Koronavirus ONLINE: V MHD od července jen v rouškách. A nové vouchery pro turisty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2021 (23:15)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V neděli laboratoře potvrdily 57 případů, je to více než předchozí neděli. Od července bude možné kromě respirátorů nasadit v MHD jen roušky, vláda to probere příští týden, řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Možné ale budou výhradně ty chirurgické, nikoli látkové. A ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO) chystá vouchery na podporu městské turistiky, stát na ně chce dát 500 milionů korun. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: V MHD budou stačit od července jen roušky. A nové vouchery pro turisty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2021 (16:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V neděli laboratoře potvrdily 57 případů, je to více než předchozí neděli. Od července bude možné kromě respirátorů nasadit v MHD jen roušky, vláda to probere příští týden, řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Možné ale budou výhradně ty chirurgické, nikoli látkové.  A ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO) chystá vouchery na podporu městské turistiky, stát na ně chce dát 500 milionů korun. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Do Řecka už jen s antigenním testem. A nové vouchery pro turisty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2021 (12:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V neděli laboratoře potvrdily 57 případů, je to více než předchozí neděli. Řecko ode dneška zmírnilo podmínky vstupu na své území. Lidem bude nově stačit i negativní antigenní test provedený 48 hodin před překročením řecké hranice.  A ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO) chystá vouchery na podporu městské turistky, stát na ně chce dát 500 milionů korun. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 57 případů za neděli. A Dostálová chystá vouchery pro turisty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2021 (09:53)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V neděli laboratoře potvrdily 57 případů, je to více než předchozí neděli. Od pondělí 21. června začínají platit mírnější podmínky pro cestování do Česka. Do zelené kategorie je také nově přesunuto více zemí. A ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO) chystá vouchery na podporu městské turistky, stát na ně chce dát 500 milionů korun. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Španělé přijmou v červenci turisty. A Prymula o rodině i proč jezdí do USA

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.05.2020 (14:59)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 312 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8820 lidí, vyléčených je 6026 a aktuálně nakažených je pak 2482. Problém zůstávají lokální ohniska, například Důl Darkov na Karvinsku, kde se nakazilo 156 horníků a kam s testováním vyrazila v sobotu pomoci i armáda. Dvě velké cestovky Exim Tours a Fischer ruší všechny zájezdy na červenec a srpen, lidé místo již zaplacených dostanou vouchery. Andrej Babiš (ANO) pro Blesk Zprávy uvedl, že jde o pomocnou ruku cestovek. Naopak Španělé v sobotu oznámili, že od 1. července opět otevřou zemi turistům. otevřou  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko odmítlo kritiku z EU za vouchery. A případů přibývají jen desítky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.05.2020 (23:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 318 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9134 lidí, vyléčených je 6457 a aktuálně nakažených je pak 2359. Denně přibývají tento týden jen desítky případů. Premiéra Andreje Babiše naštvalo, že Česko má dostat z evropských peněz určených na obnovu po koronavirové krizi „jen“ v přepočtu 550 miliard korun. Ministerstvo pro místní rozvoj zas odmítlo kritiku z EU za vouchery místo vracení peněz u zájezdů. A Chorvatsko plně otevřelo hranice pro občany deseti zemí EU, mezi nimi i Česka. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 140 případů za den v ČR, smutný milník pro svět a školáci v rouškách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.08.2020 (07:15)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 389 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 494 lidí, vyléčených je 13 017 a aktuálně nakažených je pak 5088. Za neděli přibylo 122 případů, za pondělí 140. Na mapě nákazy Česka jsou vyznačeny jako regiony se zvýšeným rizikem jen Praha a okres Frýdek-Místek. Turisté z Česka budou smět do Řecka od 17. srpna jen s negativním testem, odletět tam mají až tisíce Čechů. A koronavirem se celosvětově nakazilo už 20 milionů lidí, například v Mexiku děti začaly školní rok samy v lavici s rozestupy a v rouškách. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9241 případů za pondělí v ČR. A na Kanáry jen s negativním testem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.11.2020 (13:10)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) na vládní tiskové konferenci uvedl že by poklesu počtu nově pozitivních testů zatím příliš velký význam nepřikládal. Za neděli přibylo 6542 případů nákazy, za pondělí 9241. Víkendová čísla mohou být zkreslená, řekl Blatný s tím, že je třeba počkat na úterý. Na koronavirus přitom dál v Česku umírá přes 100 lidí denně, rekordní byl zatím pátek se 195 mrtvými. A španělská vláda bude od 14. listopadu pro turisty přijíždějící na Kanárské ostrovy požadovat negativní test na koronavirus Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Lázeňské vouchery posvětila EU a Putinova dcera dostala první vakcínu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.08.2020 (12:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 389 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 18 494 lidí, vyléčených je 13 017 a aktuálně nakažených je pak 5088. Za neděli přibylo 122 případů, za pondělí 140. Premiéra Andreje Babiše (ANO) překvapilo řecké rozhodnutí zavést povinné testy na covid-19 pro české turisty, kteří do země přijíždějí. Krizový štáb podle něj nyní musí vyřešit posílení testovacích míst. Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) získalo notifikaci Evropské komise na program COVID lázně. A v Rusku schválilo ministerstvo zdravotnictví první vakcínu, dostala ji dcera prezidenta Putina. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch čelí chaosu u roušek v Česku. A vouchery na lázně rychle mizí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2020 (12:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 349 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 960 lidí, vyléčených je 7776 a aktuálně nakažených je pak 3835. Během úterý přibylo 149 nových případů. Od středy nemusí mít Češi roušky ani v budovách - výjimkou je Moravskoslezský kraj, pražské metro a některé hromadné akce. Obejdete se bez nich i v obchodech. Jenže řada Čechů tápe a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se snaží vše znovu vysvětlit. Ministryně Klára Dostálová (za ANO) pak slaví úspěch s vouchery na lázně, kdy stát lidem přispívá na pobyt 4000. Za první hodiny si je stáhlo 15 500 zájemců. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: V MHD od července jen v rouškách. A nová vakcína o třech dávkách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.06.2021 (07:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V neděli laboratoře potvrdily 57 případů, je to více než předchozí neděli. Od července bude možné kromě respirátorů nasadit v MHD jen roušky, vláda to probere příští týden, řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Možné ale budou výhradně ty chirurgické, nikoli látkové. A Kuba uvedla, že její vlastní vakcína proti covidu-19 nazvaná Abdala má podle poslední fáze klinických studií účinnost 92,28 procenta. A to po aplikaci tří dávek preparátu. Oznámení přišlo několik dní poté, co Havana sdělila, že její očkovací látka proti stejné nemoci zvaná Soberana 2 se při třetí fázi klinických studií ukázala při podání dvou dávek účinná z 62 procent. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: V MHD od července jen v rouškách. A 121 případů za pondělí v Česku

Koronavirus ONLINE: 315 mrtvých v ČR. V Rusku 153 mrtvých za den a velký průšvih v Brazílii

Koronavirus ONLINE: 314 mrtvých v ČR. Počet nakažených u Dolu Darkov stoupl na 169

Koronavirus ONLINE: 314 mrtvých v ČR. U Dolu Darkov již 169 nakažených a dezinfekce školy

Koronavirus ONLINE: 314 mrtvých v ČR, 8890 případů. U Dolu Darkov již 169 nakažených

Koronavirus ONLINE: 315 mrtvých v ČR, 8891 případů. U Dolu Darkov již 169 nakažených

Koronavirus ONLINE: 315 mrtvých v ČR, 8891 případů. U Dolu Darkov již 186 nakažených

Koronavirus ONLINE: Praha láká na slevy za ubytovaní v hotelu. A jen 74 případů za sobotu

Koronavirus ONLINE: Problém s Řeckem pro tisíce Čechů, spor expertů a princezny v rouškách

Koronavirus ONLINE: 312 mrtvých v ČR. A Prymula o strachu o rodinu i proč jezdí do USA

Koronavirus ONLINE: Češi 18+ se budou moci hlásit na očkování od července, míní Arenberger

Koronavirus ONLINE: 67 případů za neděli v ČR. A Egypt zrušil covidové restrikce pro turisty

Koronavirus ONLINE: Registrace k očkování i pro lidi 55+ v Česku. A Klaus zmínil zotročení

Koronavirus ONLINE: Turisty v dovolenkovém ráji vítali jako celebrity. A 7300 vyléčených v ČR

Koronavirus ONLINE: Očkování pro Čechy 18+ asi od července. A restart tendru na testy do škol

Koronavirus ONLINE: 122 případů za sobotu v ČR. A Egypt zrušil covidové restrikce pro turisty

Koronavirus ONLINE: 438 případů za pátek v ČR. A Egypt zrušil covidové restrikce pro turisty

Koronavirus ONLINE: 63 případů za sobotu. A Vojtěch chce od 1.7 roušky místo respirátorů

Koronavirus ONLINE: 63 případů za sobotu. A očkování dětí 12+ začne 1.7, uvedl Babiš

Koronavirus ONLINE: Řecko začne vítat turisty. A obchody v ČR otevřou nejpozději 3. května?

Koronavirus ONLINE: Téměř 20 tisíc případů v ČR. A karanténa pro turisty na Mallorce

Koronavirus ONLINE: 147 případů za pátek. A očkování 12+ už v první polovině července?

Za noc v hotelu vstup do muzea zdarma i turistická tramvaj: Praha láká české turisty

Koronavirus ONLINE: 312 mrtvých v ČR. Exim Tours a Fischer ruší všechny zájezdy na léto

Koronavirus ONLINE: Zkazí Zlínský kraj nákupy všem Čechům? A očkování pro lidi 18+ asi od července

Koronavirus ONLINE: 57 případů za neděli. A mírnější pravidla pro cestování do Česka

Koronavirus zesílil. U českých hranic zavřou Rakušané školy, Švýcaři nově s rouškami v MHD

Cestovky vrací peníze za vouchery s předstihem. Češi v nich mají miliardy, ne každý ale uspěje

Koronavirus ONLINE: Zhoršení situace v Česku, nová výhoda pro očkované a olympiáda bez diváků

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nových případů v ČR za pět dnů. A nové ohnisko v ubytovně

Koronavirus ONLINE: Turisty v dovolenkovém ráji vítali jako celebrity. A 1200 na hlavu pro města

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR, PES na pětce a Babiš bez respirátoru

Lyžaři v rouškách a rozestupech...

Koronavirus ONLINE: Česko si pohoršilo. A v červenci bude mít o milion dávek vakcíny méně

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy