Koronavirus ONLINE: Dovolená na Maltě jen pro očkované. A Babiš žádal o půjčku vakcín Maďary

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.07.2021 (23:11)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku opět sílí. Za středu přibylo 279 nových případů nákazy, za čtvrtek 254. Zhoršila se i incidence za poslední týden, nyní je na 11. Nárůsty počtu případů koronaviru jsou velké, zatím nemají dopad na hospitalizace, řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Hlavním úkolem je dle něj přesvědčit všechny k očkování. A zaměstnanci sice můžou ve firmě zatajit zahraniční dovolenou, po které mají jít na test, nicméně pak se vystavují tomu, že by mohli být odpovědní za napáchané škody vzniklé nedodržováním vládních opatření, upozornil mluvčí Hospodářské komory ČR Miroslav Diro. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Babiš žádal o půjčku 200 tisíc vakcín Maďary. A na Maltu jen očkovaní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.07.2021 (18:22)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět sílí. Za středu přibylo 279 nových případů nákazy, za čtvrtek 254. Zhoršila se i incidence za poslední týden, nyní je na 11. Nárůsty počtu případů koronaviru jsou velké, zatím nemají dopad na hospitalizace, řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Hlavním úkolem je dle něj přesvědčit všechny k očkování. A zaměstnanci sice můžou ve firmě zatajit zahraniční dovolenou, po které mají jít na test, nicméně pak se vystavují tomu, že by mohli být odpovědní za napáchané škody vzniklé nedodržováním vládních opatření, upozornil mluvčí Hospodářské komory ČR Miroslav Diro. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 278 případů za pátek. A dovolená na Maltě jen pro plně očkované

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2021 (08:21)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět sílí. Za pátek přibylo 278 nových případů. Zhoršila se i incidence za poslední týden, nyní je na 12. Nárůsty počtu případů koronaviru jsou velké, zatím nemají dopad na hospitalizace, řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Hlavním úkolem je dle něj přesvědčit všechny k očkování. A zaměstnanci sice můžou ve firmě zatajit zahraniční dovolenou, po které mají jít na test, nicméně pak se vystavují tomu, že by mohli být odpovědní za napáchané škody vzniklé nedodržováním vládních opatření, upozornil mluvčí Hospodářské komory ČR Miroslav Diro. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 195 případů za středu v ČR. Facebook a Google vpustí jen očkované zaměstnance

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.07.2021 (08:36)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za středu přibylo 195 případů. Počet aplikovaných dávek vakcín překročil v ČR 10 milionů, celkově tempo očkování zpomaluje. A Nejvyšší správní soud zrušil povinnost nosit respirátory v obchodech a MHD. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) už ale chystá opatření nové. Giganti Google a Facebook pustí do kanceláří jen očkované zaměstnance. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula promluvil o návratu na ministerstvo. A Babiš hlásí nadějný lék

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.02.2021 (06:30)     Sekcia bulvar

Rizikové skóre PES je na 73 bodech, v Česku prudce, o 400, vzrostl počet hospitalizovaných. Nakažlivějšími mutacemi se mohou lidé nakazit už během pár vteřin, řekl exministr zdravotnictví a poradce premiéra Andreje Babiše (ANO) Roman Prymula. Předpokládá, že také snižují účinnost vakcín a očkované lidi bude nutné přeočkovat upravenými preparáty.  I když se spekuluje o konci ministra Jana Blatného (za ANO), Prymula se na úřad vracet nechce. A premiér Babiš na twitteru uvedl, že pro Česko vyjednal dodávku experimentálních protilátkových léků od firmy Eli Lilly.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš slibuje Česku 20 milionů vakcín. A skóre PES na 70 bodech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.01.2021 (22:40)     Sekcia bulvar

V Česku budou moci od úterý otevřít papírnictví, prodejny dětského oblečení a bot a také spodního prádla. V České televizi to řekl premiér Andrej Babiš (ANO) s tím, že o tom bude v pondělí jednat vláda. Premiér také tvrdí, že ČR má objednaných téměř 20 milionů vakcín proti covid-19. Za sobotu přibylo v Česku 5199 nových případů nákazy, rizikové skóre PES v neděli kleslo na 70 bodů.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 294 nových případů v ČR. A Rakousko zpřísnilo podmínky vstupu pro očkované

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.08.2021 (11:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku pokračuje. Za pondělí přibylo 210 případů, za úterý 294. Vláda schválila trojí testování školáků na začátku září i další rozvolnění pro sportovní a kulturní akce. Policie vyšetřuje krádež vakcín z očkovacího centra v Českém Krumlově, zmizelo tam pět lahviček látky Pfizer. Německo zaznamenalo 8324 nových případů, dvakrát více, než o den dříve. A Rakousko schválilo očkování třetí dávkou covidové vakcíny a naopak zpřísnilo podmínky vstupu pro očkované - 22. dní od 1. dávky nestačí, je třeba dokončené očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes milion případů v Česku. A Babiš hlásí další nadějný lék

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.02.2021 (08:05)     Sekcia bulvar

Počet potvrzených případů od začátku epidemie překročil v Česku milion, za úterý jich přibylo 90057. Rizikové skóre PES jmírně kleslo na 70 bodů, pod hodnotu 1 je v Česku vrátilo i reprodukční číslo. Nakažlivějšími mutacemi se mohou lidé nakazit už během pár vteřin, řekl exministr zdravotnictví a poradce premiéra Andreje Babiše (ANO) Roman Prymula. Předpokládá, že také snižují účinnost vakcín a očkované lidi bude nutné přeočkovat upravenými preparáty.  I když se spekuluje o konci ministra Jana Blatného (za ANO), Prymula se na úřad vracet nechce. A premiér Babiš na twitteru uvedl, že pro Česko vyjednal dodávku experimentálních protilátkových léků od firmy Eli Lilly.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš zkouší v EU vyjednat víc vakcín na červen. A velká pieta na Hradě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.05.2021 (21:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za čtvrtek přibylo 1559 nově odhalených případů, o 670 méně než před týdnem. Ve čtvrtek byl v ČR pokořen očkovací rekord, vakcínu dostalo 81 753 lidí. V pondělí na Pražském hradě proběhne velká pieta za oběti covidu v Česku. Na nádvořích se při něm rozsvítí téměř 30 000 svíček. A premiér Andrej Babiš (ANO) chce na summitu EU v Portugalsku požádat Premiér Babiš chce požádat předsedkyni Evropské komise Ursulu von der Leyenovou, aby zkusila získat dodatečné množství vakcín proti covidu-19 na červen. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Žádné očkování pro mladší Čechy od února. Chybí dostatek vakcín

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.01.2021 (08:35)     Sekcia bulvar

Skóre PES v Česku zůstává na 69 bodů, počet nově nakažených za sobotu činí 4222, počet potvrzených případů od začátku pandemie je 937 617, počet zemřelých pak 15 369. Premiér Andrej Babiš (ANO) potvrdil, že očkování pro Čechy pod 80 let se od února nespustí, v zemi není dostatek vakcín. Termín zatím nezná, bude zřejmě za dlouho. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 195 případů za středu v ČR. Babiš kvůli covidu ruší cestovní plány

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.07.2021 (15:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za středu přibylo 195 případů. Počet aplikovaných dávek vakcín překročil v ČR 10 milionů, celkově tempo očkování zpomaluje. Premiér Andrej Babiš (ANO) ustoupil od plánu jet počátkem srpna s podnikatelskou misí do Vietnamu a Jižní Koreje, zdůvodnil to počty nakažených ve Vietnamu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Pobyt Čechů na Maltě proměnil covid v peklo: Otřesná karanténu, dostali syrové maso?!

Pobyt na Maltě proměnil covid v peklo: Studenti popsali otřesnou karanténu, dostali syrové maso?!

Koronavirus ONLINE: Pandemie v ČR na vzestupu. Hamáček odmítl výhody pro očkované

Koronavirus ONLINE: 2257 případů za pondělí v ČR. Viceprezidentka USA je pozitivní

Koronavirus ONLINE: Odstávka rezervačního systému na očkování a dar 100 000 vakcín od Srbů?

Koronavirus ONLINE: Česko zaspalo u nákupu vakcín. A vláda chce dalších 30 dní stavu nouze

Koronavirus ONLINE: Růst nakažených zase zrychlil. A delší intervaly v dávkách vakcín?

Koronavirus ONLINE: Česko je pro Španěly rizikové. Babiš láká na iPhone nově očkované

Koronavirus ONLINE: Babiš a šéf VZP o návratu očkování do O2. A apel na přeočkování „Johnsona“

Koronavirus ONLINE: 1047 případů za den v Česku. A Hamáček odmítl výhody pro očkované

Koronavirus ONLINE: Problém s dodávkami vakcín AstraZeneca. A růst nakažených zrychlil

Koronavirus ONLINE: Kvůli nákaze zavře celá pražská škola. A povinné testy i pro očkované?

Koronavirus ONLINE: Dovolená na Mallorce už jen s testem. A Česko má nejvíc případů od dubna

Koronavirus ONLINE: Nejméně nových případů od 5. září. A přes 4 miliony aplikovaných vakcín v ČR

Koronavirus ONLINE: Přes 4 miliony aplikovaných vakcín v ČR. A obří fronty před obchody

Koronavirus ONLINE: 18 582 nových případů za čtvrtek. Babiš a šéf VZP o návratu očkování do O2

Koronavirus ONLINE: 130 cizinců na 14 dní v karanténě na Maltě. A Babiš láká na očkování bez čekání

Koronavirus ONLINE: AstraZeneca dramaticky sníží dodávky vakcín. A růst nakažených zrychlil

Koronavirus ONLINE: Nová mutace se objevila v další zemi. A 19 500 vakcín míří do Česka

Koronavirus ONLINE: Vlažný start registrace 16+, 430 případů za čtvrtek a půjčka z Maďarka

Online půjčka do 15 minut je nyní pro nové klienty s akčním úrokem

Koronavirus ONLINE: Pozdější očkování pro mladé Čechy. Číslo R roste a PES na 69 bodech

Koronavirus ONLINE: Praktici zuří kvůli nedostatku vakcín. A 1261 případů za středu v Česku

Koronavirus ONLINE: Expertovi přijde mixování vakcín „absolutně super“. A problém v Rusku

Koronavirus ONLINE: Vláda probere změny „psa“. Index na 70 bodech a 14 449 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: 63 případů za sobotu. A Čína podala přes miliardu dávek vakcín

Koronavirus ONLINE: 10 milionů aplikovaných vakcín v ČR. A soud smetl nošení respirátorů

Koronavirus ONLINE: 1047 případů za den v Česku. A Babiš dostane 3. dávku v den voleb

Koronavirus ONLINE: Delta ovládla Česko z 97 procent. A Merkelová o výhodách pro očkované

Koronavirus ONLINE: Zeman podepsal izolačku. A do Česka míří miliony dávek vakcín

Koronavirus ONLINE: Zhoršení situace v Česku, nová výhoda pro očkované a olympiáda bez diváků

Koronavirus ONLINE: Britská mutace v ČR, Babiš chce delší stav nouze. A dodávky vakcín váznou

Koronavirus ONLINE: Vláda probere změny „psa“. Index na 70 bodech a 14 338 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Rotační výuka potrvá do konce roku, říká Plaga. A spor o vakcíny

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy