus ONLINE: Do Řecka už v červenci. A roušky odložíme i v kancelářích

Koronavirus ONLINE: Šéf hejtmanů chce po vládě obrat u nemocnic. A Sasko uleví pendlerům

Koronavirus ONLINE: Na dovolenou bez testů už v červnu. A roušky odložíme i v kancelářích

Koronavirus ONLINE: Roušky na zastávkách, zavřené kluby i restaurace a další omezení v ČR

Koronavirus ONLINE: 297 mrtvých v ČR. Na dovolenou bez testů v červnu a nová pravidla pro roušky

Koronavirus ONLINE: Babiš oznámil novinku u ampulí na očkování. A Sasko chce od Čechů test

Slovensko otevře školy pro první stupně a maturanty. I když jsou nemocnice dál plné

Koronavirus ONLINE: 1161 nakažených za středu, další rekord a roušky i pro postižené?

Koronavirus ONLINE: V Kutné Hoře drhne odběr vzorků, roušky zavede i jihlavský úřad

Koronavirus zesílil. U českých hranic zavřou Rakušané školy, Švýcaři nově s rouškami v MHD

Koronavirus ONLINE: Znovu přes 100 nových případů v ČR a nové ohnisko ve firmě na roušky

Koronavirus ONLINE: 14 924 případů v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Koronavirus ONLINE: Druhé stupně se vrátí do lavic v sedmi krajích. A indická mutace v Praze

Koronavirus ONLINE: V Jihlavě zemřeli dva nakažení senioři. Vysočina vrací roušky

Koronavirus ONLINE: V pražském O2 Univerzu se bude očkovat. A hotely navrhly změnu PSA

Koronavirus ONLINE: Přes 10 tisíc případů v ČR. A dovolenkové ráje otvírají

Polsko otevře obchody v centrech, hotely i jesle. Roušky na veřejnosti jsou dál povinné

Koronavirus ONLINE: 330 obětí a 10 024 případů v ČR. A návrat volnějšího cestování po EU

Koronavirus ONLINE: V Semilech vyhodili ředitele, který netrval na testech. A kde otevřou školky?

Koronavirus ONLINE: 14 800 nakažených v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Koronavirus ONLINE: Češi už zase vozí nákazu ze zahraničí. A roušky v Chorvatsku se vrací

Koronavirus ONLINE: Prymula o hrozbě mutací na dovolené. Přeočkování Čechů za rok?

Koronavirus ONLINE: 235 nakažených v ČR za jeden den. Do Prahy se vrací roušky

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy