Koronavirus ONLINE: Neočkovaní musí přes Slovensko koridorem. A fronty na testy v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.07.2021 (17:30)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za čtvrtek laboratoře potvrdily 164 nových případů nákazy, což je o 68 více než před týdnem. Vláda ve čtvrtek večer rozhodla, že test bude nutný po návratu do Česka ze všech zemí. Navíc k prokázání bezinfekčnosti nebude stačit jedna dávka vakcíny. Podle České televize se před odběrovými místy tvoří fronty, lidé čekají na testy, které potřebují před odjezdem na dovolenou nebo na tábor. A Slovensko při tranzitu přes zemi nadále nebude vyžadovat karanténu od lidí, kteří nebyli očkováni proti covidu-19. Pro přejezd ale určilo koridory. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 5057 případů za sobotu v ČR. Neočkovaní jasně převažují

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.10.2021 (08:06)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek přibylo 5720 případů, za sobotu pak 5057 - minulou sobotu to bylo 2756. Výrazně přitom mezi nově nakaženými převažují neočkovaní - je jich přes 70 procent. Hospitalizovaných je 1417. Před pondělním omezením úhrad testů na covid byl v pátek i sobotu o testování velký zájem. Místy lidé museli i stát ve frontách. V sobotní přímém přenosu Spořadu StarDance, kde kvůi výskytu covidu museli řešit testy účastníků i diváků, tentokrát usedli diváci v respirátorech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Už 2300 hospitalizovaných v Česku. Převažují dál neočkovaní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.11.2021 (23:01)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za středu přibylo 9 460 nově odhalených případů nákazy, uvedly krajské hygienické stanice. Hospitalizovaných už je 2300. Převažují přitom mezi nimi neočkovaní. Vláda bude v pátek projednávat zpřísnění opatření v Česku, hlavní hygienička Pavla Svrčinová navrhuje, aby na akce s účastí nad tisíc osob už nestačily antigenní testy. Bezinfekčnost mají pak kontrolovat při nákupu vstupenky i provozovatelé skiareálů. „Každá země v Evropě a ve Střední Asii nyní čelí vážné hrozbě nové vlny epidemie covidu-19 nebo už s ní bojuje,“ uvedl šéf evropské sekce WHO Hans Kluge. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 14 119 případů za svátek v ČR. Maláčová vrací na stůl krizové ošetřovné

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.11.2021 (12:56)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za středu, na kdy připadnul státní svátek 17. listopadu, testy odhalily v Česku dalších 14 119 případů covidu.  Od noci z neděle na pondělí bude v ČR zaveden tzv. bavorský model, který ruší uznávání všech testů. Zpřísnění chystá i Německo, neočkovaní nebudou smět bez testu na koronavirus do práce a cestovat veřejnou dopravou. A ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) předloží vládě kvůli epidemii návrh na zavedení krizového ošetřovného ve výši 80 procent základu výdělku. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Neočkovaní učitelé budou muset mít respirátor. A do hospody postačí samotest

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2021 (17:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za středu přibylo 3276 případů, před týdnem to bylo 1500. Ve středu odpoledne mimořádně zasedla vláda a opatření proti šíření koronaviru zpřísnila. V hospodách bude kontrolována bezinfekčnost, testy už také pro dospělé nebudou zdarma. Nicméně pro návštěvu restaurace od listopadu budou stačit i samostesty, uvedl pro Radiožurnál mluvčí ministerstva zdravotnictví Daniel Köppl. Neočkovaní učitelé budou muset mít ve výuce respirátory, pro žáky tato povinnost platit nebude, dohodl se ministr školství s ministrem zdravotnictví. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 4 miliony aplikovaných vakcín v ČR. A obří fronty před obchody

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.05.2021 (22:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pátek přibylo 1050 nových případů, zhruba o třetinu méně než před týdnem. Počet aplikovaných vakcín pokořil hranici čtyř milionů. Velké fronty se tvořily v obchodních domech napříč Českem - lidé první víkend po rozvolnění nakupovali hlavně oblečeí. Portugalsko umožní turistické lety ze zemí Evropské unie s nízkou mírou nákazy, při příletu stačí ukázat negativní test na koronavirus. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 14 539 případů za úterý v Česku. Vláda přitvrdí a nová vakcína pro EU

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.11.2021 (22:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. V úterý testy potvrdily 14 539 případů, nejvíce od poloviny března. Hospitalizovaných je skroro 3300 lidí. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) ohlásil zpřísnění covidových opatření, neočkovaní zdravotníci budou muset být pravidelně testovaní. A Evropská komise schválila smlouvu na nákup vakcín proti covidu-19 od firmy Valneva. Celkově osmý kontrakt umožní státům EU nakoupit až 60 milionů dávek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 14 539 případů za úterý v Česku. EU posvětila nákup další vakcíny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.11.2021 (12:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. V úterý testy potvrdily 14 539 případů, nejvíce od poloviny března. Hospitalizovaných je skroro 3300 lidí. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) ohlásil zpřísnění covidových opatření, neočkovaní zdravotníci budou muset být pravidelně testovaní. A Evropská komise schválila smlouvu na nákup vakcín proti covidu-19 od firmy Valneva. Celkově osmý kontrakt umožní státům EU nakoupit až 60 milionů dávek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 4047 případů za čtvrtek v ČR. A Slovensko ruší výjimky na testy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.11.2020 (15:56)     Sekcia bulvar

V Česku ve čtvrtek přibylo 4047 nových případů koronaviru. Skóre protiepidemického systému PES je už pátý den v řadě na 57. Roste ale takzvané reprodukční číslo, které značí, kolik lidí jeden člověk nakazil. Vstup na Slovensko bude od 7. prosince povolen jen s negativním testem, tamní ministerstvo zrušilo výjimky pro studenty a pendlery. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Klaus zuří kvůli Blatnému, obchodníci čekají fronty a testy zlevní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.12.2020 (17:30)     Sekcia bulvar

Česko ve čtvrtek přejde na třetí stupeň protiepidemického systému PES, který je už 10. den v řadě na hodnotě 57. Lidem se znovu otevřou restaurace, malé obchody nebo kadeřnictví a bazény. Podnikatelé se kvůli tomu připravují na dlouhé fronty. Ministerstvo zdravotnictví vedené Janem Blatným (za ANO) zařadilo exprezidenta Václava Klause mezi známé osobnosti šířící dezinformace o koronaviru, ten se brání otevřeným dopisem. A testy pro samoplátce zlevní o 200 korun, informují Seznam Zprávy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Experti navrhnou další opatření v Česku. A 14 539 případů za úterý

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.11.2021 (06:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. V úterý testy potvrdily 14 539 případů, nejvíce od poloviny března. Hospitalizovaných je skroro 3300 lidí. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) ohlásil zpřísnění covidových opatření, neočkovaní zdravotníci budou muset být pravidelně testovaní. A o nových opatřením proti šíření epidemie covidu-19 bude dnes ráno jednat rada vlády pro zdravotní rizika. Její závěry by v pátek měli posoudit ministři. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 13 502 případů za středu v Česku. Experti navrhnou další opatření

Koronavirus ONLINE: Nárůst počtu nakažených v ČR zrychlil. A fronty před odběrovými místy

Koronavirus ONLINE: Testy čekají třetinu školáků. A vláda probere další zpřísnění

Koronavirus ONLINE: Vláda bude řešit zavřené hospody, Slováci pustí očkované přes hranice

Koronavirus ONLINE: 2979 případů za středu v ČR. V Nemocnicích je už 1134 lidí

Koronavirus ONLINE: Přes 31 tisíc mrtvých v ČR. Plní se JIPKy, okolní země zpřísňují

Koronavirus ONLINE: PCR testy zlevní na 614 Kč, nastínil šéf VZP. O antigenních se jedná

Koronavirus ONLINE: 2558 případů za čtvrtek v ČR. V nemocnicích je už 1170 lidí

Koronavirus ONLINE: Ohromných 14 539 případů za úterý v ČR. Vojtěch chystá další zpřísnění

Koronavirus ONLINE: Vláda projedná „zásadní opatření“. A 13 502 případů za středu v Česku

Koronavirus ONLINE: 2558 případů za čtvrtek v ČR. Epidemie slábne

Koronavirus ONLINE: 13 374 případů za čtvrtek v ČR. Lockdown v Rakousku a tvrdé zpřísnění v Německu

Koronavirus ONLINE: Česko ruší seznam extrémně rizikových zemí. A 241 nakažených za den

Koronavirus ONLINE: Biden končí izolaci. 3437 případů za úterý v ČR, 1086 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: Ohromné rozdíly mezi kraji. A Slovensko ruší výjimky na testy

Koronavirus ONLINE: Antigenní testy pro školy budou opět čínské. A přes 100 tisíc registrací 35+

Koronavirus ONLINE: V ČR je nejvíc případů v Praze a u Plzně. A zpřísnění u cest na Slovensko

Koronavirus ONLINE: Dlouhé fronty na vakcínu v Praze. A Babiš připustil testování očkovaných

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku a nával v obchodech i na sjezdovkách

Koronavirus ONLINE: 2035 nových případů za úterý, přes 3,9 milionu nákaz v Česku od začátku pandemie

Koronavirus ONLINE: 124 případů za sobotu v Česku. Nejvíc případů je v Praze a u Plzně

Koronavirus ONLINE: Jen 190 případů za čtvrtek v ČR. A vakcinace cizinců startuje

Koronavirus ONLINE: Už 2300 hospitalizovaných v ČR. A rekordní počet případů v Německu

Koronavirus ONLINE: Česku se epidemii dál daří brzdit. A slovenská stopka pro AstraZeneku

Koronavirus ONLINE: Školám docházejí testy na koronavirus. A 2560 případů za pondělí

Koronavirus ONLINE: 3441 případů za pondělí v ČR. A nákaza ve velícím štábu v Českém Švýcarsku

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: Rektoři varují před dalším rokem online výuky. A fronty na testy v ČR

Koronavirus ONLINE: Pandemie v Česku sílí. Ministerstvo s testy zdarma na podzim nepočítá!

Koronavirus ONLINE: 40 mrtvých za den v ČR. A na cestu do USA musí mít Češi očkování i test

Koronavirus ONLINE: 3079 případů za úterý v ČR. A nákaza ve velícím štábu v Českém Švýcarsku

Koronavirus ONLINE: Neočkovaní Němci přijdou o peníze. A protilátky od lam jako naděje

Koronavirus ONLINE: 14 119 případů za svátek v ČR. A do škol se vrátí plošné testování

Koronavirus ONLINE: 2795 případů za pátek v ČR. Epidemie pomalu slábne

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy