Tornádo ONLINE: Zdevastované obce čekají víkendový nápor dobrovolníků. A 157 domů k demolici

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2021 (11:30)     Sekcia bulvár

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června, udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Poslední identifikovanou obětí je spisovatelka Pavla H. (†31) z Mikulčic. Nejvíce jsou postižené obce Lužice, Mikulčice, Moravská Nová Ves a Hrušky, ale také Hodonín. Škody půjdou do desítek miliard korun, lidé již ve sbírkách darovali 900 milionů korun. A v jihomoravských obcích zasažených bouří se chystají na víkendový nápor dobrovolníků. Lidé by měli jezdit do Břeclavi na letiště a do Hodonína ke kulturnímu domu, odkud je budou do zasažených obcí vozit autobusy. Blesk Zprávy sledují následky řádění živlů v online přenosu. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Tornádo ONLINE: Pyrotechnik zasahoval v Hruškách. A zdevastované obce čeká nápor dobrovolníků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2021 (14:00)     Sekcia bulvar

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června, udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Poslední identifikovanou obětí je spisovatelka Pavla H. (†31) z Mikulčic. V jihomoravských obcích zasažených bouří se chystají na víkendový nápor dobrovolníků. Lidé by měli jezdit do Břeclavi na letiště a do Hodonína ke kulturnímu domu, odkud je budou do zasažených obcí vozit autobusy.  Při demoličních pracích v obci Hrušky se našla cvičná střela, konkrétně do bojového vozidla pěchoty. Místo policie zajistila. Na místě byl i pyrotechnik, aby posoudil nebezpečnost nálezu. Cvičnou střelu následně odvezl k likvidaci. Blesk Zprávy sledují následky řádění živlů v online přenosu.

 

Tornádo ONLINE: S likvidací může pomoci až 1000 vojáků. A obce čeká nápor dobrovolníků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2021 (19:01)     Sekcia bulvar

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června, udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Poslední identifikovanou obětí je spisovatelka Pavla H. (†31) z Mikulčic. V jihomoravských obcích zasažených bouří se chystají na víkendový nápor dobrovolníků. Lidé by měli jezdit do Břeclavi na letiště a do Hodonína ke kulturnímu domu, odkud je budou do zasažených obcí vozit autobusy. S likvidačními pracemi v obcích poničených tornádem a vichřicí v Jihomoravském a Ústeckém kraji může vypomoct až 1000 vojáků s potřebnou technikou, schválila vláda. Blesk Zprávy sledují následky řádění živlů v online přenosu.

 

Tornádo ONLINE: S likvací může pomoct až 1000 vojáků. A obce čeká nápor dobrovolníků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.07.2021 (19:01)     Sekcia bulvar

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června, udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Poslední identifikovanou obětí je spisovatelka Pavla H. (†31) z Mikulčic. V jihomoravských obcích zasažených bouří se chystají na víkendový nápor dobrovolníků. Lidé by měli jezdit do Břeclavi na letiště a do Hodonína ke kulturnímu domu, odkud je budou do zasažených obcí vozit autobusy. S likvidačními pracemi v obcích poničených tornádem a vichřicí v Jihomoravském a Ústeckém kraji může vypomoct až 1000 vojáků s potřebnou technikou, schválila vláda. Blesk Zprávy sledují následky řádění živlů v online přenosu.

 

Tornádo ONLINE: Jih Moravy čeká nápor dobrovolníků a ve Valticích opravili zámeckou jízdárnu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.07.2021 (08:53)     Sekcia bulvar

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Poslední identifikovanou obětí je spisovatelka Pavla H. (†31) z Mikulčic. O víkendu čeká oblast nápor dobrovolníků, jejich pomoc se bude hodit hlavně mimo obce na plochách, kde tornádo zanechalo velké množství odpadu. Odstavné parkoviště na letišti u Břeclavi je zatím poloprázdné, stojí tam asi 30 aut. Hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich (KDU-ČSL) jim pak doporučil, aby si našli ubytování mimo postižené obce. A 50 oken na jízdárně zámku ve Valticích na Břeclavsku je zasklených, střecha má novou krytinu. Zámek před týdnem ve čtvrtek poničilo krupobití, které na Břeclavsku předcházelo vzniku tornáda. Blesk Zprávy sledují následky tornáda v online přenosu.

 

Tornádo ONLINE: Lidé si už zdemolovali 80 ze 180 domů. A obce jsou uklizené, hlásí hasiči

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.07.2021 (21:10)     Sekcia bulvar

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Ze 180 domů určených k demolici po tornádu jich lidé 80 zdemolovali sami. U dalších 27 obdrželi hasiči žádost o demolici. Žádosti přijímají do úterý. A jihomoravští hasičí oznámili, že obce zasažené tornádem už jsou od trosek a sutin uklizené a část jejich kolegů tak odjíždí, další naopak pomáhají s demolicemi. Blesk Zprávy sledují následky tornáda v online přenosu.

 

Tornádo ONLINE: Obětí je i učitelka Marie, 115 domů k demolici a další tři podvodné účty?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.06.2021 (11:15)     Sekcia bulvar

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června, udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Poslední identifikovanou obětí je bývalá učitelka matematiky a zeměpisu Marie M. z hodonínského gymnázia. Nejvíce jsou postižené obce Lužice, Mikulčice, Moravská Nová Ves a Hrušky, ale také Hodonín. Škody půjdou do desítek miliard korun. Domů určených k demolici je 115, uvedl jihomoravský hejtman Jan Grolich (KDU-ČSL). A policie prověřeje další tři případy podvodných účtů. Blesk Zprávy sledují následky řádění živlů v online přenosu.

 

Tornádo ONLINE: Obětí je i učitelka Marie, 115 domů k demolici, v Mikulčicích s nimi už začali

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.06.2021 (12:25)     Sekcia bulvar

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června, udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Poslední identifikovanou obětí je bývalá učitelka matematiky a zeměpisu Marie M. z hodonínského gymnázia. Nejvíce jsou postižené obce Lužice, Mikulčice, Moravská Nová Ves a Hrušky, ale také Hodonín. Škody půjdou do desítek miliard korun. Domů určených k demolici je 115, uvedl jihomoravský hejtman Jan Grolich (KDU-ČSL). První demolice, které si zajišťují sami obyvatelé, začaly v Mikulčicích. Blesk Zprávy sledují následky řádění živlů v online přenosu.

 

Tornádo na Moravě: Šest mrtvých, obří škody, ale i miliardová pomoc. Prvních 10 dní přehledně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.07.2021 (23:00)     Sekcia bulvar

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Napáchalo miliardové škody a k demolici odsoudilo 180 domů. Prvních deset dní od jeho úderu jsme na Blesk Zprávách sledovali v online reportáži. Díky obrovskému vzepětí hasičů, záchranářů, policistů i dobrovolníků byly zasažené obce za necelé dva týdny z nejhoršího venku. Opravit zničené domy nebo je vystavět znovu ale potrvá dlouho a některé rány v lidských osudech už nepůjde spravit vůbec.

 

Tornádo ONLINE: Nájezd dobrovolníků na jih Moravy. A úklid od suti už je z 90 procent hotový

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.07.2021 (11:10)     Sekcia bulvar

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Poslední identifikovanou obětí je spisovatelka Pavla H. (†31) z Mikulčic. O víkendu dorazila do oblasti řada dobrovolníků, jejich pomoc se bude hodit hlavně mimo obce na plochách, kde tornádo zanechalo velké množství odpadu. A ssi 90 procent plochy zasažených obcí je uklizených od suti, zbytků stromů a dalšího odpadu, informovali hasiči. Pokračují demolice poškozených budov. Blesk Zprávy sledují následky tornáda v online přenosu.

 

Tornádo ONLINE: S likvidací může pomoci až 1000 vojáků. A startuje dotační program

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.07.2021 (06:38)     Sekcia bulvar

Tornádo, které ve čtvrtek 24. června, udeřilo na Hodonínsku a Břeclavsku, a silné bouřky připravily o život šest lidí. Poslední identifikovanou obětí je spisovatelka Pavla H. (†31) z Mikulčic. V jihomoravských obcích zasažených bouří se chystají na víkendový nápor dobrovolníků. S likvidačními pracemi v obcích poničených tornádem a vichřicí v Jihomoravském a Ústeckém kraji může vypomoct až 1000 vojáků s potřebnou technikou, schválila vláda. A v pátek startuje podávání žádostí do dotačního programu Živel. Blesk Zprávy sledují následky řádění živlů v online přenosu.

Tornádo ONLINE: Obětí je i učitelka Marie, 115 domů k demolici a stop stav pro materiální pomoc

Tornádo ONLINE: Lidé si už zdemolovali 80 ze 180 domů. A zničený kostel zaplnili věřící

Tornádo ONLINE: Jméno další oběti, 150 domů k demolici a 900 milionů ve sbírkách

Tornádo ONLINE: Hejtmana děsí lži, 150 domů k demolici a 900 milionů ve sbírkách

Tornádo ONLINE: Hejtmana děsí lži, 150 domů k demolici a stovky lidí stále bez proudu

Tornádo ONLINE: Miliarda pro postižené, 180 domů k demolici i detaily o ničivé supercele

Tornádo ONLINE: Obětí je i učitelka Marie, 150 tisíc ze sbírek pro postižené a start demolic

Tornádo ONLINE: Hrdinka Bára ze zničeného autobusu šla pro pomoc i raněná. A 150 domů k demolici

Tornádo ONLINE: Šestá oběť, škody za desítky miliard, podvody u sbírek a 69 domů k demolici

Tornádo ONLINE: Start demolic, 150 tisíc ze sbírek pro postižené a další útoky podvodníků

Silné bouřky ONLINE: Tornádo na Hodonínsku, zničené obce a několik mrtvých. Sledujte radar Blesku

ONLINE: Tornádo na Hodonínsku, silné bouřky ničí Česko a převrátily i autobus. Sledujte radar Blesku

Tornádo vymazalo z mapy třetinu obce. V Mikulčičích přišlo o střechu nad hlavou 700 lidí

35 minut a 26 kilometrů hrůzy: Jih Moravy zničilo nejhorší tornádo v Evropě od roku 1984

ONLINE: Zdrcující osudy obětí tornáda, miliardové škody, 69 domů k demolici a zelená pro dobrovolníky

ONLINE: Zdrcující osudy obětí tornáda, miliardové škody, 69 domů k demolici a stopka pro dobrovolníky

ONLINE: Tornádo na Hodonínsku, silné bouřky ničí Česko a až 150 zraněných. Sledujte radar Blesku

ONLINE: Tornádo zpustošilo Hodonínsko, ničilo obce a bralo životy. Sledujte radar Blesku

Tornádo ONLINE: Dívka za zničeného domu dostala k vysvědčení i desítky šatů. A start demolic

Silné bouřky ONLINE: Tornádo na Hodonínsku, desítky zraněných a první oběti. Sledujte radar Blesku

ONLINE: Šestá oběť tornáda, miliardové škody, 69 domů k demolici a stopka pro dobrovolníky

Tornádo ONLINE: Šestá oběť, 700 milionů ve sbírkách a škody za desítky miliard

Mirkovi tornádo odfouklo střechu i pejsky: Pomohl mu Napoleon i desítky dobrovolníků

ONLINE: Šestou obětí tornáda je dítě (†2). Stopka pro dobrovolníky a 69 domů k demolici

Tornádo znovu zasáhlo Lubnou u Poličky! Škody napáchalo během pár vteřin

ONLINE: Šestá oběť, škody za desítky miliard, obvinění za podvod se sbírkou a 69 domů k demolici

ONLINE: PRVNÍ SNÍMKY PO ROZEDNĚNÍ - Tornádo zpustošilo Hodonínsko, ničilo obce a bralo životy. Sledujte radar Blesku

ONLINE: Šestou obětí tornáda je dítě (†2). Obvinění za podvod se sbírkou a 69 domů k demolici

Tornádo v Lanžhotě: Kilometr dlouhé s rychlostí 170 km/h! Zničilo 30 domů

Tornádo vzalo Hrušky útokem: Fotky před a po zkáze!

Hasiči mají po tornádu 41 požadavků na demolici. Některé domy šly dolů svépomocí

ONLINE: Silné bouřky zasáhly Česko! Zatopené obce na jihu Čech i obří kroupy. Sledujte radar Blesku

Tornádo zasáhlo Alabamu a zničilo desítky domů: Nejméně 6 mrtvých!

Tornádo ONLINE: Šest obětí, škody za desítky miliard a až pět milionů za zničené domy

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy